Demet Akbağ

Demet Akbağ

Son dakika demet akbağ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan demet akbağ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını demet akbağ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Demet Akbağ

haberleri sayfasında son dakika yaşanan demet akbağ gelişmeleri de dahil olmak üzere 577 demet akbağ haberi bulunmuştur. Tüm demet akbağ haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sandık Kokusu Hülya kimdir, Feri Güler kaç yaşında ve nereli? İşte yaşam öyküsü
Sandık Kokusu Hülya kimdir, Feri Güler kaç yaşında ve nereli? İşte yaşam öyküsü Feri Güler "Sandık Kokusu" dizisi kadrosuna dahail oldu. Deneyimli oyuncu, "Hülya" rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Peki, Sandık Kokusu dizisinin Hülya'sı Feri Güler kimdir, kaç yaşında ve nereli?
24.04.2024 Magazin
Özkan Uğur'un eşi acılı günlerin ardından ilk kez konuştu: MF oldular!
Özkan Uğur'un eşi acılı günlerin ardından ilk kez konuştu: MF oldular! Üç kez lenf kanserini yenen ancak hastalığı nükseden 'MFÖ' grubunun üyelerinden Özkan Uğur, geçtiğimiz temmuz ayında 69 yaşındayken yaşamını yitirmişti. Usta ismin eşi Aysun Aslan Uğur, acılı sürecin ardından ilk kez konuştu.
26.03.2024 Magazin
Demet Akbağ’ın saç itirafı! “Peruk kullanmak zorundayım”
Demet Akbağ’ın saç itirafı! “Peruk kullanmak zorundayım” Vizontele, Hükümet Kadın, Sandık Kokusu, Eyvah Eyvah, 9 Kere Leyla, Bir Demet Tiyatro, Sandık Kokusu gibi yapımlarda rol alan başarılı oyuncu Demet Akbağ kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da gündeme geliyor. Demet Akbağ son olarak katıldığı bir YouTube programında çarpıcı itiraflarda bulundu.
6.01.2024 Magazin
Burak Dakak sahnede talihsiz bir kaza geçirdi! Acılar içinde hastaneye kaldırıldı
Burak Dakak sahnede talihsiz bir kaza geçirdi! Acılar içinde hastaneye kaldırıldı Burak Dakak sahnede talihsiz bir kaza geçirdi. Hastaneye kaldırılan Dakak’ın durumunun iyi olduğu belirtildi.
9.12.2023 Magazin
Sandık Kokusu dizisinin konusu nedir, Sandık Kokusu hikayesi gerçek mi yoksa uyarlama mı? İşte Özge Özpirinçci’nin yeni dizisi Sandık Kokusu dizinin detayları
Sandık Kokusu dizisinin konusu nedir, Sandık Kokusu hikayesi gerçek mi yoksa uyarlama mı? İşte Özge Özpirinçci’nin yeni dizisi Sandık Kokusu dizinin detayları Sandık Kokusu Show TV’de başladı. Çarşamba günleri ekranlara gelecek ve başrollerini Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili'nin paylaştığı diziye dair ayrıntılar merak ediliyor.
6.12.2023 Televizyon
Sandık Kokusu dizisi konusu nedir? Show Tv Sandık Kokusu oyuncuları kimler?
Sandık Kokusu dizisi konusu nedir? Show Tv Sandık Kokusu oyuncuları kimler? Sandık Kokusu dizisi yakında başlıyor. Show TV'de yeni dizi Sandık Kokusu için geri sayım sürüyor. Başrollerinde Demet Akbağ, Özge Özpirinçci, Metin Akdülger, Necip Memilli'nin yer aldığ dizi sezonun en çok merak edilen yapımlarının başında geliyor. Nezaket Coşkun'un yönetmenliğini yaptığı O3 Medya imzalı dizinin kadrosunda önemli isimler yer alıyor. Peki Sandık Kokusu konusu nedir? Sandık Kokusu oyuncuları kimler? İşte detaylar...
17.11.2023 Televizyon
Zeynep Tunuslu'dan çok konuşulacak itiraf! 'Demet Akbağ araba kullanmayı bilseydi, Uzay ölmezdi!'
Zeynep Tunuslu'dan çok konuşulacak itiraf! 'Demet Akbağ araba kullanmayı bilseydi, Uzay ölmezdi!' Uzay Heparı 1994 yılında geçirdiği trafik kazasında vefat etmişti. Etiler Koç köprüsü üzerinde Demet Akbağ’ın, arızalanan aracına çarpan Heparı, 11 gün süren bitkisel hayatın ardında 31 Mayıs'ta hayatını kaybetmişti. Uzay Hepari’nin eşi Modacı Zeynep Tunuslu'nun katıldığı bir programda yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü.
24.10.2023 Magazin
Altın Portakal  Film Festivali iptal edildi
Altın Portakal Film Festivali iptal edildi Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Altın Portakal Film Festivali iptal edildiğini duyurarak, "Bizim dışımızda oluşan ve oluşturulan bu süreç sebebi ile 7-14 Ekim tarihleri arasında yapmayı planladığımız festivalimizi iptal ettiğimi tüm sinemaseverlere üzülerek bildiriyorum" dedi.
30.09.2023 Gündem
Beyazıt Öztürk’ten 'Beyaz Show' açıklaması! 'Ekrana dönüyorum'
Beyazıt Öztürk’ten 'Beyaz Show' açıklaması! 'Ekrana dönüyorum' Beyazıt Öztürk, ekrana geri dönüyor. 'Beyaz Show'un ardından yakın arkadaşı Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği 'O Ses Türkiye' adlı müzik yarışmasında jüri üyeliği yapmıştı. Öztürk, katıldığı bir canlı yayında 'Beyaz Show'un yazın yeniden yayınlanacağını duyurdu.
20.06.2023 Magazin
Sahneye fırladı, Nükhet Duru'ya sarıldı
Sahneye fırladı, Nükhet Duru'ya sarıldı Galatasaray Üniversitesi, Ortaköy Kampüsünde 'EN 2022 Ödül Töreni' düzenledi. Hadise, Demet Akbağ, Afra Saraçoğlu, Nükhet Duru, Feyyaz Yiğit, Hayko Cepkin, Mabel Matiz ve İlber Ortaylı gibi isimler ödül aldı.
15.04.2023 Magazin
Ünlü isimlerden sosyal medyada '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' mesajları!
Ünlü isimlerden sosyal medyada '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' mesajları! Ünlü isimler '8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla kutladı. Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıcı etkisini de unutmayan ünlülerimiz, "Bu büyük enkazın ortasından da haykıralım hep birlikte; yaşasın kadınlar, yaşasın çocuklar, yaşasın insanlar! 8 Mart Dünya Kadınlar Günü..." dedi.
8.03.2023 Magazin
Ragıp Savaş'tan çarpıcı itiraf! 'Unkapanı’ndan teklifler geldi'
Ragıp Savaş'tan çarpıcı itiraf! 'Unkapanı’ndan teklifler geldi' Ragıp Savaş, Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de ekranlara gelen 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. Ezel Akay'ın yönetmen koltuğunda oturduğu 2003 yapımı 'Neredesin Firuze' filminde 'Melih' karakterine hayat veren oyuncu; Haluk Bilginer, Demet Akbağ, Cem Özer, Özcan Deniz ve Ata Demirer'in de kadrosunda yer aldığı yapım hakkında çarpıcı bir açıklamaya imza attı.
8.01.2023 Magazin
Emel Müftüoğlu, Selda Bağcan'ı paylaştı! Gören inanamadı
Emel Müftüoğlu, Selda Bağcan'ı paylaştı! Gören inanamadı Sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alan Emel Müftüopğlu, son paylaşımında filtrenin dozunu kaçırdı. Dizindeki rahatsızlık nedeniyle operasyon geçiren Demet Akbağ'ı ziyaret eden ünlü şarkıcının paylaşımına yorum yağdı. Doğallığa önem veren 74 yaşındaki sanatçı Selda Bağcan'ı görenler gözlerine inanamadı.
5.01.2023 Magazin
Zirve 23, Türkiye’nin dört bir yanından gençlerle buluşuyor
Zirve 23, Türkiye’nin dört bir yanından gençlerle buluşuyor 23 Yetenek Derneği tarafından bu sene ikincisi organize edilecek Zirve 23, 15 Ekim Cumartesi günü 2 bini aşkın üniversite öğrencisi gencin katılımıyla gerçekleşecek. Türkiye’nin dört tarafından Zirve 23 için gelecek olan gençler, Volkswagen Arena’da buluşacak.
14.10.2022 Ekonomi
Bakan Ersoy: Yüzlerce etkinlik vatandaşlarla buluşacak
Bakan Ersoy: Yüzlerce etkinlik vatandaşlarla buluşacak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Yüzlerce etkinlik vatandaşlarla buluşacak. Tüm sanatseverleri festivale bekliyoruz. Bu etkinliklere katkı sağlayan tüm paydaşlara özellikle teşekkür ediyorum." dedi.
8.10.2022 Siyaset
31 yıl sonra İzel-Çelik-Ercan heyecanı!
31 yıl sonra İzel-Çelik-Ercan heyecanı! Türk pop müziğinin efsane müzik grubu İzel-Çelik-Ercan, Paraf Kuruçeşme Açıkhava'da, 31 yıl aradan sonra sahnelere muhteşem bir konserle döndü. 90'lara damga vuran fenomen grubun Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen konseri öncesi kapıda uzun kuyruklar oluştu.
26.08.2022 Magazin
Oyuncu Mahir İpek'in zor anları! Ağlamamak için kendini zor tuttu!
Oyuncu Mahir İpek'in zor anları! Ağlamamak için kendini zor tuttu! 'Güldür Güldür Show' ile ekranlarda olan Mahir İpek, Ocak 2021'de annesinin vefat haberiyle sarsldı. Eşi Aşık İsmail İpek'le koronavirüse yakalanan ve aynı zamanda astım hastası olan Naciye İpek'in hastanede kalbi durdu. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Naciye İpek, Ankara'da toprağa verildi. Koronavirüs testi pozitif çıkan ve karantinada olduğu için cenazeye katılamayan 50 yaşındaki oyuncunun tarifsiz acısı, yüz ifadesine ve sözlerine yansıdı.
3.05.2022 Magazin
Oğuzhan Koç'tan ' Yılmaz Erdoğan' cevabı: Ayıbımı kapatacağım!
Oğuzhan Koç'tan ' Yılmaz Erdoğan' cevabı: Ayıbımı kapatacağım! Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı ünlü isimleri yıllar sonra bir araya getiren 'Aydınlıkevler' tiyatro oyununun galasında gözler Oğuzhan Koç'u aramıştı. Oğuzhan Koç, Yılmaz Erdoğan'ın 20 yıl sonra yazdığı ilk tiyatro oyununun prömiyerinde yer almaması hakkında konuştu.
10.04.2022 Magazin
'Aydınlıkevler'e görkemli gala! Demet Akbağ'ın duygusal anları...
'Aydınlıkevler'e görkemli gala! Demet Akbağ'ın duygusal anları... Ünlü isimleri uzun yıllar sonra buluşturan 'Aydınlıkevler'in galası unutulmaz bir geceye sahne oldu. Yılmaz Erdoğan, yazarı olduğu oyunu, rahmetli Zafer Çika'ya armağan etti. 15 yıl sonra tiyatro sahnesine dönen Demet Akbağ, 13 Mart 2019 tarihinde Çeşme’ye seyir halindeyken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden eşinin kolyesini takarken, "Zafer çok uzun zamandır istiyordu. Bu oyun ona gitsin" dedi. Cem Yılmaz, Gökçe Bahadır, Doğa Rutkay, Ali Sunal, Belçim Bilgin ve Burcu Özberk de açıklamalarda bulundu.
8.04.2022 Magazin
Demet Akbağ’ın oğlu yakışıklılığıyla dikkat çekti! Son halini gören inanamadı...
Demet Akbağ’ın oğlu yakışıklılığıyla dikkat çekti! Son halini gören inanamadı... Şu sıralar ekranlardan uzakta olan Demet Akbağ'ın özel hayatı merak konusu oldu. Akbağ'ın oğlunun son halini görenler ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. Akbağ'ın oğlu Ali Çika için "Daha dün çocuktu ne ara büyümüş de bu kadar olmuş! Maşallah" yorumu yapıldı.
2.03.2022 Magazin
Aylardır senaryo için uğraşıyordu, sıra kadroda!
Aylardır senaryo için uğraşıyordu, sıra kadroda! Yılmaz Erdoğan, “Organize İşler” serisinin üçüncü devam filmi “Organize İşler-Karun Hazinesi”ni seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Aylardır senaryo yazımı üzerinde çalışan Erdoğan, oyuncu kadrosunu belirleyecek.
17.11.2021 Magazin
Modacı Bahar Korçan hayatını kaybetti!
Modacı Bahar Korçan hayatını kaybetti! Türkiye'nin ilk moda tasarım ofisini 1993 yılında açan Bahar Korçan vefat etti. 57 yaşındaki Korçan, 2016 yılında kanser tedavisi görmeye başlamıştı.
11.11.2021 Magazin
Bahar Korçan kimdir? Bahar Korçan ne kanseriydi, hastalığı neydi?
Bahar Korçan kimdir? Bahar Korçan ne kanseriydi, hastalığı neydi? Kariyer hayatı boyunca Sezen Aksu, Demet Akbağ, Tarkan'ın aralarında bulunduğu birçok ünlü isim için kıyafet tasarlayan modacı Bahar Korçan hayatını kaybetti. Haberi alanlar Bahar Korçan öldü mü, neden öldü? Sorularına yanıt aramaya başladı. Peki, Bahar Korçan kimdir, kaç yaşında? Bahar Korçan ne kanseriydi?
11.11.2021 Gündem
Metin Akpınar 30 yıl sonra yeniden sahnede!
Metin Akpınar 30 yıl sonra yeniden sahnede! Metin Akpınar, ‘Metin Akpınar’la Muhabbet’ isimli gösterisiyle 30 yıl sonra Maximum Uniq’te seyirciyle buluştu.
4.11.2021 Magazin
Yılmaz Erdoğan açıkladı! 'Bir Demet Tiyatro' geri dönüyor mu?
Yılmaz Erdoğan açıkladı! 'Bir Demet Tiyatro' geri dönüyor mu? Son olarak dijital bir platformda yayınlanan 'Kin' filmiyle adından söz ettiren Yılmaz Erdoğan, katıldığı bir programda; 'Bir Demet Tiyatro' hakkında konuştu. Usta isim, yıllar önce yayınlanan program için sorulan 'Yeniden televizyonda oynar mı?' sorusuna yanıt verdi.
13.10.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Demet Akbağ ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki demet akbağ haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.