Gazete Vatan Logo

Pasta siparişi skandala döndü! Sosyal medyada tıklanma rekorları kırdı...

Özel bir gıda şirketinden pasta siparişinde bulunan müşteri hayatının şokunu yaşadı. ABD'de meydana gelen ve sosyal medyayı sallayan olay ülkede gündem oldu. Söz konusu gelişme bir anda ABD basınının en çok okunan haberi haline geldi.

Pasta siparişi skandala döndü! Sosyal medyada tıklanma rekorları kırdı...

ABD'nin en büyük gıda perakende şirketlerinden olan Costco, bu sefer bir müşterisinin siparişi ile gündeme geldi. Reddit'te tıklanma rekorları kıran fotoğraflara kullanıcılar yorum yağdırdı.

Bir Reddit kullanıcısı, ne istedikleri konusunda çok net olmalarına rağmen süpermarket devinin siparişlerini nasıl tamamen yanlış anladığını paylaştı.

TEK TEK TASARLADI
Gönderiye göre, müşteri siparişi konusunda çok netti, pasta formundaki tüm ilgili kategorileri doldurdu ve hatta pastanın nasıl görünmesini beklediklerine dair bir taslak sundu. Paylaşıma göre kullanıcı, pastanın üzerinde “Yazı yok / tasarım yok” seçeneklerini işaretledi.

Costco tarafından gönderilen pastayı gören kullanıcı ise gözlerine inanamadı. Pastanın üzerine küp çizen çalışanlar bir skandala imza attı.

ÜLKENİN GÜNDEMİNE OTURDU
Reddit kullanıcıları ise olayı tiye aldı. Costco ve paylaşımı yapan şahısla dalga geçen kişiler sayesinde olay gündem oldu ve milyonlarca kişinin ana sayfasına düştü.

ABD basını ise olayı ön sıralardan okuyucularına sundu. Yaşananlar, New York Post gazetesinin en çok okunan haberi oldu.

Haberin Devamı