Pasta

Pasta

Son dakika pasta haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pasta ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pasta haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pasta

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pasta gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.088 pasta haberi bulunmuştur. Tüm pasta haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yasemin Sakallıoğlu'nun yaş günü pastası tepki çekti! Açıklama geldi...
Yasemin Sakallıoğlu'nun yaş günü pastası tepki çekti! Açıklama geldi... Yasemin Sakallıoğlu, 36’ncı yaşını önceki gün eşi Burak Yırtar’ın hazırlattığı pastayla kutladı.
25.04.2024 Magazin
Çöpten servet çıktı! İsrafın bedeli: 1 trilyon dolar
Çöpten servet çıktı! İsrafın bedeli: 1 trilyon dolar Ünlü şef Refika Birgül, İstanbul Kuzguncuk’ta çöp konteynerlerine girdi. Birgül, bağ bağ roka, maydanoz, poşette ekmek ve keke kadar sayısız gıda atığını çöpten çıkardı ve israfı önleme çağırsı yaptı.
22.04.2024 Gündem
Çaykur Rizespor - Antalyaspor: 3-0
Çaykur Rizespor - Antalyaspor: 3-0 Süper Lig’in 32’nci haftasında Çaykur Rizespor, sahasında konuk ettiği Antalyaspor’u 3-0 mağlup etti.
14.04.2024 Rizespor
Fatih Karagümrük – Fenerbahçe maçında 3 gol ve 2 kırmızı vardı
Fatih Karagümrük – Fenerbahçe maçında 3 gol ve 2 kırmızı vardı Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup ederek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.
14.04.2024 Fenerbahçe
Kartal evinde galibiyete hasret! Beşiktaş-Samsunspor: 1-1
Kartal evinde galibiyete hasret! Beşiktaş-Samsunspor: 1-1 Süper Lig’in 32’nci haftasında Beşiktaş sahasında Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı. Siyah-beyazlı ekip 18’inci dakikada Semih Kılıçsoy’un golüyle öne geçerken 68’inci dakikada Emre Kılınç attığı golle skoru belirledi.
13.04.2024 Beşiktaş
Narkotik köpeği Hulk'un 7'nci yaş günü pasta kesilerek kutlandı
Narkotik köpeği Hulk'un 7'nci yaş günü pasta kesilerek kutlandı Adana'da narkotik dedektör köpeği Hulk'un 7'nci yaş günü pasta kesilerek kutlandı. 6 yıldır Hulk ile birlikte görev yapan polis memuru Ali Çetin (34), “Hulk ile aramızdaki bağ aynı oğul ve baba gibi. Birbirimizi sürekli görüyoruz ancak görmediğimizde onun beni özlediğini biliyorum. Çünkü ben onu çok özlüyorum. Birlikte güzel işler çıkartıyoruz” dedi.
11.04.2024 Adana
Süper Lig'in yeni ekibi belli oldu
Süper Lig'in yeni ekibi belli oldu Trendyol 1. Lig’in 29. haftasında Eyüpspor, Altay’ı 4-1 mağlup ederek sezon bitimine 5 hafta kala Trendyol Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi.
7.04.2024 Futbol
NATO’nun 75’inci kuruluş yıldönümü, Brüksel’de kutlandı!
NATO’nun 75’inci kuruluş yıldönümü, Brüksel’de kutlandı! Kuzey Atlantik Antlaşması Örgütü'nün (NATO) 75’inci yıldönümü, Belçika’nın başkenti Brüksel’deki NATO Karargahı’nda kutlandı. Kutlamaya, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ve Dışişleri Bakanları katılım gösterdi. Ayrıca kutlama kapsamında pasta kesildi.
4.04.2024 Vatan TV
Murat Kurum'un ailesi bilinmeyen yönlerini anlattı: Evliliğimiz hep gurbetle geçti; ben sabırla, şükürle bekledim
Murat Kurum'un ailesi bilinmeyen yönlerini anlattı: Evliliğimiz hep gurbetle geçti; ben sabırla, şükürle bekledim AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, kameraların karşısına bu kez bir eş ve bir baba olarak çıktı. “Murat Kurum ile 24 Saat” belgeselinde, Kurum’un, seçim kampanyasının son günlerinde bir gününü nasıl geçirdiği, yoğun çalışma temposunun aile bireyleriyle ilişkilerine nasıl yansıdığı soruları yanıt buldu.
29.03.2024 Gündem
Ramazan ayında denetimler sıklaştırıldı
Ramazan ayında denetimler sıklaştırıldı Adana İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayı nedeniyle gıda sektöründe, fiyat ve hijyen denetimlerini artırdı.
18.03.2024 Adana
Galatasaray Çaykur Rizespor maçında gol yağmuru: 6-2
Galatasaray Çaykur Rizespor maçında gol yağmuru: 6-2 Süper Lig'in 29. haftasında lider Galatasaray kritik mücadelede Çaykur Rizespor'u 6-2 mağlup etti.
8.03.2024 Galatasaray
Fenerbahçe, Union Saint Gilloise ezdi geçti
Fenerbahçe, Union Saint Gilloise ezdi geçti Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Union Saint-Gilloise'yi deplasmanda 3-0 mağlup etti.
7.03.2024 Futbol
Galatasaray, Avrupa'ya kötü veda etti
Galatasaray, Avrupa'ya kötü veda etti UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu rövanş maçında Sparta Prag, Galatasaray'ı 4-1 mağlup etti. İlk maçta rakibini 3-2'yle geçen Galatasaray, bu sonuç sonrası Avrupa kupalarına veda etti.
22.02.2024 Futbol
Deneme rekoru kıran Snickers pasta tarifi: Dikkat yaparken kan şekeriniz düşebilir!
Deneme rekoru kıran Snickers pasta tarifi: Dikkat yaparken kan şekeriniz düşebilir! Genellikle evde kalan kuru yemişlerin değerlendirildiği Snickers pasta tarifiyle karşınızdayız. Ev halkı görür görmez bayılacak. Snickers pastanın yapımı da oldukça pratik. Deneme rekoru kırılan Snickers pasta tarifi ve malzemeleri haberimizde.
15.02.2024 Gündem
Ağrılar ile yüz asimetrisi bozulmuştu! Gerçeği öğrenince hayatlarının şokunu yaşadılar
Ağrılar ile yüz asimetrisi bozulmuştu! Gerçeği öğrenince hayatlarının şokunu yaşadılar Konya'da çene ağrısı çekip, yüz asimetrisi bozulan 2 hastanın çene eklemlerinde tümör olduğu tespit edildi. Uzun yıllar farklı tedaviler görüp, doğru teşhis alamayan Semiha Tezcan (54) ile Mustafa Küçükdemir (52), Necmettin Erbakan Üniversitesi'nde yapılan operasyonla sağlığına kavuştu. Operasyonları gerçekleştiren Prof. Dr. Alparslan Esen, "Bu tümör yavaş büyüdüğü için ve yüzdeki asimetri de geç fark edildiği için genellikle ileri evrelerde karşımıza çıkıyor" dedi.
12.02.2024 Gündem
Galatasaray Başakşehir'i Barış ve Mertens ile geçti liderlik koltuğuna oturdu
Galatasaray Başakşehir'i Barış ve Mertens ile geçti liderlik koltuğuna oturdu Süper Lig'in 25'inci haftasında Galatasaray, Başakşehir'i konuk etti. Aslan ilk yarıda attığı gollerle sahadan 3 puanla ayrıldı.
10.02.2024 Galatasaray
Alanyaspor ile Pendikspor puanları paylaştı: 1-1
Alanyaspor ile Pendikspor puanları paylaştı: 1-1 Süper Lig’in 23’üncü haftasında Alanyaspor, sahasında ağırladığı Pendikspor ile 1-1 berabere kaldı.
27.01.2024 Alanyaspor
Gluten İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Gluten Barındıran Gıdalar Listesi...
Gluten İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Gluten Barındıran Gıdalar Listesi... Glüten, bir tür protein grubudur ve genellikle çavdar, buğday ve arpa gibi tahıllarda yer alır. İnsan vücudu tarafından sindirilmesi zor bir besin olan glüten bazı kişilerde alerjik reaksiyonlara ve semptomlara neden olabilir.
25.01.2024 Sağlık
Trabzonspor-Galatasaray (Maç özeti)
Trabzonspor-Galatasaray (Maç özeti) Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Cim Bom, Fenerbahçe'nin puan kaybettiği haftada dev maçta rahat kazandı. Sarı-Kırmızılılar; Wilfried Zaha (2), Kerem Aktürkoğlu (2) ve Kaan Ayhan'ın golleriyle Fırtına'yı 5-1 yıktı, Fenerbahçe'yle yeniden puanlarını eşitledi. Bordo-Mavililer'in tek sayısı ise Enis Destan'dan geldi.
21.01.2024 Futbol
2. Sınıf Bölme İşlemi: Bölme İşlemleri Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
2. Sınıf Bölme İşlemi: Bölme İşlemleri Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! Bölme, dört ana aritmetik işlevin genellikle en zoru olarak bilinir. Bölme işlemi sayıları bölmeye veya 'paylaştırmaya' yarar. Matematikte bölme, çarpma işleminin tersidir. Bölme için sembol (÷) şeklindedir. Ancak elektronik tablolarda, hesap makinelerinde veya diğer bilgisayar uygulamalarında ise sembol kimi zaman '/' (eğik çizgi) şeklinde kullanılır.
25.12.2023 Eğitim
Zararlı Karbonhidrat İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Zararlı Karbonhidrat Barındıran Gıdalar Listesi...
Zararlı Karbonhidrat İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Zararlı Karbonhidrat Barındıran Gıdalar Listesi... Zararlı karbonhidratlar tüketildiğinde kan şekerinde ani yükselmelere ve düşüşlere neden olan, çabuk acıktıran ve aşırı yeme davranışlarına neden olan karbonhidratlardır. Zararlı karbonhidratlar genellikle beyaz ekmek, pizza, makarna, şekerli gıdalarda bulunur.
20.12.2023 Sağlık
Ekler Kaç Kalori? Ekler Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Ekler Kaç Kalori? Ekler Besin Değerleri Ve Kalorisi... Ekler, profiterole benzeyen sandviç pasta görünümlü bir tatlıdır. İçinde un, şeker, krema ve süt bulunduğundan eklerin kalorisi yüksektir. 
16.12.2023 Sağlık
Badem Kaç Kalori? Badem Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Badem Kaç Kalori? Badem Besin Değerleri Ve Kalorisi... Badem Dünya'nın neredeyse her yerinde yetişmektedir. Asya'ya özgü olan bademin tazesine çağla denmektedir. Badem çerez olarak tüketilebilir. Aynı zamanda badem keklerde, kurabiyelerde, tatlılarda da kullanılmaktadır. Badem yaygın olarak Suriye, Lübnan, Ürdün, Türkiye gibi ülkelerde yetişmektedir. 
15.12.2023 Sağlık
Bir pastaya onlarca kişiyi dolandırdı! Akılalmaz olayın detayları ortaya çıktı
Bir pastaya onlarca kişiyi dolandırdı! Akılalmaz olayın detayları ortaya çıktı Kahramanmaraş'ta araç kiralama firması aracılığıyla birçok kişiyi dolandırdığı iddia edilen 8'i tutuklu, 23 sanık hakkında 2 ile 806 yıl arasında değişen hapis cezaları istemi ile dava açıldı. Mustafa Can K.'nin (27), icraya vereceği müşterinin birinci derece yakınlarının TC kimlik numaralarını noter katibi M.P.'den temin ettiği, bunun karşılığında da sanık M.P.'ye pasta gönderdiği yazışmalar da dava dosyasına girdi.
14.12.2023 Gündem
Fenerbahçe derbide Beşiktaş karşısında 3 puanı 3 golle aldı
Fenerbahçe derbide Beşiktaş karşısında 3 puanı 3 golle aldı Süper Lig'in 15. haftası dev derbiye sahne oldu. Dolmabahçe'deki kritik mücadelede Fenerbahçe ezeli rakibi Beşiktaş'ı 3-1 yenerek zirvedeki yerini korudu.
9.12.2023 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Pasta ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pasta haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.