Ramallah

Ramallah

Son dakika ramallah haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ramallah ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ramallah haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ramallah

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ramallah gelişmeleri de dahil olmak üzere 435 ramallah haberi bulunmuştur. Tüm ramallah haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl sonra Irak'a tarihi bir ziyaret düzenledi. Resmi temaslarda bulunan Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Erdoğan 'Öyle ya da böyle yok edeceğiz, kararlıyız' dedi. DEM Parti'li belediyelerdeki olaylara tepki gösteren Erdoğan, "Anayasa'nın hükümlerini kimler çiğnemeye kalkıyorsa bedelini de ödemeye hazır olmalıdır." ifadelerini kullandı. İsrail'in Filistin'deki katliamına bir kez daha sert tepki gösteren Erdoğan, "Şunu bilelim ki, zamanın Hitler'i Netanyahu ve suç ortakları hesap vermekten kaçamayacak." dedi.
23.04.2024 Gündem
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu’nun 4’üncüsü, ‘Küresel ve Yerel Boyutlarıyla İslamofobi’ temasıyla düzenlendi. Forumun açılışında konuşan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, “Dünyaya İslam’ın değil, İslam düşmanlığının küresel bir tehdit olduğunu anlatmalıyız” dedi.
14.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Gazze' açıklaması: 151 gündür asrın barbarlığına şahidiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Gazze' açıklaması: 151 gündür asrın barbarlığına şahidiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Batılı güçlerin de sınırsız desteğiyle Netanyahu ve gözü dönmüş yönetimi, Filistin halkına yönelik apaçık bir soykırım uygulamaktadır. Netanyahu ve cinayet ortakları döktükleri her damla kanın hesabını hukuk ve maşeri vicdan önünde mutlaka verecektir” dedi.
5.03.2024 Gündem
Erdoğan'dan sokak hayvanları açıklaması: Mutlaka çözüme kavuşturacağız
Erdoğan'dan sokak hayvanları açıklaması: Mutlaka çözüme kavuşturacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da "Dünya İnsan Hakları Günü İnsanlığın Yüzü Programı"nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 'Müslümanlara yönelik saldırılar arttı. İslam düşmanlığı Batı'yı zehirli sarmaşık gibi sardı. Fikir özgürlüğü bahanesi ile İslam düşmanı eylemleri meşrulaştırdılar.' dedi. Öte yandan BM'nin reforme edilmesinin şart olduğunu belirten Erdoğan, 'Bu BM ile insanlığın bir yere varması mümkün değil. Adil bir dünya mümkün ama Amerika'yla değil.' dedi. Erdoğan, başıboş köpek sorununa ilişkin de net mesajlar verdi. "Başıboş köpek sorununu çözeceğiz" diyen Erdoğan, " Bu sorunu inşallah inancımıza, kültürümüze ve şefkat medeniyetimizin bize vazettiği ilkeler çerçevesinde mutlaka çözüme kavuşturacağız" açıklamasında bulundu.
9.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail tepkisi: Batı katliamlara kör ve sağır
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail tepkisi: Batı katliamlara kör ve sağır İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesinin (İSEDAK) 39. Bakanlar Toplantısı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şu anda Gazze kasabı olan Netanyahu, bir savaş suçlusu olmanın ötesinde kesinlikle Gazze kasabı olarak aynı Miloseviç nasıl yargılandıysa, bu yargılanacaktır. Gazze’nin yeniden imarıyla ilgili hazırlıklara da şimdiden başlamalıyız. İsrail’in Gazze’yi insansızlaştırma politikalarına karşı da çok net bir duruş sergilemeliyiz. Farklı hevesler peşinde koşan İsrailli yöneticilere şu gerçeği bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Gazze, bir Filistin toprağıdır. Gazze Filistinlilerindir, ebediyen de öyle kalacaktır" dedi. 
4.12.2023 Gündem
Erdoğan'dan İsrail'in Gazze'deki katliamlarına sert tepki: Sonunuz hüsran olacak
Erdoğan'dan İsrail'in Gazze'deki katliamlarına sert tepki: Sonunuz hüsran olacak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor. "Siyaseti ile ekonomisi ile askeri gücü ile her alanda güçlü olmazsak bizi bu topraklarda yaşatmazlar." diyen Erdoğan, "Yıllarca Ermenistan topraklarımızda ham hayaller peşinde koştu ve Karabağ savaşında dersini alıp yerine oturdu. Şimdi de İsrail benzer hezeyanları dile getiriyor. Bunların da sonu hüsran olacak." ifadelerini kullandı.
15.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eşi benzeri görülmemiş bir barbarlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eşi benzeri görülmemiş bir barbarlık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da düzenlenen "İslam İşbirliği Teşkilatı ve Arap Ligi Olağanüstü Ortak Zirvesi"nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "7 Ekim'den bu yana Gazze ve Ramallah'a yaşananları tarif etmeye kelimeler kifayetsiz kalıyor. Hastanelerin, ibadethanelerin, okulların, mülteci kamplarının, ambulansların bombalandığı güvenli denilen bölgelere göç eden sivillerin katledildiği tarihte eşi benzeri görülmemiş bir barbarlıkla karşı karşıyayız." ifadelerini kullandı.
11.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB'ye ateşkes tepkisi! 'Daha ne kadar çocuk ölmesi lazım!'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB'ye ateşkes tepkisi! 'Daha ne kadar çocuk ölmesi lazım!' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki 8. Aile Şurası'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, AB 'Henüz ateşkes çağrısı yapamayız' diyor. Daha ne kadar çocuk ölmesi lazım. Hiçbir zaman sizin gibi bu tür vahşetlere seyirci kalmadım. Ağız birliği etmişçesine saldırılara koşulsuz destek veriyor. Gazzeli mazlumların hayat hakkını yok sayıyor. Ne oldu insan hakları? Orada neler yazıyor, bakmıyor musunuz? İşlerine geldikleri için bakmazlar çünkü akan kan Müslüman kanı... Buradan soruyorum AB'nin ateşkes çağrısı yapabilmesi için daha kaç çocuk ölmeli, daha kaç ton bombanın Gazze'ye düşmesi gerekir." ifadelerini kullandı
26.10.2023 Gündem
Hamas'ın İsrail planı ortaya çıktı! Resmen itiraf etti: Tehlike yüksek
Hamas'ın İsrail planı ortaya çıktı! Resmen itiraf etti: Tehlike yüksek İsrail, dünyayı şoke eden hastane katliamının ardından da Gazze Şeridi’ni vurmaya devam ederken iki haftada ölü sayısı 3 bin 785’e yükseldi. Filistinlilerin açıklamalarına göre bombardımanlarda hayatını kaybedenlerden 1524’ü çocuk, 1000’i kadın, 120’si de yaşlı. İsrail güçleri bu kez Gazze'de içinde sivillerin olduğu bir kiliseyi hedef aldı. Gazze'ye kara harekatı için son hazırlıklarını yapan İsrail'den yeni bir hamle geldi. İsrail ordusuna ait pek çok zırhlı araç Batı Şeria'daki Ramallah'a giriş yaptı İsrail ordusu Gazze'de bulunan El Ömeri Camii'sini vurdu. İsrail güçleri yine gaz atarak namaz kılanlara müdahalede bulundu. İsrail polisinin acımasız müdahalesi dakika dakika CNN Türk yayınına yansıdı. Öte yandan İsrail'in tam ablukaya aldığı Gazze Şeridi'ni bombalamaya başlaması ve Lübnan sınırında Hizbullah'la çatışmaya girmesi ile beraber işgal altındaki Batı Şeria'daki çatışmalar da arttı. Bu durum, bölgenin daha geniş bir savaşta üçüncü bir cephe haline gelebileceği endişelerini artırdı. İşte detaylar...
20.10.2023 Dünya
Gazze'de insanlık dışı saldırı! Hastaneyi bombalayan İsrail'den itiraf gibi paylaşım geldi
Gazze'de insanlık dışı saldırı! Hastaneyi bombalayan İsrail'den itiraf gibi paylaşım geldi İsrail Gazze'de sivilleri katletmeye devam ederken hastaneye bomba yağdırması dünyayı ayağa kaldırdı. Abluka altındaki Gazze’de Baptist Hastanesi’nin (Al Ahli Arab Hastanesi) İsrail savaş uçakları tarafından bombalandı. insanlık dışı saldırı nedeniyle en az 500 kişi hayatını kaybetti. İsrail tarafından konu ile ilgili itiraf gibi bir paylaşım gelirken, ABD'li vekiller ateşkes çağrısında bulundu.
18.10.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Filistin'e destek mesajı: Barış için 2 devletli çözüm şart
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Filistin'e destek mesajı: Barış için 2 devletli çözüm şart Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Abbas ile ortak basın toplantısı düzenledi. "Filistin davasına desteğimizi sürdürdük, sürdüreceğiz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Filistin davasını savunmaya her gayreti desteklemeye devam edeceğiz. 1967 sınırlarında başkenti Doğu Kudüs olan bağımsız bir Filistin devleti kurulmasının şart olduğunu ifade etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.
25.07.2023 Gündem
İbrahim Kalın duyurdu! Türkiye, kritik dörtlü zirveye katılacak
İbrahim Kalın duyurdu! Türkiye, kritik dörtlü zirveye katılacak Son dakika gelişmesi... Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğine dair önemli ifadeler kullanan Kalın, "Biz İsveç ve Finlandiyalı muhataplarımızla iki toplantı yaptık. Ankara ve Brüksel'de. Dün Cumhurbaşkanımızın NATO Genel Sekreteri ile yaptığı telefon görüşmesiyle binaen biz Sedat Bey'le yarın Brüksel'e gidiyoruz. Bize göre müzakere ettiğimiz konuları bir yere getirdik. Buradan geri adım atmamız mümkün değil. Oradan Madrid'e geçeceğiz. Salı günü NATO Genel Sekreteri'nin ricası üzerine Cumhurbaşkanımızın katılımı üzerine Türkiye, NATO, İsveç ve Finlandiya zirvesi yapılacak. NATO zirvesinden önce bu zirve olacak. Bu zirveye katılmak pozisyonumuzdan geri adım atacağımız anlamına gelmiyor." dedi. İşte tüm detaylar...
26.06.2022 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu, Filistin Devlet Başkanı Abbas ile görüştü
Bakan Çavuşoğlu, Filistin Devlet Başkanı Abbas ile görüştü Filistin ziyareti kapsamında Ramallah'ta bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile görüştü.
24.05.2022 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu'ndan flaş Mescid-i Aksa açıklaması!
Bakan Çavuşoğlu'ndan flaş Mescid-i Aksa açıklaması! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu İsrail ziyareti öncesinde Filistin'e gitti. Bakan Çavuşoğlu Ramallah’ta Filistin Dışişleri Bakanı Riyad el-Maliki ile ortak basın toplantısı düzenledi.
24.05.2022 Siyaset
İsrail polisinden akılalmaz müdahale! Cenaze karıştı, tabut yere düştü
İsrail polisinden akılalmaz müdahale! Cenaze karıştı, tabut yere düştü İsrail ordusunun operasyonu sırasında vurularak öldürülen Filistinli asıllı Amerikalı gazeteci Shireen Abu Aqleh, Batı Şeria'nın Ramallah kentinde yapılan törenle toprağa verildi. Binlerce kişinin katıldığı cenazede İsrail polisinin yaptıkları ise tüm dünya tarafından büyük tepki ile karşılandı. Cenazeye saldıran İsrail polisi, gazetecinin naaşının olduğu tabutun yere düşmesine neden oldu.
13.05.2022 Dünya
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Filistin Devlet Başkanı Abbas ile görüştü!
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Filistin Devlet Başkanı Abbas ile görüştü! Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve Dışişleri Bakan Yardımcısı Sedat Önal, Filistin ve İsrail'i kapsayacak iki günlük ziyareti kapmasında Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile görüştü.
16.02.2022 Siyaset
İsrail 4 Filistinliyi öldürdü!
İsrail 4 Filistinliyi öldürdü! İsrail güçlerinin işgal altındaki Batı Şeria'nın farklı bölgelerine düzenlediği gözaltı baskınlarında çıkan çatışmalarda 4 Filistinlinin yaşamını yitirdiği, en az 5 kişinin de yaralandığı bildirildi.
26.09.2021 Gündem
Filistin ile İsrail arasında kritik görüşme!
Filistin ile İsrail arasında kritik görüşme! Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, İsrail Savunma Bakanı Benny Gantz ile İsrail-Filistin ilişkilerini görüştü.
29.08.2021 Dünya
İsrail askerlerinin Batı Şeria'da yaraladığı Filistinli çocuk hayatını kaybetti
İsrail askerlerinin Batı Şeria'da yaraladığı Filistinli çocuk hayatını kaybetti İsrail askerlerinin işgal altındaki Batı Şeria'da düzenlenen yasa dışı Yahudi yerleşim birimleri karşıtı protestolara müdahalesinde gerçek mermiyle karnından vurularak ağır şekilde yaralanan Filistinli çocuk hayatını kaybetti.
23.07.2021 Dünya
Türkiye'den İsrail'e sert tepki! Reddediyoruz
Türkiye'den İsrail'e sert tepki! Reddediyoruz Dıişleri Bakanlığından, İsrail'in Beyt El yerleşim bölgesinde 350 konuttan oluşan projenin temel atma töreniyle ilgili "İsrail'in söz konusu yasa dışı uygulamalarını reddediyoruz" açıklaması yapıldı.
2.06.2021 Siyaset
Filistin'de seçimler ertelendi
Filistin'de seçimler ertelendi Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, 'Kudüs'teki halkımızın seçimlere katılımı güvence altına alınıncaya kadar seçimleri erteleme kararı aldık.' dedi.
29.04.2021 Dünya
Filistin Devlet Başkanı Abbas kritik kararnameyi imzaladı!
Filistin Devlet Başkanı Abbas kritik kararnameyi imzaladı! Filistin Devlet Başkanı Abbas, 22 Mayıs 2021'de milletvekili ve 31 Temmuz 2021'de de başkanlık seçimlerinin yapılmasını öngören kararnameyi imzaladı.
15.01.2021 Dünya
Filistin'de, İsrail-BAE-Bahreyn anlaşması için 'yas' çağrısı
Filistin'de, İsrail-BAE-Bahreyn anlaşması için 'yas' çağrısı İsrail'e karşı çok yönlü direniş başlatılması için kurulan Filistin Halk Direnişi Birleşik Komutanlığı, İsrail ile Bahreyn ve Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında varılan normalleşme anlaşmalarına tepki olarak bir günlük "ulusal yas ilan edilmesi" çağrısı yaptı.
13.09.2020 Dünya
Prof. Dr. İsmail Koyuncu kimdir? İTÜ Yeni Rektörü İsmail Koyuncu kaç yaşında ve nereli?
Prof. Dr. İsmail Koyuncu kimdir? İTÜ Yeni Rektörü İsmail Koyuncu kaç yaşında ve nereli? Rektör atamalarına ilişkin karar, Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararla 16 üniversitenin rektörü değişti. İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Rektörü olarak atanan Prof. Dr. İsmail Koyuncu internette araştırılan isimler arasında geliyor. Peki, Prof. Dr. İsmail Koyuncu kimdir? İTÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Koyuncu kaç yaşında ve nereli? İşte İsmail Koyuncu hakkında merak edilenler...
14.08.2020 Gündem
Batı Şeria'da 5 günlük genel karantina başladı
Batı Şeria'da 5 günlük genel karantina başladı İşgal altındaki Batı Şeria'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarında görülen artış nedeniyle 5 gün boyunca genel karantina uygulaması başladı.
3.07.2020 Corona Virüsü

Benzer Haber Etiketleri

Ramallah ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ramallah haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.