Yıldız Çağrı Atiksoy

Yıldız Çağrı Atiksoy

Son dakika yıldız çağrı atiksoy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yıldız çağrı atiksoy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yıldız çağrı atiksoy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yıldız Çağrı Atiksoy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yıldız çağrı atiksoy gelişmeleri de dahil olmak üzere 141 yıldız çağrı atiksoy haberi bulunmuştur. Tüm yıldız çağrı atiksoy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Baby shower'da giydiği elbisenin fiyatı ortaya çıktı: 'Nasıl bu kadar ucuz giydi aklım almış değil'
Baby shower'da giydiği elbisenin fiyatı ortaya çıktı: 'Nasıl bu kadar ucuz giydi aklım almış değil' Oyuncu çift Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy, iki yıllık ilişkinin ardından Eylül 2022'de hayatlarını birleştirmişti. Geçtiğimiz aylarda bebek beklediklerini duyuran ikiliden Atiksoy, dün 38'inci yaşına girdi. Ünlü isim, doğum günü kutlamasıyla beraber baby shower partisi de düzenledi. Güzel oyuncunun partide giydiği elbisenin fiyatı, sosyal medyada gündem oldu.
3.04.2024 Magazin
Yıldız Çağrı Atiksoy'dan doğum günü ve baby shower partisi!
Yıldız Çağrı Atiksoy'dan doğum günü ve baby shower partisi! Oyuncu çift Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy, iki yıllık ilişkinin ardından Eylül 2022'de hayatlarını birleştirmişti. Geçtiğimiz aylarda bebek beklediklerini duyuran ikiliden Atiksoy, dün 38'inci yaşına girdi. Ünlü isim, doğum günü kutlamasıyla beraber baby shower partisi de düzenledi.
2.04.2024 Gündem
Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy ebeveyn kursuna gidecek
Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy ebeveyn kursuna gidecek "Savaşçı" dizisinde birlikte rol alan, arkadaşlıkları aşka dönüşen Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, 2022'nin Eylül ayında evlenmişti. Mutlu bir evlilik süren ikili geçtiğimiz aylarda bebek beklediklerini duyurmuşlardı. Nişantaşı'nda görüntülenen çift muhabirlerin sorularını da yanıtladı.
9.02.2024 Magazin
Yıldız Çağrı Atiksoy Berk Oktay'ın duygusal anlarını anlattı
Yıldız Çağrı Atiksoy Berk Oktay'ın duygusal anlarını anlattı İlk bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay önceki gün doktor kontrolüne geldikleri Nişantaşı’nda objektife yansıdı.
21.01.2024 Magazin
Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu
Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu Geçen yıl nikâh masasına oturan oyuncu Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu.
15.12.2023 Magazin
Berk Oktay'dan Yıldız Çağrı Atiksoy’a 6 milyonluk jest
Berk Oktay'dan Yıldız Çağrı Atiksoy’a 6 milyonluk jest Berk Oktay, evliliklerinin birinci yıldönümü için eşi Yıldız Çağrı Atiksoy’a ‘Yavru Vatan’dan 6 milyon liraya ev aldı.
7.07.2023 Magazin
Malhun Hatun gebeyim dedi, Osman Bey ağladı! Kuruluş Osman'da bir ünlü ayrılık haberi geldi!
Malhun Hatun gebeyim dedi, Osman Bey ağladı! Kuruluş Osman'da bir ünlü ayrılık haberi geldi! Kuruluş Osman 126 bölüm fragmanı yayınlandı. ATV'de yayınlanan ve başrollerinde Burak Özçivit, Özge Törer, Yıldız Çağrı Atiksoy'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Malhun Hatun Osman bey hamilelik haberini veriyor. Tüm obaların ateşe verildiği, Osman Beyin rehin alındığı yeni bölüm sonrası Kuruluş Osman'da bir ünlü ayrılık daha gerçekleşti.
10.05.2023 Televizyon
Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay çiftine bayramda büyük şok!
Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay çiftine bayramda büyük şok! Yıldız Çağrı Atiksoy ve eşi Berk Oktay, Ramazan Bayramı'nı Sapanca'daki bungalov evlerde geçirmek istedi. Instagram'da gördükleri bir firmaya ücretin yarısını ödeyip rezervasyon yaptırdılar. Dün sabah Sapanca'ya gittiklerinde ise büyük şok yaşadılar.
22.04.2023 Magazin
Nilperi Şahinkaya'dan anlamlı hareket! 'Unutulmaz bir gün oldu'
Nilperi Şahinkaya'dan anlamlı hareket! 'Unutulmaz bir gün oldu' Oyuncu Nilperi Şahinkaya, Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği'yle (UCİM) deprem felaketinden en çok etkilenen illerden olan Kahramanmaraş'a gitti. Depremzede çocuklarla zaman geçirip, oyunlar oynadığı miniklere moral veren Nilperi Şahinkaya, çektirdiği fotoğrafları Instagram hesabından paylaştı.
27.02.2023 Magazin
Aslı Tandoğan depremzede çiftin nikah şahidi oldu: O kadar çok duyguyu bir arada yaşadım ki
Aslı Tandoğan depremzede çiftin nikah şahidi oldu: O kadar çok duyguyu bir arada yaşadım ki Türkiye, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremle felaketi yaşadı. Ünlü isimler 11 ili etkileyen deprem bölgesine yardım götürmek için tek yürek oldu. Bölgeye giden oyuncu Aslı Tandoğan, yaşadıklarını sosyal medya hesabında yayınladı. Herkesi duygulandıran paylaşımda Tandoğan, çadırda kalan bir çiftin nikah şahidi olduğunu yazdı.
26.02.2023 Magazin
Berk Oktay'dan '2022' açıklaması: Hayatımda başıma gelmiş en güzel şey!
Berk Oktay'dan '2022' açıklaması: Hayatımda başıma gelmiş en güzel şey! Şimdilerde meslektaşı Yıldız Çağrı Atiksoy ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Berk Oktay, önceki akşam eşiyle birlikte bir etkinliğe katıldı. Gazetecilerle konuşan ünlü isim, 2022 yılının kendisi için muhteşem olduğunu söyleyerek, Yıldız Çağrı'dan övgüyle bahsetti. İşte detaylar...
3.12.2022 Magazin
Yıldız Çağrı Atiksoy: Dönem dizisinde oynadığım için oje süremiyorum!
Yıldız Çağrı Atiksoy: Dönem dizisinde oynadığım için oje süremiyorum! Dönem dizisi olan 'Kuruluş: Osman'da rol alan Yıldız Çağrı Atiksoy, kendisi gibi oyuncu olan Berk Oktay 10 Eylül'de evlenmişti. 36 yaşındaki güzel, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Didem Balçın ve Can Aydın'ın hediyesi olan özel yüzüğünü gösteren Atiksoy, " Alyansımın yanında bu yüzüğü de takıyorum ve hiç çıkarmıyorum" dedi.
9.11.2022 Magazin
Yıldız Çağrı Atiksoy'dan Berk Oktay'a aşk dolu kutlama: Bu dünyanın baş kahramanı sensin
Yıldız Çağrı Atiksoy'dan Berk Oktay'a aşk dolu kutlama: Bu dünyanın baş kahramanı sensin Yıldız Çağrı Atiksoy, kendisi gibi oyuncu olan eşi Berk Oktay'ın doğum gününde duygusal bir paylaşıma imza attı. Kına gecesi ve düğünden fotoğrafları 1.6 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınlayan 36 yaşındaki güzel, "Bana bu duyguları, aşka dair tüm güzellikleri yaşattığın için teşekkür ediyorum" dedi. Berk Oktay'dan da romantik bir yorum geldi.
30.10.2022 Magazin
Yıldız Çağrı Atiksoy'dan gelinlik itirafı!
Yıldız Çağrı Atiksoy'dan gelinlik itirafı! Oyuncu Berk Oktay ile meslektaşı Yıldız Çağrı Atiksoy 2020’de aşk yaşamaya başlamış, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde nişanlanmıştı. Eylül ayında da nikah masasına oturdular. Nikah İstanbul’daki evlerinin bahçesinde kıyıldı. Polenezköy’de de bir kır düğünü gerçekleştirdi. Taze gelin düğün sonrası ilk kez konuştu. Gelinliği ile ilgili bir de itirafta bulundu.
4.10.2022 Magazin
Merve Şarapçıoğlu'dan şoke eden iddia! 'Beni Yıldız’la aldattı'
Merve Şarapçıoğlu'dan şoke eden iddia! 'Beni Yıldız’la aldattı' Berk Oktay'ın eski eşi avukat Merve Şarapçıoğlu, 'Söylemezsem Olmaz' programına telefon bağlantısı ile canlı yayın konuğu oldu. Beraat ettiği Berk Oktay davasıyla ilgili konuşan Şarapçıoğlu, geçtiğimiz hafta Polonezköy'de dünyaevine giren eski eşi ve Yıldız Çağrı Atiksoy hakkında şoke eden bir iddiada bulundu.
13.09.2022 Magazin
Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay evlendi! Düğüne ünlü akını...
Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay evlendi! Düğüne ünlü akını... Oyuncu Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy evlilik yolunda ilk adımı 14 Şubat Sevgililer Günü’nde atmışlardı. Oyuncu çift geçtiğimiz gün İstanbul’daki evlerinin bahçesinde evlendiler. Çift dün akşam ise dostları için Polenezköy’de bir kır düğünü gerçekleştirdi. Ünlü çiftin düğününe ünlüler akın etti. İşte Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay'ın düğünüyle ilgili detaylar...
11.09.2022 Magazin
Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy evlendi! İşte nikahtan ilk kareler
Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy evlendi! İşte nikahtan ilk kareler Yaklaşık 2 yıldır aşk yaşayan oyuncu Berk Oktay ile meslektaşı Yıldız Çağrı Atiksoy evlendi. İşte nikahtan ilk kareler...
9.09.2022 Magazin
Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy kına gecesi yaptı! "Benim güzel gelinim"
Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy kına gecesi yaptı! "Benim güzel gelinim" Berk Oktay iki yıl önce meslektaşı Yıldız Çağrı Atiksoy ile aşk yaşamaya başlamıştı . Mutlu birlikteliklerini evlilikle taçlandırmaya karar veren ünlü çitten Atiksoy, dün akşam İzmir'de kına gecesi yaptı. Oyuncu çift, kına gecesinden kareleri takipçileriyle paylaştı. İşte renkli görüntüler...
31.08.2022 Magazin
Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy'un nikah davetiyesi ortaya çıktı! Dikkat çeken detay...
Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy'un nikah davetiyesi ortaya çıktı! Dikkat çeken detay... 'Bir Küçük Günışığı' adlı dizide rol alan Berk Oktay ile Kuruluş Osman'ın Malhun Hatun'u Yıldız Çağrı Atiksoy'un nikah davetiyesi ortaya çıktı. Davetiyedeki o detay dikkat çekti.
19.08.2022 Magazin
Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy'un düğün tarihi belli oldu!
Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy'un düğün tarihi belli oldu! Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy bir AVM'de görüntülendi. Düğün tarihleri belli oldu. Çift, "Düğün için son alışveriş turlarımızı yapıyoruz. Güzel bir yola çıktık. Umarız düğünümüz de istediğimiz gibi geçer. Çok heyecanlıyız." açıklamasında bulundu.
13.08.2022 Magazin
Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy çiftinin düğün tarihi belli oldu!
Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy çiftinin düğün tarihi belli oldu! Geçtiğimiz sene nişanlanan ve nikâh masasına oturmak için gün sayan Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy, önceki gün alışveriş merkezinde görüntülendi. Mutlulukları yüzlerine yansıyan oyuncu çift, düğün tarihi ve yerini açıkladı.
12.08.2022 Magazin
Oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy'dan kötü haber geldi!
Oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy'dan kötü haber geldi! Yasak Elma dizisinin Çağatay’ı Berk Oktay'ın ardından nişanlısı Yıldız Çağrı Atiksoy'dan da kötü haber geldi. Kuruluş Osman dizisinde Malhun Hatun rolüne hayat veren Atiksoy, ikinci kez koronavirüse yakalandı.
21.03.2022 Magazin
Oğuz Kayhan’dan Merve Şarapçıoğlu'nun evine bıçaklı baskın!
Oğuz Kayhan’dan Merve Şarapçıoğlu'nun evine bıçaklı baskın! Ünlü oyuncu Berk Oktay ile olaylı bir şekilde boşanan Merve Şarapçıoğlu, Demet Akalın'ın eski eşi Oğuz Kayhan ile aşk yaşamaya başlamıştı.Şarapçıoğlu'nun bir dargın bir barışık olduğu sevgilisinden ayrıldığı ortaya çıktı. Kayhan’ın, ayrıldığı avukat sevgilisi Merve Şarapçıoğlu’nun evinin kapısına bıçakla dayandığı iddia edildi.
19.03.2022 Magazin
Kuruluş Osman dizisine veda etti!
Kuruluş Osman dizisine veda etti! ATV ekranlarında sevilen dizisi 'Kuruluş Osman' dizisinde sürpriz bir ayrılık yaşandı. Burak Özçivit'in başrolünde oynadığı dizinin son bölümünde Tekfur 'Rogatus Lazkaris' öldü. Böylece 'Lazkaris'i canlandıran Yıldıray Şahinler, yapıma veda etti.
25.02.2022 Televizyon
Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay'ın düğün tarihi belli oldu! 'Hanım ne diyorsa doğrudur'
Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay'ın düğün tarihi belli oldu! 'Hanım ne diyorsa doğrudur' Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy, 2 Şubat’ta da evlilik yolunda ilk adımı atıp nişanlanmışlardı. Sevgililer cumartesi akşamı Murat Dalkılıç’ı dinlemeye gittiler. Ünlü çift daha sonra gazetecilerle konuşarak merak edilen düğün tarihleriyle ilgili açıklama yaptı.
21.02.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yıldız Çağrı Atiksoy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yıldız çağrı atiksoy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.