Poliklinik

Poliklinik

Son dakika Poliklinik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Poliklinik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Poliklinik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Poliklinik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan poliklinik gelişmeleri de dahil olmak üzere 621 poliklinik haberi bulunmuştur. Tüm poliklinik haberleri aşağıda listelenmiştir.
23 Nisan hastaneler tatil mi, acil servisler poliklinikler 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? 23 nisan sağlık ocağı doktorları çalışıyor mu?
23 Nisan hastaneler tatil mi, acil servisler poliklinikler 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? 23 nisan sağlık ocağı doktorları çalışıyor mu? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde vatandaşlar 23 Nisan'da hastanelerin açık olup olmayacağını merak edilip araştırılıyor. 23 Nisan resmi tatil. Peki, 23 Nisan'da sağlık ocağı, hastaneler ve eczaneler açık mı? 23 Nisan Salı günü hastaneler tatil mi?
22.04.2024 Gündem
Adana'da sağlıkçılardan 'Beyaz Yürüyüş'; Parkinson hastası emekli doktor bir kilometre en önde yürüdü!
Adana'da sağlıkçılardan 'Beyaz Yürüyüş'; Parkinson hastası emekli doktor bir kilometre en önde yürüdü! Adana'da çok sayıda sağlık çalışanı, 14 Mart Tıp Bayramı'nda şiddetsiz, güvenli, güvenceli, demokratik bir yaşam talebi ile 'Beyaz Yürüyüş' düzenledi. Parkinson hastalığı nedeniyle 11 yıl önce çocuk cerrahlığını bırakan Dr. Saadettin Güney (59) de Adana Tabip Odası'nın flaması ile 1 kilometre yürüyerek meslektaşlarına destek verdi.
14.03.2024 Adana
ÇÜ rektörlük duyurdu: "Güçlendirme çalışmaları devam etmektedir"
ÇÜ rektörlük duyurdu: "Güçlendirme çalışmaları devam etmektedir" Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi'nin deprem sonrası yapılan çalışmalar hakkında rektörlük konu ile ilgili açıklama yaptı.
22.02.2024 Adana
Adana Şehir Hastanesi'nde 6 yılda 10 milyondan fazla hastaya hizmet verildi, 250 bin ameliyat yapıldı
Adana Şehir Hastanesi'nde 6 yılda 10 milyondan fazla hastaya hizmet verildi, 250 bin ameliyat yapıldı Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Volkan Harput, son 6 yılda 10 milyondan fazla kişiye hizmet verdiklerini, 250 binden fazla da ameliyat gerçekleştirdiklerini açıkladı.
13.02.2024 Adana
Güzellik sektörüne Dilan Polat darbesi! İtibar kaybı başladı, aylık kazanç: 150 bin TL
Güzellik sektörüne Dilan Polat darbesi! İtibar kaybı başladı, aylık kazanç: 150 bin TL Dilan-Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından patlayan güzellik fenomenleri balonu, en çok gerçek güzellik sektörü emekçilerini vurdu. 100 bin kayıtlı salon ve 300 bin kişinin faaliyet gösterdiği sektörün gerçek uzmanları ayakta. Güzellik uzmanları, “Bu iş gerçek eğitimli insanların işi. Sosyal medyadan beğenilip alınacak bir hizmet değil” derken 1.5 milyar dolarlık alanı 600 fenomenin temsil edemeyeceğini söylüyorlar.
18.11.2023 Gündem
Masa başı çalışanları uyardı! 2 günden fazla süren boyun ağrılarına dikkat
Masa başı çalışanları uyardı! 2 günden fazla süren boyun ağrılarına dikkat Uzun süre bilgisayar başında çalışmak ya da hareketsiz bir yaşam pratiğine sahip olmak beraberinde bir takım fiziksel problemleri getiriyor. Duruş bozukluğuyla tetiklenen rahatsızlıkların başını ise boyun sırt ve bel ağrıları çekiyor. Beyin, Sinir ve Omurilik Cerrahisi Op. Dr. Candan Hundemir bu ağrıların çoğunun mekanik olduğunu söylese de 2 günden fazla süren ağrılara karşı vatandaşı uyardı ve uzmana görünmesini tavsiye etti.
28.10.2023 Sağlık
İstanbul'da deprem hazırlıkları sürüyor! 39 vali atandı
İstanbul'da deprem hazırlıkları sürüyor! 39 vali atandı Megakentte deprem hazırlıkları kapsamında, ilgili yöneticilerin afetzede olacağı düşünülerek İstanbul’un 39 İlçesine 39 vali görevlendirmesi yapıldı.
13.08.2023 Gündem
İftiraya uğradığı ortaya çıkan doktor ilk kez konuştu: Meslek hayatımda hiçbir uyarı ve ceza almadım
İftiraya uğradığı ortaya çıkan doktor ilk kez konuştu: Meslek hayatımda hiçbir uyarı ve ceza almadım Muğla'nın Menteşe ilçesinde Esra Ç.'yi (17) muayene ettiği sırada cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan, ardından iftiraya uğradığı ortaya çıkan Muğla Eğitim-Araştırma Hastanesi'nde görevli Dr. Ufuk S. (31), konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, "Bugüne kadar mesleğimi, meslek etiği ve insani vicdanımla, hakkıyla yerine getirdim. Meslek hayatımda görevim ile ilgili hiçbir uyarı ve ceza almadım. Hakkımdaki bu iftira süreci hem beni hem ailemi hem de çalışma arkadaşlarımı yerle bir etti. İftiracı hakkında da hukuki olarak davamızı başlattık" dedi.
11.08.2023 Gündem
Cinsel istismar ile suçlanan doktorun ifadesi ortaya çıktı: Kısmen hatırlıyorum
Cinsel istismar ile suçlanan doktorun ifadesi ortaya çıktı: Kısmen hatırlıyorum Muğla'nın Menteşe ilçesinde muayene ettiği E.Ç. (17) adlı kıza cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan Dr. Ufuk S. (31), savcılıktaki ifadesinde, "Hastanın çamaşırını ya da giysisini çıkarmasını istemedim, kendim de çıkarmadım" dedi.
7.08.2023 Yaşam
Ankara'da özel hastanede yangın
Ankara'da özel hastanede yangın Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde özel bir hastanenin çatısında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Olayda yaralanan olmazken, binadakiler tahliye edildi.
21.05.2023 Gündem
Doktora dehşeti yaşattı! Yargıtay'dan emsal karar
Doktora dehşeti yaşattı! Yargıtay'dan emsal karar Ankara'da Asistan Doktor Ertan İskender'i (32) eli ve belinden bıçaklayıp, 'kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle kasten öldürmeye teşebbüs' ve 'hakaret' suçlarından indirimsiz olarak 16 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılan Bayram Nargüner'in cezası Yargıtay'da onandı.
10.05.2023 Yaşam
Resmen değişti, belge zorunluluğu getirildi
Resmen değişti, belge zorunluluğu getirildi ‘Mide botoksu’ gibi merdiven altı uygulamalarda can kaybının görülmesi üzerine obezite cerrahisinde uzman hekimlere Sağlık Bakanlığı’ndan belge alma zorunluluğu getirildi.
7.05.2023 Gündem
Uzmanından 'polen' uyarısı: “Maruziyetin azaltılması çok çok önemli”
Uzmanından 'polen' uyarısı: “Maruziyetin azaltılması çok çok önemli” Polenler ve çeşitli alerjenlere karşı uyaran İç Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Müge Bilge, “Polenler ve birden fazla alerjenin özellikle yatkınlığı olan bireyler başta olmak üzere kişileri etkilemesi, astım, alerji gibi öyküsü olan insanlarda daha yoğun olmak üzere çok çeşitli klinik tablolara yol açabiliyor. Her geçen gün alerjiyle karşılaşan hasta sayısı, katlanarak karşımıza gelmekte, maruziyetin azaltılması çok çok önemli” dedi.
6.05.2023 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert tepki: PKK'sından FETÖ'süne tüm terör örgütleriyle anlaştılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert tepki: PKK'sından FETÖ'süne tüm terör örgütleriyle anlaştılar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli Şehir Hastanesi'nin açılışında "Bugün Kocaeli Şehir Hastanemiz Allah’a hamdolsun 1218 yatağıyla, deprem izolatörlü modern inşaatıyla, her türlü imkana sahip birimleriyle gerçekten şu an bakıyorum iftihar ediyorum. Rabbime hamdolsun, bize böyle bir hastaneyi Kocaeli’ye de yapmayı nasip etti. Ben şimdi buradan sesleniyorum, ülkemizin parası olanlarına. Artık hastalarınızı Cleveland’a göndermeyin. İşte Cleveland burada" dedi.
15.04.2023 Gündem
2 bin kişilik Rauf Bey gemisi Hatay'a gitmek üzere yola çıktı
2 bin kişilik Rauf Bey gemisi Hatay'a gitmek üzere yola çıktı Karadeniz Holding tarafından Hatay’a gönderilen Rauf Bey gemisi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne ait 'Gemi Kurtaran' isimli gemi tarafından yedeklenip, bugün Yalova’dan yola çıktı. Lifeship Rauf Bey'de 2 bin kişi konaklayabilecek. Holding, Lifeship Süheyla Sultan'ı da daha önce Hatay'a göndermişti.
23.03.2023 Gündem
Süheyla Sultan gemisi kimin, Süheyla Sultan kimdir? Süheyla Sultan gemisi ne zaman yapıldı, özellikleri neler?
Süheyla Sultan gemisi kimin, Süheyla Sultan kimdir? Süheyla Sultan gemisi ne zaman yapıldı, özellikleri neler? Maraş merkezli depremlerin ardından evleri yıkılan ve konaklama sorunu yaşayan depremzedeleri ağırlamak için Yalova’dan yola çıkan Süheyla Sultan gemisi, dün İskenderun Körfezine ulaştı ve Balıkçı Barınağı’na demirledi. Söz konusu gelişmenin ardından Süheyla Sultan gemisi kimin, Süheyla Sultan kimdir? Süheyla Sultan gemisi ne zaman yapıldı? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
11.03.2023 Gündem
Doktorlar grevde mi 12 Ocak, bugün hastaneler açık mı? 12 Ocak 2023 iş bırakma eylemi mi var, hastanelerde grev mi var, doktorlar çalışıyor mu?
Doktorlar grevde mi 12 Ocak, bugün hastaneler açık mı? 12 Ocak 2023 iş bırakma eylemi mi var, hastanelerde grev mi var, doktorlar çalışıyor mu? Hastaneler grevde mi, 12 Ocak doktorlar grevde mi? 12 Ocak doktor grevi olup olmadığı randevu alacaklar ve hastanelerde işi olanlar tarafından sorgulanıyor. HEKİMSEN tarafından grev kararının alınması sonrası vatandaşlar arama motorlarına yöneldi ve 12 Ocak doktorlar çalışıyor mu, hastaneler 12 Ocak açık mı, kapalı mı, 12 Ocak 2023 doktorlar grevde mi olacak? Sorularına yanıt aramaya başladı.
12.01.2023 Sağlık
12 Ocak 2023 doktorlar çalışıyor mu, grevde mi? 12 Ocak grev mi var, bugün hastaneler açık mı, kapalı mı? 12 Ocak iş bırakma eylemi!
12 Ocak 2023 doktorlar çalışıyor mu, grevde mi? 12 Ocak grev mi var, bugün hastaneler açık mı, kapalı mı? 12 Ocak iş bırakma eylemi! 12 Ocak doktorlar çalışıyor mu 12 Ocak, 12 Ocak doktor grev mi yapacak? HEKİMSEN tarafından grev kararının alınması sonrası vatandaşlar 12 Ocak Perşembe günü doktorların iş bırakıp bırakmadığını sorguluyor. MHRS üzerinden randevu alan vatandaşlar 12 Ocak doktorlar çalışıyor mu, grevde mi? Hastaneler 12 Ocak kapalı mı, açık mı? sorularına yanıt arıyor.
12.01.2023 Sağlık
3 yaşındaki kızını öldürmüştü! Akıl sağlığı raporu çıktı
3 yaşındaki kızını öldürmüştü! Akıl sağlığı raporu çıktı Ankara'da, 3 yaşındaki kızı Elif Lülecioğlu'nu terlikle döverek öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Şerife Lülecioğlu'nun (36) cezai ehliyetinin tam olduğu belirlendi.
10.01.2023 Yaşam
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni gelişme! Mahkemede itiraf etti: İzin verdiler, dikiş attım
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni gelişme! Mahkemede itiraf etti: İzin verdiler, dikiş attım Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz olayında yeni bir gelişme daha yaşandı. Sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan ve hakkında 13 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan 20 yaşındaki Ayşe Özkiraz hakim karşısına çıktı. Sahte doktor Özkiraz duruşma salonunda yaptığı savunmada çarpıcı itiraflarda bulundu. İşte son dakika haberinin detayları...
4.01.2023 Gündem
Vakalar patladı, hastaneler doldu taştı! Yeni salgın dalga dalga yayılıyor
Vakalar patladı, hastaneler doldu taştı! Yeni salgın dalga dalga yayılıyor Samsun İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç, Samsun’daki “süper grip” vakaları nedeniyle poliklinik ve acil servislerdeki yoğunluk oranının yüzde 30 oranında arttığını söyledi.
28.12.2022 Sağlık
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni detay! Ve ortaya çıktı, cezaevinde bakın ne istemiş
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni detay! Ve ortaya çıktı, cezaevinde bakın ne istemiş Sahte doktor olayında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz ile ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı. Ayşe Özkiraz (20) hakkında 13 yıla kadar hapis istemiyle hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edildi. Sahte doktor skandalı sonrası ülke gündemine oturan Çerkezköy Devlet Hastanesi ile ilgili sıcak bir gelişme daha yaşanırken Ayşe Özkiraz’ın son planı da ifşa oldu. Çerkezköy'den sonraki hedefinin Ankara Şehir Hastanesi olduğu belirlenen Özkiraz'ın cezaevi yönetiminden istekleri de ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...
24.12.2022 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında son dakika gelişmesi! Son planı da ifşa oldu
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında son dakika gelişmesi! Son planı da ifşa oldu Sahte doktor olayında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz ile ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı. Sahte doktor skandalı sonrası ülke gündemine oturan Çerkezköy Devlet Hastanesi ile ilgili sıcak bir gelişme daha yaşanırken Ayşe Özkiraz’ın son planı da ifşa oldu.
22.12.2022 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni gelişme! Bakanlık resmen açıkladı, 4 ay boyunca sürmüş
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni gelişme! Bakanlık resmen açıkladı, 4 ay boyunca sürmüş Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz olayında yeni bir gelişme daha yaşandı. Bakanlık son dakika açıkladı. Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde görev yaptığı iddiası ile Türkiye'nin gündemine oturan 'sahte doktor' skandalı hakkında Sağlık Bakanlığı bir duyuru paylaştı. Yapılan açıklamada '4 ay' detayı dikkat çekerken doktor ve başhekim için de karar verildi. İşte haberin detayları...
19.12.2022 Gündem
Sahte doktor olayının ardından bu kez de sahte mimar!
Sahte doktor olayının ardından bu kez de sahte mimar! Tekirdağ, Van ve Mersin’de yaşanan ‘sahte doktor’ haberleri gündemdeki yerini korurken bu kez de Antalya’da ‘sahte mimar’ olayı yaşandı. 42 yıldır mimar ve şantiye şefi olarak çalışan Avni Tekinaslan’ın diplomasının sahte olduğu anlaşıldı.
18.12.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Poliklinik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki poliklinik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.