Gazete Vatan Logo
Magazin Selin Demiratar oyunculuğu bıraktı, emekli oldu! 'Zaten teklif gelmiyor'

Selin Demiratar oyunculuğu bıraktı, emekli oldu! 'Zaten teklif gelmiyor'

Oyunculuk serüvenine henüz 16 yaşında 'Koçum Benim' dizisiyle adım atan Selin Demiratar, 1999 yılında düzenlenen Miss Globe Türkiye yarışmasında birinci seçildi. 'Feyza' karakterini canlandırdığı, başrolünde şarkıcı Kutsi ile yer aldığı 'Huzur Sokağı' (2012-2014) dizisinden bu yana ekranlarda uzak olan tescilli güzel, çarpıcı bir açıklamaya imza attı.

Selin Demiratar oyunculuğu bıraktı, emekli oldu! 'Zaten teklif gelmiyor'

'Koçum Benim', 'Acı Hayat', 'Adanalı' ve 'Huzur Sokağı' ile bir döneme damgasını vuran Selin Demiratar, 2020 yılında kendisinden 10 yaş büyük iş insanı Mehmet Ali Çebi ile nikâh masasına oturduktan sonra hem ekrandan hem de magazin dünyasından uzaklaştı.

Hayranlarından yeni projelerde görmek istediği ünlü isim, önceki gün yakın arkadaşı Seda Bakan’ın reklam yüzü olduğu cilt bakım markasının lansmanında ortaya çıktı.

"EŞİM, KEDİLERİM VE KÖPEKLERİMLE GÜZEL BİR HAYATIM VAR"

Seda Bakan ile birlikte objektiflere poz veren ve basın mensuplarının sorularını yanıtlayan 39 yaşındaki güzel, kariyeriyle ilgili aldığı sürpriz kararı ilk kez açıkladı.

Oyunculuğu bıraktım, artık emekli oldum. Çok küçük yaşlarda başlamıştım, 16-17 yaşında. Set temposu bana yorucu geldi ve böyle bir karar aldım. Setleri özlemiyorum, artık izlemeyi seviyorum. Bir daha set temposuna girmem zor. Belki ileride küçük roller alabilirim. İzlerken çok anlamıyoruz ama uzun saat çalışma temposu, haftanın altı günü sette olmak çok yorucu. Zaten artık teklif de gelmiyor. Başlarda ikna etmeye çalışanlar oldu ama bence artık herkes emekliliğime alıştı.

"İSTANBUL'UN KALABALIĞINI SEVİYORUM"

1999 Miss Globe Türkiye birincisi ve dünya üçüncüsü olan, şimdilerde kameralardan uzak bir hayatı tercih eden Selin Demiratar, "İstanbul'da olacağım, buranın kalabalığını seviyorum" açıklamasını yaptı.