Refakatçi

Refakatçi

Son dakika refakatçi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan refakatçi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını refakatçi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Refakatçi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan refakatçi gelişmeleri de dahil olmak üzere 485 refakatçi haberi bulunmuştur. Tüm refakatçi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tahkim Kurulu'ndan Caner Erkin kararı! Cezası değişti
Tahkim Kurulu'ndan Caner Erkin kararı! Cezası değişti Tahkim Kurulu'ndan yapılan açıklamada onaylanan cezalar ve indirimler belli oldu. Kararda dikkat çeken ise Caner Erkin'in cezası oldu.
22.03.2024 Fenerbahçe
AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar projelerini açıkladı
AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar projelerini açıkladı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili Ömer Çelik ile AK Parti ve MHP Milletvekillerinin de katıldığı lansman ile Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar, projelerini ‘Yüreğir’e Yakışacak” başlığı altında açıkladı.
11.03.2024 Adana
Rus askeri nakliye uçağı düştü, onlarca ölü var
Rus askeri nakliye uçağı düştü, onlarca ölü var   Rusya’nın Belgorod Valisi Vyacheslav Gladkov, bugün Korocha ilçesinde bir uçağın düştüğünü ve kurtulan olmadığını açıkladı. Uçakta esir değişimi için taşınan 65 Ukraynalı savaş esirinin olduğu açıklandı.
24.01.2024 Dünya
Bakan Koca, 2023 yılı sağlık verilerini açıkladı
Bakan Koca, 2023 yılı sağlık verilerini açıkladı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2023 yılı sağlık alanında yapılan hizmet verilerini açıkladı.
31.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Miçotakis'e de söyledik' dedi ve açıkladı: Bitirelim bu işi
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Miçotakis'e de söyledik' dedi ve açıkladı: Bitirelim bu işi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Yunanistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi'nin beşinci toplantısı kapsamında resmi ziyarette bulunduğu Yunanistan'da ikili görüşmelerde bulundu. Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ege'yi barış ve işbirliği denizi haline getirelim istiyoruz. Türkiye ve Yunanistan olarak atacağımız ortak adımlarla dünyaya örnek olalım arzusundayız" ifadelerine yer verdi. Erdoğan kritik ziyaret sonrası uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
8.12.2023 Gündem
Bakan Koca’dan Gazze’den hasta transferi açıklaması
Bakan Koca’dan Gazze’den hasta transferi açıklaması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Gazze’den şu ana kadar Türkiye’ye 114 hasta, 84 ise refakatçi getirildiği söyledi. Hasta transferiyle ilgili Türkiye, İsrail ve Mısır’dan oluşan 3’lü koordinasyon ekibinin çalıştığını belirten Bakan Koca, ekibin hasta transferi için çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti. Bölgede kurulacak sahra hastanesine yönelik ise Koca, “İlgili ekibimiz Gazze’de üç yerleşim yeri incelemişti. Üç yerleşim yerinin de altyapı açısında uygun olmadığını gördük. Dördüncü bir yerleşim yeri için yeniden fizibilite çalışmaları yapıldı. Refah Sınır Kapısı’na daha yakın olan dördüncü noktanın uygun olacağını düşünüyoruz” diye konuştu.
7.12.2023 Gündem
Gazzeli hastalar Türkiye'de! Bakan Koca bizzat karşıladı
Gazzeli hastalar Türkiye'de! Bakan Koca bizzat karşıladı İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında yaralanan çoğunluğu kanser hastası olan 61 hasta ve beraberindeki 49 refakatçıyı taşıyan uçak Ankara Etimesgut Askeri Havalimanına indi. Hastaları Sağlık Bakanı Fahrettin Koca karşıladı.
20.11.2023 Gündem
Türkiye’nin Gazze’deki Filistinliler için gönderdiği yardımlar Mısır’a ulaştı
Türkiye’nin Gazze’deki Filistinliler için gönderdiği yardımlar Mısır’a ulaştı Sağlık Bakanlığı tarafından Gazze Şeridi’ndeki sivillere yönelik sağlık hizmeti sunmak için personel ve tıbbi malzeme taşıyan uçak, Mısır’ın El-Ariş Havalimanı’na ulaştı.
15.11.2023 Gündem
Depremde enkazdan sağ çıktı! Aylardır görmedi: Kardeşim hafıza kaybı yaşadı
Depremde enkazdan sağ çıktı! Aylardır görmedi: Kardeşim hafıza kaybı yaşadı Depremde Hatay’da enkazda çıkarılan ve yakınlarının aylardır haber alamadığı 26 yaşındaki genç kadının ablası İlknur Karaca, herhangi bir DNA eşleşmesi çıkmamasından dolayı kardeşinin hafıza kaybı yaşadığını düşünerek, umutla gelecek güzel haberi bekliyor.
20.10.2023 Yaşam
Ordu'da sel sonrası 'deniz' yasağı
Ordu'da sel sonrası 'deniz' yasağı Ordu'da selin ardından 3 gün süre ile denize girilmesine yasak getirildi.
11.07.2023 Gündem
'Çarşaf' tartışması şiddete dönüştü! Sağlık çalışanına darp
'Çarşaf' tartışması şiddete dönüştü! Sağlık çalışanına darp Aksaray'da, hastanenin yataklı servisinde tedavi gören yakınının yanında refakatçisi olan İrfan A. (20), yeni çarşaf talebinde bulunup tartıştığı sağlık çalışanı İlyas Büyükkışla'yı (46) darbetti.
4.07.2023 Yaşam
ÖSYM'den depremzede YKS adaylarına ulaşım ve barınma desteği
ÖSYM'den depremzede YKS adaylarına ulaşım ve barınma desteği Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavında (YKS) ikametinin dışında bir sınav merkezine atanmış depremzede öğrencilere ulaşım ve barınma desteği sağlanacağını duyurdu.
31.05.2023 Eğitim
Konya'da çöp evde 1,5 yaşında kız çocuğu bulundu
Konya'da çöp evde 1,5 yaşında kız çocuğu bulundu Konya'da uzun süre çocuk ağlama sesi duyan apartman sakinleri teras katta oturan komşuları Fatma G.'nin kızı 1,5 yaşındaki Asel'i evde yalnız buldu. Her odası çöplerle dolu evde bulunan Asel, hastanede tedavi altına alınırken anne Fatma G. hakkında 'Aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğün ihlali' suçundan soruşturma başlatıldı.
27.03.2023 Gündem
Deprem felaketinde 10. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 10. gün! Son durum açıklandı 6 Şubat Pazartesi sabahı saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki deprem, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya ve Kilis'te büyük yıkıma yol açtı. Depremde 35 bin 418 kişi hayatını kaybetti.
14.02.2023 Gündem
Deprem felaketinde 7. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 7. gün! Son durum açıklandı 6 Şubat Pazartesi sabahı saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki deprem, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya ve Kilis'te büyük yıkıma yol açtı. Depremde 29 bin 605 kişi hayatını kaybetti.
12.02.2023 Gündem
Hatay İskenderun'da deniz seviyesi yükseldi
Hatay İskenderun'da deniz seviyesi yükseldi Hatay'ın İskenderun ilçesinde deniz seviyesinin yükselmesi ve sahilden iç kısma doğru ilerlemesi ile su birikintileri oluştu. Öte yandan İskenderun Limanı'nda süren konteyner yangınına müdahale sürerken son durum görüntülendi. İskenderun'da ayrıca beton blok ve demirler arasında sıkışan Mune Rezzak’ı (4) kurtarmak için yoğun çalışma yapan ekipler, demirleri keserek çocuğu yaralı çıkardı
7.02.2023 Gündem
Türk Hava Yolları, personel maaşlarını yüzde 20 artırdı
Türk Hava Yolları, personel maaşlarını yüzde 20 artırdı Türk Hava Yolları, personel maaşlarını yüzde 20 artırdığını duyurdu. Şirket, ilk 6 ayda çalışan ücretlerine yüzde 47,34 oranında zam yapmıştı.
18.01.2023 Ekonomi
Belirti göstermeden görme kaybına yol açıyor! 55 yaş üstü için büyük risk
Belirti göstermeden görme kaybına yol açıyor! 55 yaş üstü için büyük risk Göz hastalıkları ile ilgili son dakika uyarısı! Tamamen görme kaybına neden oluyor, 55 yaş üstü kişilerde daha sık görülüyor. Göz Hastalıkları ve Retina Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Nur Acar Göçgil, “Retinamızın merkezi olan makula yani sarı nokta, gözün arkasında bulunur ve retinanın en keskin görüş merkezidir. Makula dejenerasyonu yaşa bağlı olarak ortaya çıkan, genellikle 55 yaş üstü kişilerde görülen ve ilerleyen yaşla sıklığı artan, sık görülen bir göz hastalığıdır” dedi.
5.01.2023 Sağlık
Hastanedeki eşinin yanına giderken 2 otomobil çarptı, hayatını kaybetti
Hastanedeki eşinin yanına giderken 2 otomobil çarptı, hayatını kaybetti Kocaeli'nin Derince ilçesinde, hastanede tedavi gören eşinin yanına gitmek için yolun karşısına geçmeye çalışan Mustafa Turgut (76), 2 otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.
8.12.2022 Yaşam
Düdüklü tencere bomba gibi patladı! 16 yaşındaki genç kız hastanelik oldu
Düdüklü tencere bomba gibi patladı! 16 yaşındaki genç kız hastanelik oldu Ağrı'da, mercimek çorbası yapan Sevil Öztaş (16), düdüklü tencerenin patlamasıyla hastanelik oldu. Boynunda ve yüzünde yanıklar oluşan Öztaş, yanık tedavi merkezinde tedaviye alındı.
29.11.2022 Yaşam
Bakımevinde otizmli genç hayatını kaybetti! 'Çocuğunuz elma yedi, kalbi durdu'
Bakımevinde otizmli genç hayatını kaybetti! 'Çocuğunuz elma yedi, kalbi durdu' Sultanbeyli'de özel bir engelli bakım merkezinde kalan otizmli Oğuz Sercan Şevker (31) iddiaya göre yasak olmasına rağmen elma yedirilmesi nedeniyle nefessiz kalarak öldü. Aile ihmal olduğunu öne sürerek suç duyurusunda bulundu. Bakımevi yetkilileri ise Şevker'in bahçede bulunan ağaçtan elma kopararak yediğini söyleyerek ihmal iddialarını kabul etmedi.
2.11.2022 Yaşam
Mehmet Ali Erbil sevenlerini korkuttu!
Mehmet Ali Erbil sevenlerini korkuttu! Uzun zamandır ciddi sağlık problemleri yaşayan ve hastanede tedavi gören Mehmet Ali Erbil, ameliyat masasına yattı. Erbil’in sağlık durumunu yakın arkadaşı açıkladı.
19.10.2022 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yaralı madencilere ziyaret: Tüm müdahaleler yapılıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yaralı madencilere ziyaret: Tüm müdahaleler yapılıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bartın'daki maden kazasında yaralanan madencileri ziyaret etmek üzere İstanbul'da Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne gitti. Madencilerin durumuyla ilgili doktorlardan bilgi alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaralı yakınlarına da geçmiş olsun dileğini iletti. Erdoğan, "Yapılması gereken tüm müdahaleler yapılıyor" dedi.
16.10.2022 Siyaset
Hasta yakınlarına güzel haber! Dar gelirliye ücretsiz oluyor
Hasta yakınlarına güzel haber! Dar gelirliye ücretsiz oluyor Samsun'da, İlkadım Belediyesi tarafından dar gelirli hasta refakatçilerini düşünerek yapılan ‘Refakatçi Evi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.
11.10.2022 Yaşam
Türkiye kart nedir, Türkiye kart ne zaman çıkacak? Tüm şehirlerde geçerli otobüs kartı
Türkiye kart nedir, Türkiye kart ne zaman çıkacak? Tüm şehirlerde geçerli otobüs kartı Türkiye'nin her yerinde geçerli olacak Türkiye Kart uygulaması başlatılıyor. Türkiye Kart her yerde geçerli olacak. Türkiye Kart çalışmasında son aşamaya gelinirken, 65 yaş üstü vatandaşlar gittikleri şehirde farklı bir kart almalarına gerek kalmayacak. Alzheimer hastaları için de akıllı bileklik gelecek. Peki, Türkiye kart nedir, Türkiye kart ne zaman çıkacak? İşte tüm şehirlerde geçerli otobüs kartı…
8.10.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Refakatçi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki refakatçi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.