Gazete Vatan Logo
Magazin Sertab Erener'in arşivinden! Uzay ile beraber ilk kez seslendiriyoruz, çok tarihi bir andır!

Sertab Erener'in arşivinden! Uzay ile beraber ilk kez seslendiriyoruz, çok tarihi bir andır!

'Yanarım', 'Aldırma Deli Gönlüm' ve 'Mecbursun' gibi şarkılarla uzun yıllardır dinlenen şarkıcı Sertab Erener, Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla takipçilerini hem geçmişe götürdü hem de hüzünlendirdi. Erener, Sezen Aksu'nun yazdığı ve Uzay Heparı'nın bestelediği 'Sakin Ol' şarkısının arşiv görüntülerini paylaştı.

Sertab Erener'in arşivinden! Uzay ile beraber ilk kez seslendiriyoruz, çok tarihi bir andır!

İstanbul Devlet Konservatuvarından mezun olduktan sonra Sezen Aksu'nun vokalisti olan Sertab Erener, ilk stüdyo albümü 'Sakin Ol'u 1992'de çıkardı. Albüme adını veren 'Sakin Ol' şarkısının sözleri, Sezen Aksu tarafından yazıldı, 1994'te hayatını kaybeden Uzay Heparı tarafından da bestelendi.

TAKİPÇİLERİNİ GEÇMİŞE GÖTÜRDÜ

Sesi ve sanatçı duyuşuyla yıllara meydan okuyan Erener 2003'te Türkiye'ye Eurovision birinciliği kazandırarak Türkiye’de çok büyük bir gurur yaşatmıştı. 59 yaşındaki Sertab Erener, 584 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasından hayranlarını geçmişe götürdü.  

Sezen Aksu'yla da aşk yaşayan müzisyen Uzay Heparı ile seslendirdikleri şarkının görüntülerini paylaştı.

"ÇOK TARİHİ BİR AN BENİM İÇİN"

Erener, gönderisine ise şu mesajı yazdı:

O gece Uzay’la beraber ilk kez seslendiriyoruz. Kendime baktığım aynanın sol üst köşesine tutuşturduğum poster ise daha hiç kimsenin bilmediği, dinlemediği ve görmediği albümün kapağının ilk baskı örneğidir. Çok tarihi bir andır benim için... Sizinle tanışmaya çok az zaman kalmıştı çünkü.

Haberin Devamı