Pazaryeri

Pazaryeri

Son dakika pazaryeri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pazaryeri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pazaryeri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pazaryeri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pazaryeri gelişmeleri de dahil olmak üzere 267 pazaryeri haberi bulunmuştur. Tüm pazaryeri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çağlayan Çetin: Körfez bölgesinde Türkiye’ye ilgi büyük
Çağlayan Çetin: Körfez bölgesinde Türkiye’ye ilgi büyük Dünyanın önde gelen perakende liderlerini bir araya getiren The Retail Summit 23-24 Nisan tarihlerinde Dubai’de gerçekleştirildi. Zirve kapsamında Körfez pazarını mercek altına alan panelde konuşan Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin, bölgede Türk ürünlerine ve Türk kültürüne büyük ilgi olduğunu söyledi.
26.04.2024 Ekonomi
Geleceğin teknoloji liderleri ödüllendirildi
Geleceğin teknoloji liderleri ödüllendirildi Şirketlerin teknoloji liderlerinin ödüllendirildiği ‘Future of CIO & Awards’ bu yıl 15’inci kez sahiplerini buldu.
19.03.2024 Yaşam
Türk şirketlerden Ukrayna’da önemli görüşme
Türk şirketlerden Ukrayna’da önemli görüşme E-ticaret platformu Trendyol, Ukrayna pazarına girmeye hazırlandığını duyurdu.
2.02.2024 Ekonomi
Sevdiği kızı alamayan 16 yaşındaki çocuk sokakta çatışma çıkarttı! Şok eden olay
Sevdiği kızı alamayan 16 yaşındaki çocuk sokakta çatışma çıkarttı! Şok eden olay İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, iddiaya göre sevdiği kızı isteyen 16 yaşındaki H.U., kızın ailesi tarafından reddedilince aile bireylerine pompalı tüfekle ateş açtı. H.U. ve sevdiği kızın ailesi ile sokakta çıkan çatışmada 4 kişi yaralandı. Çatışma anı ise bir vatandaş tarafından cep telefonu ile saniye saniye kayıt edildi.
15.01.2024 Gündem
Türk şirket, global moda endüstrisinin “ezberbozan” markaları arasında yer aldı
Türk şirket, global moda endüstrisinin “ezberbozan” markaları arasında yer aldı Business of Fashion ve Mckinsey tarafından hazırlanan, “Modanın Durumu, 2024” (The State of Fashion 2024) raporunda Trendyol, global moda endüstrisinde ezber bozan üçüncü nesil markalar arasında gösterilerek listede yer alan tek Türk şirketi oldu.
2.01.2024 Ekonomi
Ticaret Bakanlığı harekete geçti: Yeni yılda fahiş fiyatın önüne geçecek
Ticaret Bakanlığı harekete geçti: Yeni yılda fahiş fiyatın önüne geçecek Ticaret Bakanlığı, fahiş fiyat artışlarının önüne geçmek, tüketici mağduriyetlerini engellemek, üretici-tedarikçi ve perakende işletmeler arasındaki ticari faaliyetleri ve iç piyasayı düzenlemek amacı ile bir dizi düzenlemeyi yeni yılda yürürlüğe koyacak, bazılarının da yürürlük süresini uzatacak.
30.12.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan depremzede esnafa faizsiz kredi müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan depremzede esnafa faizsiz kredi müjdesi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. "Gazzeli kardeşlerimiz vahşete maruz bırakılıyor" diyen Erdoğan, " ABD ve Avrupa'nın koşulsuz desteğini alan İsrail insanlık suçu işliyor" şeklinde konuştu. Cumhuriyet'in 100. yılını omuz omuza kutladıklarını belirten Erdoğan, "Cumhuriyeti salonlara, balolara hapsedenlere, cumhuriyeti tapulu mülkü gibi görenlere bu tarihi günü nasıl idrak edilmesi gerektiğini gösterdik" dedi. Erdoğan, 2024 yılı kredi ve burs rakamlarını lisans öğrencileri için 2 bin, yüksek lisans için 4 bin, doktora öğrencileri için 6 bin liraya çıkardıklarını açıkladı. Erdoğan ayrıca, "Deprem bölgesindeki kobilerimize yönelik yeni bir kredi paketini devreye alıyoruz. İşletme başına 200 bin TL ile 700 bin TL arasında faizsiz kredi sağlayacağız." dedi.
31.10.2023 Gündem
Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle açıkladı! 10,4 milyar TL ceza kesildi
Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle açıkladı! 10,4 milyar TL ceza kesildi Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle son dönemdeki çalışmalara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
11.10.2023 Ekonomi
Bakanlığın destek paketleriyle dönüşüm hızlanacak! E-ihracatın payı 10 kat artacak
Bakanlığın destek paketleriyle dönüşüm hızlanacak! E-ihracatın payı 10 kat artacak Ticaret Bakanlığı, genel ihracat içerisinde yalnızca yüzde 1.5 paya sahip olan e-ihracatta payın artması için harekete geçti. Buna göre, yeni destek paketleriyle ihracatçıların dönüşüme adapte olması sağlanacak ve sektöre yön verilecek. Yapılacak çalışmalarla e-ihracatın payının 10 kata yakın arttırılarak yüzde 10’a çıkarılması hedefleniyor.
1.08.2023 Ekonomi
Bakanlık harekete geçti! E-ihracata destek kararı
Bakanlık harekete geçti! E-ihracata destek kararı Ticaret Bakanlığı, oluşturdukları destek paketleri ile e-ihracatın genel ihracatın içerisindeki yüzde 1,5 oranındaki payını yüzde 10’a çıkarmayı hedefliyor.
31.07.2023 Ekonomi
Kurtulmuş: Her alanda güçlü Türkiye'yi hep birlikte kuracağız
Kurtulmuş: Her alanda güçlü Türkiye'yi hep birlikte kuracağız TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Geldiğimiz noktada Türkiye sanayisi başlı başına bir başarı öyküsüdür. Bugün geldiğimiz noktayı asla yeterli bulmuyoruz çok daha ileriye gitmeliyiz, çok daha güçlü olmalıyız. Her alanda güçlü bir Türkiye'yi, hep birlikte kuracağız. Türkiye Yüzyılı, teknolojide, sanayide, Ar-Ge'de, özellikle yüksek teknolojilerde, özellikle uluslararası ilişkilerde güçlü bir Türkiye olacaktır" dedi.
27.07.2023 Gündem
Mangal yasak mı? Ormanlarda mangal yapmak yasaklandı mı, Belgrad’da-Kent Ormanı’nda-Mesire Alanlarına giriş var mı?
Mangal yasak mı? Ormanlarda mangal yapmak yasaklandı mı, Belgrad’da-Kent Ormanı’nda-Mesire Alanlarına giriş var mı? Ormanda piknik ve mangal yasak mı, Belgrad’da-Kent Ormanı’nda-Mesire Alanlarına giriş var mı? Yaz dönemiyle birlikte yangınların önüne geçilebilmek için ormanlık alanlara giriş yasakları uygulanmaya başlandı. İstanbul’un da yer aldığı birçok şehirde ormanlara giriş yasağı uygulanıyor. Vatandaşlar ise ormanlarda mangal yapıp yapmayacaklarını araştırıyor. Peki, Mangal yasak mı, ormanlara giriş vat mı?
29.06.2023 Gündem
Hepsiburada ilk çeyrekte yüzde 78 büyüdü
Hepsiburada ilk çeyrekte yüzde 78 büyüdü Hepsiburada’nın toplam satış hacmi yılın ilk çeyreğinde 2022’nin aynı dönemine göre yüzde 78 artarak 14,8 milyar TL’ye ulaştı.
26.05.2023 Ekonomi
Hepsiburada ilk sürdürülebilirlik raporunu yayınladı
Hepsiburada ilk sürdürülebilirlik raporunu yayınladı Alışveriş platformu Hepsiburada, “Sürdürülebilir Yarınlar Burada Başlar” mottosuyla hazırladığı ilk Sürdürülebilirlik Raporu’nu yayınladı.
24.05.2023 Ekonomi
Avrupa'nın en popüler moda platformu belli oldu
Avrupa'nın en popüler moda platformu belli oldu Berlin merkezli Online Perakendeciler Birliği (BVOH) tarafından yapılan “Avrupa’daki en popüler moda platformları” araştırmasında Trendyol ilk sırada yer aldı.
17.05.2023 Vitrin
Bakan Kurum: İstanbul'da riskli yapı bırakmayacağız
Bakan Kurum: İstanbul'da riskli yapı bırakmayacağız Üsküdar'da vatandaşlara seslenen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, "Bugün itibariyle İstanbul'umuzda yüzyılın dönüşümünde tam 640 bin bağımsız bölüm için başvuru yapıldı. Üsküdarlı kardeşlerimiz de bu kampanyamıza teveccüh gösteriyor. Sizlere, Üsküdarlı kardeşlerimize geleceğimizin teminatı olan gençlerimize sözümüzdür. Bu şehirde hiçbir vatandaşımız güvensiz yapılarda oturmayacak. Bu şehrin hangi ilçesinde, hangi sokağında, hangi caddesinde olursa olsun tek bir riskli yapı dahi bırakmayacağız" dedi.
10.05.2023 Gündem
Kasım indirimlerinde şikayetler 50 bini aştı
Kasım indirimlerinde şikayetler 50 bini aştı  Türkiye'de bu yıl kasım ayı boyunca devam eden indirimler sona erdi. Çözüm platformu Şikayetvar, Kasım ayı özelinde e-ticaret, kargo ve pazaryeri sitelerine ait bilgilerini açıkladı. Verilere göre, bir önceki yılın aynı dönemiyle kıyaslandığında e-ticaret sektörüyle ilgili şikayetler yüzde 36 arttı ve sadece bir ayda e-ticaret sektörüne 50 binin üzerinde şikayet geldi. E-ticaret sektörüyle ilgili araştırma yapmak ve bilgi almak için 3 milyonunun üzerinde kişi platformu ziyaret etti. En çok şikayet edilen konuysa ürünlerin iptali, iadesi ve değişimiyle ilgili oldu. 
7.12.2022 Ekonomi
Karum Nedir, Ne İçin Kullanılır? Tarihte İlk Karum Ne Zaman, Nerede Kurulmuştur?
Karum Nedir, Ne İçin Kullanılır? Tarihte İlk Karum Ne Zaman, Nerede Kurulmuştur? Karum, çok eski tarihlere dayanan bir sözcüktür. Asurlular döneminde görülen Karum, ticaret açısından önem arz eden bir kelime olup ticaret merkezi anlamına gelmektedir. Aynı zamanda ticaret kolonileri olarak da bilinir. Ticaret, insanlığın var olduğu günden bugüne gelişerek devam etmiştir. Tarih boyunca ticari aktivitelerin gerçekleştiği farklı yerler kurulmuştur. Bu mekanlar da zaman zaman yeni isimler almıştır. Karum da bu mekanlardan biridir.
12.11.2022 Eğitim
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
İnternetten alışveriş yapan milyonları kapsıyor! Artık değişti
İnternetten alışveriş yapan milyonları kapsıyor! Artık değişti İnternet üzerinden alışveriş yapan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. İnternet alışverişinde yeni dönem başlıyor. Cayma hakkı altın, mücevherat gibi gibi fiyatı sürekli değişen ürünlerle, üzerinde tüketicinin çocuğunun resminin olduğu özelleşmiş ürünler; çiçek, yaş pasta gibi çabuk bozulabilen ürünler ve iç çamaşırı, küpe gibi iadesi hijyen açısından sakıncalı olan mallar, ambalajlarının açılması halinde iade alınmıyor. Salı günü yayımlanan düzenleme ile bazı elektronik eşyalar da cayma hakkı kapsamından çıkarıldı. Buna göre cep telefonu, akıllı saat, tablet ve bilgisayarlara ilişkin sözleşmelerde cayma hakkı kapsamında iade yapılamayacak. 1 Ekim 2022’de yürürlüğe girecek bu yeni düzenlemeye gerekçe olarak, “iade hakkında keyfi kullanım” gösteriliyor. Yeni düzenlemeden sonra tablet ve cep telefonu gibi cihazlarda koşulsuz cayma hakkı kullanılamayacak ancak cihazın bozuk veya eksik çıkması, ayıplı olması, satış sırasında belirtilen özellikleri taşımaması gibi nedenlerle cihazın değiştirilmesi talep edilebilecek.
27.08.2022 Gündem
"E-İhracat Destekleri" belirlendi! Yüzde 50'si karşılanacak, 1 buçuk milyon TL ödeme yapılacak
"E-İhracat Destekleri" belirlendi! Yüzde 50'si karşılanacak, 1 buçuk milyon TL ödeme yapılacak E-İhracat konsorsiyumlarının ülke ve e-ihracat odaklı raporlara ilişkin giderlerine yüzde 50 oranında ve yıllık da 1,5 milyon liraya kadar destek verilmesine dair karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
25.08.2022 Ekonomi
Vatandaşın cebini rahatlatacak gelişme! Pazarda sebze fiyatları düşüşe geçti
Vatandaşın cebini rahatlatacak gelişme! Pazarda sebze fiyatları düşüşe geçti Son dönemde artan enflasyon nedeniyle artan gıda fiyatlarıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Yerli üreticilerin mahsulleri tezgâhlara geldi, sebze fiyatları düşüşe geçti. İşte haberin tüm detayları...
18.07.2022 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu açıkladı! Yıllık 8 milyon lira tasarruf sağlanacak
Bakan Karaismailoğlu açıkladı! Yıllık 8 milyon lira tasarruf sağlanacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bilecik girişi köprülü kavşağın açılışını yaptı. Karaismailoğlu, köprülü kavşak ile zamandan 7, akaryakıttan 1 milyon olmak üzere yıllık 8 milyon lira tasarruf sağlanacağını söyledi.
4.07.2022 Ekonomi
Önce kız arkadaşını sonra da kendini vurdu! İkisi de ağır yaralı
Önce kız arkadaşını sonra da kendini vurdu! İkisi de ağır yaralı Batman'da, tartıştığı kız arkadaşı K.S.'ye (25) tabancayla ateş eden Ş.D.A. (27), kendisini de vurdu. Hastaneye kaldırılan sevgililerin ağır yaralı olduğu belirtildi.
29.06.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Pazaryeri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pazaryeri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.