Gazete Vatan Logo
Magazin Fahriye Evcen, ikinci kez anne oldu!

Fahriye Evcen, ikinci kez anne oldu!

Fahriye Evcen-Burak Özçivit çiftinin ikinci bebekleri bugün dünyaya geldi. Evcen, bugün Teşvikiye'de özel bir hastanede öğlen saatlerinde doğum yaptı. Burak Özçivit, doğum sırasında eşi Fahriye Evcen'i yalnız bırakmadı.2017 yılında evlenen Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, ikinci bebeklerini kucaklarına aldı. Bugün öğlen saatlerinde sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen bebeğe çift "Kerem" adını verdi.

Fahriye Evcen, ikinci kez anne oldu!

'Çalıkuşu' dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan, 2017 yılından beri mutlu bir evlilik sürdüren Burak Özçivit ile Fahriye Evcen, 2019'da oğulları Karan'ın dünyaya gelmesiyle ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşamıştı. Çift, geçtiğimiz aylarda ikinci bebeği beklediklerinin müjdesini vermişti.

"KAVUŞMAYA AZ KALDI"

Fahriye Evcen, sosyal medyada yayınladığı karnı burnunda iki kareye, nazar boncuğu ve mavi kalp emojisiyle birlikte "Kavuşmaya az kaldı" mesajını yazmıştı. Eşinin gönderisine kayıtsız kalmayan Burak Özçivit, "Bekliyoruz" yorumuna bebek emojisi de eklemişti.

Aynı pozları 22 milyon takipçisinin olduğu Instagram hesabına taşıyan Burak Özçivit, "Su gibi" yazarak, oyuncu eşine övgüler yağdırmıştı. Bu kez de Evcen, eşinin kısa sürede binlerce beğeni alan paylaşımına, kalp emojisiyle birlikte "Canım" karşılığını vermişti.

KEREM BEBEK DÜNYAYA GELDİ

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, ikinci bebeklerini kucaklarına aldı. Bugün öğlen saatlerinde sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen bebeğe çift "Kerem" adını verdi.

Haberin Devamı

Karan adında erkek çocuğu olan çift, duygu dolu anlar yaşandı. Burak Özçivit, doğum sırasında eşi Fahriye Evcen Özçivit’i yalnız bırakmadı. 

Çift 3 yıllık ilişkilerinin ardından 2017 yılında Sait Halim Paşa Yalısı’nda yapılan düğün ile evlenmişti.