Pişmanlık

Pişmanlık

Son dakika pişmanlık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pişmanlık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pişmanlık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pişmanlık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pişmanlık gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.981 pişmanlık haberi bulunmuştur. Tüm pişmanlık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Şimşek: Beyanname vermeyen 400 binden fazla mükellef tespit ettik
Bakan Şimşek: Beyanname vermeyen 400 binden fazla mükellef tespit ettik Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek "Şimdiye kadar gelir elde etmesine rağmen beyanname vermeyen 400 binden fazla mükellef tespit ettik" dedi.
18.04.2024 Ekonomi
Rapor alan herkesi ilgilendiriyor! 'Hastayım' deyip iş göremezlik raporu aldı, hayatının şokunu yaşadı
Rapor alan herkesi ilgilendiriyor! 'Hastayım' deyip iş göremezlik raporu aldı, hayatının şokunu yaşadı Konya'da fizyoterapist Sait U. (37), hastaneye gitmeden 4 gün iş göremez raporu alıp, tatile gitti. Durumu fark eden rehabilitasyon merkezi sahibi Mehmet Evrim'in şikayetiyle soruşturma başlatılıp, dava açıldı. Savcı, Sait U.'ya 'Nitelikli dolandırıcılık' ve 'Resmi belgede sahtecilik' suçlarından toplam 15 yıla kadar; raporu düzenleyen doktor Ömer Tayyip Ç. ve hemşire Esra T.'ye ise 'Resmi belgede sahtecilik' suçundan 8'er yıla kadar hapis cezası istedi.
11.04.2024 Gündem
Kanser tedavisinde 'psikoonkoloji' desteği yaygınlaşıyor
Kanser tedavisinde 'psikoonkoloji' desteği yaygınlaşıyor Psikiyatrist Dr. Süreyya Işık Coşkun, kanser teşhisinin tıpkı yas sürecine benzer psikolojik tepkilere yol açtığını ve hastaların yas sürecine benzer evrelerden geçtiğini vurgulayarak, tedavi boyunca uyum bozuklukları, anksiyete, depresyon, azalan yaşam memnuniyeti ya da öz güven kayıplarının yaygın görülebileceğini söyledi. Coşkun, bu süreçte psikonkoloji alanının hastaya destek olduğunu ifade etti.
5.04.2024 Adana
İstanbul Adalet Sarayı'na saldırıyı gerçekleştiren teröristin ablasının ifadesi ortaya çıktı
İstanbul Adalet Sarayı'na saldırıyı gerçekleştiren teröristin ablasının ifadesi ortaya çıktı İstanbul Adalet Sarayı'na yönelik 6 Şubat'taki terör saldırısını gerçekleştiren terörist Pınar Birkoç'un ablası Necmiye Birkoç, DHKP/C terör örgütü üyeliği suçundan yargılandığı davada adliye saldırısına ilişkin tutuklanmasıyla ilgili konuştu. Sanık Necmiye Birkoç, "Burada olanlar çok kötü bir tesadüftü. Tek sorun Pınar'ın ablaları olmamız. Hazır o gün burada biz vardık, suçlanacak biz vardık duruşmamız vardı. Ablamla ben suçlu değiliz, suçlamaları kabul etmiyoruz" diyerek tahliyesini talep etti. Mahkeme, sanığın tutukluluk halinin devamına ve dosyasının da ayrılmasına karar verdi. Sanık Necmiye Birkoç, saldırının yapıldığı 6 Şubat'ta, 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde duruşmaya çıkmış ve duruşmayı izlemeye gelen ablası Nejla Birkoç ile duruşma sonrasında gözaltına alınarak tutuklanmıştı.
2.04.2024 Gündem
İsmail Kartal'ın hatası şampiyonluğu kaybettirebilir! Ryan Kent, Joshua King, Crespo tercihi çıldırttı
İsmail Kartal'ın hatası şampiyonluğu kaybettirebilir! Ryan Kent, Joshua King, Crespo tercihi çıldırttı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de teknik heyetin ara transfer döneminde verdiği bir karar tartışma konusu oldu. İsmail Kartal'ın büyük pişmanlık yaşadığı gelen haberler arasında. İşte ayrıntılar...
25.03.2024 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Başkent Millet Bahçesi'ndeki "Büyük Ankara Mitingi"nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili, "Ortaya birde deste deste dolarlar, avrolar çıktı. Şimdi mahkemelerde hesap veriyorlar. Para kulelerinin doğru düzgün izahını yapamadılar. Türk siyaseti çok yüzsüzlük gördü ama böylesiyle ilk defa karşılaşıyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, Moskova'da gerçekleştirilen terör saldırıyla ilgili, "Terör kimden gelirse gelsin, faili kim olursa olsun kabul edilemez. Terörün kanlı yüzünü çok iyi bilen bir ülke olarak Rus halkının acısını milletçe devletçe paylaşıyoruz. İnsanlığın ortak düşmanı olan teröre karşı mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.
23.03.2024 Gündem
İzmir'de taksici Oğuz Erge cinayetinde gerekçeli karar açıklandı; Suçlular beraat ederse adalet hüküm giyer
İzmir'de taksici Oğuz Erge cinayetinde gerekçeli karar açıklandı; Suçlular beraat ederse adalet hüküm giyer İzmir'de soğuktan üşümemesi için kendisini aracına alan taksici Oğuz Erge'yi (44) öldürüp, cep telefonuyla kulaklığını gasbeden Delil Aysal (19) için verilen ağırlaştırılmış müebbet ve 17 yıl 8 ay indirimsiz hapis cezasının gerekçeli kararı açıklandı. Kararda sanığın üzerinde taşıdığı ruhsatsız tabancanın şarjörüne 3 mermi koymak ve maktulün sırt kısmına gelecek şekilde yağma suçunun işlenmesini kolaylaştırmak için 'öldürmek' kastıyla ateş ettiği ayrıca amacın 'yağma' olduğuna vurgu yapıldı. 'Suçlular beraat ederse adalet hüküm giyer' cümlesinden yola çıkarak dosyadaki delillerle hüküm kurulduğu vurgulandı.
20.03.2024 Gündem
İç mimarı öldürüp cenaze törenine katılmış! Cinayetin kan donduran detayları ortaya çıktı
İç mimarı öldürüp cenaze törenine katılmış! Cinayetin kan donduran detayları ortaya çıktı Zonguldak'ta iç mimar Bartu Can'ın (32) öldürülmesine ilişkin soruşturmada gözaltına alınıp, pişmanlık duyarak cinayeti Kenan Alagöz’ün (59) işlediğini itiraf eden M.Ö.'nün (48), savcılık ifadesi ortaya çıktı. M.Ö. ifadesinde, "Bartu'nun cenazesine katıldığım doğrudur. Şahsın babasını belediyede nikah memuru olması sebebiyle tanıyordum. Cenazeye katılma sebebim de budur. Bartu'yu yerde yatarken gördüğümde Kenan ile arasında 2-3 metre mesafe vardı. Ateş ettiğini görmedim ama elinde silah olduğunu net şekilde gördüm" dedi.
20.03.2024 Gündem
Antalya Adliyesi'nde çalıntı uyuşturucu skandalı! Adli emanete, 'içici memur’ verildiği iddiası
Antalya Adliyesi'nde çalıntı uyuşturucu skandalı! Adli emanete, 'içici memur’ verildiği iddiası Antalya Adliyesi Adli Emanet Memurluğu'nun uyuşturucu muhafaza edilen bölümünde 6 kilo kokain çalındığının ortaya çıkmasının ardından tutuklanan zabıt katibi Gençay Hacı Aytan'ın avukatı Ayşen Alkan, "Adliyede herkes müvekkilimin içici olduğunu biliyormuş. İçici bir memurun emanete verilmesi, emanetteki sorumluların o memurun içici olduğunu bilmesine rağmen, orada görevinin devam ettirilmesi belli usulsüzlüklerin üstünün kapatılmaya çalışıldığının göstergesi" dedi. Adli emanet çalışanları Özlem Özabay ile Sedef Sayan'ın da tutuklu bulunduğu soruşturmada ifade veren Ayşe Ç., "Gençay Hacı Aytan'ın uyuşturucu madde kullandığını biliyordum. Şahsın esrar içtiğine defalarca şahit oldum" dedi.
19.03.2024 Gündem
Avukattan rezalet! 9 yıl boyunca müvekkilinin nafakasını ödememiş
Avukattan rezalet! 9 yıl boyunca müvekkilinin nafakasını ödememiş Ankara'da, müvekkili emekli hemşire Ayşe Ç.'nin 2 çocuğu için eski eşinin ödediği 400 lira nafakayı 9 yıl boyunca aldığı suçlamasıyla avukat Hasan C.'ye, 'hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanma' suçundan dava açıldı. Avukata, pişman olması ve sabıkası bulunmaması indirim nedeni sayılarak 9 ay 10 gün hapis ve 8 bin 320 lira adli para cezası verilip, hükmün açıklanması geri bırakıldı.
2.03.2024 Gündem
Erden Timur bin pişman! Berkan Kutlu gelince reddettiler, istenmeyen yıldız İtalya'yı yıktı
Erden Timur bin pişman! Berkan Kutlu gelince reddettiler, istenmeyen yıldız İtalya'yı yıktı Galatasaray'da büyük pişmanlık yaşanıyor. Galatasaray'a sezon başında İtalya Serie A devi Juventus'tan bir takas teklifi gelmiş, ancak sarı - kırmızılılar bu ismi reddettiği iddia edilmişti. Galatasaray'ın kadrosunda görmek istemediği yıldız oyuncu Serie A'ya damga vururken, büyük bir bonservis bedeliyle takımdan ayrılması bekleniyor. İşte detaylar...
15.02.2024 Galatasaray
Adnan Oktar soruşturması tamamlandı! 15 günde 200 avukatla olağandışı görüşmeler: İşte iddialar ve istenen ceza
Adnan Oktar soruşturması tamamlandı! 15 günde 200 avukatla olağandışı görüşmeler: İşte iddialar ve istenen ceza Örgüt yöneticisi Adnan Oktar’ın cezaevinde örgütsel faaliyetlerine devam ederek özellikle avukatlar aracılığıyla örgütü diri tutmaya çalıştığı ve örgüte üye kazandırmayı amaçladığı iddiasıyla ‘güncel yapılanma'ya yönelik yürütülen soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede Oktar’ın 43,5 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.
15.02.2024 Gündem
Peridot Taşı Özellikleri Nelerdir? Peridot Taşının En Bilinen Faydaları...
Peridot Taşı Özellikleri Nelerdir? Peridot Taşının En Bilinen Faydaları... Peridot taşı; ‘Zeberced’ ve ‘İletişim taşı’ olarak da bilinir. En eski mücevherler arasında yer alan Peridot taşı, Mısır uygarlığı ile yakından bağlantılı olan bir taştır. İlk örneklerine ise Kızıldeniz'de bulunan Topazios Adası’nda rastlanır. 
7.02.2024 Yaşam
Batshuayi ve Cengiz Ünder pişmanlığı, aylar sonra itiraf geldi: Büyük hata yapıldı
Batshuayi ve Cengiz Ünder pişmanlığı, aylar sonra itiraf geldi: Büyük hata yapıldı Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe, yeni sezon için peş peşe transferler gerçekleştirdi. Sarı-lacivertlilerin bu transferlerinden biri de Cengiz Ünder performansıyla eleştirilmişti. Son maçlarda skora katkı yapan Ünder ve Batshuayi için 'pişmanlık' itirafı geldi. İşte detaylar...
6.02.2024 Fenerbahçe
Veda Sözler! Veda Ederken Söylenebilecek Kısa, Uzun, En Dokunaklı Cümleler...
Veda Sözler! Veda Ederken Söylenebilecek Kısa, Uzun, En Dokunaklı Cümleler... Bazen sevdiğimizi insanlarla vedalaşmak zorunda kalırız. Bazen şartlar bunu gerektirir, bazense yaşanan anlaşmazlıklar sonucu bir daha görüşmemek üzere sevdiklerimizle vedalaşırız. Vedalaşırken sarf edilen cümleler de en az ayrılık kadar acı olabilir. Veda sözlerine şairlerin eserlerinde de rastlamak mümkündür. Yusuf Hayaloğlu'nun Ayrılığın Hediyesi ve Attila İlhan'ın Ayrılık da Sevdaya Dahil adlı eserleri, bu şiirlere örnek olarak gösterilebilir. 
5.02.2024 Gündem
Hulusi Gökmeşe kimdir? İnci Taneleri Gördün Mü Yıllar Geçmiş sözleri kime ait? İşte Hulusi Gökmeşe Gördün Mü Yıllar Geçmiş Bak Sen de Yorulmuşsun şarkı sözleri
Hulusi Gökmeşe kimdir? İnci Taneleri Gördün Mü Yıllar Geçmiş sözleri kime ait? İşte Hulusi Gökmeşe Gördün Mü Yıllar Geçmiş Bak Sen de Yorulmuşsun şarkı sözleri Kanal D’nin reyting rekoru kıran dizisi İnci Taneleri’nde Gördün Mü Yıllar Geçmiş Bak Sen de Yorulmuşsun şarkısıyla dikkat çeken Hulusi Gökmeşe’nin kim olduğu ve Gördün Mü Yıllar Geçmiş sözlerinin kime ait olduğu merak konusu oldu. Peki, Hulusi Gökmeşe kimdir? İnci Taneleri Gördün Mü Yıllar Geçmiş sözleri kime ait?
3.02.2024 Magazin
Öldürdüğü eşinin doğum gününde, ağırlaştırılmış müebbet aldı
Öldürdüğü eşinin doğum gününde, ağırlaştırılmış müebbet aldı Konya'da kendisini aldattığını öne sürdüğü eşi Ebru Gürpe'yi (33) öldüren Yılmaz Gürpe (33), ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Ebru Gürpe'nin annesi Jale Gürpe, ''Bugün Ebru'mun doğum günüydü. Önce Allah'a, sonra adalete çok güvendim. Adalet yerini buldu" dedi.
19.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gemilerimizle donanma gücümüz artıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gemilerimizle donanma gücümüz artıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ülkemiz kendi savaş gemisini tasarlayan, inşa eden ve idamesini gerçekleştirebilen 10 ülke arasında yer alıyor. Elektronik harp alanında öncü olan ülkemiz, İHA ve SİHA üretiminde de artık dünyanın ilk 3-4 ülkesinden biri. Bunu da öyle büyük güçlerin desteğini alarak değil, küresel tedarikçilerin çıkardığı zorluklara ve uyguladığı gizli açık ambargolara rağmen başardık. Hep söylediğim gibi kendi göbeğimizi kendimiz kestik. Daha önce bize silah verenler, attığımız kurşunların çetelesini tutardı. Teröre karşı yürüttüğümüz mücadelede sürekli engellerle karşılaşırdık. Kendi geliştirdiğimiz silahları kullanarak tüm bu sorunları aştık. Sınırlarımız içinde ve dışında, terörle mücadele operasyonlarını rahatça yapabiliyoruz” dedi.
19.01.2024 Gündem
Faruk Koca, Kulüpler Birliği toplantısında! Pişmanlık sorusuna yanıt
Faruk Koca, Kulüpler Birliği toplantısında! Pişmanlık sorusuna yanıt MKE Ankaragücü Kulübü’nün eski Başkanı Faruk Koca, Kulüpler Birliği Vakfı’nın toplantısına katıldı. Koca, toplantıda Trendyol Süper Lig takımlarının başkan ve yöneticilerine veda etti.
15.01.2024 Süper Lig
Rüyada Ördek Yavrusu Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Ördek Yavrusu Sevmek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Ördek Yavrusu Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Ördek Yavrusu Sevmek Nasıl Yorumlanır? Görülen rüyalarda yer alan bir takım belirleyici nesneler bulunmaktadır. Kişinin rüyasında ördek yavrusu görmesi, yaşanılan tüm dertlerin ortadan kaybolacağına ve silineceğine dair yorumlanmaktadır. Rüyasında ördek yavrusu gören bir kişinin yardıma muhtaç bir kişiye yardımcı olacağına dair de yorumlanmakta olan bir rüya olduğunun söylenmesi mümkün olmaktadır. 
14.01.2024 Eğitim
Rüyada Namaz Kılan Birini Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Birinin Namaz Kılması Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Namaz Kılan Birini Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Birinin Namaz Kılması Nasıl Yorumlanır? Rüyada namaz kılan birini görmek genellikle rüyayı gören kişinin sıkıntılı bir sürece gireceğini gösterir. Rüya sahibi bu sıkıntıların üstesinden gelmek için sabretmeli ve çalışmaya devam etmelidir.
14.01.2024 Eğitim
Rüyada Lüks Araba Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Lüks Araba Satın Almak Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Lüks Araba Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Lüks Araba Satın Almak Nasıl Yorumlanır? Rüyada lüks araba görmek iyi bir kariyer sahibi olmaya işaret etmektedir. Rüyasında lüks araba gören kişiler kariyerlerinde biri bir yere gelerek başarılarını ispatlayacak olan kişilerdir.
13.01.2024 Eğitim
Rüyada Kaybolduğunu Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kaybolmak Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Kaybolduğunu Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kaybolmak Nasıl Yorumlanır? Rüyada kaybolduğunu görmek duygusal olarak yorulmak ve hislerinin karışması anlamlarına gelmektedir. Bu kişilerin hayatlarında bazı değişikler olacağı ve bu değişiklikler ile beraber hayatının daha iyi gideceği rivayet edilir.
12.01.2024 Eğitim
Rüyada İkiz Erkek Bebek Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada İkiz Erkek Bebek Sevmek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada İkiz Erkek Bebek Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada İkiz Erkek Bebek Sevmek Nasıl Yorumlanır? Rüyada ikiz bebek görülmek, rüya tabircileri tarafından hayırlı bir rüya olarak yorumlanır. Aynı zamanda bu rüya, hayırlı haberler alınacağına delalet eder. Rüya yorumcuları, ikiz bebek görmek ile ilgili çok fazla olumsuz bir tabirde bulunmamışlardır.
11.01.2024 Eğitim
İsias Otel sahibi Bozkurt: Deprem 7.2 şiddetinde olsaydı otel yıkılmayacaktı
İsias Otel sahibi Bozkurt: Deprem 7.2 şiddetinde olsaydı otel yıkılmayacaktı Adıyaman'da, 6 Şubat'taki depremlerde yıkılan ve 72 kişiye mezar olan İsias Otel'e ilişkin 5'i tutuklu, 11 sanığın yargılandığı dava, 4'üncü gününde devam etti. Duruşmada dinlenen otel sahibi tutuklu sanık Ahmet Bozkurt, kendisinin suçsuz olduğunu ileri sürerek, "Eğer deprem 7.7 yerine 7.2 şiddetinde olsaydı otel yıkılmayacaktı" dedi.
6.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pişmanlık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pişmanlık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.