Pkknın

Pkknın

Son dakika PKKnın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan PKKnın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını PKKnın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pkknın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pkknın gelişmeleri de dahil olmak üzere 69 pkknın haberi bulunmuştur. Tüm pkknın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Soylu: İmamoğlu ile 40 telefon araması gerçekleştirilmiştir
Bakan Soylu: İmamoğlu ile 40 telefon araması gerçekleştirilmiştir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bugüne kadar 40 telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini söyleyerek, "Bunun 29 tanesini karşı taraf, 11'inde de ben geri dönmüşüm. Bunar olabilir, peki niye yalan söyleme gereği duyuyorsunuz" dedi.
4.01.2023 Gündem
İçişleri Bakanlığı: PKK'nın dağ kadrosuna 9 çizik attık
İçişleri Bakanlığı: PKK'nın dağ kadrosuna 9 çizik attık İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, "PKK’nın silahlı dağ kadrosuna 9 çizik daha attık" açıklamasını yaptı.
5.11.2022 Gündem
Bahçeli: TTB'nin kapısına kilit vurulması tarihi önemde addediyorum
Bahçeli: TTB'nin kapısına kilit vurulması tarihi önemde addediyorum MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Şerefli Türk hekimlerini hariç tutuyorum, Türk Tabipleri Birliği'nin (TTB) başkan ve yöneticileri hakkında en ağır cezai işlemlerin tatbik ve temin edilerek, bu birliğin kapısına kilit vurulmasını, doktorlarımızın bu kuruma mecburi üyelik şartlarının kaldırılarak özgürleşmelerini tarihi önemde addediyorum" dedi.
25.10.2022 Siyaset
Bakan Akar Şırnak'ta: Kandil'e hava harekatı yapıldı
Bakan Akar Şırnak'ta: Kandil'e hava harekatı yapıldı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Burada durmak yok. Teröristler nerede, hedefimiz orası. 2 gün önce TSK 140 kilometre girdi. Asosta 16 terörist mağarasını, sığınağını, barınağını, sözde komuta yerini büyük bir başarıyla vurdu ve tahrip etti ve bu devam edecek" dedi.
29.09.2022 Siyaset
MHP lideri Bahçeli: Tarihimize ideolojik gayelerle saldıranlara müsaade etmeyiz.
MHP lideri Bahçeli: Tarihimize ideolojik gayelerle saldıranlara müsaade etmeyiz. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisince düzenlenen "2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net" temalı açık hava toplantıları kapsamında Kayseri’de Cumhuriyet Meydanı'nda konuşuyor. MHP lideri Bahçeli, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in sözlerine tepki gösterirken "Biz tarihimizi ideolojik gayelerle saldıranlara müsaade etmeyiz. Türk tarihi onların tarihi değildir" ifadelerini kullandı.
18.09.2022 Siyaset
MİT'ten Suriye'de nokta operasyonu! Güngören bombacısı Nüsret Tebiş öldürüldü
MİT'ten Suriye'de nokta operasyonu! Güngören bombacısı Nüsret Tebiş öldürüldü Milli İstihbarat Teşkilatı, 2008 yılındaki Güngören saldırısının faillerinden PKK terör örgütü mensubu Nüsret Tebiş'i Suriye’de gerçekleştirdiği operasyonla etkisiz hale getirdi.
30.07.2022 Gündem
MSB duyurdu: Öldürülen terörist sayısı 85'e yükseldi
MSB duyurdu: Öldürülen terörist sayısı 85'e yükseldi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu'nda üç teröristin daha SİHA'lar tarafından öldürüldüğünü duyurdu. Bölgede etkisiz hâle getirilen terörist sayısı 85’e yükseldi.
14.05.2022 Gündem
Resulayn'da teröristlerin saldırısında DSİ operatörü şehit oldu
Resulayn'da teröristlerin saldırısında DSİ operatörü şehit oldu Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinin karşısında bulunan Suriyenin Resulayn kentinde PKK/YPG'li teröristlerin havanlı saldırısında DSİ'ye ait iş makinasının operatörü Cihan Gökkaya (37) şehit oldu.
30.12.2021 Gündem
Bingöl'de gergin anlar! İYİ Partili Lütfü Türkkan vatandaşa küfretti
Bingöl'de gergin anlar! İYİ Partili Lütfü Türkkan vatandaşa küfretti İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bingöl'de esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi. Şehit yakını olduğunu iddia eden bir kişi, İYİ Parti'nin HDP ile yakın ilişki kurduğunu savunarak tepki gösterdi. Polis ekiplerinin bölgeden uzaklaştırmaya çalıştığı kişinin yanına giden İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan boynuna sarılarak bir süre dinlediği bu kişiye küfretti.
6.11.2021 Siyaset
Dev operasyonun şifreleri ortaya çıktı: Aylarca sürdü, ajanlar ve...
Dev operasyonun şifreleri ortaya çıktı: Aylarca sürdü, ajanlar ve... Güvenlik kaynakları, TSK'nın dün gece Irak'ın kuzeyindeki terör kamplarına yönelik başlattığı Pençe Şimşek ve Pençe Yıldırım harekatının Türkiye'nin terör örgütü PKK'yı bitirme kararlılığının en önemli göstergesi olduğu değerlendirmesi yaptı. Harekatın başarılı şekilde başladığı ve sürdürüldüğünü belirten güvenlik kaynakları, operasyonun etkinliğinde 3 temel faktörün rol aldığını bildirdi. Buna göre hedeflerin belirlenmesinde son teknoloji ürünlerin kullanılması, MİT'in bölgedeki güçlü yerel ağından üst seviyede yararlanılması ve devletin güvenlik birimlerinde teknik kapasitenin artmasına dikkat çekildi.
24.04.2021 Gündem
ABD resmen talimatı verdi! İşte YPG/PYD-PKK'nın yeni taktiği
ABD resmen talimatı verdi! İşte YPG/PYD-PKK'nın yeni taktiği Terör örgütü YPG/PYD-PKK'nın, ABD'nin talimatıyla Suriye'nin petrol bölgesini kontrol altına tutmak amacıyla sözde DEAŞ'la mücadele taktiği, bir kez daha ortaya çıktı. DHA'nın edindiği bilgilere göre, PKK/KCK/PYD-YPG'den oluşan SDG, 60 DEAŞ üyesini Deyr ez-Zorun doğusundaki Suriye'nin en büyük petrol sahasına gönderdi.
17.04.2021 Dünya
İletişim Başkanı Altun: Bebek katili PKK'nın katliamlarını unutmadık
İletişim Başkanı Altun: Bebek katili PKK'nın katliamlarını unutmadık İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Birileri görmezlikten gelse de bebek katili PKK'nın katliamlarını unutmadık, unutmayacağız" dedi.
21.02.2021 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli'den sert Gara tepkisi
MHP lideri Devlet Bahçeli'den sert Gara tepkisi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Özellikle geçtiğimiz ay sonunda Galip Dalay ve bu ay içinde de Nicholas Danforth tarafından yazılan makale veya raporlar dikkatle takip ve analiz edilmelidir." ifadelerini kullandı.
20.02.2021 Siyaset
Abdullah Ağar: PKK'nın kurucularından Kaytan etkisiz hale getirildi
Abdullah Ağar: PKK'nın kurucularından Kaytan etkisiz hale getirildi Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, Irak'ın kuzeyi Kandil'e düzenlenen operasyonda, terörist başı Abdullah Öcalan ile birlikte PKK'nın kurucularından biri olan ve kırmızı kategoride aranan 'Fuat' kod adlı Ali Haydar Kaytan'ın etkisiz hale getirildiği bilgisini sosyal medyadan paylaştı. Örgüt içinde morallerin bozulmaması için Kaytan'ın ölümünü sakladığını öne sürüldü.
16.09.2020 Gündem
Çanakkale'de tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeledi: 6 dakikada tamamlanacak
Çanakkale'de tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeledi: 6 dakikada tamamlanacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün 32 bloktan oluşan kırmızı beyaz kulelerinin son blokunun yerleştirme töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2023 metrelik orta açıklığı 2023 hedeflerimizin de bir ifadesidir. Rastgele konulmuş bir hedef değildir. Feribotla 1.5 saat süren boğaz yolculuğu köprü ile 6 dakikada tamamlanacak." dedi.
16.05.2020 Ekonomi
Bakan Soylu, PKK'lı teröristlerin oğlunu kaçırdığı Salih Gökçe ile görüştü
Bakan Soylu, PKK'lı teröristlerin oğlunu kaçırdığı Salih Gökçe ile görüştü Diyarbakır'da HDP il binası önünde, PKK tarafından kaçırılan oğlu için 'evlat nöbeti' tutarken salgın nedeniyle memleketi Ağrı'ya dönen Salih Gökçe, kendisini ziyarete gelen Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan aracılığıyla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüştü. Gökçe, Bakan Soyludan 2 oğlunun güvenlik korucusu olarak görevlendirilmesini istedi.
3.05.2020 Gündem
MİT ve TSK'nın operasyonuyla öldürüldü
MİT ve TSK'nın operasyonuyla öldürüldü Terör örgütü PKK'nın karar alma organlarından sözde KCKnın 6 kişilik 'önderlik komitesi' üyesi 'Hacer Hilal' kod adlı Nazife Bilen, MİT ve TSK'nın operasyonuyla etkisiz hale getirildi.
30.03.2020 Gündem
Diyarbakır HDP il binası önünde gerginlik! Aileler 'Yeter artık' deyip haykırdı: Susmayacağız!
Diyarbakır HDP il binası önünde gerginlik! Aileler 'Yeter artık' deyip haykırdı: Susmayacağız! Diyarbakır'da terör örgütü PKK tarafından kaçırıldığını belirttikleri çocuklarının bulunmasını isteyen 44 aile, HDP il binası önündeki oturma eylemini 20'nci günde de sürdürdü. Artık dayanamadıklarını söyleyip, parti binasına girmek isteyen aileler ile HDP'liler arasında tartışma çıktı. Polisin araya girip, aileleri uzaklaştırmasıyla gerginlik, sona erdi.
22.09.2019 Gündem
Pençe Harekatı bölgesinde terör hedefleri bir bir imha ediliyor
Pençe Harekatı bölgesinde terör hedefleri bir bir imha ediliyor TSK'nın, terör örgütü PKK'ya yönelik Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde yürüttüğü Pençe-2 harekatı sürüyor. PKK'lılar etkisiz hale getirilirken, sığınak ve barınakları da imha ediliyor. PKK hedefleri, savaş uçaklarının yanı sıra Derecik ilçesinde konuşlu bulunan Fırtına obüsleri ve Bora füzeleriyle vuruluyor.
24.07.2019 Gündem
Yerli ve milli SİHA, gökyüzünde 100 bin saat uçuşunu tamamladı
Yerli ve milli SİHA, gökyüzünde 100 bin saat uçuşunu tamamladı Türkiye'nin ilk yerli ve milli SİHAsı Bayraktar TB2, 100 bin uçuş saatini başarıyla tamamlayarak Türk havacılık tarihinde yeni bir rekora imza atarak, gökyüzünde en uzun süre görev yapan ilk milli hava aracı oldu.
21.06.2019 Bilim ve Teknoloji
HDP'li başkan, örgüt üyeliğinden 7,5 yıl hapis cezası almış
HDP'li başkan, örgüt üyeliğinden 7,5 yıl hapis cezası almış Erzurum'un Karayazı ilçesinde belediye başkanı seçilen HDP'li Melike Göksu'nun, 'silahlı terör örgütüne üye olma' suçundan 7,5 yıl hapis cezası aldığı ortaya çıktı.
11.04.2019 Gündem
Hulusi Akar: FETÖ elebaşlarının isimleri Makedon kurumları ile paylaşıldı
Hulusi Akar: FETÖ elebaşlarının isimleri Makedon kurumları ile paylaşıldı Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, resmî ziyaret kapsamında geldiği Üsküpte, Kuzey Makedonya Başbakan Yardımcısı ve Savunma Bakanı Radmila Shekerinska ile bir araya geldi.
3.04.2019 Dünya
İçişleri Bakanı Soylu'dan flaş açıklama! 31 Mart seçimleri...
İçişleri Bakanı Soylu'dan flaş açıklama! 31 Mart seçimleri... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Türkiye'deki her İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Türkiye'deki her seçimde olduğu gibi 31 Mart seçimleri de sistem açısından çok önemlidir ve bu süreçte belli güç merkezlerinin pozisyon almak istemesi söz konusudur" dedi.
20.01.2019 Siyaset
İçişleri Bakanı Soylu: 21 bin 600 kişi tutuklandı
İçişleri Bakanı Soylu: 21 bin 600 kişi tutuklandı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 2018 yılında gerçekleşen operasyonlarda 21 bin 600 uyuşturucu satıcısının tutuklandığını bildirdi.
14.12.2018 Gündem
Serdar Sement: PKK, yerel seçimlere sivil infazlarla hazırlanıyor
Serdar Sement: PKK, yerel seçimlere sivil infazlarla hazırlanıyor Siyasi analist Serdar Sement, terör örgütü PKK'nın son dönemdeki sivil infazlarını değerlendirirken, "Bölgede HDP'nin politik başarısızlığı PKK'yı ciddi derecede rahatsız etti. Politik gerilemeyi durdurup, Mart 2019 yerel seçimlerinde kazanım hedefliyor. PKK bu yüzden sivil infazlarına tekrar başladı" dedi.
7.07.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pkknın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pkknın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.