Poster

Poster

Son dakika poster haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan poster ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını poster haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Poster

haberleri sayfasında son dakika yaşanan poster gelişmeleri de dahil olmak üzere 407 poster haberi bulunmuştur. Tüm poster haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seçim yasakları yarın başlıyor!
Seçim yasakları yarın başlıyor! YÜKSEK Seçim Kurulu'nun (YSK) yerel seçim takvimine göre, propaganda serbestliği ve seçim yasakları yarın başlayacak.
20.03.2024 Gündem
Şimşekler Samet Güdük'ü unutmadı
Şimşekler Samet Güdük'ü unutmadı Adana Demirspor taraftarları, deplasmanda oynanan Alanyaspor maçında geçtiğimiz günlerde hain saldırı sonucu hayatını kaybeden Samet Güdük'ün posterini astı.
18.02.2024 Adana
Adana'da Öcalan'ın posterini köprüye asanlar gözaltına alındı
Adana'da Öcalan'ın posterini köprüye asanlar gözaltına alındı Adana’nın Seyhan ilçesinde bir köprüye PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın posterini asan 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, yaptığı açıklamada, "Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik hiçbir unsura müsamaha gösterilmeyecektir” dedi.
10.02.2024 Gündem
Yerel seçimlere ilişkin propaganda yasakları Resmi Gazete’de yayımlandı
Yerel seçimlere ilişkin propaganda yasakları Resmi Gazete’de yayımlandı Yüksek Seçim Kurulu'nun 31 Mart Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerine ilişkin siyasi partiler ve bağımsız adaylarca gerçekleştirilecek seçim propagandasının usul ve esaslarını belirleyen genelge Resmi Gazete’de yayımlandı.
20.12.2023 Gündem
Sertab Erener'in arşivinden! Uzay ile beraber ilk kez seslendiriyoruz, çok tarihi bir andır!
Sertab Erener'in arşivinden! Uzay ile beraber ilk kez seslendiriyoruz, çok tarihi bir andır! 'Yanarım', 'Aldırma Deli Gönlüm' ve 'Mecbursun' gibi şarkılarla uzun yıllardır dinlenen şarkıcı Sertab Erener, Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla takipçilerini hem geçmişe götürdü hem de hüzünlendirdi. Erener, Sezen Aksu'nun yazdığı ve Uzay Heparı'nın bestelediği 'Sakin Ol' şarkısının arşiv görüntülerini paylaştı.
19.12.2023 Magazin
HDP binasına operasyon: Terörist başı Öcalan'ın posterleri bulundu
HDP binasına operasyon: Terörist başı Öcalan'ın posterleri bulundu İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube ile Terörle Mücadele Şube müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda, Halkların Demokratik Partisi (HDP)’nin Esenyurt’taki ilçe binasında terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’ın fotoğraflarının bulunduğu tespit edildi.
6.07.2023 Gündem
15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın posteri asıldı
15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın posteri asıldı Cumhurbaşkanlığı seçiminin sonuçlanmasının ardından bir araya gelen grup, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın posterini astı.
29.05.2023 Gündem
Seçim propagandası döneminde uyulması gereken usul ve esaslar Resmi Gazete'de
Seçim propagandası döneminde uyulması gereken usul ve esaslar Resmi Gazete'de      14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerinde propaganda döneminde uyulması gereken usul ve esaslara ilişkin Yüksek Seçim Kurulu (YSK) kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. 
16.03.2023 Gündem
Macera olsun diye Kuzey Kore'ye gitti hayatı karardı! Propaganda posterini çaldı dehşeti yaşadı
Macera olsun diye Kuzey Kore'ye gitti hayatı karardı! Propaganda posterini çaldı dehşeti yaşadı Hong Kong'da okumak için hazırlıklar yapıyordu, ancak okul başlamadan önce unutulmaz bir maceraya atılmayı kafasına koymuştu. "Annenizin uzak durmanızı isteyeceği yerlere ekonomik seyahat" sloganlı bir firma ile Kuzey Kore'ye giden genç adam, burada bir propaganda posteri çaldığı gerekçesiyle 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Ülkesinin araya girmesi ile evine getirildiğinde ise korkunç gerçek ortaya çıktı.
24.01.2023 Dünya
İsveç'te skandal üstüne skandal! PKK destekçilerinden yeni provokasyon
İsveç'te skandal üstüne skandal! PKK destekçilerinden yeni provokasyon İsveç'in başkenti Stockholm'de terör örgütü PKK destekçileri, Türkiye'yi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan yeni bir provokasyon daha yaptı.
21.01.2023 Dünya
Eylem ve etkinliklere 7 gün yasak! Valilik duyurdu
Eylem ve etkinliklere 7 gün yasak! Valilik duyurdu Gaziantep Valiliği, kent genelinde tüm eylem ve etkinliklerin 7 gün süreyle yasaklandığını duyurdu.
25.11.2022 Gündem
Valilik duyurdu! 15 gün süreyle yasaklandı
Valilik duyurdu! 15 gün süreyle yasaklandı Tunceli’de eylem ve etkinlikler valilik kararıyla 15 gün süreyle yasaklandı.
24.11.2022 Gündem
Emine Erdoğan: Bizim için temizlik inancımızın özünü oluşturan bir yaşam prensibidir
Emine Erdoğan: Bizim için temizlik inancımızın özünü oluşturan bir yaşam prensibidir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, “Bizim için temizlik gündelikle alelade bir pratikten ziyade inancımızın özünü oluşturan bir yaşam prensibidir. Temizlik doğrudan imanla ilişkilidir. Dolayısıyla temizlik, önce manevi dünyamızla başlar ve oradan dış dünyamıza tezahür eder” dedi.
8.11.2022 Siyaset
Gösteri ve etkinlikler 3 günlüğüne yasaklandı! Valilik duyurdu
Gösteri ve etkinlikler 3 günlüğüne yasaklandı! Valilik duyurdu Şanlıurfa Valiliği kent merkezi ve ilçelerinde 3 gün boyunca gösteri, eylem ve yürüyüş gibi her türlü etkinliğin yasaklandığını duyurdu.
20.10.2022 Gündem
Hakkari'de '15 günlük' yasaklama
Hakkari'de '15 günlük' yasaklama Hakkari'de 15 günlük süreyle toplantı ve gösteri yürüyüşlerinin yasaklandığı belirtildi.
31.08.2022 Gündem
Hakkari'de yasak kararı! 15 gün boyunca yapılamayacak
Hakkari'de yasak kararı! 15 gün boyunca yapılamayacak Hakkari'de 15 gün süreyle gösteri ve toplantılara yasaklama kararı getirildi. Valilik tarafından konuyla ilgili açıklama yapıldı
16.08.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi duyurdu: 40 çeşit üründe indirim başlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi duyurdu: 40 çeşit üründe indirim başlıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çorum'da yapımı tamamlanan hizmetlerin açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Koyun kuzu da yüzde 25 indirim yaptık. Pazartesiden itibaren büyükbaşta da yüzde 30-35 indirime gidiyoruz. 40 çeşit üründe, Tarım Kredi Kooperatiflerinde ciddi bir indirime gidiyoruz." dedi.
13.08.2022 Siyaset
Bu ilde yaşayanlar dikkat! 15 gün boyunca yasak
Bu ilde yaşayanlar dikkat! 15 gün boyunca yasak Hakkari’de 15 günlük süreyle toplantı ve gösteri yürüyüşlerinin yasaklandığı belirtildi.
18.07.2022 Gündem
Balonlar, Türk bayrakları ve Ömer Halisdemir posteriyle havalandı
Balonlar, Türk bayrakları ve Ömer Halisdemir posteriyle havalandı Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde, 15 Temmuz darbe girişiminin 6'ncı yıldönümünde sıcak hava balonları, Türk bayrakları ve şehit Ömer Halisdemir posteriyle havalandı.
15.07.2022 Gündem
Latif Demirci neden öldü, kaç yaşında? Karikatürist Latif Demirci kimdir, nereli? Latif Demirci karakterleri!
Latif Demirci neden öldü, kaç yaşında? Karikatürist Latif Demirci kimdir, nereli? Latif Demirci karakterleri! Karikatürist Latif Demirci bu sabah hayatını kaybetti. Peki, Latif Demirci neden öldü, kaç yaşında? Karikatürist Latif Demirci kimdir, nereli? Latif Demirci karakterleri…
6.06.2022 Gündem
Bitlis'te okullara kar engeli!
Bitlis'te okullara kar engeli! Bitlis'te yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle okullar 1 gün süre ile tatil edildi.
8.03.2022 Gündem
Hakkari'de gösteri ve yürüyüşler 15 günlüğüne yasaklandı
Hakkari'de gösteri ve yürüyüşler 15 günlüğüne yasaklandı Hakkari Valiliği, il genelinde 15 gün süreyle toplantı ve gösteri yürüyüşlerinin yasaklandığını duyurdu.
2.02.2022 Gündem
Hakkari'de 15 günlük yasak kararı
Hakkari'de 15 günlük yasak kararı Hakkari Valiliği, il genelinde 15 günlük süreyle toplantı ve gösteri yürüyüşlerinin yasakladığını duyurdu.
4.01.2022 Gündem
Karekod kullananlar dikkat! QR kod yerine virüs indirebilirsiniz
Karekod kullananlar dikkat! QR kod yerine virüs indirebilirsiniz Pandemiyle birlikte çok sık kullanılmaya başlanılan 'karekod' uygulamasına dikkat çeken uzmanlar dolandırıcılık uyarısında bulundu. Prof. Dr. Kemal Bıçakcı, karekod okutulurken dikkat edilmesi gerektiğini belirtti. "Normal karekodun üzerine sahte karekod yapıştırabilirler" diyen Bıçakcı, "Karekod aracılığıyla mobil cihazınıza kötü amaçlı bir yazılım, virüs indirebilirsiniz. Karekod okuttuktan sonra bir yazılım indirilmesi söz konusu olursa bu yazılımı indirmemenizi bilhassa öneririm" dedi.
7.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Dolandırıcıların yeni tuzağı: 'Karekod' uygulaması
Dolandırıcıların yeni tuzağı: 'Karekod' uygulaması Pandemiyle birlikte çok sık kullanılmaya başlanılan 'karekod' uygulamasına dikkat çeken uzmanlar dolandırıcılık uyarısında bulundu.
7.12.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Poster ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki poster haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.