Portre

Portre

Son dakika portre haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan portre ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını portre haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Portre

haberleri sayfasında son dakika yaşanan portre gelişmeleri de dahil olmak üzere 392 portre haberi bulunmuştur. Tüm portre haberleri aşağıda listelenmiştir.
realme GT5 Pro İncelemesi
realme GT5 Pro İncelemesi Herkese merhaba. Bugün realme GT 5 Pro konuğum… Telefonun özelliklerine bakınca bu cihaz Türkiye’de satışa sunulmalı dedim. Neden mi? İşte o sorunun yanıtı için sizleri daha fazla bekletmek istemiyorum. Gelin birlikte inceleyelim…
25.01.2024 Advertorial
Vergisiz telefonun şampiyonları realme C55 ve C53!
Vergisiz telefonun şampiyonları realme C55 ve C53! Herkese merhaba. Bugün size Realme’den çok güzel haberler getirdim. Realme, üniversite öğrencileri için akıllı telefonlarıyla yeni bir dönem başlatıyor… "Yükseköğretim Öğrencilerine Teknolojik Cihaz ve İnternet Desteği Verilmesine İlişkin Karar," resmî gazetede yayınlandı biliyorsunuz. Bu fırsatla birlikte, realme C53 ve C55 serisi akıllı telefonlar, üniversite öğrencileri için mükemmel bir seçenek haline geliyor. Peki neden tercih etmeliyim diyorsanız biraz detaylı olarak anlatmak istiyorum.
17.11.2023 Advertorial
Realme 11 Pro+ İncelemesi
Realme 11 Pro+ İncelemesi Yeni bir videodan herkese merhaba. Bugünkü konuğum gerek tasarımıyla gerek özellikleriyle oldukça iddialı. Kimden mi bahsediyorum? realme 11 pro plus’dan tabi ki. Tasarım konusunda da oldukça ciddi bir yenilik ile karşımıza çıktı. Sizi daha fazla bekletmek istemiyorum. Gelin bu akıllı cihazı yakından inceleyelim.
17.10.2023 Advertorial
Deniz Pelister’in “HUMAN RACE” isimli kişisel sergisi Vision Art Platform'da
Deniz Pelister’in “HUMAN RACE” isimli kişisel sergisi Vision Art Platform'da Vision Art Platform, “HUMAN RACE” ismini taşıyan yeni sergisiyle Deniz Pelister’in kişisel sergisine ev sahipliği yapıyor.
10.09.2023 Vitrin
Vivo V29 incelemesi
Vivo V29 incelemesi Herkese merhaba. Dünyanın önemli telefon üreticilerinden Vivo’nun yeni gözbebeği V29’u bugün sizlerle birlikte yakından incelemek istiyoruz. Kendi kategorisinde öncü olan telefonun kamera ve video özellikleri dikkat çekiyor. Hadi gelin detaylı bakalım.
7.09.2023 Advertorial
Ünlü Ressamların Eserleri Nelerdir? Ünlü Ressamların Eserleri'nin Özellikleri
Ünlü Ressamların Eserleri Nelerdir? Ünlü Ressamların Eserleri'nin Özellikleri Görsel sanatlardan biri olan resim, kullanılan malzemelere ve çizilen imgelere göre birçok türe ayrılır. Sadece insan yüzlerinin çizildiği resimlere portre, en az üç ya da dört panelden oluşan resimlere ise poliptik denir. Tarih boyunca birçok ressam sanat anlayışları doğrultusunda yeni resim akımları başlatmışlardır. Bunların arasında en bilinenleri şunlardır: 1- Kübizm 2- Barok 3- Dadaizm 4- Sürrealizm 5- Ekspresyonizm 
29.08.2023 Kültür Sanat
Realme C55 İncelemesi
Realme C55 İncelemesi Herkese selam. Bugün İstanbul’un en tarihi, en eşsiz ve en güzel semtlerinden biri olan Balat’tan merhaba demek istedik. Sizlerle Balat’ı gezmek ve bu tarihi semti birlikte keşfetmek istiyoruz. Bu mini yolculukta Realme’nin amiral gemilerinden olan Realme C55 bize eşlik edecek. E ne duruyoruz? Hadi başlayalım.
22.08.2023 Advertorial
Beyaz Saray'da Türkiye mesaisi! New York Times'tan Erdoğan vurgusu
Beyaz Saray'da Türkiye mesaisi! New York Times'tan Erdoğan vurgusu Dünyanın gözü Türkiye'nin İsveç konusunda atacağı adımda. NATO umudunu Türkiye'nin kararına bağlayan İsveç tabiri caizse son kozunu oynadı. ABD Başkanı Biden'ın 'Türkiye' mesajı sonrası New York Times dikkat çeken bir yorumda bulundu.
6.07.2023 Dünya
Realme C55 İncelemesi
Realme C55 İncelemesi Bu haftaki konuğumuz; akıllı telefon pazarının son yıllardaki en aktif oyuncuları arasında yer alan Realme’nin yeni gözbebeği C55… Adını İngilizcedeki Champion kelimesinden alan C serisinin en yeni ürünü C55 kendi segmentinde yeni bir standart oluşturuyor… Neden mi? Doğanın renklerinden ilham alınarak tasarlanan Realme C55, birçok yeni özelliği ve benzersiz performansıyla olağanüstü bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Şık tasarımı ve mini kapsül deneyimi sunan ekranıyla dikkat çeken Realme C55’i gelin yakından inceleyelim…
23.06.2023 Advertorial
Terör örgütü PKK'dan Hollandalı gazeteciye ölüm tehdidi
Terör örgütü PKK'dan Hollandalı gazeteciye ölüm tehdidi Hollandalı gazeteci Rena Netjes, Suriye'nin kuzeyindeki son durumla ilgili haberler yaptı ve orada yaşayanların sesini dünyaya duyurmaya çalıştı. Yaptığı haberler terör örgütü PKK'nın hoşuna gitmeyince ölümle tehdit edildi. Hollandalı gazeteci Rena Netjes, yaşadıklarını aldığı tehditleri CNN TÜRK'e anlattı.
2.01.2023 Dünya
Hibrit Görüntülüme Sistemi ve 50MP ön kamerası ile vivo V25 5G satışa sunuldu
Hibrit Görüntülüme Sistemi ve 50MP ön kamerası ile vivo V25 5G satışa sunuldu vivo’nun Türkiye’de "Her Anıya Değer" sloganıyla kullanıcılarla buluşturduğu FIFA Dünya Kupası 2022 Resmi Akıllı Telefonu V25 5G modeli, başarıyla tamamladığı kontrol testlerinin yanı sıra üstün kamera teknolojisiyle yaratıcılığı yeni bir boyuta taşıyor, göz alıcı renklerle şık görünümleri mümkün kılıyor.
28.11.2022 Advertorial
Dünya Gazeteciler günü mesajı ve anlamlı sözleri! 21 Dünya Gazeteciler Günü nedir, ne zaman ilan edildi, neden kutlanıyor? 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü kutlama mesajları
Dünya Gazeteciler günü mesajı ve anlamlı sözleri! 21 Dünya Gazeteciler Günü nedir, ne zaman ilan edildi, neden kutlanıyor? 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü kutlama mesajları 21 Dünya Gazeteciler Günü nedir, ne zaman ilan edildi? Gazetecilerin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü bugün kutlanıyor. Biz de bugüne özel 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü kutlama mesajları ve kutlama sözlerini bir araya getirdik.
21.10.2022 Gündem
Anna May Wong kimdir? Amerikan parasında resmi yer alan ilk Asyalı oyuncu Anna May Wong’ın biyografisi…
Anna May Wong kimdir? Amerikan parasında resmi yer alan ilk Asyalı oyuncu Anna May Wong’ın biyografisi… Hollywood tarihinin ilk Çin asıllı Amerikalı oyuncusu Anna May Wong'un yüzü Amerikan parasına basılacak. Peki, Anna May Wong kimdir?
20.10.2022 Dünya
Büyüleyici şık tasarımıyla dikkat çeken Oppo A96 tanıtıldı
Büyüleyici şık tasarımıyla dikkat çeken Oppo A96 tanıtıldı Çizilmelere ve parmak izine karşı dayanıklı OPPO Glow Design ile birlikte gelen OPPO A96, 5000mAh pil kapasitesi ve 33W SUPERVOOC hızlı şarj özellikleriyle dikkat çekerken, 6,59 inç ve 90Hz Zengin Renkli Delikli Ekran, sürükleyici bir görüntüleme deneyimi sunuyor.
3.10.2022 Advertorial
Emine Erdoğan: Sıfır atıkla mücadele tecrübelerimizi her ülkeyle paylaşmaya hazırız
Emine Erdoğan: Sıfır atıkla mücadele tecrübelerimizi her ülkeyle paylaşmaya hazırız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, ‘Sıfır Atık Projesi’nin dünyada yaygınlaştırılması için iyi niyet beyanı imzaladı. Emine Erdoğan, "Türkiye'nin sıfır atık konusundaki deneyimlerini isteyen her ülkeyle paylaşmaya hazır olduklarını" ifade etti.
20.09.2022 Siyaset
Yerli ve milli pasaport 25 Ağustos itibariyle üretilmeye başlanacak
Yerli ve milli pasaport 25 Ağustos itibariyle üretilmeye başlanacak İçişleri Bakanlığı bünyesinde bulunan Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, Şubat ayında çalışmalarına başlanan yerli ve milli pasaportun 25 Ağustos itibariyle üretimine geçileceğini duyurdu.
20.08.2022 Ekonomi
Van Gogh'un tablosunun arkasındaki gizli otoportresi, X-ray ile keşfedildi
Van Gogh'un tablosunun arkasındaki gizli otoportresi, X-ray ile keşfedildi Hollandalı ünlü ressam Vincent Van Gogh'un bir otoportresi, ressamın başka bir eserinin arkasında X-ray taraması sonucu tesadüfen bulundu.
14.07.2022 Kültür Sanat
İOS 16 ne zaman gelecek, İOS 16 güncellemesi alan telefonlar hangileri olacak?
İOS 16 ne zaman gelecek, İOS 16 güncellemesi alan telefonlar hangileri olacak? Apple, WWDC etkinliğinde bir sonraki büyük iOS sürümü olan iOS 16'yı resmi olarak tanıttı. Peki, İOS 16 ne zaman gelecek, İOS 16 güncellemesi alan telefonlar hangileri olacak?
7.06.2022 Bilim ve Teknoloji
Osman Hamdi Bey eserleri nelerdir? Osman Hamdi Bey eserlerinin özellikleri!
Osman Hamdi Bey eserleri nelerdir? Osman Hamdi Bey eserlerinin özellikleri! Çağdaş Türk müzeciliğinin kurucusu, arkeolog ve ressam Osman Hamdi Bey ressam, arkeolog, eğitimci ve müzeci kimliği yanında, farklı alanlarda üstlendiği bazı girişimci rolleriyle de öne çıkıyor. Türkiye'de figürlü resmin ilk temsilcisi Osman Hamdi Bey’in eserleri ve eserlerinin özellikleri sıklıkla merak ediliyor. Peki, Osman Hamdi Bey kimdir? Osman Hamdi Bey eserleri nelerdir? Osman Hamdi Bey eserlerinin özellikleri…
25.05.2022 Kültür Sanat
vivo, V23 5G ile ilklere imza atmaya devam ediyor
vivo, V23 5G ile ilklere imza atmaya devam ediyor  vivo V23 5G çift selfie kamerası, yüksek performans, 5G deneyimi ve renk değiştiren tasarımıyla Türkiye’de birçok ilke imza attı. Biz de bu yazımızda vivo’nun V serisi ailesine katılan yeni modeli V23 5G’nin dikkat çeken özelliklerini sizler için sıraladık.
8.05.2022 Bilim ve Teknoloji
Ara tatil etkinlikleri! Ara tatilde ne yapsak diyorsanız işte İBB’den ara tatil etkinlikleri!
Ara tatil etkinlikleri! Ara tatilde ne yapsak diyorsanız işte İBB’den ara tatil etkinlikleri! 18 milyon öğrenci ikinci yarıyıl ara tatiline başladı. Öğrenciler 11-15 Nisan'ı kapsayan ara tatilde hafta sonu ile birlikte 9 günlük tatil yapacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi de (İBB), ara tatilde birbirinden keyifli ve ücretsiz etkinlikleri çocuklarla buluşturuyor. Mini konser, havuz keyfi, kukla gösterimi ve daha çok fazlası İstanbul’daki tüm çocukları bekliyor. Peki, Ara tatilde hangi etkinlikler var? Ara tatil çocuk etkinlikleri nerede var? Ara tatilde ne yapsak diyorsanız işte İBB’den ara tatil etkinlikleri!
11.04.2022 Eğitim
Moskova için 2. Afganistan! Rus ordusu Kiev'i ele geçirebilecek mi?
Moskova için 2. Afganistan! Rus ordusu Kiev'i ele geçirebilecek mi? Ukrayna topraklarına girerek savaşı başlatan Rus ordusu Kiev'i almak için kuşatmıştı. 10. gününe giren savaşta Rusya başkenti halen ele geçiremedi. Ukrayna'da yaşanan sürecin Ukrayna-Rusya savaşı değil, NATO-Rusya savaşı olduğuna işaret eden uzmanlar işgal girişiminin NATO'yu birbirine kenetlediğini, Moskova yönetiminin ikinci bir Afganistan’ı yaşayabileceği belirtiliyor.
5.03.2022 Dünya
Maliyeti 60 bin lira, yapımı üç ay sürüyor! 36 Osmanlı padişahı...
Maliyeti 60 bin lira, yapımı üç ay sürüyor! 36 Osmanlı padişahı... Yapımı 3 ay, maliyeti ise 60 bin lira, üzerinde ise Osmanlı padişahları tuğralarıyla yer alıyor. Mardin'de yaşayan “Sofi usta” lakaplı Seyfettin Çelik, negatif nakış sanatı ile 36 Osmanlı padişahın portrelerini minyatür halinde tek tek çizerek bir tespihte topladı. Tespihin yapımı 3 ay sürerken, maliyeti ise 60 bin lira olarak belirlendi.
9.02.2022 Ekonomi
Ece Uslu'nun bilinmeyenleri! Set aralarında bunu yapıyormuş
Ece Uslu'nun bilinmeyenleri! Set aralarında bunu yapıyormuş Ece Uslu’nun çocukluğundan beri en büyük tutkusu çizim yapmakmış. Önce düşünmeden rastgele çizgiler çizip, çıkan şekilleri varlıklara benzeterek resim yapmak, ünlü oyuncuya terapi gibi geliyormuş.
18.12.2021 Magazin
Fotoğrafın maratonu sonuçlandı: Yılın en iyi fotoğraf editörü Demirören’den
Fotoğrafın maratonu sonuçlandı: Yılın en iyi fotoğraf editörü Demirören’den Fotoğraf Organizasyonları Derneği FOTON'un “PhotoMaraton İstanbul 2021” ve “İstanbul Street Photo Festival 2021” etkinliklerinin kazananları belli oldu.
5.12.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Portre ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki portre haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.