Pompalı Tüfek

Pompalı Tüfek

Son dakika pompalı tüfek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pompalı tüfek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pompalı tüfek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pompalı Tüfek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pompalı tüfek gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.213 pompalı tüfek haberi bulunmuştur. Tüm pompalı tüfek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mahzen-19 operasyonunda 13 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı
Mahzen-19 operasyonunda 13 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde elebaşılığını Barış Boyun'un yaptığı gruba yönelik polis ve jandarma ekiplerinin düzenlediği 'Mahzen-19' operasyonunda 13 şüphelinin yakalanarak gözaltına alındığını duyurdu.
25.03.2024 Gündem
Barış Boyun suç örgütüne operasyon! 13 şüpheli yakalandı
Barış Boyun suç örgütüne operasyon! 13 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, elebaşılığını Barış Boyun’ un (Yurt dışı firar) yaptığı Organize Suç Örgütüne yönelik Tekirdağ Çorlu'da 3 gün süren “MAHZEN-19” operasyonlarında 13 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
25.03.2024 Gündem
Sahte polis, kendisini durduran polislere “Hayırdır devrem” diyerek yakalandı
Sahte polis, kendisini durduran polislere “Hayırdır devrem” diyerek yakalandı Adana’da kendisini polis ve MİT mensubu olarak tanıttığı belirlenen şüpheli, polisler tarafından durdurulduğu sırada “Hayırdır devrem” diyerek sahte polis kimliği gösterdi. Şüpheli şahıs aracından indirilerek gözaltına alındı.
26.02.2024 Adana
İki ilde “Kafes-37” operasyonu: 42 gözaltı!
İki ilde “Kafes-37” operasyonu: 42 gözaltı! Elazığ ve Konya’da eş zamanlı olarak ayrı ayrı düzenlenen “Kafes-37” operasyonlarında 2 organize suç örgütü çökertildi. Toplam 42 örgüt üyesi şüpheli yakalandı.
7.02.2024 Gündem
MİT ve polisten ortak operasyon: 193 bin uyuşturucu hap ele geçirildi
MİT ve polisten ortak operasyon: 193 bin uyuşturucu hap ele geçirildi Gaziantep'te MİT ve polis ekiplerinin ortak operasyon düzenlediği depoda 193 bin uyuşturucu hap ve 79 kilo 350 gram kimyasal madde ele geçirildi.
26.01.2024 Gündem
Sevdiği kızı alamayan 16 yaşındaki çocuk sokakta çatışma çıkarttı! Şok eden olay
Sevdiği kızı alamayan 16 yaşındaki çocuk sokakta çatışma çıkarttı! Şok eden olay İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, iddiaya göre sevdiği kızı isteyen 16 yaşındaki H.U., kızın ailesi tarafından reddedilince aile bireylerine pompalı tüfekle ateş açtı. H.U. ve sevdiği kızın ailesi ile sokakta çıkan çatışmada 4 kişi yaralandı. Çatışma anı ise bir vatandaş tarafından cep telefonu ile saniye saniye kayıt edildi.
15.01.2024 Gündem
Diyarbakır'da 'tel örgü' kavgası; ağabeyi ile 2 yeğenini vurdu
Diyarbakır'da 'tel örgü' kavgası; ağabeyi ile 2 yeğenini vurdu  Diyarbakır'da bahçeye fazla tel örgü çekildiği gerekçesiyle çıkan kavgada Murat T. (36), ağabeyi Metin T. (41) ile 2 yeğenini pompalı tüfekle yaraladı.
14.01.2024 Gündem
Pompalı tüfekle çevreye dehşet saçan emlakçı, ofisinde yaşamına son verdi
Pompalı tüfekle çevreye dehşet saçan emlakçı, ofisinde yaşamına son verdi Ankara'da, emlakçı Yusuf D., pompalı tüfekle etrafa ateş açtıktan sonra kendini ofise kilitleyip intihar etti. Yusuf D.'nin, borsa ve ticari faaliyetlerinde 10 milyon TL kaybetiği öne sürüldü.
21.12.2023 Gündem
Maskeli kadın, iş yerine pompalı tüfekle ateş açtı! Şok eden olay
Maskeli kadın, iş yerine pompalı tüfekle ateş açtı! Şok eden olay İzmir'in Gaziemir ilçesinde yüzü maskeli kadın şüpheli, alacak yüzünden aralarında husumet bulunan kişinin sahibi olduğu oto galeriye pompalı tüfekle ateş açıp, kaçtı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
3.12.2023 Gündem
'Yolyemezler' suç örgütü çökertildi! Bakan Yerlikaya: 19 şüpheli yakalandı
'Yolyemezler' suç örgütü çökertildi! Bakan Yerlikaya: 19 şüpheli yakalandı Kendilerini “Yolyemezler” olarak tanıtan silahlı suç örgütü mensubu 14 şüpheli İstanbul, Diyarbakır ve Balıkesir’de düzenlenen operasyonda gözaltına alındı.
21.11.2023 Gündem
İzmir'de istediği şarkı çalınmadı diye dehşet saçtı! Ölü ve yaralılar var
İzmir'de istediği şarkı çalınmadı diye dehşet saçtı! Ölü ve yaralılar var İzmir'in Menemen ilçesinde düğünde istediği parça çalmadığı için bir süre sonra düğünü pompalı tüfekle basan kişi dehşet saçtı. Meydana gelen olayda 16 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybederken 7 kişi de yaralandı.
17.11.2023 Gündem
Restorana pompalı tüfekle dalıp dehşet saçtı! 'O kadar cani değilim' dedi cezası belli oldu
Restorana pompalı tüfekle dalıp dehşet saçtı! 'O kadar cani değilim' dedi cezası belli oldu Eskişehir'de, restorana pompalı tüfekle ateş ettiği iddiasıyla tutuklanan Ahmet Alkışlar, 'Kadına ve çocuğa karşı kasten öldürmeye teşebbüs', 'Mala zarar verme', 'İş yeri dokunulmazlığını ihlal' suçlarından 38,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Alkışlar, son ifadesinde, "İş yerinde kadını ve çocuğunu görmedim. Bir kadına ve çocuğa ateş edecek kadar cani değilim" dedi.
15.11.2023 Gündem
Samsun'da uyuşturucu operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Samsun'da uyuşturucu operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Samsun’da polisin yaptığı uygulamalarda, 20 şüpheli uyuşturucu ticareti yaptıkları suçlamasıyla gözaltına alındı.
21.10.2023 Yaşam
Konya'da nefes kesen tefeci operasyonu: 8 gözaltı
Konya'da nefes kesen tefeci operasyonu: 8 gözaltı Konya'da, tefecilik yaptığı öne sürülen suç örgütüne yönelik operasyonda 8 şüpheli gözaltına alındı.
15.09.2023 Yaşam
Düğün eğlencesinde yine aynı görüntüler! Silahlar konuştu
Düğün eğlencesinde yine aynı görüntüler! Silahlar konuştu Bursa’nın Yenişehir ilçesinde düğün töreni için bir araya gelen kalabalık, evlerinde bulunduğu alanda pompalı tüfek ve tabanca ile arka arkaya havaya ateş açtı. O anlar ise kameraya yansıdı.
20.08.2023 Yaşam
Düğün eğlencesinde yine silahlar konuştu
Düğün eğlencesinde yine silahlar konuştu Bursa’nın Yenişehir ilçesinde düğün töreni için bir araya gelen kalabalık, evlerinde bulunduğu alanda pompalı tüfek ve tabanca ile arka arkaya havaya ateş açtı. O anlar ise kameraya yansıdı.
20.08.2023 Haber
Tarık Özerbay kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Esenyurt Tekel Bayi faili Tarık Özerbay yakalandı mı? Esenyurt tekel bayii cinayetinde son durum!
Tarık Özerbay kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Esenyurt Tekel Bayi faili Tarık Özerbay yakalandı mı? Esenyurt tekel bayii cinayetinde son durum! Tarık Özerbay kimdir, kaç yaşında, nereli? Esenyurt'ta iki kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırı Türkiye’de infial yarattı. İş yerine gelen 4 kişi, içeride bulunan 3 kişiye saldırıp, kurşun yağdırdı. İstanbul Esenyurt'ta yaşanan tekel bayi cinayetinin faili Tarık Özerbay, İstanbul Esenyurt'ta yaşanan tekel bayi katliamının faili Tarık Özerbay’ın yakalanmasından sonra sorgulanmaya başlandı. Peki, Esenyurt Tekel Bayi faili Tarık Özerbay yakalandı mı? İşte Esenyurt tekel bayii cinayetinde son durum…
31.07.2023 Gündem
Fuhuş operasyonunda 14 kişi gözaltında
Fuhuş operasyonunda 14 kişi gözaltında Ekipler fuhuş ihbarı üzerine harekete geçti. Eskişehir merkezli 7 ilde düzenlenen fuhuş operasyonunda 2’si kadın 14 şüpheli gözaltına alındı.
14.07.2023 Gündem
İzmir’de 95 gram metamfetamin, 416 sentetik hap ele geçirildi
İzmir’de 95 gram metamfetamin, 416 sentetik hap ele geçirildi İzmir’in Bayraklı ilçesinde polisin bir eve düzenlediği operasyonda 95 gram metamfetamin ve 416 sentetik hap ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.
22.06.2023 Gündem
Çorum’da silahlı kavga: 2'si ağır 3 yaralı
Çorum’da silahlı kavga: 2'si ağır 3 yaralı Çorum’da iki grup arasındaki çıkan silahlı kavgada 2’si ağır 3 kişi yaralandı, 2 şüpheli gözaltına aldı Şüphelilerin ev ve araçlarında yapılan aramada ise çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.
18.06.2023 Gündem
İstanbul’daki suç örgütlerine silah satan şebekeye operasyon: 12 gözaltı
İstanbul’daki suç örgütlerine silah satan şebekeye operasyon: 12 gözaltı İstanbul’da suç örgütlerine silah temin eden kişilere yönelik düzenlenen operasyonda 12 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 1 ağır makineli tüfek, 1 araç kumandası halinde suikast tabancası ile birlikte çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.
8.06.2023 Gündem
Kardeşini korumak için suçu üstlendi, gerçek mahkemenin gözünden kaçmadı
Kardeşini korumak için suçu üstlendi, gerçek mahkemenin gözünden kaçmadı Elazığ'da, 18 Ekim 2021'de cansız bedeni naylona sarılı olarak gömülmüş halde bulunan Kızılay Mahalle muhtarı Muhammet Bahçeci olayına ilişkin duruşma görüldü. Davada, Dilay Bahçeci, eşi Muhammet Bahçeci'yi öldürdüğünü ifade etmesine rağmen, mahkeme heyeti maktulü kayınbiraderi Özkan D. ve eniştesi Rıfat Y.'nin öldürdüğünü tespit ederek şahısları 13'er yıl hapis cezasına çarptırdı.
6.06.2023 Gündem
İstanbul'da telefon dolandırıcılarına operasyon: 15 gözaltı
İstanbul'da telefon dolandırıcılarına operasyon: 15 gözaltı İstanbul'da telefonla aradıkları kişilere kendilerini polis, hakim ya da savcı olarak tanıtarak banka hesaplarının terör örgütleri tarafından ele geçirildiğini söyleyip para ve ziynet eşyalarını alan şebekeye yönelik yapılan operasyonda biri kadın 15 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada 595 bin nakit para, 2 milyon liralık altın ziynet eşyası ele geçirildi. 
6.06.2023 Gündem
Elazığ'da pompalı tüfekle parkta 2 kişiyi vuran şüpheli yakalandı
Elazığ'da pompalı tüfekle parkta 2 kişiyi vuran şüpheli yakalandı Elazığ’da parkta pompalı tüfekle ateş edip, husumetlisi A.K.(23) ile bankta oturan A.Ş.G.’yi (35) yaralayan E.A. (19), polis tarafından yakalandı. Yaralı A.Ş.G. tedavisinin ardından taburcu edilirken, A.K.’nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
22.05.2023 Gündem
İstanbul’da kafeteryada dehşet anları kamerada: Kurşun yağmuruna tutuldular
İstanbul’da kafeteryada dehşet anları kamerada: Kurşun yağmuruna tutuldular Şişli'de bir hafta önce darp edilen bir kişi, kendisini döven şahısların bulunduğu kafeteryayı arkadaşlarıyla bastı. Şahısların silahla karşılık vermesi üzerine çıkan kavgada, iki kişi ağır şekilde yaralandı. Müşterilerin adeta kaçacak delik aradığı o dehşet anları kameralara yansırken, polis iki saldırganı gözaltına aldı. 
20.05.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Pompalı Tüfek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pompalı tüfek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.