Etkinlik

Etkinlik

Son dakika etkinlik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan etkinlik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını etkinlik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Etkinlik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan etkinlik gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.756 etkinlik haberi bulunmuştur. Tüm etkinlik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeni ürüne özel davet
Yeni ürüne özel davetEl ve vücut bakım markası Vaseline, yeni ürününü özel bir etkinlikle tanıttı.
26.07.2024Yaşam
Dünyaca ünlü aktör Sharon Stone Bodrum'a geliyor! "Türkiye'nin adının Hollywood'da geçmesine olanak sağlayacak"
Dünyaca ünlü aktör Sharon Stone Bodrum'a geliyor! "Türkiye'nin adının Hollywood'da geçmesine olanak sağlayacak"Dünyaca ünlü Amerikalı oyuncu Sharon Stone, Türkiye'ye geliyor. Altın Küre Ödülleri Uluslararası İkon Ödülü gecesi için ülkemize gelecek sanatçı, 2 Ağustos tarihinde Bodrum'da gerçekleşecek gala öncesinde İstanbul'u gezecek.
26.07.2024Magazin
Paris 2024 Olimpiyatları, tarihin en fazla bilet satılan oyunları oldu!
Paris 2024 Olimpiyatları, tarihin en fazla bilet satılan oyunları oldu!Fransa'nın ev sahipliğinde düzenlenecek 2024 Olimpiyat Oyunları'nın ülkenin ekonomik büyümesine olumlu katkı sağlaması bekleniyor.
25.07.2024Dünya
AOSB Başkanı Sütcü: “Uluslararası rekabette zorlanılan bir dönemde yeni pazarlar yeni fırsatlar sunuyor”
AOSB Başkanı Sütcü: “Uluslararası rekabette zorlanılan bir dönemde yeni pazarlar yeni fırsatlar sunuyor”Adana Hacı Sabancı OSB'nin ev sahipliğinde düzenlenen ‘Afrika'ya İhracat Fırsatları' etkinliğine iş dünyası yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikte yıllık 700 milyar dolarlık ithalat gerçekleştiren kıtaya daha fazla ihracatın yolları anlatıldı.
25.07.2024Adana
Adana'da şenlik yeniden başlıyor! Sıcak yaz akşamlarına serinleten mola...
Adana'da şenlik yeniden başlıyor! Sıcak yaz akşamlarına serinleten mola...Adana'da kavurucu sıcaklara yaz şenliği ile ara verilecek. Ceyhan'da düzenlenen etkinliklerde Adanalılar sanata doyacak.
24.07.2024Adana
TÜBİTAK ile bilimin izi Küçükçekmece’de!
TÜBİTAK ile bilimin izi Küçükçekmece’de!TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı kapsamında, Türkiye genelinde hibe alarak desteklenmeye hak kazanan 45 projeden biri olan “KÜÇÜKÇEKMECE BİLİMİN İZİNDE ŞENLENİYOR!” projesi yaklaşık 50 bin kişilik katılımla 26-27-28 Eylül 2024 tarihinde İstanbul-Küçükçekmece ilçesi Fevzi Çakmak Etkinlik Meydanı’nda gerçekleştirilecektir. Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün proje kurumu olarak Küçükçekmece’de ilk kez düzenleyeceği bilimsel etkinliklerin hazırlıkları, TÜBİTAK Projeleri İlçe Koordinatörü ve Doğan Cüceloğlu Fen Lisesi Coğrafya Öğretmeni Uzman Leyla ARATTAN koordinasyonunda farklı kademe ve farklı okullardan gönüllü ve bilimsel proje ile yarışmalarda tecrübe kazanmış, proje eğitimleri bulunan sadece Küçükçekmeceli öğretmenlerden oluşan uzman bir ekiple son hızla sürdürülmektedir.
23.07.2024Gündem
Gaziantep'te köy turnuvaları, büyük heyecanla devam ediyor
Gaziantep'te köy turnuvaları, büyük heyecanla devam ediyorŞehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın öncülüğünde başlatılan “Köy Turnuvaları” büyük heyecana sahne oluyor. Köylerin spor tutkusunu ve dostluklarını pekiştirmenin amaçlandığı turnuvada, 3. hafta heyecanı yaşanacak.
26.07.2024Gaziantep
"5 Ağustos Pozantı Kongresi Futbol Turnuvası" başladı: Açılış vuruşunu milli futbolcu Hasan Şaş yaptı
"5 Ağustos Pozantı Kongresi Futbol Turnuvası" başladı: Açılış vuruşunu milli futbolcu Hasan Şaş yaptıAdana'nın Pozantı ilçesinde geleneksel hale getirilen 5 Ağustos Pozantı Kongresi Futbol Turnuvası başladı. Turnuvanın açılış vuruşunu ise milli futbolcu Hasan Şaş yaptı.
23.07.2024Adana
GÖKBEY, hünerlerini sergiledi: Dünyanın en prestijli havacılık fuarında uçuş yaptı
GÖKBEY, hünerlerini sergiledi: Dünyanın en prestijli havacılık fuarında uçuş yaptıMilli helikopter GÖKBEY, dünyanın en prestijli havacılık fuarı Farhborough'da uçuş yaptı.
22.07.2024Ekonomi
Karataş temiz bir çevre için el ele verdi
Karataş temiz bir çevre için el ele verdiAdana'nın Karataş ilçesinde çevre temizliğine dikkat çekmek amacı ile bir etkinlik düzenlendi.
22.07.2024Adana
TÜBİTAK gökyüzü gözlem etkinliğine başvurular başladı! Bakan Kacır: Bilim ve keşif sevdalılarını davet ediyoruz
TÜBİTAK gökyüzü gözlem etkinliğine başvurular başladı! Bakan Kacır: Bilim ve keşif sevdalılarını davet ediyoruz TÜBİTAK’ın her yaştan gökyüzü meraklısını buluşturduğu Gökyüzü Gözlem Etkinliği için başvurular başladı. Astronomi meraklıları 9-11 Ağustos’ta Bursa Uludağ’da gerçekleşecek etkinlikte bir araya gelecek. Başvurular 25 Temmuz 2024’e kadar devam edecek.
21.07.2024Gündem
Adana'da serinleten yaz şenliği bugün başlıyor!
Adana'da serinleten yaz şenliği bugün başlıyor!Adana'da kavurucu sıcaklara yaz şenliği ile ara verilecek. Aladağ Millet Bahçesi ve Ceritler Meydanı Mahallesi Çarşı Merkezi'nde düzenlenen etkinliklerde Adanalılar sanata doyacak.
20.07.2024Adana
Çukurova'dan 7'den 70'e herkese ücretsiz bağlama kursu!
Çukurova'dan 7'den 70'e herkese ücretsiz bağlama kursu!Adana Çukurova Belediyesi tarafından sanatla iç içe olmak isteyen vatandaşlar için ücretsiz yaz kursları düzenleniyor. 'Ses var, nefes var' 'teması ile yola çıkılan etkinliklere 7'den 70'e herkes katılabiliyor.
20.07.2024Adana
KKTC'den dünyaya mesaj! 50. yılda 50 gemi ile gövde gösterisi
KKTC'den dünyaya mesaj! 50. yılda 50 gemi ile gövde gösterisiKıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü kutlama törenleri dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC'ye gidecek. KKTC'deki kutlama törenlerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katılacak. Törenlerde Türkiye 50 gemiyle geçit töreni yapacak. Türk Yıldızları Akrobasi Timi de törenlerde uçuş yapacak.
20.07.2024Gündem
Adana'daki tiyatrolar: Sanatın kalbi
Adana'daki tiyatrolar: Sanatın kalbiAdana, zengin kültürel yaşamı ve sanatsal etkinlikleriyle dikkat çeker...
19.07.2024Adana
Bakan Şimşek duyurdu: Net rezervler son 4,5 yılın zirvesinde
Bakan Şimşek duyurdu: Net rezervler son 4,5 yılın zirvesindeHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Swap hariç net rezervler son 4,5 yılın zirvesinde." diyerek verileri paylaştı.
18.07.2024Ekonomi
Gaziantep'te gençler ve çocuklar için harekete geçildi! Sergiden cep sinemasına birçok etkinlik bir arada
Gaziantep'te gençler ve çocuklar için harekete geçildi! Sergiden cep sinemasına birçok etkinlik bir aradaNizip ilçesinin kültür sanat ve eğitim alanında merkez konumu olacak tesis en kısa sürede vatandaşların hizmetine açılacak.
21.07.2024Gaziantep
Bakan Şimşek'ten vergi paketi açıklaması: Dar gelirli vatandaşa yönelik hükümler içermiyor
Bakan Şimşek'ten vergi paketi açıklaması: Dar gelirli vatandaşa yönelik hükümler içermiyorHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Yeni vergi paketini 'çok kazanandan çok, az kazanandan az vergi alınması' ilkesiyle hazırladık. Dar gelirli vatandaşa yönelik hükümler içermiyor" dedi.
16.07.2024Ekonomi
Adana Büyükşehir Belediyesi gençlerin taleplerini dinledi
Adana Büyükşehir Belediyesi gençlerin taleplerini dinlediAdana Büyükşehir Belediyesi ikinci 5 yıllık hizmet sürecini gençlerle planlamak üzere “Gençliğin Yüzleri Adana Gençlik Stratejisi Atölyesi” çalışması gerçekleştirdi.
17.07.2024 Yerel Haberler
Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi 15 Temmuz da spor etkinlikleri düzenledi
Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi 15 Temmuz da spor etkinlikleri düzenlediGaziantep Şahinbey Belediyesi 15 Temmuz ruhunu yaşatmak adına spor etkinlikleri düzenledi.
15.07.2024Gaziantep
15 Temmuz otobüsler bedava mı, Marmaray, metro, ücretsiz mi? Otobüs seferleri bugün çalışıyor mu, İstanbul’da, Ankara’da, İzmir’de, Bursa’da 15 Temmuz'da otobüsler ücretsiz mi?
15 Temmuz otobüsler bedava mı, Marmaray, metro, ücretsiz mi? Otobüs seferleri bugün çalışıyor mu, İstanbul’da, Ankara’da, İzmir’de, Bursa’da 15 Temmuz'da otobüsler ücretsiz mi?15 Temmuz’da otobüsler ücretsiz mi, Marmaray, metro bedava mı? 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü resmi tatil takviminde yer aldığından, vatandaşlar 15 Temmuz toplu taşıma ücretsiz mi, 15 Temmuz otobüsler, Marmaray, metro bedava mı? Sorularına yanıt arıyor.
15.07.2024Gündem
İstanbul Valisi Gül'den 15 Temmuz Şehitler Anıtı ve Hafıza 15 Temmuz Müzesi’ni ziyaret
İstanbul Valisi Gül'den 15 Temmuz Şehitler Anıtı ve Hafıza 15 Temmuz Müzesi’ni ziyaretİstanbul Valisi Davut Gül, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Şehitleri Anıtı ve Hafıza 15 Temmuz Müzesi'ni ziyaret etti.
14.07.2024Gündem
15 Temmuz'da "Milletin Zaferi" temasıyla anma etkinlikleri düzenlenecek
15 Temmuz'da "Milletin Zaferi" temasıyla anma etkinlikleri düzenlenecekCumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı koordinasyonunda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, "Milletin Zaferi" temasıyla yurt içi ve yurt dışında geniş çaplı anma etkinlikleri düzenlenecek.
12.07.2024Gündem
15 Temmuz şehitleri, İstanbul'da düzenlenen "Vatan Koşusu"yla anıldı
15 Temmuz şehitleri, İstanbul'da düzenlenen "Vatan Koşusu"yla anıldıİstanbul'da, bu yıl 4'üncüsü düzenlenen "Vatan Koşusu" ile FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında şehit olanlar anıldı.
11.07.2024Gündem
Unichallenge+ Eğitim Kampı 10’uncu yılını tamamladı
Unichallenge+ Eğitim Kampı 10’uncu yılını tamamladıİnteraktif Reklamcılık Derneği IAB tarafından ilk kez 2015 yılında düzenlenen ve son 7 yıldır Akbank’ın ana sponsorluğunda Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleştirilen Akbank UniChallenge+ Dijital Öğrenci İşleri Eğitim Kampı, bu yıl 10’uncu kez düzenlendi. UniChallenge+, dijital reklamcılık ve pazarlama iletişimi sektörü için genç yetenekler yetiştirmeyi amaçlıyor.
9.07.2024Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Etkinlik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki etkinlik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.