Pazar Fiyatları

Pazar Fiyatları

Son dakika pazar fiyatları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pazar fiyatları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pazar fiyatları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pazar Fiyatları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pazar fiyatları gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.102 pazar fiyatları haberi bulunmuştur. Tüm pazar fiyatları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sebze fiyatlarında büyük düşüş! Kilosu 5 liraya kadar indi...
Sebze fiyatlarında büyük düşüş! Kilosu 5 liraya kadar indi... Kocaeli’de pazarlarda Ağustos ayı bolluğu yaşanıyor. Tezgâhın en pahalısı kuru bamya olurken kilosu 40 liradan alıcı buluyor, 5 liraya kadar düşen şeftaliye ise rağbet arttı.
5.08.2022 Ekonomi
Market ve pazarda fiyatlar değişti! Kilosu 50 liradan satılıyor, zam sonrası...
Market ve pazarda fiyatlar değişti! Kilosu 50 liradan satılıyor, zam sonrası... Market ve pazarda fiyatlar değişti. Birçok sebzenin fiyatları düşmeye başladı. Tokat’ta havaların ısınması ve üretimin artması ile birlikte bazı sebze fiyatları düştü. Yaklaşık 1 ay önce markette 15 liraya satılan marul 5 liraya, 10 liraya satılan salatalık 4 liraya düştü. Halde ise salatalık fiyatları kalitesine göre 2-4 lira arasında satışa sunuldu. İşte son dakika haberinin detayları...
24.05.2022 Ekonomi
Fiyatı 20 lira... Satışlar başladı, zam gelecek derken daha ucuz...
Fiyatı 20 lira... Satışlar başladı, zam gelecek derken daha ucuz... Fiyatı 20 liradan satılmaya başlandı. Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde yılın ilk hasadından elde edilen kirazın kilosu 20 liradan tezgahlarda yerini aldı. İşte son dakika haberinin detayları...
22.05.2022 Ekonomi
Fiyatı belli oldu, 50 liradan satılmaya başladı
Fiyatı belli oldu, 50 liradan satılmaya başladı Fiyatı belli oldu. Tezgahlardaki yerini almaya başladı. 50 liradan satılıyor. Mersin’in Mut ilçesinde turfanda erik, 50 lira fiyatıyla üreticisinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Fiyatlardan memnun olan üreticiler ise “Kaliteli erik üretiminin ödülünü fazlasıyla almaktayız. İnşallah bu yıl da geçen yıl gibi bereketli bir yıl olur” şeklinde konuştu. İşte son dakika haberinin detayları...
7.05.2022 Ekonomi
Fiyatı yüzde 64 arttı! Ve belli oldu, işte fiyatı en çok artan ve azalan ürünler...
Fiyatı yüzde 64 arttı! Ve belli oldu, işte fiyatı en çok artan ve azalan ürünler... Fiyatı yüzde 64 arttı. Resmen açıklandı. Ve belli oldu. İstanbul Ticaret Odası (İTO) 2022 Nisan ayında fiyatı en çok artan ve azalan ürünleri açıkladı. İTO’nun İstanbul Ücretliler Geçinme İndeksi’nde yer alan 242 ürünün 161’inin perakende fiyatı artarken, 17 ürünün fiyatı düştü, 64 ürünün fiyatı ise değişmedi. Nisan ayında İstanbul'da fiyatı en fazla artan ürün yüzde 64,92 ile takım elbise oldu.
2.05.2022 Ekonomi
Sebze ve meyve fiyatlarına görülmemiş zam! Nisan ayı şampiyonu belli oldu! Yüzde 400...
Sebze ve meyve fiyatlarına görülmemiş zam! Nisan ayı şampiyonu belli oldu! Yüzde 400... Market ve pazar fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Fiyat farkı ortaya çıktı, sebze ve meyveye görülmemiş zam. Elma, salatalık, kabak, karnabahar, pırasa, yeşil mercimek, patlıcan, nohut, kırmızı mercimek, kuru fasulye ve kuru incir... Tek tek açıklandı. Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, "Nisan ayında elma ve salatalıkta üretici ile market arasındaki fiyat farkı yüzde 400'ün üzerinde, 11 üründe yüzde 200'ün, 10 üründe ise yüzde 100'ün üzerinde gerçekleşti" dedi.
1.05.2022 Gündem
Pazarda satılmaya başlandı! Fiyatı 10 lira, yakında indirim...
Pazarda satılmaya başlandı! Fiyatı 10 lira, yakında indirim... Kocaeli’de sıcaklıkların artmasıyla beraber vatandaşların yaz meyvesi arayışı da başladı. İçinde 10 tane erik bulanan paket 100 TL’den, ithal karpuzlar ise kilosu 20 TL’den satılıyor.
2.04.2022 Yaşam
Pazarda fiyatlar iki katına çıktı! Soğuk hava meyve sebzeyi fena vurdu
Pazarda fiyatlar iki katına çıktı! Soğuk hava meyve sebzeyi fena vurdu Yurdu etkisine alan soğuk hava meyve sebze fiyatlarını da etkiledi. Pazarda fiyatlar iki katına çıktı. Kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle seralardan ürün çıkışı, yarı yarıya azalınca halde ve pazarlarda fiyatlar yükseldi. İzmir'in Bornova ilçesinde pazar yeri esnafı, 1 haftada meyve ve sebze fiyatlarının 2 katına çıktığını belirtti.
29.01.2022 Ekonomi
Asgari ücretle ilgili son dakika açıklaması! AK Parti resmen duyurdu
Asgari ücretle ilgili son dakika açıklaması! AK Parti resmen duyurdu Asgari ücretle ilgili son dakika açıklaması! AK Parti resmen duyurdu, ciddi bir artış yapılacak. AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Vatandaşın alım gücünün takviye edilmesi bakımından Türkiye’de ciddi bir asgari ücret artışı yapılması gerekiyor" dedi. ‘Ekonomik OHAL' tartışması saçma sapan bir iddia olduğunu dile getiren Kurtulmuş, “Düşünülemez Türkiye ekonomik sistemini serbest pazar ekonomisi şartları içerisinde gündeme almış bir ülkedir. Serbest pazarın koşullarından taviz verilmeden devam eder. Dövizdeki fiyatlama konusunda serbest pazar fiyatları hakimdir" ifadelerini kullandı.
15.12.2021 Siyaset
Semt pazarlarında uygun fiyat hem esnafı hem vatandaşı sevindirdi
Semt pazarlarında uygun fiyat hem esnafı hem vatandaşı sevindirdi Kayseri’de kurulan Perşembe pazarında, ürünlerin 2 TL'den 5 TL'ye kadar uygun fiyatlarla tezgaha konulması, hem vatandaşları hem esnafı sevindiriyor.
5.11.2020 Ekonomi
Domatesin fiyatı düşecek
Domatesin fiyatı düşecek Antalya’da her yıl üretilen milyonlarca ton domates ile hem iç piyasada hem de ihracatta ülke ekonomisine çok büyük katkısı olan Aksu ilçesinde yüzlerce çiftçi domates hasadını yapmaya başladı. İlçede üretilen domatesin pazar piyasasına girmesiyle birlikte tezgahlarda 9-10 TL'den alıcı bulan domatesin 2-3 TL'ye kadar düşmesi bekleniyor.
18.10.2018 Ekonomi
Bakanlık düğmeye bastı! 17 ilde teşvik verilecek
Bakanlık düğmeye bastı! 17 ilde teşvik verilecek Meyve ve sebzede aşırı fiyat artışlarına yol açan taşıma zayiatının önüne geçmek için çiftçiye 2 milyon liraya kadar lojistik altyapı teşviği verilecek. Soğutma üniteleri için de destek gelecek
6.03.2017 Ekonomi
Kısa süreli sebze sıkıntısı kapıda
Kısa süreli sebze sıkıntısı kapıda TÜRKİYE'nin en önemli örtüaltı üretim merkezi Antalya'da çiftçilerin Rusya'ya ihracat yasağı ve halde 50-80 kuruşa sattıkları domatesin İstanbul'da pazar ve markette 5 liraya kadar yükselmesine tepki olarak başlattığı ürün göndermeme eylemi nedeniyle kısa süreliğine İstanbul ve diğer illerde ürün sıkıntısı yaşanabileceği ifade edildi
29.09.2021 Gündem
Soğuk hava pazarda fiyatları ısıttı
Soğuk hava pazarda fiyatları ısıttı Ege Bölgesi’nde etkili olan yağmur, kar yağışı ve fırtına sonrası yaşanan nehir taşkınları, birçok serada ile tarım alanında hasara yol açarken, pazarlardaki meyve, sebze ve balık fiyatları yükseldi...
3.01.2015 Ekonomi
TÜRKBESD Başkanı Sığın, yeni evlenecekleri uyardı!
TÜRKBESD Başkanı Sığın, yeni evlenecekleri uyardı! Türkiye Beyaz Eşya Sanayiciler Derneği (TÜRKBESD) Başkanı Gökhan Sığın, 2024 yılı ilk çeyreğinin değerlendirmesini yapmak için basın toplantısı düzenlendi. Beyaz eşya fiyatlarında da artış olacağını vurgulayan Sığın, "Enflasyon hala yüksek. Türk parasının değer kaybı da, kuru da takip ediyoruz" dedi.
25.04.2024 Gündem
Altın fiyatları hafta sonu yükselişte! 21 Nisan 2024 canlı altın fiyatları ile çeyrek altın, gram altın fiyatı
Altın fiyatları hafta sonu yükselişte! 21 Nisan 2024 canlı altın fiyatları ile çeyrek altın, gram altın fiyatı Altın fiyatları son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Yatırımcıların güvenli limanı altın, Ortadoğu'daki gerilimin etkisiyle yükselmeye devam ediyor. 21 Nisan Pazar günü altının ons fiyatı 2 bin 392 dolardan işlem görürken; gram altın bugün 2 bin 499 TL'ye yükseldi.
21.04.2024 Ekonomi
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü Yapılan bir araştırma Türkiye'de sigara ve alkol hariç Hızlı Tüketim Ürünleri (FMCG) pazarının 2023 yılında yüzde 81 oranında ciro büyümesi kaydettiğini ortaya koydu.
16.04.2024 Ekonomi
Konut satışları 8 yılın en düşük seviyesinde
Konut satışları 8 yılın en düşük seviyesinde Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER)'in Ziraat GYO'nun katkılarıyla hazırladığı 'GYODER Gösterge' 2023 4. Çeyrek Raporu’na göre, 2023 yılı dördüncü çeyrek konut satışları bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yaklaşık yüzde 23,9 oranında gerileme kaydederek son sekiz yılın en düşük seviyesine indi.
22.03.2024 Ekonomi
Altın alacaklar dikkat! İşte 10 Mart 2024 canlı çeyrek altın ve gram altın fiyatları
Altın alacaklar dikkat! İşte 10 Mart 2024 canlı çeyrek altın ve gram altın fiyatları Altın fiyatları son dakika gelişmeleri gündemdeki yerini koruyor. Hafta boyunca yükselişini sürdüren gram altın fiyatı tarihi bir zirveyi gördü. 10 Mart 2024 Pazar günü gram altın fiyatı 2.234,01 lira seviyesinden işlem görüyor.
10.03.2024 Ekonomi
Gram altın rekora doymuyor!  3 Mart 2024 hafta sonu güncel çeyrek ve gram altın fiyatları
Gram altın rekora doymuyor! 3 Mart 2024 hafta sonu güncel çeyrek ve gram altın fiyatları Son zamanlarda hareketli bir seyir izleyen altın fiyatlarında hızlı dalgalanmalar yaşanıyor. Yükseliş trendine devam eden gram altın rekor kırdı. 3 Mart Pazar günü rekor seviyesini koruyan gram altın fiyatı bugün 2 bin 100 liradan satılıyor. İşte, 3 Mart 2024 hafta sonu canlı altın fiyatları alış-satış rakamları...
3.03.2024 Ekonomi
25 Şubat bugün gram altın ve çeyrek altın ne kadar?
25 Şubat bugün gram altın ve çeyrek altın ne kadar? Altın fiyatları, ons altın ve dolar kurunda yaşanan son dakika gelişmelerinden doğrudan etkileniyor. Son işlem gününde yükselişe geçten gram altın fiyatı 25 Şubat Pazar gününde 2 bin 32 lira seviyesinden alıcı buluyor. İşte, 25 Şubat 2024 bugün hafta sonu canlı çeyrek altın, gram altın fiyatları...
25.02.2024 Ekonomi
18 Şubat hafta sonu canlı altın fiyatları | Çeyrek, gram altın ne kadar?
18 Şubat hafta sonu canlı altın fiyatları | Çeyrek, gram altın ne kadar? Altın fiyatları son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları son günlerde hareketli bir seyir izlerken; altın fiyatları yeniden yükselişe geçti. 18 Şubat Pazar günü gram altın 1.995 TL seviyesinden alıcı buluyor.
18.02.2024 Ekonomi
11 Şubat 2024 Pazar günü güncel altın fiyatları: Çeyrek, gram altın ne kadar, kaç TL?
11 Şubat 2024 Pazar günü güncel altın fiyatları: Çeyrek, gram altın ne kadar, kaç TL? Hafta sonunda altın fiyatları düşüş eğilimine geçti. 11 Şubat 2024 Pazar günü gram altın fiyatı 1.997,32 lira seviyesinden işlem görüyor. İşte, 11 Şubat 2024 Pazar günü hafta sonu canlı altın fiyatları
11.02.2024 Ekonomi
Hafta sonu altın fiyatları: 4 Şubat Pazar gram altın ve çeyrek altın ne kadar?
Hafta sonu altın fiyatları: 4 Şubat Pazar gram altın ve çeyrek altın ne kadar? Altın fiyatları döviz kuru, altının ons değeri ve küresel piyasalarda yaşanan son dakika gelişmelerine bağlı olarak dalgalı bir seyir izliyor. Peki 4 Şubat 2024 çeyrek, tam, gram altın fiyatları ne kadar?
4.02.2024 Ekonomi
Çeyrek bilete ne kadar para çıkar? 2024 Milli Piyango Yılbaşı özel çekilişinde ikramiyeler ne kadar?
Çeyrek bilete ne kadar para çıkar? 2024 Milli Piyango Yılbaşı özel çekilişinde ikramiyeler ne kadar? Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları Aralık ayının sonuna yaklaştığımız şu günlerde araştırılmaya başlandı. 31 Aralık 2023 Pazar gecesi noter huzurunda yapılacak çekiliş canlı yayınlanacak. Büyük ikramiyenin 400 milyon TL olduğu Milli Piyango yılbaşı çekilişinde tam, yarım, çeyrek bilete ne kadar para çıkacağı da belli oldu. Peki 2024 yılbaşı çekilişine çeyrek bilete ne kadar ikramiye veriliyor? Detaylar haberimizde.
31.12.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Pazar Fiyatları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pazar fiyatları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.