Polonezköy

Polonezköy

Son dakika polonezköy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan polonezköy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını polonezköy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Polonezköy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan polonezköy gelişmeleri de dahil olmak üzere 161 polonezköy haberi bulunmuştur. Tüm polonezköy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fiyatlar ikiye katlandı! Taşınma telaşı sonrası harekete geçtiler
Fiyatlar ikiye katlandı! Taşınma telaşı sonrası harekete geçtiler Deprem beklentisiyle artan taşınmalar, nakliye ücretlerini uçurdu. Fiyatlar deprem öncesine göre 3 kat arttı. Taşınacaklar "Akaryakıt fiyatları artmadı, zam niye?" diye sorarken, nakliyeciler "Araç ve çalışanlarımızın çoğu deprem bölgesine gitti, araç kiralamak zorunda kalıyoruz" dedi. İşte haberin detayları..
10.03.2023 Ekonomi
Dilan Polat'ın son paylaşımı tepki çekti! Helikopter kiraladı
Dilan Polat'ın son paylaşımı tepki çekti! Helikopter kiraladı Doğum fotoğrafçılığıyla kariyerine başlayan ve ardından güzellik sektörüne geçiş yapan Dilan Polat, sık sık iş insanı eşi Engin Polat'ın kendisine aldığı lüks hediyelerle gündeme geliyor. Ünlü çift bu kez de küçük çocuklarına aldıkları doğum günü hediyesi ile dikkat çekti.
26.12.2022 Magazin
Yıldız Çağrı Atiksoy: Dönem dizisinde oynadığım için oje süremiyorum!
Yıldız Çağrı Atiksoy: Dönem dizisinde oynadığım için oje süremiyorum! Dönem dizisi olan 'Kuruluş: Osman'da rol alan Yıldız Çağrı Atiksoy, kendisi gibi oyuncu olan Berk Oktay 10 Eylül'de evlenmişti. 36 yaşındaki güzel, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Didem Balçın ve Can Aydın'ın hediyesi olan özel yüzüğünü gösteren Atiksoy, " Alyansımın yanında bu yüzüğü de takıyorum ve hiç çıkarmıyorum" dedi.
9.11.2022 Magazin
Merve Şarapçıoğlu'dan şoke eden iddia! 'Beni Yıldız’la aldattı'
Merve Şarapçıoğlu'dan şoke eden iddia! 'Beni Yıldız’la aldattı' Berk Oktay'ın eski eşi avukat Merve Şarapçıoğlu, 'Söylemezsem Olmaz' programına telefon bağlantısı ile canlı yayın konuğu oldu. Beraat ettiği Berk Oktay davasıyla ilgili konuşan Şarapçıoğlu, geçtiğimiz hafta Polonezköy'de dünyaevine giren eski eşi ve Yıldız Çağrı Atiksoy hakkında şoke eden bir iddiada bulundu.
13.09.2022 Magazin
Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy'un düğün tarihi belli oldu!
Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy'un düğün tarihi belli oldu! Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy bir AVM'de görüntülendi. Düğün tarihleri belli oldu. Çift, "Düğün için son alışveriş turlarımızı yapıyoruz. Güzel bir yola çıktık. Umarız düğünümüz de istediğimiz gibi geçer. Çok heyecanlıyız." açıklamasında bulundu.
13.08.2022 Magazin
Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy çiftinin düğün tarihi belli oldu!
Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy çiftinin düğün tarihi belli oldu! Geçtiğimiz sene nişanlanan ve nikâh masasına oturmak için gün sayan Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy, önceki gün alışveriş merkezinde görüntülendi. Mutlulukları yüzlerine yansıyan oyuncu çift, düğün tarihi ve yerini açıkladı.
12.08.2022 Magazin
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak...
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak... Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları art arda geliyor. Büyük Marmara depremi ile ilgili korkutan uyarı! Bir deprem ülkesi olan Türkiye’de neredeyse bütün kentlerde küçük ya da nispeten büyük depremler meydana geliyor. Son olarak Karadeniz’de yaşanan 4.4 büyüklüğündeki depremin, İstanbul’dan da hissedilmesi endişeleri artırdı. Bu deprem ‘İstanbul depremi ne zaman olacak?’ sorusunu yeniden akıllara getirdi. Marmara’da meydana gelecek büyük bir deprem İstanbul gibi bir metropolü derinden etkileyeceği gibi, çevredeki birçok ilde de yıkıcı etki yaratacak. 1999’da meydana gelen depremin ardından başlayan kentsel dönüşüm sürecine rağmen, İstanbul’da eski ve depremde yıkım tehlikesi taşıyan birçok yapıda ise hala oturum devam ediyor. Prof. Dr. Naci Görür yaptığı açıklamada İstanbul için sürenin daraldığının altını çizerek, "İstanbul 7'nin üzerinde bir deprem ile sınanacak." ifadelerini kullandı. Peki İstanbul depremi en çok hangi ilçeleri etkileyecek? İstanbul'da depreme dayanıklı ilçeler hangileri? Tek tek açıklandı. İşte İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamaları ve ilçelere göre depremin yıkıcı etkileri...
14.04.2022 Gündem
İstanbul’da piknik yapabileceğiniz 11 tabiat ormanı ve köyü
İstanbul’da piknik yapabileceğiniz 11 tabiat ormanı ve köyü Türkiye’nin en büyük ve kalabalık şehri olan İstanbul, şehir hayatının vazgeçilmezi olan kaos ve stresi de beraberinde getiriyor. Daha az yeşil alan gördüğümüz, plaza ve gökdelenlerin her geçen gün arttığı bu metropolde, güneş ışığı, ağaçlarla ve kuş sesleriyle baş başa olabileceğimiz yerler de azalıyor.
23.03.2022 Galeri
Sosyal medya bunu konuşuyor! Çöp sanıp toplayınca olanlar oldu
Sosyal medya bunu konuşuyor! Çöp sanıp toplayınca olanlar oldu Polonezköy Tabiat Parkı’na 8 Ağustos’ta yapılacak yarışlar için konulan parkur işaretlerini bir vatandaş plastik çöp zannederek topladı. Parkuru tanımak için turlayan bisikletçiler işaretler olmayınca kayboldu.
23.07.2021 Gündem
İlk bölüm heyecanı!
İlk bölüm heyecanı! Kanal D’nin, yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun üstlendiği yeni dizisi “Baht Oyunu” geçen salı akşamı ekran yolculuğuna başladı.
17.06.2021 Televizyon
Turkcell GranFondo yarışında kazananlar belli oldu
Turkcell GranFondo yarışında kazananlar belli oldu Turkcell GranFondo İstanbul Yol Bisiklet Yarışı'nda Muhammed Erkan birinci oldu. Uzun parkur kadınlarda ise Esra Kürkçü Akgönül 1'inciliği aldı.
13.06.2021 Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Türkiye tarihinde ilk kez NATO ve AB üyesi bir ülkeye insansız hava aracı ihraç edecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Türkiye tarihinde ilk kez NATO ve AB üyesi bir ülkeye insansız hava aracı ihraç edecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Sebastian Duda ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi. Heyetler arasında görüşmelerden sonra Erdoğan ve mevkidaşı anlaşmaların şmza törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Duda imza töreninin ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Türkiye, tarihinde ilk kez, NATO ve AB üyesi bir ülkeye insansız hava aracı ihraç edecektir" dedi.
24.05.2021 Siyaset
Aradaki buzlar eridi! Pazar keyfi...
Aradaki buzlar eridi! Pazar keyfi... Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, Polonezköy’de pazar keyfi yaptı.
28.09.2020 Magazin
Depremde güvenli semtler! İstanbul'un deprem haritası!
Depremde güvenli semtler! İstanbul'un deprem haritası! Son günlerde art arda meydana gelen depremler, vatandaşta panik yarattı. Milyonlarca kişi, oturdukları yerin depreme güvenli olup olmadığını araştırmaya başladı. Peki, İstanbul’da depremde güvenli semtler nerede? İstanbul’da depremde en az etkilenecek ilçeler neresi? İstanbul’da en riskli bölgeler nerede yer alıyor? Detaylar haberimizde.
30.09.2019 Gündem
İETT'nin "trekking hatları" yarın açılıyor
İETT'nin "trekking hatları" yarın açılıyor İETT'nin doğa yürüyüşü yapmak isteyen İstanbullular için açtığı ve hafta sonları hizmet verecek iki hattı, yarın hizmete başlıyor.
14.06.2019 Gündem
Ahmet Kozanoğlu hayatını kaybetti!
Ahmet Kozanoğlu hayatını kaybetti! 'Malkoçoğlu' ve 'Battal Gazi' filmlerinin senaristi, Beşiktaş'ın 10'uncu başkanı Abdullah Ziya Kozanoğlu'nun oğlu Ahmet Kozanoğlu sevenlerini üzdü.
29.04.2019 Magazin
Beykoz'da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı
Beykoz'da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı BEYKOZ'da iki aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada bir kişi öldü, üç kişi ise yaralandı. Kazanın yaşandığı yol 2 saat trafiğe kapandı.
3.11.2018 Yaşam
Gazetevatan.com'un mutlu günü
Gazetevatan.com'un mutlu günü Gazetevatan.com spor editörü Volkan Tümkor, hayatını 24 TV KJ operatörü Meliha Tekin ile birleştirdi.
14.10.2018 Yaşam
Yazdan sonra kıştan önce tatil
Yazdan sonra kıştan önce tatil Sıcaklardan kurtulduk. Soğuklara da daha çok var. Belki de seyahate çıkmanın en güzel zamanı. Dağa mı çıkmak istersiniz yoksa adaya mı kaçmak? İsteyene milli park, isteyene göl... Kamping de mümkün, yürüyüş de keşif de...
15.09.2018 Arşiv
İETT’nin yürüyüş hatları sefere başlıyor
İETT’nin yürüyüş hatları sefere başlıyor İETT'nin, doğa yürüyüşü yapmak isteyen İstanbullular için açtığı D1 ve D2 numaralı hatlar, 9 Haziran'da sefere başlayacak.
7.06.2018 Gündem
Kıştan sonra yazdan önce...
Kıştan sonra yazdan önce... Resmi olarak bahar geldi, şimdi sokağa çıkma, kırlara uzanma, hafta sonlarında sosyalleşme zamanı. Biz de 2018 ilkbaharını unutulmaz kılacak etkinlikler listesi hazırladık..
30.03.2018 Arşiv
Neslihan Kozanoğlu kimdir?
Neslihan Kozanoğlu kimdir? Neslihan Kozanoğlu kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde araştırılmaya başladı. Kanal D ekranında yayınlanmaya başlayan Sosyetik Ev Kadınları programında Neslihan Kozanoğlu da yer alacak. İşte Neslihan Kozanoğlu hakkında bilgiler...
5.02.2018 Gündem
Bu yıl bitmeden yapılacaklar
Bu yıl bitmeden yapılacaklar Yılbaşına üç hafta kaldı. İyisiyle kötüsüyle bu yılı bitirip 2018’e gireceğiz. Bu ayın sonuna kadar yapmanız gereken bolca aktivite var. İşte ajandanız.
9.12.2017 Arşiv
Erdoğan ve Duda ortak basın toplantısı düzenledi!
Erdoğan ve Duda ortak basın toplantısı düzenledi! Resmi ziyaret için Polonya'ya giden Cumhurbaşkanı Erdoğan resmi törenle karşılandı. İki cumhurbaşkanının karşılama töreninde yer alan bazı ülkelerin büyükelçilerini selamlamaları sırasında askeri bando Dede Efendi'nin "Ey büt-i nev eda" isimli eserini çaldı. Görüşmelerin ardından iki lider ortak basın toplantısı düzenledi.
29.09.2021 Gündem
Bu yolların hepsi adrenaline çıkıyor
Bu yolların hepsi adrenaline çıkıyor İstanbul’un dört bir yanında adrenalin tutkunları için alanlar mevcut. İsterseniz rafting macerası yaşayıp, dilerseniz ok atıp paintball oynayabilirsiniz.
6.10.2017 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Polonezköy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki polonezköy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.