Berk

Berk

Son dakika berk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan berk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını berk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Berk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan berk gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.734 berk haberi bulunmuştur. Tüm berk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Renault'un yeni aracı 'Renault Duster' piyasaya çıktı! Dünyada ilk kez tanıtıldı
Renault'un yeni aracı 'Renault Duster' piyasaya çıktı! Dünyada ilk kez tanıtıldı Türkiye'de Renault markası altında yeni Renault Duster'ı tanıtan Renault Duster tanıtım lansmanında konuşan Mais Genel Müdürü Dr. Berk Çağdaş, Bursa Oyak Renault Otomobil Fabrikaları’nda üretileceğini söyledi. Çağdaş, "Dacia Duster modeliyle efsaneler oluşturduk Türkiye'de" dedi.
26.04.2024 Gündem
Mardin Derik'te 21 kişinin öldüğü kazanın duruşmasına 5 sanık da katılmadı; şoför ‘mevsimlik işçi’ olduğu için gelmemiş
Mardin Derik'te 21 kişinin öldüğü kazanın duruşmasına 5 sanık da katılmadı; şoför ‘mevsimlik işçi’ olduğu için gelmemiş Mardin’in Derik ilçesinde 2 TIR'ın neden olduğu, 1 polis memurunun şehit, 20 sivilin hayatını kaybettiği, 47 kişinin ise yaralandığı kazaya ilişkin tutuksuz 5 sanığın yargılandığı davanın 5’inci duruşmasına sanıklar katılmadı. Sanık şoförlerden Yunus Şataflı’nın avukatı aracılığıyla mahkemeye ‘mevsimlik işçi’ olduğu için duruşmaya katılmama mazeretini bildirdiği belirtildi.
25.04.2024 Gündem
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem
Ünlü oyuncu hırsızı kıskıvrak yakaladı! Rus kadının imdadına Rambo Berk yetişti
Ünlü oyuncu hırsızı kıskıvrak yakaladı! Rus kadının imdadına Rambo Berk yetişti İstanbul Şişli'de Rus uyruklu bir kadının kiraladığı otomobili çalan hırsızı etkisiz hale getirerek ellerini bağlayan 'Rambo Berk' karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Ferhat Yılmaz yaşananları anlattı.
14.04.2024 Magazin
Ünlü oyuncu 'Rambo Berk' kadının imdadına yetişti hırsızı yakalayıp bağladı
Ünlü oyuncu 'Rambo Berk' kadının imdadına yetişti hırsızı yakalayıp bağladı Şişli’de Rus uyruklu bir kadının kiraladığı otomobili çalan şahıs kaçmaya başlayınca kadın ve eşi tarafından motosikletle kovalandı. Bir sokağın çıkışında kıstırılan şahıs kadına bıçak çekince imdadına “Rambo Berk” olarak bilinen ünlü oyuncu Ferhat Yılmaz yetişti. Hırsızın ellerini bağlayan ünlü oyuncu ona adeta hayatı dersi verdikten sonra polise teslim etti. Yaşananlar kameralara anbean yansıdı.
13.04.2024 Gündem
Baby shower'da giydiği elbisenin fiyatı ortaya çıktı: 'Nasıl bu kadar ucuz giydi aklım almış değil'
Baby shower'da giydiği elbisenin fiyatı ortaya çıktı: 'Nasıl bu kadar ucuz giydi aklım almış değil' Oyuncu çift Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy, iki yıllık ilişkinin ardından Eylül 2022'de hayatlarını birleştirmişti. Geçtiğimiz aylarda bebek beklediklerini duyuran ikiliden Atiksoy, dün 38'inci yaşına girdi. Ünlü isim, doğum günü kutlamasıyla beraber baby shower partisi de düzenledi. Güzel oyuncunun partide giydiği elbisenin fiyatı, sosyal medyada gündem oldu.
3.04.2024 Magazin
Yıldız Çağrı Atiksoy'dan doğum günü ve baby shower partisi!
Yıldız Çağrı Atiksoy'dan doğum günü ve baby shower partisi! Oyuncu çift Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy, iki yıllık ilişkinin ardından Eylül 2022'de hayatlarını birleştirmişti. Geçtiğimiz aylarda bebek beklediklerini duyuran ikiliden Atiksoy, dün 38'inci yaşına girdi. Ünlü isim, doğum günü kutlamasıyla beraber baby shower partisi de düzenledi.
2.04.2024 Gündem
Sinem Dedetaş CHP seçim sonuçları: 2024 Üsküdar seçim sonuçlarına göre kim önde? Sinem Dedetaş yerel seçim sonuçları
Sinem Dedetaş CHP seçim sonuçları: 2024 Üsküdar seçim sonuçlarına göre kim önde? Sinem Dedetaş yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Sinem Dedetaş seçim sonuçları gazetevatan seçim sayfasında. Türkiye yerel yöneticilerini seçmek için sandık başına gitti. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçları ve hangi partinin önde olduğu bilgisi ve tüm gelişmeler canlı olarak buradan takip edilecek. İstanbul'un Üsküdar ilçesinde CHP adayı Sinem Dedetaş'nun aldığı oy oranı da merak edilen detaylardan birisi oldu. Peki Üsküdar'ta kim önde? İşte anlık yerel seçim sonuçları 2024
31.03.2024 Gündem
İstanbul seçim sonuçları! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu?
İstanbul seçim sonuçları! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu? Türkiye yerel yöneticileri için seçimini yaptı. İstanbul'da da sonuçlar merak ediliyor. İstanbul’un oy oranları, hangi partinin ne kadar oy aldığı, ilçe ilçe seçim sonuçları Gazetevatan.com'da....
1.04.2024 Gündem
31 Mart Bornova ilçe seçim sonuçları 2024: Bornova ilçesinde kim kazandı? 2024 Bornova belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı?
31 Mart Bornova ilçe seçim sonuçları 2024: Bornova ilçesinde kim kazandı? 2024 Bornova belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapılıyor. Milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını kaldırmasının ardından sayılan oylar canlı olarak aktarılmaya başlanacak. İstanbul'un 39 ilçesinde seçim sonuçları da merakla takip edilecek. Özellikle Bornova ilçe seçim sonuçları seçmenlerin takibinde olacak. Bornova belediye başkan adayları önümüzdeki 5 yıl boyunca başkanlık için yarışacak. Oy verme işleminin bitmesinin ardından sandık kurulları oy sayma işlemine geçecek. Büyükşehir belediye başkanlığı, il genel meclisi, ilçe belediye başkanı ve muhtar adayları için pusulular zarfa konacak. Peki Bornova ilçe seçim sonuçları belli oldu mu? Bornova ilçesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? İşte 31 Mart Bornova ilçe seçim sonuçları...
31.03.2024 Gündem
Türkiye sandık başına gidiyor! Sonuçlar anbean gazetevatan.com'da olacak
Türkiye sandık başına gidiyor! Sonuçlar anbean gazetevatan.com'da olacak Türkiye yarın yerel yönetimlerde görev yapacak isimleri seçmek için sandığa gidiyor. Seçimlerde 81 il, 973 ilçe ve 390 beldede binlerce aday yarışacak. Yayın yasaklarının kalkmasının ardından en hızlı ve en ayrıntılı seçim sonuçları gazetevatan.com'da olacak...
30.03.2024 Gündem
Sosyal medyadaki iddialar Karabük'ü sarstı! Öğrenciler ve esnaf tedirgin, üniversiteden açıklama geldi
Sosyal medyadaki iddialar Karabük'ü sarstı! Öğrenciler ve esnaf tedirgin, üniversiteden açıklama geldi Karabük Üniversitesi hakkında sosyal medyada çıkan iddialara şehir sakinleri ve esnaftan tepki geldi. Sosyal medyada ‘itiraf’ sayfasında bazı Türk öğrencilerin siyahi öğrencilerle cinsel birliktelik yaşadıktan sonra HPV ya da HIV kaptığı, fuhuş vakalarının çığ gibi arttığı iddiaları koca bir kenti ve üniversiteyi sarstı. Ancak bazı kesimlere göre de bunlar itiraf değil, iftiraydı. Amaç Karabük’e kara çalmak, yabancı düşmanlığını pompalamaktı. Karabük Üniversitesi'nden, Türk ve Afrikalı öğrencilerin cinsel birliktelik yaşamaları sebebiyle HIV ve HPV pozitif vakalarında artış ve hastanelerde yoğunluk olduğu iddialarına açıklama geldi.
27.03.2024 Gündem
Milyoner'de 5 milyonluk soruyu bilen ilk isim Berk Göktaş oldu! Tarihi anlar...
Milyoner'de 5 milyonluk soruyu bilen ilk isim Berk Göktaş oldu! Tarihi anlar... Kim Milyoner Olmak İster programında dün akşam tarihi anlar yaşandı. Berk Göktaş isimli yarışmacı 5 milyon TL'lik final sorusunu doğru yanıtlayarak ikramiyenin sahibi oldu.
25.03.2024 Vatan TV
Kim Milyoner'de 5 milyon TL'lik soruyu cevapladı, Kenan İmirzalıoğlu şaştı kaldı! İşte 5 milyonluk final sorusu
Kim Milyoner'de 5 milyon TL'lik soruyu cevapladı, Kenan İmirzalıoğlu şaştı kaldı! İşte 5 milyonluk final sorusu Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyon TL'lik final sorusu tüm Türkiye'ye heyecanlandırdı. Berk Göktaş isimli yarışmacı, 5 milyonluk soruyu açtırmayı başardı. Performansıyla herkesin takdirini kazanan yarışmacı, Kim Milyoner'in geçtiğimiz haftaki bölümünde tebrikleri almış ve 1 milyon TL'lik 12. soruya doğru cevap vermişti. Göktaş, dün akşam Milyoner’de 5 milyon TL değerindeki 13. soruyu yanıtladı. Peki, Kim Milyoner Olmak İster 5 milyonluk soru açıldı mı?
25.03.2024 Magazin
Kim Milyoner Olmak İster'de bir ilk! Yarışmacı 5 milyon TL'lik ödülü kazandı
Kim Milyoner Olmak İster'de bir ilk! Yarışmacı 5 milyon TL'lik ödülü kazandı Berk Göktaş Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyon TL'lik final sorusu ile karşı karşıya. 5 milyonluk soruyu açtıran Berk Göktaş büyük ödülü kazandı.
24.03.2024 Magazin
Milyoner'de 5 milyonluk soruyu açtıracak! Berk Göktaş, Kim Milyoner Olmak İster'e damga vurdu
Milyoner'de 5 milyonluk soruyu açtıracak! Berk Göktaş, Kim Milyoner Olmak İster'e damga vurdu ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster bilgi yarışmasında Berk Göktaş isimli yarışmacı 1 milyonluk soruyu doğru cevapladı. Böylelikle 5 milyonluk TL'lik büyük ödüllü soruyu da açtırmaya hak kazandı. Kenan İmirzalıoğlu başarı yarışmacıyı tebrik etti.
18.03.2024 Magazin
İstanbul'da kim önde? İşte son ankette Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu arasındaki fark
İstanbul'da kim önde? İşte son ankette Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu arasındaki fark Yerel seçime 32 gün kala gözler rekabetin en yüksek seviyeye çıktığı İstanbul'da... Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi bugünkü yazısında Optimar'ın 21-24 Şubat tarihleri arasında 3 bin kişi üzerinde yaptığı İstanbul anketinden çıkan çarpıcı sonuçlara yer verdi.
29.02.2024 Gündem
Manzara izlemek istedi, 7 bin 500 TL’lik oldu
Manzara izlemek istedi, 7 bin 500 TL’lik oldu Antalya’nın Konyaaltı Sahili’nde arkadaşıyla manzara izleme isteyen otomobilin sahibi Berk Can, kuma saplandı. Çekici ve aracın masrafı 7 bin 500 TL'ye mal oldu.
15.02.2024 Gündem
Saldıray Berk neden öldü? Emekli Orgeneral Saldıray Berk kimdir, nereli, Saldıray Berk’in cenazesi ne zaman?
Saldıray Berk neden öldü? Emekli Orgeneral Saldıray Berk kimdir, nereli, Saldıray Berk’in cenazesi ne zaman? Eski 3'üncü Ordu Komutanı emekli Orgeneral Saldıray Berk (76), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Peki, Saldıray Berk neden öldü? Emekli Orgeneral Saldıray Berk kimdir, nereli?
15.02.2024 Gündem
Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy ebeveyn kursuna gidecek
Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy ebeveyn kursuna gidecek "Savaşçı" dizisinde birlikte rol alan, arkadaşlıkları aşka dönüşen Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, 2022'nin Eylül ayında evlenmişti. Mutlu bir evlilik süren ikili geçtiğimiz aylarda bebek beklediklerini duyurmuşlardı. Nişantaşı'nda görüntülenen çift muhabirlerin sorularını da yanıtladı.
9.02.2024 Magazin
İkinci Yeniciler Kimlerdir? İkinci Yeni Şiir Akımı Özellikleri Nelerdir, Temsilcileri Kmlerdir?
İkinci Yeniciler Kimlerdir? İkinci Yeni Şiir Akımı Özellikleri Nelerdir, Temsilcileri Kmlerdir? İkinci yeni akımı 1950 senesinden sonra Garip akımına karşılık olarak ortaya çıkmış bir harekettir. En önemli temsilcileri arasında Ülkü Tamer, Edip Cansever ve Cemal Süreya vardır. 
29.01.2024 Gündem
Yıldız Çağrı Atiksoy Berk Oktay'ın duygusal anlarını anlattı
Yıldız Çağrı Atiksoy Berk Oktay'ın duygusal anlarını anlattı İlk bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay önceki gün doktor kontrolüne geldikleri Nişantaşı’nda objektife yansıdı.
21.01.2024 Magazin
Gaddar Dizisi nerede çekiliyor? Gaddar İstanbul’un hangi semtinde çekildi, Gaddar uyarlama mı? İşte Gaddar’ın çekildiği il ve semtler
Gaddar Dizisi nerede çekiliyor? Gaddar İstanbul’un hangi semtinde çekildi, Gaddar uyarlama mı? İşte Gaddar’ın çekildiği il ve semtler Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı Gaddar dizisi, ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu kadar nerede çekildiği de merak konusu oldu. Peki, Gaddar nerede çekiliyor?
20.01.2024 Televizyon
Candan kardeşlerin tutuklandığı soruşturmada 6 yeni gözaltı
Candan kardeşlerin tutuklandığı soruşturmada 6 yeni gözaltı Sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşlerin tutuklandığı operasyon kapsamında 6 kişi daha gözaltına alındı. Dolandırıcılık Büro Amirliğinde sorgulanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 3'ü tutuklanırken, 2'si adli kontrolle 3 şüpheli serbest bırakıldı.
12.01.2024 Gündem
Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu
Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu Geçen yıl nikâh masasına oturan oyuncu Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu.
15.12.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Berk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki berk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.