Reddi Hakim

Reddi Hakim

Son dakika reddi hakim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan reddi hakim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını reddi hakim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Reddi Hakim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan reddi hakim gelişmeleri de dahil olmak üzere 449 reddi hakim haberi bulunmuştur. Tüm reddi hakim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Reina’nın işletmecisi hakkında iflas kararı
Reina’nın işletmecisi hakkında iflas kararı 2017 yılında 39 kişinin yaşamını yitirdiği Reina gece kulübünün işletmecisi Mehmet Koçaslan’ın sahibi olduğu Antik Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi hakkında iflas kararı verildi.
14.03.2024 Ekonomi
Reina’nın sahibi hakkında flaş gelişme! Mahkeme kararını verdi
Reina’nın sahibi hakkında flaş gelişme! Mahkeme kararını verdi 2017 Yılında 39 kişinin yaşamını yitirdiği Reina gece kulübünün işletmecisi Mehmet Koçaslan’ın sahibi olduğu Antik Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi hakkında İstanbul 2. Asliye Ticaret Mahkemesi şirketin iflasına karar verdi.
14.03.2024 Gündem
Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk komşularıyla mahkemelik oldu
Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk komşularıyla mahkemelik oldu Cihangir'in ünlü binalarından Taray Apartmanı'nın riskli olduğunun tespit edilmesi sonrasında nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk, komşusu olan diğer apartman sakinleriyle mahkemelik oldu. Komşuları yapının güçlendirilmesi için dava açarak yıkılmaması için ihtiyati tedbir kararı aldırdı. 18 daireli apartmanda 6 dairesi bulunan ünlü yazar ise ihtiyati tedbirin kaldırılarak binanın yıkımına karar verilmesini istedi. İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi'nde görülen duruşmaya katılan Pamuk, "Binanın 5'te 2'sinin sahibiyim. Sağlamlaştırmaya karşıyım. Çoğunluğun sağlanması mümkün değildir. Apartmanın çürük olduğu sabittir. Tedbir kararı kaldırılsın" dedi. Yıkımın durdurulmasına yönelik tedbirin devamına karar veren mahkeme, Taray Apartmanı'nda keşif yapacak.
1.11.2023 Gündem
Hablemitoğlu davasında dikkat çeken talep! Ertelendi
Hablemitoğlu davasında dikkat çeken talep! Ertelendi Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesine ilişkin davada, 'reddi hakim' talebi sonrası dosyanın bir üst mahkemeye gönderilmesine karar verilerek, duruşma ertelendi. Hablemitoğlu ailesinin avukatı Ersan Barkın ise davanın en kritik sanığının tahliye edilmesinin ardından firari olduğunu belirterek, "Heyet tarafsızlığını yitirmiştir. Reddi hakim talebinde bulunuyoruz" dedi.
10.07.2023 Gündem
Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer yarın Türkiye'ye getirilecek
Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer yarın Türkiye'ye getirilecek Arnavutluk tarafından iadesine karar verilen kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, yarın Türkiye'ye getirilecek.
19.04.2023 Gündem
'Thodex'in sahibi Fatih Özer için iade kararı
'Thodex'in sahibi Fatih Özer için iade kararı Arnavutluk'ta yakalanan 'Thodex' firmasının sahibi Faruk Fatih Özer'in, Türkiye'ye iade kararı temyiz mahkemesince uygun bulundu.
1.01.2023 Gündem
TTB Başkanı Fincancı hakkında yeni karar!
TTB Başkanı Fincancı hakkında yeni karar! Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi Başkanı Şebnem Korur Fincancı, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) yönelik açıklamaları nedeniyle "Terör örgütü propagandası yapmak" suçundan yargılandığı davada, tutukluluğunun devamına karar verildi. Mahkeme, Sanık avukatlarının reddi hakim talebinin reddine karar vererek duruşmayı 11 Ocaka erteledi.
29.12.2022 Gündem
Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in, Arnavutluk ve Türkiye'deki duruşmaları ertelendi
Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in, Arnavutluk ve Türkiye'deki duruşmaları ertelendi Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'le ilgili iki farklı yargılama, Arnavutluk Dıraç Temyiz Mahkemesi ve İstanbul Anadolu 9. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün yapıldı. Thodex kripto para uygulaması üzerinden, müşterilerini 356 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla gıyabında yargılandığı 9. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşma, müştekilerin ifadeleri alınarak ertelendi. Türkiye'ye iade edilmesi kararına itiraz eden Özer, Dıraç Temyiz Mahkemesi'nde bugün görülen temyiz duruşmasına, mazeret bildirerek katılmadı. Mahkeme bu nedenle duruşmayı 20 Aralık'a erteledi.
16.12.2022 Gündem
İmamoğlu’na 2 yıl 7 ay hapis ve siyasi yasak! Bundan sonra süreç nasıl işleyecek?
İmamoğlu’na 2 yıl 7 ay hapis ve siyasi yasak! Bundan sonra süreç nasıl işleyecek? İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme ayrıca Ekrem İmamoğlu’na, siyasi yasak öngören TCK’nın 53. maddesinin uygulanmasına da hükmetti. Karar, İstinaf ve Yargıtay’a taşınacak.
15.12.2022 Gündem
Aynı aileden 7 kişi katleden cani hakkında karar verildi
Aynı aileden 7 kişi katleden cani hakkında karar verildi Konya'da Dedeoğulları ailesinden 7 kişiyi öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Mehmet Altun (33), son kez hakim karşısına çıkarıldı. Mahkeme Altun hakkında, 'Canavarca hisle tasarlayarak kasten öldürme' suçundan 7 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis ile mala zarar vermekten 4, konut dokunulmazlığı ihlalinden 4, ruhsatsız silah bulundurmaktan da 2 yıl hapis cezası verdi. Mahkeme diğer 10 sanık hakkında da azmettirme suçundan beraat kararına hükmetti.
17.11.2022 Gündem
İmamoğlu davası 14 Aralık'a ertelendi
İmamoğlu davası 14 Aralık'a ertelendi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada savcı tekrarladığı mütalaasında 4 yıl 1 ay hapis cezası ve siyasi yasak talep etti. Duruşma 14 Aralık tarihine ertelendi. 
11.11.2022 Gündem
Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tazminat ödeyecek
Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tazminat ödeyecek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, bir konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kişilik haklarını ihlal ettiği gerekçesiyle açılan davada 50 bin lira manevi tazminat ödemesine karar verildi.
5.10.2022 Gündem
HDP'yi kapatma davasında flaş gelişme! AYM 30 gün ek süre verdi
HDP'yi kapatma davasında flaş gelişme! AYM 30 gün ek süre verdi AYM, HDP kapatma davasında reddi hakim talebini reddetti. Ek deliller için partiye 30 gün ek süre verdi.
20.09.2022 Gündem
Kılıçdaroğlu 489 bin lira tazminata mahkum edildi
Kılıçdaroğlu 489 bin lira tazminata mahkum edildi  Yargıtay'ın bozma kararının ardından yeniden görülen iki ayrı ‘Man Adası’ davasında yeniden karar çıktı. İki davada da kararında direnen yerel mahkeme, Kılıçdaroğlu’nun Recep Tayyip Erdoğan ve ailesine toplamda 489 bin lira manevi tazminat ödemesine hükmetti.
22.06.2022 Siyaset
Pınar Gültekin’in katili Cemal Metin Avcı’ya ‘haksız tahrik’ indirimi uygulanması infiale neden oldu
Pınar Gültekin’in katili Cemal Metin Avcı’ya ‘haksız tahrik’ indirimi uygulanması infiale neden oldu Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’i (27) işkence ettikten sonra varile koyarak diri diri yakan Cemal Metin Avcı’ya (32) ‘haksız tahrik’ indirimiyle 23 yıl hapis cezası verilmesi infiale neden oldu. Avukat Rezan Epözdemir karara isyan etti: ABD’ye yazı yazdılar. Tüm şifreleri geldi. İddia edildiği gibi ne bir görüntü ne bir şantaj var. Pınar’a ait her şeye baktılar, haksız tahrik nerede?
22.06.2022 Gündem
Deniz Poyraz davasında 'reddi hakim' talebini üst mahkeme reddetti
Deniz Poyraz davasında 'reddi hakim' talebini üst mahkeme reddetti İzmir'de HDP il binasında Deniz Poyraz'ın (38) tabancayla vurarak öldürüldüğü olayı gerçekleştiren Onur Gencer'in (27) yargılandığı davada müşteki avukatlarının mahkeme heyetindeki tüm hakimler için yaptığı 'reddi hakim' talebi, bir üst mahkemece reddedildi.
27.05.2022 Gündem
Kemal Kılıçdaroğlu 100 bin lira manevi tazminata mahkum edildi
Kemal Kılıçdaroğlu 100 bin lira manevi tazminata mahkum edildi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir gazeteye verdiği röportajda  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve yakınları hakkında kullandığı ifadeler nedeniyle 100 bin lira manevi tazminata mahkum edildi. 
26.05.2022 Siyaset
Thodex davasında karar: Duruşma 1 Temmuz'a ertelendi
Thodex davasında karar: Duruşma 1 Temmuz'a ertelendi Kripto para borsası Thodex üzerinden binlerce insanı mağdur ettiği iddia edilen 1'i firari 6'sı tutuklu 21 sanığın davasında ara kararını açıklayan mahkeme, 6 sanığın da tutukluluk halinin devamına karar verdi. Mahkeme, firari CEO Faruk Fatih Özer'in babası Zülküf Özer'in de tanık olarak dinlenmesi için hakkında zorla getirme kararı çıkardı. Duruşma 1 Temmuz 2022 tarihinde görülmek üzere ertelendi.
5.05.2022 Gündem
Thodex davasında savunma yapan Faruk Fatih Özer’in abisi: Asıl mağdur Thodex ailesidir!
Thodex davasında savunma yapan Faruk Fatih Özer’in abisi: Asıl mağdur Thodex ailesidir! Kripto para borsası ‘Thodex’ davasında firari Faruk Fatih Özer'in de aralarında bulunduğu 21 sanığın yargılanmasına başlandı. Duruşmada savunma yapan Faruk Fatih Özer’in abisi, kardeşinin yurt dışına çıktığını haberlerden öğrendiğini söyleyerek, “Dosyada mağdur olarak bulunan kişiler gerçek mağdurlar değildir. Burada mağdur olan Thodex ailesi ve Özer ailesidir. Babam zararları gideriyor. İyi niyetimiz ortadadır. Tahliyemi ve beraatimi istiyorum” dedi. Özer’in kız kardeşi ise, mağdurların zararını gidermek için maddi gücünün olmadığını söyledi.
5.05.2022 Gündem
Kendi kanıyla eşinin ismini yazmıştı! Mahkemeden flaş karar! İsyan etti
Kendi kanıyla eşinin ismini yazmıştı! Mahkemeden flaş karar! İsyan etti Nurtaç Canan, kendisini öldürmek için 5 kurşunla vuran eşi Ragıp Canan’dan 8 celsedir boşanamıyor. Bu yetmezmiş gibi mahkeme Nurtaç Canan’ı, Ragıp Canan’a vasi olarak atadı.
24.04.2022 Yaşam
YSK üyelerine hakaretten yargılanan Ekrem İmamoğlu hakkında 4 yıl 1 ay hapis talebi
YSK üyelerine hakaretten yargılanan Ekrem İmamoğlu hakkında 4 yıl 1 ay hapis talebi 31 Mart 2019 seçimlerinin iptal edilmesinin ardından YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 4 yıl 1 aya kadar hapis cezasıyla cezalandırılması istendi.
20.04.2022 Siyaset
Cem Garipoğlu kimdir? Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak mı, Cem Garipoğlu öldü mü Çin’de yaşıyor mu?
Cem Garipoğlu kimdir? Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak mı, Cem Garipoğlu öldü mü Çin’de yaşıyor mu? 3 Mart 2009 yılında Cem Garipoğlu tarafından vahşice öldürülen Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut'un SABAH'a Garipoğlu'nun intiharıyla ilgili 8 yıldır içinde taşıdığı şüphesini anlatmasıyla aile avukatı Rezan Epözdemir açıklama yaparak, "Babanın talebi olursa mezarı açtıracağız" ifadelerini kullandı. Peki, Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak mı, Cem Garipoğlu öldü mü Çin’de yaşıyor mu, kaçırıldı mı? Cem Garipoğlu kimdir?
11.04.2022 Gündem
Cem Garipoğlu'nun ölmediği iddiası sonrası flaş açıklama: Mezarı açtıracağız
Cem Garipoğlu'nun ölmediği iddiası sonrası flaş açıklama: Mezarı açtıracağız Cem Garipoğlu tarafından 3 Mart 2009'da vahşice öldürülen Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut'un Garipoğlu'nun intiharıyla ilgili 8 yıldır içimde taşıdığı şüphesini anlatması gündeme bomba gibi düştü. Haberin ses getirmesinin ardından açıklamalarda bulunan aile avukatı Rezan Epözdemir "Süreyya Karabulut'un ölenin Cem Garipoğlu olup olmadığına dair kafasında ciddi soru işaretlerinin olduğu, bu konuda vicdanen rahatsız olduğu ve bayramdan sonra mezarın açılmasını isteği ile ilgili kendisini aradım, bu yönde bir talepleri olduğunda derhal gerekli hukuki süreci başlatabileceğimizi ifade ettim. Kendisi de telefonda biraz duygulandı ve bayramdan sonra bu konuyla ilgili dönüş yapacağını ifade etti" dedi.
11.04.2022 Yaşam
Pınar Gültekin cinayetiyle ilgili flaş gelişme!
Pınar Gültekin cinayetiyle ilgili flaş gelişme! Muğla'da, üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i (27) boğduktan sonra varile koyup yakarak öldüren Cemal Metin Avcı'nın (32), suç delillerini gizleyip yok ettiği iddiasıyla tutuksuz yargılanırken, itiraz üzerine tutuklanan kardeşi Mertcan Avcı (26) hakkında hazırlanan, 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nce yeterli delil toplanmadan hazırlandığı gerekçesiyle iadesine karar verilen iddianame ile ilgili gelişme yaşandı. Savcılığın itirazını değerlendiren Muğla 1. Ağır Ceza Mahkemesi, iddianameyi kabul etti.
12.03.2022 Yaşam
Pınar Gültekin davası ne oldu, davada karar çıktı mı? Pınar Gültekin davasında son durum ve dava sonucu!
Pınar Gültekin davası ne oldu, davada karar çıktı mı? Pınar Gültekin davasında son durum ve dava sonucu! Muğla'da, üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i (27) boğduktan sonra varile koyup yakan Cemal Metin Avcı (32) ile suç delilerini gizleyip, yok ettikleri öne sürülen kardeşi Mertcan Avcı (26), annesi Ayten Avcı, babası Selim Avcı, boşandığı eşi Eda Karagün ve ortağı Şükrü Gökhan Orhan´ın yargılandığı davanın bugün 10'uncu duruşması görülüyor. Peki, Pınar Gültekin davasında ne oldu, davada ne karar verildi? Pınar Gültekin davasında karar çıktı mı? Pınar Gültekin davası son durum…
14.02.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Reddi Hakim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki reddi hakim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.