Reddit

Reddit

Son dakika reddit haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan reddit ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını reddit haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Reddit

haberleri sayfasında son dakika yaşanan reddit gelişmeleri de dahil olmak üzere 181 reddit haberi bulunmuştur. Tüm reddit haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eğlenmek için DNA testi yapan adam şok geçirdi! Hayatını karartan gerçek
Eğlenmek için DNA testi yapan adam şok geçirdi! Hayatını karartan gerçek Arkadaşları ile beraber eğlenmek için DNA testi yapan adam sonuçları görmesi ile birlikte büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.
11.08.2023 Yaşam
Pasta siparişi skandala döndü! Sosyal medyada tıklanma rekorları kırdı...
Pasta siparişi skandala döndü! Sosyal medyada tıklanma rekorları kırdı... Özel bir gıda şirketinden pasta siparişinde bulunan müşteri hayatının şokunu yaşadı. ABD'de meydana gelen ve sosyal medyayı sallayan olay ülkede gündem oldu. Söz konusu gelişme bir anda ABD basınının en çok okunan haberi haline geldi.
6.04.2023 Dünya
6 yıllık karısı kız kardeşi çıktı! Gerçek DNA testiyle ortaya çıktı
6 yıllık karısı kız kardeşi çıktı! Gerçek DNA testiyle ortaya çıktı Ülke gündemi bu olayı konuşuyor. Karısının hayatını kurtarmak için böbreğini bağışlamak isteyen bir adamın hayatı öğrendiği gerçekle alt üst oldu. DNA testiyle gerçek ortaya çıktı. İşte şaşkınlık yaratan haberin detayları...
16.03.2023 Dünya
Ücretsiz 20 iPhone uygulaması
Ücretsiz 20 iPhone uygulaması Akıllı telefonlar hayatımıza girdiğinden beri hemen her gün yeni bir uygulama görüyoruz. Kimi macera, kimi uyku, kimi kişisel bakım için. Ayrıca eğitim, sağlık ve yemek için de popüler ve kullanışlı uygulamalar var. Uyku demiş miydik? Evet, bazılarımız için belki de en önemlisi bu...
6.03.2023 Bilim ve Teknoloji
Teknoloji milyarderi Bill Gates şaşırttı
Teknoloji milyarderi Bill Gates şaşırttı Microsoft'un kurucu ortağı ve milyarder iş insanı Bill Gates, iPhone değil Android takımında olduğunu bir kez daha belli etti.
18.01.2023 Bilim ve Teknoloji
Reddit nedir, nasıl kullanılır? Reddit yapay zeka Atatürk çizimi/fotoğrafı…
Reddit nedir, nasıl kullanılır? Reddit yapay zeka Atatürk çizimi/fotoğrafı… Atatürk yapay zeka fotoğrafı büyük ilgi gördü. Bir reddit kullanıcısı, yapay zeka kullanarak, Mustafa Kemal Atatürk'ün yüz çizgileri ve vücut ölçülerini bugünkü kıyafetlere uyarlayarak çizdi. Söz konusu fotoğrafın ardından Reddit nedir, nasıl kullanılır? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
8.10.2022 Bilim ve Teknoloji
Bitcoin’de son durum ne? Bitcoin düşer mi, yükselir mi? Bitcoin son dakika yorumlar!
Bitcoin’de son durum ne? Bitcoin düşer mi, yükselir mi? Bitcoin son dakika yorumlar! Kripto para piyasalarında son durum merak ediliyor. Bitcoin’deki görünümün zayıf olması yatırımcıyı tedirgin ediyor. Peki, Bitcoin’de son durum ne? Bitcoin düşer mi, yükselir mi? Bitcoin ne olur? İşte Bitcoin son dakika yorumlar!
20.06.2022 Ekonomi
Kripto para piyasasında kıyamet senaryosu! Büyük çöküş! Bitcoin, Luna, UST...
Kripto para piyasasında kıyamet senaryosu! Büyük çöküş! Bitcoin, Luna, UST... Kripto para piyasası ile ilgili flaş açıklama. Bitcoin, Ethereum gibi kendi blok zinciri olan algoritmik sabit kripto para birimi TerraUSD'nin çöküşü ile ilgili detaylar belli oldu.
22.05.2022 Ekonomi
Mars'ta gizemli kapı göründü! NASA fotoğrafla paylaştı, Kızıl Gezegen'de yaşam var mı?
Mars'ta gizemli kapı göründü! NASA fotoğrafla paylaştı, Kızıl Gezegen'de yaşam var mı? ABD Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA), Kızıl Gezegen Mars'ta Curiosity keşif aracı sayesinde önemli bilimsel çalışmalara imza atıyor. NASA'nın yayımladığı Mars'ta çekilmiş fotoğrafların arasında mağara kapısını andıran fotoğraf merak uyandırdı. Sosyal medyada gündem olan fotoğrafla ilgili komplo teorileri de ortaya atıldı. Kızıl Gezengen'de yaşamın kanıtı olduğu iddiaları ortaya atılırken, bilim insanları ise Mars depremlerine işaret etti
13.05.2022 Dünya
Android telefon krizi! 170 milyon sipariş iptal edildi...
Android telefon krizi! 170 milyon sipariş iptal edildi... Akıllı telefon üreticilerini zorlu bir yıl bekliyor. Bir yandan maliyetler artarken diğer yandan talepler azalıyor. Son analizlere göre 2022'de planlanan akıllı telefon üretimi 170 milyon azaltıldı.
6.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Reddit R Place nedir? Reddit place son hali nasıl, ne zaman bitecek?
Reddit R Place nedir? Reddit place son hali nasıl, ne zaman bitecek? Reddit R Place son hali ile Reddit R Place ne zaman bitecek sorusunun yanıtı merak ediliyor. Reddit adlı sosyal medya platformunun R Place uygulaması milyonlarca insanın katılımıyla piksel sanatına dönüştü. Uygulama ile ortaya çıkan tablonun son halinde Türk Bayrağı, Atatürk portresi, İstanbul silueti, Barış Manço, Anıtkabir ve TB-2 Bayraktar yer aldı. Peki, Reddit R Place nedir? Reddit place son hali nasıl, ne zaman bitecek?
5.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Netflix fiyatlarına zam resmen duyuruldu! Üyelik paketlerinin güncel fiyatları...
Netflix fiyatlarına zam resmen duyuruldu! Üyelik paketlerinin güncel fiyatları... Netflix'ten flaş karar! Çevrimiçi dizi ve film platformu Netflix, fiyatlarına zam yaptığını açıkladı. Platformdaki üyelik paketleri güncellendi ve en düşük paket artık 37,99 TL oldu. İşte Netflix'in güncel temel plan, standart plan ve özel plan fiyatları...
5.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Sosyal medya platformu Reddit’te milyonların katılımıyla ‘piksel sanatı’
Sosyal medya platformu Reddit’te milyonların katılımıyla ‘piksel sanatı’ Reddit adlı sosyal medya platformunun ‘1 Nisan Şaka Günü’(April Fools’ Day’ kapsamında başlattığı ‘R Place’ uygulaması, milyonlarca insanın katılımıyla bir piksel sanatına dönüştü.
4.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Hamilelik testi skandalı ortaya çıkardı! Kız kardeşiyle...
Hamilelik testi skandalı ortaya çıkardı! Kız kardeşiyle... ABD’de yaşanan bir skandal sosyal paylaşım sitelerinin en fazla konuşulanları arasında girdi. Banyoda eşinin hamilelik testini bulan adam, sonucun pozitif çıkmasıyla hayatının şokunu yaşadı. Evliliklerindeki sorun nedeniyle 6 yıldır cinsel hayatları olmadığını belirten adam, eşinin telefon konuşmasına şahit olması nedeniyle bebeğin kendisinden olmadığına emin olduğunu söyledi.
26.03.2022 Dünya
Twitter'ı alt üst edecek karar! 'Büyük bir saldırıya uğrayacak...'
Twitter'ı alt üst edecek karar! 'Büyük bir saldırıya uğrayacak...' Sosyal medya platformlarının popülerliklerini koruyabilmeleri ve trend kalabilmeleri için sık sık yeniliklere başvurmaları şart. Bu yenilikler özellikle Facebook, Twitter ve Instagram gibi platformlarda kullanıcıların beklentileriyle şekilleniyor. Twitter'ın bir süredir 'Articles' adı verilen yeni bir özellik üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Bu özellik sayesinde kullanıcıların 280 karakter sınırına takılmadan istedikleri uzunlukta paylaşımlar yapabilmesinin önü açılmış olacak. Peki Twitter'ın yeni özelliği kötü niyetli kişiler tarafından kullanılabilir mi? Kullanıcılar herhangi bir olumsuz durumla karşılaşabilir mi? Uzmanlar bu yeni özelliğin getirebileceği olası tehlikelere dikkat çekti.
11.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Dünya gündemine bomba gibi düşen olay! Gizlenme yeteneklerine' sahip üçgen 'UFO' paniği...
Dünya gündemine bomba gibi düşen olay! Gizlenme yeteneklerine' sahip üçgen 'UFO' paniği... Gökyüzünde görünen yabancı cisimler yıllardır pek çok habere konu oldu. En son ABD Savunma Bakanlığı yani Pentagon'un bile araştırmak üzere özel birlik oluşturduğunu duyurduğu UFO'lar 2022'de de gündemde.
5.01.2022 Dünya
Sosyal medya fenomeni babasının tabutunun başında mini elbisesiyle poz verdi
Sosyal medya fenomeni babasının tabutunun başında mini elbisesiyle poz verdi Siyah mini bir elbise ve topuklu ayakkabılar giyerek babasının cenazesine gelen, ardından tabutun başında cenazeye yakışmayacak şekilde poz veren kadına, sosyal medyada tepki yağdı.
26.10.2021 Dünya
Google, evden çalışanların maaşlarından kesinti yapacak
Google, evden çalışanların maaşlarından kesinti yapacak Google, kalıcı olarak evden çalışmayı tercih eden çalışanlarının maaşlarında ulaşım ücreti üzerinden kesinti uygulayabilir.
11.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Twitter duyurdu! Yeni özelliği olay olacak
Twitter duyurdu! Yeni özelliği olay olacak Sosyal medya platformu Twitter, yapılan paylaşımlara verilen yanıtları olumlu/olumsuz oylayacak bir teste başladığını duyurdu.
23.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Elon Musk'ın başını derde sokacak sorun!
Elon Musk'ın başını derde sokacak sorun! Elon Musk'ın büyük bir heyecan ile başladığı projede sorunlar çıkmaya başladı. Daha önce de pek çok kez protesto edilen Musk, şimdi de yeni bir sorunun gündeme gelmesiyle insanların diline düştü.
19.06.2021 Bilim ve Teknoloji
Dünya genelinde siteler çöktü! Erişim sorununun nedeni ne?
Dünya genelinde siteler çöktü! Erişim sorununun nedeni ne? Dünya genelinde sitelerde erişim sorunu yayaşmıyor. Başta Amazon ve Twitter olmak üzere Spotify, Reddit, Bloomberg, CNN ve Twitch kullanıcıları siteler ve uygulamaları açamıyor. Peki, Twitter neden açılmıyor? Amazon, Reddit, Bloomberg, CNN ve Twitch neden açılmıyor? İşte haber siteleri ve sosyal medya uygulamaları erişim sorununun nedeni...
8.06.2021 Bilim ve Teknoloji
Kripto para dünyasında büyük hata! Milyonlarca doları dağıttılar
Kripto para dünyasında büyük hata! Milyonlarca doları dağıttılar Kripto para şirketi BlockFi, düzenlediği ödül promosyonu kapsamında yanlışlıkla kullanıcı hesaplarına milyonlarca dolar değerinde Bitcoin gönderdi.
22.05.2021 Dünya
Doge 1 dolar olacak mı, dogecoin kaç dolar olur? Dogecoin’de Elon Musk beklentisi!
Doge 1 dolar olacak mı, dogecoin kaç dolar olur? Dogecoin’de Elon Musk beklentisi! Kripto para piyasasında Dogecoin yeni rekor kırdı. NBC’de yayımlanacak olan Elon Musk’ın SNL programında Dogecoin’e ilişkin açıklamalar yapması beklenirken, Dogecoin 0.739 dolara kadar yükseldi. Yükselişin ardından Doge 1 dolar olacak mı, sorularına yanıt aranamaya başlandı.
8.05.2021 Gündem
Doge günü nedir? Dogecoin günü ne zaman, 20 Nisan mı? Dogecoin ne kadar olacak, yükselir mi?
Doge günü nedir? Dogecoin günü ne zaman, 20 Nisan mı? Dogecoin ne kadar olacak, yükselir mi? Bitcoin’e tepki olarak çıkarılan mizah amaçlı ortaya çıkan Dogecoin kısa sürede büyük bir başarıya imza attı. Kripto para birimleri dün düşüş yaşarken, etkilenmeyen Doge Coin bugün tüm zamanların rekorunu kırdı. Gelişmelerin ardından bir grup 20 Nisan’ı Dogecoin günü ilan etmek için kolları sıvadı. Doge günü nedir?
20.04.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Reddit ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki reddit haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.