Pompalı Tüfekle Öldürdü

Pompalı Tüfekle Öldürdü

Son dakika pompalı tüfekle öldürdü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pompalı tüfekle öldürdü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pompalı tüfekle öldürdü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pompalı Tüfekle Öldürdü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pompalı tüfekle öldürdü gelişmeleri de dahil olmak üzere 297 pompalı tüfekle öldürdü haberi bulunmuştur. Tüm pompalı tüfekle öldürdü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karısına mesaj atan kişiye önce arabayla çarptı, sonra pompalı tüfekle öldürdü
Karısına mesaj atan kişiye önce arabayla çarptı, sonra pompalı tüfekle öldürdü Denizli'nin Çivril ilçesinde karısına mesaj atan kişiyi ilk önce motosikletle giderken aracıyla çarpan adam, sonrasında pompalı tüfekle ateş ederek öldürdü.
25.06.2023 Yaşam
Şırnak'ta korkunç olay! Eşini ve 3 kızını tüfekle öldürüp teslim oldu...
Şırnak'ta korkunç olay! Eşini ve 3 kızını tüfekle öldürüp teslim oldu... Şırnak'ın İdil ilçesinde gece 01.30 saatlerinde gerçekleşen korkunç olay dehşete düşürdü. Hasan Karaaslan(40), eşini ve 3 kızını pompalı tüfekle öldürdü, daha sonra silahıyla birlikte polise giderek teslim oldu. 
24.08.2022 Gündem
Gürültü cinayeti! Kendisini uyaran komşusunu öldürdü
Gürültü cinayeti! Kendisini uyaran komşusunu öldürdü Antalya'nın Aksu ilçesinde belediye işçisi Mehmet Pay (35), gürültü yaptığı gerekçesiyle kendisini uyaran Ramazan Kahraman'ı (36) pompalı tüfekle öldürdü.
24.03.2022 Yaşam
Eşini öldüren Rümeysa beraat etti
Eşini öldüren Rümeysa beraat etti Balıkesir'de şiddete, cinsel istismara ve ölümle tehdide maruz kaldığı iddiasıyla kocası Murat Aydın'ı (30) geçen ağustos ayında pompalı tüfekle vurarak öldürmekten tutuklu olarak yargılanan Rümeysa Aydın (28), beraat etti. Aydın mahkemedeki karar duruşmasında "Kendimi ve çocuklarımı korumaya çalışıyordum" dedi. 
4.03.2022 Gündem
Birlikte yaşadığı 4 aylık hamile Hazal'ı bıçaklayarak öldürdü
Birlikte yaşadığı 4 aylık hamile Hazal'ı bıçaklayarak öldürdü Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Kadir Meşe (29), birlikte yaşadığı 4 aylık hamile Hazal Alpyörük’ü (19) bıçaklayarak öldürdü.
15.02.2022 Yaşam
Eski eşini bıçaklayıp ‘diğer sefer seni öldüreceğim’ demişti! 13 yıl 6 ay hapis cezası
Eski eşini bıçaklayıp ‘diğer sefer seni öldüreceğim’ demişti! 13 yıl 6 ay hapis cezası Kayseri’nin Talas ilçesinde bayan kuaförlüğü yapan eski eşini bıçakla yaralayıp, ‘diğer sefer seni öldüreceğim’ diyen ve olay sonrası rahat tavırları ile dikkat çeken sanığa 13 yıl 6 ay 27 gün hapis cezası verildi.
15.02.2022 Yaşam
Yeğenlerinin gözü önünde eniştesini pompalı tüfekle öldürdü!
Yeğenlerinin gözü önünde eniştesini pompalı tüfekle öldürdü! Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde, Ahmet Kandemir (35), eşinin 2 çocuğunu alarak gittiği kayınvalidesinin evinde çıkan tartışmada kayınbiraderi Mustafa Yılmaz (32) tarafından pompalı tüfekle öldürüldü. Yılmaz, gözaltına alınırken, olayın çiftin çocuklarının gözü önünde olduğu öğrenildi.
15.02.2022 Yaşam
Manisa'da kahreden olay! 3 yaşındaki ikizler hayatını kaybetti
Manisa'da kahreden olay! 3 yaşındaki ikizler hayatını kaybetti Manisa'nın Kula ilçesinde bir çiftlik evinde çıkan yangında, karbonmonoksit gazından etkilenen 3 yaşındaki ikizler, kaldırıldıkları hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.
15.02.2022 Yaşam
Adana'da dehşet! Dün barıştığı eşini pompalı tüfekle öldürdü
Adana'da dehşet! Dün barıştığı eşini pompalı tüfekle öldürdü Adana'da Nazik Sancar (28), bir süredir ayrı yaşadıktan sonra dün barıştığı eşi Ömer Sancar (27) tarafından çıkan tartışmanın ardından pompalı tüfekle vurularak hayatını kaybetti. Cinayet şüphelisi eş, olayın ardından polisi arayarak teslim oldu.
12.12.2021 Yaşam
Çocuk gürültüsü sebebiyle ortalık kan gölüne döndü!
Çocuk gürültüsü sebebiyle ortalık kan gölüne döndü! Pendik'te Murat Üstündağ (53) daha önce sokakta oynayan çocuğunun gürültü yapması nedeniyle tartıştığı Arif S. (27) Ve Abdulkadir S.(51) tarafından evinin önünde pompalı tüfekle öldürüldü.
16.08.2021 Yaşam
İntiharına engel olmak isteyen esnafı, pompalı tüfekle öldürdü
İntiharına engel olmak isteyen esnafı, pompalı tüfekle öldürdü Gaziantep'te, intihar etmek isteyen M.Y., kendisini ikna etmek isteyen Oktay Danabaş'ı (39) pompalı tüfekle ateş ederek öldürdü.
16.06.2021 Yaşam
Kızlarına 'seni seviyorum' mesajı attı! Mahkemelik olunca çifti öldürdü
Kızlarına 'seni seviyorum' mesajı attı! Mahkemelik olunca çifti öldürdü İzmit'te, Mehmet Akkuzu (53), kızları K.A.’ya (20) mesaj attığı gerekçesiyle mahkemelik olduğu komşuları Serkan Akarsu (45) ve Gülseren Akarsu'yu (42) karşılaştıkları tarlada pompalı tüfekle vurarak öldürdü.
9.05.2021 Gündem
Şoke eden olay! Kızını öldürdüğü babaya söyledikleri isyan ettirdi!
Şoke eden olay! Kızını öldürdüğü babaya söyledikleri isyan ettirdi! Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde kız arkadaşı Gülnur Kocabaş'ı (22) pompalı tüfekle öldüren tutuklu sanık Yusuf Akbulut'un (27) ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılandığı davada, 'Çok pişmanım, acılı aileye başsağlığı diliyorum' dedi. Akbulut'un bu ifadesi Kocabaş'ın yakınlarını isyan ettirdi. Duruşma çıkışında kızı Neşe Kocabaş ile açıklama baba Eyüp Kocabaş, "O sadece benim kızımı öldürmedi, bizi de vurdu. 313 gündür biz yaralı bir haldeyiz. Başsağlığı dilemesi bizi daha da üzdü. Bir insanın evladını öldürüp sonra başsağlığı dilemek kadar acı bir şey yok diye konuştu.
6.04.2021 Yaşam
Denizli'de eski eş dehşeti! Pompalı tüfekle öldürdü
Denizli'de eski eş dehşeti! Pompalı tüfekle öldürdü Denizli'nin Çal ilçesinde, Osman A. (27), 6 ay önce boşandığı 1 çocuğunun annesi eski eşi Fatma Kovan'ı (25) pompalı tüfekle vurarak öldürdü.
6.03.2021 Yaşam
Kıskançlık yüzünden tartıştığı eşini pompalı tüfekle öldürdü!
Kıskançlık yüzünden tartıştığı eşini pompalı tüfekle öldürdü! Balıkesir’in Edremit ilçesinde Recep Kırtay (40), gece evde tartıştığı eşi Çiğdem Kırtay’ı (37) pompalı tüfekle vurarak, öldürdü. Gözaltına alınan Kırtay, kıskançlık nedeniyle eşini öldürdüğünü söyledi.
25.12.2020 Gündem
Tartıştığı 4 aylık hamile eşini pompalı tüfekle öldürdü
Tartıştığı 4 aylık hamile eşini pompalı tüfekle öldürdü Mersin'in Silifke ilçesinde Erdoğan Sarıaydın (24), tartıştığı 4 aylık hamile eşi Zeynep Sarıaydın'ı (17) pompalı tüfekle vurarak, öldürdü. Gözaltına alınan Sarıaydın, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
2.09.2020 Gündem
Husumetlisini sokak ortasında pompalı tüfekle öldürdü
Husumetlisini sokak ortasında pompalı tüfekle öldürdü İzmir'in Bornova ilçesinde marangozluk yapan Ufuk Gökçe, kamyonetine bindiği sırada bir önceki gün tartışma yaşadığı öğrenilen U.C. tarafından pompalı tüfekle vurularak hayatını kaybetti.
6.08.2020 Yaşam
Oğlu ile kavga eden genci sokak ortasında öldürdü
Oğlu ile kavga eden genci sokak ortasında öldürdü Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde bir şahıs, oğlu ile kavga ettiği öne sürülen 18 yaşındaki genci sokak ortasında pompalı tüfekle öldürdü.
5.08.2020 Yaşam
Dehşet! Tartıştığı eşini pompalı tüfekle öldürdü
Dehşet! Tartıştığı eşini pompalı tüfekle öldürdü Ankara'da S.Y. (22), tartıştığı eşi Emine Yanıkoğlu'nu (20) pompalı tüfekle vurarak öldürdü. S.Y., polis ekiplerince gözaltına alındı.
30.07.2020 Yaşam
Ablasını öldüren eniştesi için avukat tuttu!
Ablasını öldüren eniştesi için avukat tuttu! İzmir’de yaşanan olay, “Böyle abla düşman başına” dedirtti. Karısını pompalı tüfekle öldüren caniyi, talihsiz kadının üvey ablasının tuttuğu avukat savunacak.
20.02.2020 Yaşam
Köpeğini döven babasını pompalı tüfekle öldürdü
Köpeğini döven babasını pompalı tüfekle öldürdü Balıkesir'in Edremit ilçesinde Batuhan S. (20), köpeğini dövdüğü iddiasıyla kavga ettiği babası Ali S.'yi (40) pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Olay sırasında evde bulunan Ali S.’nin eşi Sevgi S., "Keşke önüne atlayabilseydim" diyerek feryat etti.
12.01.2020 Yaşam
Firara ‘açık’ cezaevi! 30'u buldu...
Firara ‘açık’ cezaevi! 30'u buldu... Ceren Özdemir’in açık cezaevi firarisi tarafından katledilmesiyle bu infaz kurumu tartışmaya açıldı! Son bir ayda 30’un üzerinde mahkum açık cezaevlerinden kaçtı.Firarilerin bazıları ağır suçlara karışırken, hukukçular “Açık cezaevleri adeta bahçe gibi, firara çok uygun yerler” dedi. Hukukçular konuyu değerlendirdi.
13.12.2019 Yaşam
Melisa Kalem'in cenazesini kimse almadı!
Melisa Kalem'in cenazesini kimse almadı! İzmir'in Buca ilçesinde, açık cezaevinden izinli olarak çıkan Şehmuz Selçuk (24), sevgilisi olduğu ileri sürülen 1 çocuk annesi Melisa Kalem'i (24) pompalı tüfekle öldürdü. Selçuk, daha sonra aynı silahla yaşamına son verdi. Melisa Kalem'in öldüğünü duyarak olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirdi ama genç kadının naaşını adli tıp kurumundan alan olmadı.
18.11.2019 Yaşam
Gece yarısı korkunç olay! 2 ölü...
Gece yarısı korkunç olay! 2 ölü... İzmir'in Buca ilçesinde, açık cezaevinden izinli olarak çıkan Şehmuz Selçuk (24), sevgilisi olduğu ileri sürülen 1 çocuk annesi Melisa Kalem'i (24) pompalı tüfekle öldürdü. Selçuk, daha sonra aynı silahla yaşamına son verdi. Melisa Kalem'in öldüğünü duyarak olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirdi.
18.11.2019 Yaşam
Tartıştığı kayınpederini pompalı tüfekle öldürdü
Tartıştığı kayınpederini pompalı tüfekle öldürdü Çorum'un Alaca ilçesinde boşanma aşamasındaki Musa Tokmak, kayınpederi Fevzi Penpe’yi kapısını kırarak girdiği evinde pompalı tüfekle öldürdü. Polis, olaydan sonra kaçan şüpheliyi arıyor. Tokmak’ın olaydan önce sosyal medyada "Mademki cennete gidemeyeceyiz o zaman cehennemi hak edelim" paylaşımı yaptığı ortaya çıktı.
23.09.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Pompalı Tüfekle Öldürdü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pompalı tüfekle öldürdü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.