Sertab Erener'in arşivinden! Uzay ile beraber ilk kez seslendiriyoruz, çok tarihi bir andır!
Sertab Erener'in arşivinden! Uzay ile beraber ilk kez seslendiriyoruz, çok tarihi bir andır! 'Yanarım', 'Aldırma Deli Gönlüm' ve 'Mecbursun' gibi şarkılarla uzun yıllardır dinlenen şarkıcı Sertab Erener, Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla takipçilerini hem geçmişe götürdü hem de hüzünlendirdi. Erener, Sezen Aksu'nun yazdığı ve Uzay Heparı'nın bestelediği 'Sakin Ol' şarkısının arşiv görüntülerini paylaştı.
19.12.2023 Magazin
Zeynep Tunuslu'dan çok konuşulacak itiraf! 'Demet Akbağ araba kullanmayı bilseydi, Uzay ölmezdi!'
Zeynep Tunuslu'dan çok konuşulacak itiraf! 'Demet Akbağ araba kullanmayı bilseydi, Uzay ölmezdi!' Uzay Heparı 1994 yılında geçirdiği trafik kazasında vefat etmişti. Etiler Koç köprüsü üzerinde Demet Akbağ’ın, arızalanan aracına çarpan Heparı, 11 gün süren bitkisel hayatın ardında 31 Mayıs'ta hayatını kaybetmişti. Uzay Hepari’nin eşi Modacı Zeynep Tunuslu'nun katıldığı bir programda yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü.
24.10.2023 Magazin
Nilgün Belgün'den şaşırtan ilişki itirafı! 'Uzay Heparı en genç flörtüm oldu'
Nilgün Belgün'den şaşırtan ilişki itirafı! 'Uzay Heparı en genç flörtüm oldu' Usta oyuncu Nilgün Belgün, Armağan Çağlayan’ın YouTube’da yayınlanan "Dur Bi Dinle" programına konuk oldu.
22.07.2021 Magazin
Uzay Heparı kimdir? Uzay Heparı'nın bilinmeyenleri
Uzay Heparı kimdir? Uzay Heparı'nın bilinmeyenleri 1994 yılında bir motosiklet kazası sonucu hayatını kaybeden Türk müzisyen ve besteci Uzay Heparı internette merak edilen isimler arasında geliyor. Sezen Aksu ile birlikteliği ve Sezen Aksu'yu Yıldız Tilbe ile aldattığı haberleri ile dönem dönem gündeme geliyor. Peki, Uzay Heparı kimdir? Uzay Heparı neden öldü? İşte Uzay Heparı hakkında merak edilenler...
3.05.2020 Gündem