Oktay

Oktay

Son dakika Oktay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Oktay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Oktay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oktay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oktay gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.131 oktay haberi bulunmuştur. Tüm oktay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gazeteci Hande Fırat’ın sergisine yoğun ilgi
Gazeteci Hande Fırat’ın sergisine yoğun ilgi  Hürriyet Gazetesi Ankara temsilcisi Hande Fırat'ın 'Devriamber' adlı sergisi, Ankara’da Cumhuriyet Müzesi’nde açıldı. Yoğun bir ilgiyle karşılanan sergi, 25 Mayıs’a kadar devam edecek.
26.04.2024 Gündem
Galatasaray'da Adana Demirspor maçı hazırlıkları devam ediyor
Galatasaray'da Adana Demirspor maçı hazırlıkları devam ediyor Trendyol Süper Lig 34. haftasında Adana Demirspor'la deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'da hazırlıklar sürüyor.
24.04.2024 Galatasaray
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem
Dursun Özbek resmen açıkladı: Galatasaray son aşamaya geldi!
Dursun Özbek resmen açıkladı: Galatasaray son aşamaya geldi! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Nisan Ayı Olağan Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.
17.04.2024 Galatasaray
Gölette kaybolan gençten hala haber alınamıyor
Gölette kaybolan gençten hala haber alınamıyor Adana'nın Kozan ilçesinde 6 gün önce gölete düşen genç hala bulunamadı.
16.04.2024 Adana
Balık tutarken göle düşmüştü! Arama çalışmaları sürüyor
Balık tutarken göle düşmüştü! Arama çalışmaları sürüyor Adana’nın Kozan ilçesinde dün gölete düşen Oktay Sarıtiken’i arama kurtarma çalışmaları sürüyor.
13.04.2024 Adana
Balık tutmak için gittiği göle düştü, kayboldu
Balık tutmak için gittiği göle düştü, kayboldu Adana'nın Kozan ilçesinde balık tutarken gölete düşen bir kişi kayboldu.
12.04.2024 Adana
Oktay Kaynarca'dan Süleyman Çakır paylaşımı! '20. yılında unutulmadı'
Oktay Kaynarca'dan Süleyman Çakır paylaşımı! '20. yılında unutulmadı' Kurtlar Vadisinin efsane karakteri Süleyman Çakır ölümünün 20'nci yıl dönümünde unutulmadı. 2003 yılında ilk bölümüyle ekrana gelen ve ilgiyle izlenen Kurtlar Vadisi'nde 'Süleyman Çakır' karakterini canlandıran Oktay Kaynarca, geleneği bozmayarak bu yıl da paylaşım yaptı.
8.04.2024 Magazin
Borcu olanlar dikkat! Haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz
Borcu olanlar dikkat! Haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz Yargıtay’dan borcu ve alacağı olan milyonları ilgilendiren emsal niteliğinde bir karara imza atıldı. Hiçbir yazılı beyan olmadığı halde sosyal medyada borçlu olduğuna ilişkin ifadeler kullanılması delil sayıldı. Konu ile ilgili açıklama yapan Avukat Ali Oktay Coşgun, bu tip uygulamalardaki yazışmaların belge niteliği taşıdığına dikkat çekerek, haklıyken suçlu duruma düşürecek konuyla ilgili de çarpıcı bilgiler verdi.
5.04.2024 Ekonomi
Baby shower'da giydiği elbisenin fiyatı ortaya çıktı: 'Nasıl bu kadar ucuz giydi aklım almış değil'
Baby shower'da giydiği elbisenin fiyatı ortaya çıktı: 'Nasıl bu kadar ucuz giydi aklım almış değil' Oyuncu çift Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy, iki yıllık ilişkinin ardından Eylül 2022'de hayatlarını birleştirmişti. Geçtiğimiz aylarda bebek beklediklerini duyuran ikiliden Atiksoy, dün 38'inci yaşına girdi. Ünlü isim, doğum günü kutlamasıyla beraber baby shower partisi de düzenledi. Güzel oyuncunun partide giydiği elbisenin fiyatı, sosyal medyada gündem oldu.
3.04.2024 Magazin
Bursa Büyükşehir Belediye, ilçe belediyelerde hangi partiler birinci oldu? 31 Mart yerel seçim: Bursa belediye başkanlığı kazanan isimler ve partiler
Bursa Büyükşehir Belediye, ilçe belediyelerde hangi partiler birinci oldu? 31 Mart yerel seçim: Bursa belediye başkanlığı kazanan isimler ve partiler Bursa'da belediye başkanlığı kazanan partiler 31 Mart yerel seçimlerinin ardından merak konusu oldu. Bursalıların da araştırdığı belediye başkanlığı kazanan isimler sandıktan çıkan sonuca göre şekillendi. Milyonlarca seçmenin kullandığı oy sonrası Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı CHP'den Mustafa Bozbey kazandı. Uzun yıllar AK Parti'nin elinde olan Bursa'nın ilçelerinde de kazanan partiler ve isimler netleşti. İşte Bursa belediyelerinin kazananlar...
2.04.2024 Gündem
Yıldız Çağrı Atiksoy'dan doğum günü ve baby shower partisi!
Yıldız Çağrı Atiksoy'dan doğum günü ve baby shower partisi! Oyuncu çift Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy, iki yıllık ilişkinin ardından Eylül 2022'de hayatlarını birleştirmişti. Geçtiğimiz aylarda bebek beklediklerini duyuran ikiliden Atiksoy, dün 38'inci yaşına girdi. Ünlü isim, doğum günü kutlamasıyla beraber baby shower partisi de düzenledi.
2.04.2024 Gündem
31 Mart Sarıyer ilçe seçim sonuçları 2024: Sarıyer ilçesinde kim kazandı? 2024 Sarıyer belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı?
31 Mart Sarıyer ilçe seçim sonuçları 2024: Sarıyer ilçesinde kim kazandı? 2024 Sarıyer belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapılıyor. Milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını kaldırmasının ardından sayılan oylar canlı olarak aktarılmaya başlanacak. İstanbul'un 39 ilçesinde seçim sonuçları da merakla takip edilecek. Özellikle Sarıyer ilçe seçim sonuçları seçmenlerin takibinde olacak. Sarıyer belediye başkan adayları önümüzdeki 5 yıl boyunca başkanlık için yarışacak. Oy verme işleminin bitmesinin ardından sandık kurulları oy sayma işlemine geçecek. Büyükşehir belediye başkanlığı, il genel meclisi, ilçe belediye başkanı ve muhtar adayları için pusulular zarfa konacak. Peki Sarıyer ilçe seçim sonuçları belli oldu mu? Sarıyer ilçesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? İşte 31 Mart Sarıyer ilçe seçim sonuçları...
1.04.2024 Gündem
Siirt'te oy verme sırasında silahlı ve sopalı kavga: 1 ölü 4 yaralı
Siirt'te oy verme sırasında silahlı ve sopalı kavga: 1 ölü 4 yaralı Siirt'te oy verme işlemi sırasında 2 grup arasında çıkan silahlı, taşlı ve sopalı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.
31.03.2024 Gündem
Edirne yerel seçim sonuçları 2024: Edirne'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Edirne'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Edirne yerel seçim sonuçları 2024: Edirne'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Edirne'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Edirne geldi. Edirne yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Edirne Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Edirne'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Edirne yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Dünyanın tohum merkezine yerli ve milli hibrit ayçiçeği tohumu ihracatı
Dünyanın tohum merkezine yerli ve milli hibrit ayçiçeği tohumu ihracatı Trakya tarlalarında üretilen yerli ve milli 20 ton hibrit ayçiceği tohumu, Tekirdağ'dan Rusya'ya ihraç edilmek üzere TIR'larla yola çıkarıldı.
28.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz enflasyonu düşürmek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz enflasyonu düşürmek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Aksaray mitinginde halka hitap etti. Öncelikli hedefin enflasyonu düşürmek olduğunu söyleyen Erdoğan, "Bunu başaracak programa ve kararlılığa sahibiz. Hep birlikte biraz daha sabredeceğiz." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aksaray'ın ardından Yozgat'ta önemli açıklamalarda bulundu.
26.03.2024 Gündem
Galatasaray'ın Antalya kampı nedeni ortaya çıktı!
Galatasaray'ın Antalya kampı nedeni ortaya çıktı! Galatasaray'ın milli arada Antalya kampı başlıyor. Süper Lig'de zirvede yer alan Sarı Kırmızılılar'ın bu kamp tercih etme nedenleri de ortaya çıktı.
25.03.2024 Galatasaray
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı Yerel seçimlere sayılı günler kala SONAR Araştırma Şirketi kurucusu, kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı 31 Mart anket sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı.
21.03.2024 Gündem
Mustafa Varank ve Alinur Aktaş vatandaşlarla sahurda buluştu
Mustafa Varank ve Alinur Aktaş vatandaşlarla sahurda buluştu AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank ile Cumhur İttifakı Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş, Abdal Meydanı'nda vatandaşlarla sahur yaptı. Seçim döneminde verdikleri sözleri 1 Nisan itibariyle yerine getirmek için çalışacaklarını belirten Varank, “Biz, söz verince sözünde duranlardanız. İnşallah en güzel şekilde 31 Mart akşamından sonra, 1 Nisan'dan itibaren aynı hızla, aynı heyecanla, aynı coşkuyla yolumuza devam edeceğiz. Yeter ki, sizler bizim yanımızda olun." dedi.
17.03.2024 Gündem
Usulsüz tadilat Fazilet Apartmanı’nda 19 kişinin ölümüne neden oldu! Fırıncı ne mahkemeyi, ne devleti, ne de belediyeyi tanımamış
Usulsüz tadilat Fazilet Apartmanı’nda 19 kişinin ölümüne neden oldu! Fırıncı ne mahkemeyi, ne devleti, ne de belediyeyi tanımamış Kahramanmaraş’ta depremde 19 kişinin öldüğü, 20 kişinin de yaralandığı Fazilet Apartmanı’na ilişkin 2'si firari 3 sanık hakkında ‘Bilinçli taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma’ suçundan 22 yıl 6’şar aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. Apartmanda anneannesini kaybeden avukat Musa Eren Bayazıt, binanın firari sanıkları Akın Yağcı (78) ve eşi Ferihan Yağcı'nın (70) fırında yaptığı usulsüz tadilatlar nedeniyle yıkıldığını, projeye aykırı tadilatlar yapıldığının hem belediye hem de 2 ayrı mahkeme kararıyla da tespit edildiğini belirterek, "Fırın işletmecisi ne mahkemeyi, ne devleti, ne belediyeyi hiç kimseyi tanımamış. Bu yüzden fırın işletmecilerinin bilinçli taksirle yargılanması kabul edilebilir bir şey değil, olası kastla yargılanmalarını talep ediyoruz" dedi.
14.03.2024 Gündem
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor! Birçok kişi yanlış biliyor, bu mallar haczedilemiyor
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor! Birçok kişi yanlış biliyor, bu mallar haczedilemiyor Borcu olan herkesi ilgilendiren detay ortaya çıktı. Borcu olanların en büyük korkusu haciz. İcralık olan pek çok kişi ise bu konudaki haklarını ya bilmiyor ya da yanlış biliyor. Borçlarla ilgili Yargıtay’ın emsal kararlarını hatırlatan Avukat Ali Oktay Coşgun, haczedilemeyen mal ve hakları bir bir sıraladı.
13.03.2024 Ekonomi
Trafikte saldırıya uğramıştı! Oktay Derelioğlu’dan yeni açıklama
Trafikte saldırıya uğramıştı! Oktay Derelioğlu’dan yeni açıklama Oktay Derelioğlu önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Eski milli futbolcu trafikte yaşadığı saldırıya dair de açıklama yaptı.
6.03.2024 Magazin
Yemekteyiz Oktay Kurnaz kimdir, kaç yaşında? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oktay Kurnaz aslen nereli?
Yemekteyiz Oktay Kurnaz kimdir, kaç yaşında? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oktay Kurnaz aslen nereli? Zuhal Topal'lla Yemekteyiz progrmaında yer alan Oktay Kurnaz hakkında araştırmalar başladı. Perşembe günü yarışmacısı olan Oktay Kurnaz aslen Tokatlı ve 26 yaşında! İşte Yemekteyiz Oktay Kurnaz hakkında merak edilenler...
27.02.2024 Magazin
Galatasaray'da Okan Buruk'tan rotasyon formülü!
Galatasaray'da Okan Buruk'tan rotasyon formülü! Yoğun bir maç trafiği içinde bulunan Galatasaray’da teknik heyet, Sparta Prag rövanşını düşünerek Ankaragücü deplasmanında kadroyu değiştirecek. Vinicius, Köhn ve Zaha’ya ilk 11’de forma vermeyi planlayan Okan Buruk; Icardi, Mertens ve Kerem Aktürkoğlu’nu kulübeye çekecek.
18.02.2024 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Oktay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oktay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.