Gazete Vatan Logo

Reddit nedir, nasıl kullanılır? Reddit yapay zeka Atatürk çizimi/fotoğrafı…

Atatürk yapay zeka fotoğrafı büyük ilgi gördü. Bir reddit kullanıcısı, yapay zeka kullanarak, Mustafa Kemal Atatürk'ün yüz çizgileri ve vücut ölçülerini bugünkü kıyafetlere uyarlayarak çizdi. Söz konusu fotoğrafın ardından Reddit nedir, nasıl kullanılır? sorularına yanıt aranmaya başlandı.

Reddit nedir, nasıl kullanılır? Reddit yapay zeka Atatürk çizimi/fotoğrafı…

Reddit Atatürk askeri üniforma çizimi binlerce kez paylaşıldı. “Yapay zeka ile canlandırma” akımına Atatürk portresi de eklendi. Yapay zeka Atatürk çizimi büyük beğeni buldu. Peki, Reddit nedir, nasıl kullanılır?

Reddit nedir, nasıl kullanılıyor?

Bir forum sitesi gibi çalışan Reddit’te kullanıcılar siteye üye oluyor ve site içindeki alt başlıklarda değişik gönderiler paylaşıyorlar. 

Reddit, 2005 yılında bugün şirketin CEO’su olan Steve Huffman tarafından kurulmuş bir internet sitesidir. Reddit’in öne çıkaran nokta, tüm paylaşımların kullanıcılar tarafından yapılmasıdır. Editörler tarafından kontrol edilse de sitenin tüm içeriği kullanıcılara ait. Ayrıca kullanıcılar tarafından paylaşımlar oylanabiliyor.

Üye olmadan da siteye girip içerik okunabiliyor, ancak paylaşım yapmak için üye olmak gerekiyor.

Üyeliği ücretsiz olan Reddit’e sitenin ana sayfası üzerinden üye olunabildiği gibi iOS ve Android işletim sistemine sahip mobil cihazlardan da uygulamayı indirerek kullanabilirsiniz.