Protez

Protez

Son dakika protez haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan protez ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını protez haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Protez

haberleri sayfasında son dakika yaşanan protez gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.045 protez haberi bulunmuştur. Tüm protez haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hastanede kavga ettiler! İdari soruşturma başlatıldı
Hastanede kavga ettiler! İdari soruşturma başlatıldı Tekirdağ'da Çorlu Devlet Hastanesi'nde Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcısı Cumali K. ile hastanede protez ortez teknikeri olan Halil İbrahim Kazankaya arasında kavga meydana geldi. Yaşanan kavgayı güvenlik kameraları saniye saniye kaydetti.Taraflar şikayetçi olurken, hastane yönetimi olayla ilgili idari soruşturma başlattı.
4.04.2024 Gündem
Döner ustası, protez tırnak uzmanı ve elektrikçi için haftalarca bekliyorlar! Aylık 41 bin lira maaş fırsatı
Döner ustası, protez tırnak uzmanı ve elektrikçi için haftalarca bekliyorlar! Aylık 41 bin lira maaş fırsatı Bazı meslekler adeta karaborsaya düşmüş durumda. Öyle ki kariyer sitelerinin verilerine göre kebap ustası için açılan bir pozisyonun dolma süresi 62 güne, protez tırnak ustası için 49 güne, elektrik ustası için 42 güne, ızgaracı için 35 güne kadar çıktı. Maaşlar ise döner ustasında 41 bin lira, tırnak ustasında 39 bin lira, elektrik ustasında 37 bin liradan başlıyor. İşverenler döner ustası ve protez tırnak uzmanı için haftalarca sırada bekliyorlar. Bazı ustalar kendi sektörlerinde yıldız muamelesi görüyor.
26.03.2024 Çalışma Hayatı
Depremde 2 evladını ve bacağını kaybeden baba, proteziyle hayata tutunuyor
Depremde 2 evladını ve bacağını kaybeden baba, proteziyle hayata tutunuyor Kahramanmaraş merkezli depremlerde uzuvlarını kaybeden 5 depremzedeye Adana’da protezleri takıldı. 17 saat enkazda kalan ve bacağı kesilen baba, 2 evladını kaybettiğini anlatırken gözyaşlarını tutamadı.
19.03.2024 Adana
Minik yüreklerden Türkiye’nin Çocuk İyilik Merkezi’ne destek
Minik yüreklerden Türkiye’nin Çocuk İyilik Merkezi’ne destek Özel bir okulun öğrencileri; düzenledikleri kermesten elde ettikleri geliri, 6 Şubat depremlerinde uzuvlarını kaybeden çocuklara ücretsiz protez ve sağlık desteği sunan Çocuk İyilik Merkezi’ne bağışladı.
16.02.2024 Adana
Sol bacağı dizinden kesilip protez takılan Emine: Benim için yeniden yürümek hayal gibiydi
Sol bacağı dizinden kesilip protez takılan Emine: Benim için yeniden yürümek hayal gibiydi Hatay'da, depremlerde evleri yıkılınca sıkıştığı enkazdan 14 saat sonra çıkarılan ve sol bacağı dizinden kesilip ampute edilen Emine Barıtçi (21), protez takılıp fizik tedaviler aldığı 1 yıllık sürecin ardından eskisi gibi yürüyebildiğini kaydetti. Barıtçi, "Benim için yeniden yürümek hayal gibiydi. Şimdi üniversiteye hazırlanıyorum, hayata kaldığı yerden devam edeceğim" dedi.
5.02.2024 Adana
Enkazdan 3 gün sonra çıkarılan Büşra, avukat olup depremzedelerin hakkını savunmak istiyor
Enkazdan 3 gün sonra çıkarılan Büşra, avukat olup depremzedelerin hakkını savunmak istiyor Kahramanmaraş'ta yakalandığı büyük depremlerde sıkıştığı enkazdan 3'üncü günde çıkarılıp, kolu ampute edildikten sonra Adana'da tedavisi süren Büşra Sarıgüzel (18), üniversite sınavına hazırlanıyor. Sarıgüzel, "Hukuk fakültesini kazanıp, avukat olacağım. Bu güvensiz yapıları inşa edenlere büyük bir ders vermek için mücadele edeceğim. Depremden etkilenen ve mağdur olan insanlara destek vereceğim" dedi.
1.02.2024 Adana
Genç kadının yüzüne kimyasal dökmüştü! Mahkemenin kararını duyunca sevinç çığlıkları attı
Genç kadının yüzüne kimyasal dökmüştü! Mahkemenin kararını duyunca sevinç çığlıkları attı Mehmet Yıldız evine gizlice girdiği Yasemin Uzunçelebi’nin üzerine kimyasal madde dökmüştü. 2021 yılında yaşanan korkunç olayda genç kadının vücudunun yüzde 95’i zarar gördü. Gözünü kaybetti, burnu, yüzü, neredeyse bütün vücudu eridi. Mehmet Yıldız, Küçükçekmece 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada “canavarca hisle, eziyet çektirerek öldürmeye teşebbüs” suçundan 20 yıl hapis cezasına çaptırıldı.
17.01.2024 Gündem
Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu?
Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu? O Ses Türkiye Yılbaşı özel programını izleyenler Murat Boz’un saçını gördükten sonra peruk kullanıp kullanmadığını merak etmeye başladı. Peki, Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu?
31.12.2023 Magazin
Bakan Koca, 2023 yılı sağlık verilerini açıkladı
Bakan Koca, 2023 yılı sağlık verilerini açıkladı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2023 yılı sağlık alanında yapılan hizmet verilerini açıkladı.
31.12.2023 Gündem
'Sürekli ağız kokusunda sistemik rahatsızlıklar araştırılmalı'
'Sürekli ağız kokusunda sistemik rahatsızlıklar araştırılmalı' Niğde Diş Hastanesi Başhekimi Dt. Naife Yüksel Can, sürekli ağız kokusunun birçok nedeni olabileceğini belirterek, sistemik rahatsızlıkların araştırılmasına ve düzenli ağız bakımına dikkati çekti.
24.12.2023 Yaşam
Tıp literatürüne girecek ameliyatla hayata tutundu
Tıp literatürüne girecek ameliyatla hayata tutundu Kanama bozukluğu ile en kanlı kalp ameliyatlarından birine alındı, kalbi açıkta yoğun bakımda tam 24 saat izlendi. Toplam 22 ünite kan verildi ve kalp kapağı yapay kapak ile değiştirildi. Rizeli inşaat mühendisi Emrullah Çitfçi, kanama bozukluğu hastalığı 'Von Willebrand' taşıyıcısıyken, enfeksiyona bağlı kalp kapağı değişimi ameliyatı ile sağlığına kavuşan hasta olarak tıp literatürüne girecek.
25.11.2023 Gündem
Grip nedeniyle komaya girdi kol ve bacakları olmadan uyandı! İşte ölüme götüren gizli katilin belirtileri
Grip nedeniyle komaya girdi kol ve bacakları olmadan uyandı! İşte ölüme götüren gizli katilin belirtileri Grip nedeniyle hastaneye giden 42 yaşındaki Kristin Fox teşhis konulduktan 24 saat sonra komaya girdi. Kol ve bacaklarını kaybederek komadan uyanan kadının rahatsızlığına gizli katilin neden olduğu ortaya çıktı.
16.11.2023 Dünya
Rabia Birsen Güvercin kimdir? Kim Milyoner finalisti Rabia'nın koluna ne oldu? Kaza mı geçirdi, doğuştan mı?
Rabia Birsen Güvercin kimdir? Kim Milyoner finalisti Rabia'nın koluna ne oldu? Kaza mı geçirdi, doğuştan mı? Rabia Birsen Güvercin kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kim Milyoner Olmak İster'da 1 milyonluk soruya ulaşan 4'üncü yarışmacı olan Rabia Birsen Güvercin'in kolundaki protez dikkat çekti. Verdiği cevaplarla Kenan İmirzalıoğlu'nu duygulandıran yarışmacı, hayata karşı dik duruşu ve azmi ile izleyenlerin gönlünde taht kurdu. Rabia Birsen Güvercin'in kolu doğuştan mı, kaza mı geçirdi? İşte Rabia Birsen Güvercin'in hayatı...
10.09.2023 Televizyon
Kadınların gelir kapısı oldu! Hem meslek öğrenip hem harçlık alıyorlar
Kadınların gelir kapısı oldu! Hem meslek öğrenip hem harçlık alıyorlar Son yılların popüler mesleği nail art (tırnak sanatı) ve protez tırnak, kadınların gelir kapısı oldu. İzmir Kuaförler ve Manikürcüler Güzellik Salonu İşletmecileri Esnaf ve Sanatkarlar Odasının İstihdam için Meslek Edindirme Projesi (İMEP) çerçevesinde başlattığı nail art ve protez tırnak kursunda kadınlar, hem meslek öğreniyor hem de ders başına harçlık alıyor.
1.07.2023 Ekonomi
Yıldız Su altı yıl önce gözünü kaybetmişti... Mahkemeden milyonluk tazminat kararı
Yıldız Su altı yıl önce gözünü kaybetmişti... Mahkemeden milyonluk tazminat kararı İstanbul Eyüpsultan’da 1 Ağustos 2017 günü kalabalık bir grup, askere gidecek arkadaşlarını uğurlamak için asker eğlencesi düzenledi.
30.06.2023 Yaşam
Covid-19 sonrası avesküler nekroz artış gösterdi
Covid-19 sonrası avesküler nekroz artış gösterdi Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Ortopedi ve Travmatoloji Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. İsmail Büyükceran, Covid-19 tedavisi için kullanılan kortizon sonrası 'Avesküler Nekroz' hastalığının artış gösterdiğini ve görülme yaşınının da düştüğünü belirtti. Dr. Büyükceran, 20'li yaşlardaki bazı hastalara ise protez tedavisi uygulamak zorunda kaldıklarını söyledi.
29.06.2023 Gündem
YKS’de protez tırnak yasak mı, uzun tırnakla sınava girilir mi? YKS oje yasak mı 2023?
YKS’de protez tırnak yasak mı, uzun tırnakla sınava girilir mi? YKS oje yasak mı 2023? YKS sınavında ter dökecek adaylar, sınavda hangi eşyalarla girip giremeyeceğini sorgulamaya başladı. YKS sınavı öncesi merak edilen konulardan biri de protez tırnak ve oje oldu. Peki, YKS sınavında neler yasak, YKS’de protez tırnak yasak mı, uzun tırnakla sınava girilir mi? YKS oje yasak mı 2023?
16.06.2023 Eğitim
Rezidanstan düşerek hayatını kaybetmişti! Saliha hemşirenin ölümündeki gizem böyle çözülecek
Rezidanstan düşerek hayatını kaybetmişti! Saliha hemşirenin ölümündeki gizem böyle çözülecek Aksaray'da doktor sevgilisi Halil İbrahim A.'nın (43) oturduğu rezidansın balkonundan düşüp, hayatını kaybeden hemşire Saliha Tuncel'den (25) alınan kan örneği, Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Buradaki testle Saliha Tuncel'in alkol, uyuşturucu ya da ilaç alıp, almadığı belirlenecek. Daha sonra kendi isteğiyle aldığı veya zorla verilen herhangi bir maddenin tesiri altında atladığı veya atıldığının belirlenmesi konusunda uzmanlar değerlendirmede bulunacak ve soruşturmanın seyri bu yönde ilerleyecek.
9.06.2023 Yaşam
Depremde bacaklarını kaybetti, dalıştan vazgeçmedi: 'Daha nitelikli bir protez istiyorum'
Depremde bacaklarını kaybetti, dalıştan vazgeçmedi: 'Daha nitelikli bir protez istiyorum' Kahramanmaraş merkezli depremde iki bacağını da kaybeden Abdurrahman Aydın (18), depremden önce başladığı tüplü dalıştan vazgeçmedi. Depremde annesi Betül Günyaşar'ı da (40) kaybeden Aydın, fırsat buldukça dalış yapmaya devam ederek, yaşadığı travmayı atlatmaya çalışıyor. Aydın, hedefinin daha nitelikli protez bacaklara sahip olduktan sonra hayallerinin peşinden gitmek olduğunu söyledi.
9.06.2023 Yaşam
Seçimde eylem hazırlığı yapan DEAŞ'lı terörist, tanınmamak için saç ektirip, protez göz taktırmış
Seçimde eylem hazırlığı yapan DEAŞ'lı terörist, tanınmamak için saç ektirip, protez göz taktırmış Konya’da seçim günü için eylem hazırlığında olduğu tespit edilen terör örgütü DEAŞ üyelerinin, tutuklanan sözde lideri A.H.’nin tanınmamak için saç ektirdiği ve çatışma bölgesinde kaybettiği bir gözünün yerine protez taktırdığı öğrenildi.
31.05.2023 Gündem
Büyüknohutçu çifti cinayetinde yeni iddia; 'Şüphelinin bacağı protezliymiş, o yükseklikten atlayamaz'
Büyüknohutçu çifti cinayetinde yeni iddia; 'Şüphelinin bacağı protezliymiş, o yükseklikten atlayamaz' Antaly'da mermer ocaklarına karşı verdikleri mücadeleyle tanınan Ali Ulvi- Aysin Büyüknohutçu çiftinin 9 Mayıs 2017'de öldürülmesinin 6'ncı yıl dönümünde Büyüknohutçu Dostları Grubu anma töreni düzenledi. Grup adına konuşan Erol Malçok, jandarmanın cinayet sanığı Ali Yamuç'u olay yerine götürüp, 'Cinayeti nasıl gerçekleştirdiğini anlat' dediğinde Yamuç'un 'Tel örgüden atlayıp içeri girdim ve sonrasında ateş ettim' dediğini belirterek, "Oysa biz teyzesinden öğreniyoruz ki, Ali Yamuç'un bacağında protez varmış. Yani öyle bir yükseklikten atlaması mümkün değil" dedi.
9.05.2023 Gündem
Veda Mektubu'nun Nevzat'ı Hakan Karsak: Nevzat'ın henüz en aydınlık kalan yönünü gördük
Veda Mektubu'nun Nevzat'ı Hakan Karsak: Nevzat'ın henüz en aydınlık kalan yönünü gördük Oyuncu Hakan Karsak, Kanal D’nin yeni başlayan iddialı dizisi 'Veda Mektubu'nda Nevzat karakterine hayat veriyor. Dizideki en tehlikeli ve karanlık karakteri canlandıran ünlü oyuncu “Nevzat, pimi çekilmemiş bomba gibi. Ondaki karanlığın henüz en aydınlık kalan yönünü gördük, bakalım ilerleyen bölümlerde daha neler göreceğiz” diyor.
27.03.2023 Magazin
Uzmanlar kimyasal içerikli cilt bakım ürünlerine karşı uyarıyor
Uzmanlar kimyasal içerikli cilt bakım ürünlerine karşı uyarıyor Uzmanlar, yaklaşan yaz ayları öncesi kimyasal içerikli cilt bakım ürünlerine karşı vatandaşları uyarıyor. Kimyasal içerikli cilt bakım ürünlerinin erken yaşlanmaya neden olabileceği belirtiliyor.
23.03.2023 Sağlık
Murat Boz saç ektirmişti! Son halini paylaştı
Murat Boz saç ektirmişti! Son halini paylaştı Ünlü şarkıcı Murat Boz, seyrelen saçlarını gürleştirmek için yurt dışında saç ektirmişti. Ünlü isim, son halini sosyal medyadan paylaştı. 43 yaşındaki şarkıcının saçlarının uzadığı görüldü.
17.03.2023 Magazin
SGK'dan 'gözlük cam ve çerçeve' kararı! Yüzde 200 arttırıldı
SGK'dan 'gözlük cam ve çerçeve' kararı! Yüzde 200 arttırıldı Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Genel Sağlık Sigortası çerçevesinde gözlük cam ve çerçeve için ödenen tutarların yüzde 39 ile yüzde 200 arasında değişen oranlarda artırıldığını duyurdu.
17.03.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Protez ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki protez haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.