Meyve Fiyatları

Meyve Fiyatları

Son dakika meyve fiyatları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan meyve fiyatları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını meyve fiyatları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meyve Fiyatları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meyve fiyatları gelişmeleri de dahil olmak üzere 578 meyve fiyatları haberi bulunmuştur. Tüm meyve fiyatları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fiyatlardaki büyük farkın nedeni belli oldu! Halde 8 TL, tezgahta 22 TL, çözüm önerisi geldi
Fiyatlardaki büyük farkın nedeni belli oldu! Halde 8 TL, tezgahta 22 TL, çözüm önerisi geldi Sebze meyve fiyatlarındaki artış sürüyor. Yaz ayları olmasına rağmen mevsim sebze ve meyve fiyatları el yakıyor. Nasıl oluyor da Antalya’da 8 TL’ye hale giren salatalık 22 TL’ye manav tezgâhına düşüyor? Aradaki farkın çözümü için TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır’dan sekiz öneri geldi.
13.08.2023 Ekonomi
Türk-İş'ten açlık sınırı açıklaması: Temmuz ayında 11 bin 658 liraya çıktı
Türk-İş'ten açlık sınırı açıklaması: Temmuz ayında 11 bin 658 liraya çıktı Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) Temmuz ayı verilerine göre, 4 kişilik bir ailenin aylık gıda harcamalarını kapsayan açlık sınırını 11 bin 658 lira, yoksulluk sınırını ise 37 bin 974 lira olarak duyurdu.
31.07.2023 Ekonomi
Semt pazarlarında kış meyveleri bolluğu
Semt pazarlarında kış meyveleri bolluğu Semt pazarlarında kış meyvelerinde bolluk yaşanıyor. Vatandaş en çok elma, portakal ve muz satın alıyor.
3.02.2023 Ekonomi
Meyve ve sebzeler tezgahları şenlendirdi! Fiyatlar düşüşe geçti
Meyve ve sebzeler tezgahları şenlendirdi! Fiyatlar düşüşe geçti Havaların soğuması ile birlikte kışlık sebze ve meyveler, manav ve pazar tezgahlarında boy göstermeye başladı. Meyve ve sebze fiyatlarının düşüşe geçmesi vatandaşı memnun etti.
3.11.2022 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan flaş enflasyon açıklaması!
Merkez Bankası'ndan flaş enflasyon açıklaması! Merkez Bankası’nın aylık fiyat gelişmeleri raporunda enflasyondaki artışa en belirgin katkının enerji ve hizmet gruplarından geldiği belirtildi.
4.10.2022 Ekonomi
Fiyatı 20 liradan 60 liraya çıktı! Kavanozlar boş kaldı
Fiyatı 20 liradan 60 liraya çıktı! Kavanozlar boş kaldı Sebze meyve fiyatlarındaki artışla birlikte evlerde yapılan konserveler yapılmamaya başlandı Ev yapımı bir domates konservesinin maliyeti 20 liraya kadar çıkarken, bu oran salçada 60 lirayı buluyor.
14.08.2022 Ekonomi
Fiyatlar yarıya düştü! Patlıcan 3, domates 5 lira...
Fiyatlar yarıya düştü! Patlıcan 3, domates 5 lira... Kurban Bayramı sonrasında Aydın’da kurulan semt pazarlarında sebze ve meyve fiyatlarında yarı yarıya düşüş yaşandı.
20.07.2022 Ekonomi
Sebze ve meyve fiyatları ile ilgili yeni açıklama! Fiyatlar düşecek, tarih verildi
Sebze ve meyve fiyatları ile ilgili yeni açıklama! Fiyatlar düşecek, tarih verildi Kayseri’de pazarcılık yapan İbrahim Yılmaz, sebze fiyatlarının mahsul döneminde olmasından dolayı az da olsa yükseldiğini söyleyerek, "Sebze fiyatları mahsul döneminden sonra düşecek" dedi.
27.06.2022 Ekonomi
Yüksek meyve fiyatları dikkat çekiyor! Kilosu 69 liraya kadar çıktı...
Yüksek meyve fiyatları dikkat çekiyor! Kilosu 69 liraya kadar çıktı... Yazla birlikte manav ve pazar tezgahları renklendi. Ancak yazlık meyvelere henüz yaz gelmedi, yüksek fiyatlar dikkat çekiyor. Vatandaşlar fiyatların ne zaman düşeceğini merak ediyor. Nektarin ve şeftali kilo fiyatı 35 liradan 69 liraya kadar değişiklik gösteriyor. Kayısı satış fiyatı ise kilo bazında 19-30 lira arası. Kiraz türüne göre 35-50 lira bandında satılıyor. İşte meyve fiyatlarına ilişkin son gelişmeler...
15.06.2022 Ekonomi
Sebze meyve fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Beklenen oldu
Sebze meyve fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Beklenen oldu Halciler Federasyonu Başkanı Yüksel Tavşan, sebze fiyatlarından sonra meyve fiyatlarının da düşmeye başladığını belirterek “Ürün bol, telaş yapmaya lüzum yok. Fiyatlar rayına oturuyor” dedi.
7.06.2022 Ekonomi
Fiyatlar düşecek! Milyonlara güzel haber! Yasaklandı
Fiyatlar düşecek! Milyonlara güzel haber! Yasaklandı Sebze meyve fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Fiyatlar düşecek. Uzun bir süredir üzerinde çalışılan hal yasasında artık geri sayım başladı. Tekelleşmeyi sonlandıracak ve aracıları da azaltacak düzenlemeyle birlikte sebze-meyve ticareti büyük bir değişim yaşayacak. Fiyatların artmasına neden olan etkinlerden birinin de hal esnafının birbirine ürün satması olduğu değerlendiriliyor. Ürünlerin el değiştirmesinin fiyat artışını da beraberinde getirdiği belirtilirken, bunun önlenmesine yönelik bir adım atılabileceğine dikkat çekiliyor.
4.06.2022 Ekonomi
Fiyatlar düştü! Pazarlar hareketlendi
Fiyatlar düştü! Pazarlar hareketlendi Kış boyunca yüksek olan sebze ve meyve fiyatları havaların ısınmasıyla düşmeye başladı. Ordu’da pazarcı esnafı, yaz aylarının gelmesiyle birlikte fiyatlarda ciddi oranda düşüş olduğunu, talebin arttığını söyledi.
1.06.2022 Ekonomi
Fiyatlar düştü! Kilosu 1, 3, ve 4 TL'den satılıyor! İki hafta içerisinde...
Fiyatlar düştü! Kilosu 1, 3, ve 4 TL'den satılıyor! İki hafta içerisinde... Kış ayları boyunca sebze ve meyve fiyatlarındaki artış vatandaşın gündemindeydi. Havaların ısınmasıyla pazarlarda fiyatlar düştü. Sebze ve meyve vatandaşlar için ulaşılabilir hale geldi. Salatalığın kilosu1 kabak 3, patlıcan 4, domates 6 liradan tezgahlardaki yerini aldı. Fiyat düşüşü marketlere de yansımaya başladı. Sektör temsilcileri iki hafta içerisinde fiyatların yarı yarıya düşeceğini duyurudu.
25.05.2022 Ekonomi
Sebze ve meyve fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Yarı yarıya düşecek
Sebze ve meyve fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Yarı yarıya düşecek Türkiye’de en erkenci meyve ve sebzelerin hasat edildiği Adana’da hasatların başlamasıyla birlikte haldeki ürünlerin fiyatları düşmeye başladı. Adana Kabzımallar Odası Başkanı Mahsun Doğan, fiyatların 2 hafta içerisinde yarı yarıya düşeceğini söyledi.
23.05.2022 Yaşam
Pendik'te feci kaza! 2'si ağır 5 kişi yaralandı
Pendik'te feci kaza! 2'si ağır 5 kişi yaralandı Pendik''te D-100 karayolu üzerinde 2 otomobilin çarpıştığı kazaya müdahale eden itfaiye aracına yoldan geçen bir otomobil çarptı. Her iki kazada da 2'si ağır 5 kişi yaralanırken, yaralılara ilk müdahaleyi itfaiye erleri yaptı.
3.05.2022 Yaşam
Sebze meyve fiyatları düşüyor! Flaş gelişme
Sebze meyve fiyatları düşüyor! Flaş gelişme Sebze meyve fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme. AK Parti'nin, tarım ürünlerinin fiyatlarının beklentilerin çok üzerinde artmasını engellemek ve vatandaşın daha ucuz, sağlıklı gıdaya ulaşmasını sağlamak için yapacağı hal düzenlemesinin detayları ortaya çıkmaya başladı. Düzenleme kapsamında illerdeki hallerin sayısı ve buna bağlı olarak da rekabet artırılacak. Fiyatları istediği gibi belirleyen mafyatik yapılanmalara son verilecek.
3.05.2022 Ekonomi
Sebze ve meyve fiyatlarına görülmemiş zam! Nisan ayı şampiyonu belli oldu! Yüzde 400...
Sebze ve meyve fiyatlarına görülmemiş zam! Nisan ayı şampiyonu belli oldu! Yüzde 400... Market ve pazar fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Fiyat farkı ortaya çıktı, sebze ve meyveye görülmemiş zam. Elma, salatalık, kabak, karnabahar, pırasa, yeşil mercimek, patlıcan, nohut, kırmızı mercimek, kuru fasulye ve kuru incir... Tek tek açıklandı. Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, "Nisan ayında elma ve salatalıkta üretici ile market arasındaki fiyat farkı yüzde 400'ün üzerinde, 11 üründe yüzde 200'ün, 10 üründe ise yüzde 100'ün üzerinde gerçekleşti" dedi.
1.05.2022 Gündem
Ucuz tatil imkanı! Fiyatlar 50 TL'den başlıyor, talep yoğun...
Ucuz tatil imkanı! Fiyatlar 50 TL'den başlıyor, talep yoğun... İstanbul'da Ramazan Bayramı tatilini geçirecekler, çadır ve karavan kamplarına yoğun ilgi gösterdi. Şile, Çatalca ve Sarıyer'de bulunan kamp alanlarında doluluk oranları yüzde 80'lere ulaştı. Kamp bedeli günlük 50 ila 200 TL arasında değişirken, karavan kiraları haftalık 14 bin TL'den başlıyor. Karavan park ücretleri ise 50 metrekare alan için haftalık 1200 lira olarak belirlendi.
28.04.2022 Ekonomi
Sebze ve meyve fiyatları yüzde 40'a kadar düştü! Daha da ucuzlayacak
Sebze ve meyve fiyatları yüzde 40'a kadar düştü! Daha da ucuzlayacak Kış mevsiminde pazarlarda ve marketlerde artan sebze ve meyve fiyatları, sıcakların artması ve yazın gelmesi ile birlikte düştü. Yüzde 25 ile 40 arasında azalan fiyatların daha da düşmesi bekleniyor. Havaların ısınmasıyla birlikte sera masrafları azalıyor, bu da fiyatlara yansıyor. Bostanların üretime geçmesi ile fiyatlar daha da düşecek. Pazarda birkaç haftadır 40 liradan satılan biber 20 liraya, 40 liradan satılan fasulye 25 liraya, 20 liradan satılan kabak 8 liraya, domatesin kilosu 25 liradan 15 liraya düştü.
28.04.2022 Ekonomi
Enflasyona karşı direniyor, fiyatları yüz güldürdü! Yüzde 50...
Enflasyona karşı direniyor, fiyatları yüz güldürdü! Yüzde 50... Enflasyona karşı direnen tek meyve, fiyatları geçen yıl ile aynı! Türkiye'nin muz ihtiyacının yüzde 50'sinden fazlasının karşılandığı Mersin'de yoğun hasat dönemi geride kalmasına rağmen bu dönemde fiyatları ile dikkat çekti. Yaşanan zirai don hadiseleri ve girdi maliyetlerine rağmen diğer meyve ile sebzelerde fiyatlar arttı ancak muz da bir değişiklik olmayarak birinci kalitesi 9, ikinci kalitesinin ise 4,5 TL'den hasat edildiği belirtildi.
14.04.2022 Ekonomi
Sebze ve meyve fiyatları neden artıyor?
Sebze ve meyve fiyatları neden artıyor? Son dönemde artan fiyatlar nedeniyle çiftçiler ve üreticiler izahı olmayan durumlarla karşılaşıldığını açıklıyor. İstanbul Ziraat Odaları Kurul Başkanı Ömer Demir "Fiyat sistemimizi çökerttiler, şaşkın durumdayız. Evin balkonunda yetişen yeşillik için 17-18 lira fiyat belirlenmiş" dedi.
12.04.2022 Ekonomi
Patates 12 lira, yeşillik 17 lira! 'İzahı yok, fiyat sistemimizi çökerttiler... '
Patates 12 lira, yeşillik 17 lira! 'İzahı yok, fiyat sistemimizi çökerttiler... ' Sebze meyve fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Son dönemde artan fiyatlar nedeniyle çiftçiler ve üreticiler izahı olmayan durumlarla karşılaşıldığını açıklıyor. İstanbul Ziraat Odaları Kurul Başkanı Ömer Demir "Fiyat sistemimizi çökerttiler, şaşkın durumdayız. Evin balkonunda yetişen yeşillik için 17-18 lira fiyat belirlenmiş" dedi. Sebze ve meyvedeki Fiyat artışları dikkat çekmeye başladı. Yeşillik fiyatlarının 18 liraya, patatesin fiyatının ise 12 liraya yaklaşması anormal yükselişleri meydana getirdi.
12.04.2022 Ekonomi
Fiyat farkı 15 kat arttı! Kilosu 2 lira ile 30 lira arasında değişiyor
Fiyat farkı 15 kat arttı! Kilosu 2 lira ile 30 lira arasında değişiyor Gıda fiyatlarındaki fahiş fiyat artışları vatandaşın gündemindeki yerini koruyor. Özellikle sebze- meyve fiyatları el yakıyor. Halde aynı cins ürünlerde fiyat farkı 15 katı buldu. Domatesin en ucuzu 2.5 TL, en pahalısı 17 TL. Biberde fiyat 2 ila 30 TL arasında değişiyor. Keza salatalıkta da durum aynı. Üreticiler, “İhracat arttıkça makas açılıyor” diyor
6.04.2022 Ekonomi
Fiyatlar yüzde 50 düştü! İndirim sürecek, domates, biber, patlıcan, kabak...
Fiyatlar yüzde 50 düştü! İndirim sürecek, domates, biber, patlıcan, kabak... Sebze-meyve fiyatları geçen yıllara göre arttık. Fiyatlar katlandı. Kış sebze ve meyveleri bile vatandaşın alım gücünü zorlar hale geldi. Salatalığın kilosu 40 liraya kadar çıktı. Domatesin kilo fiyatı ise 30 lirayı gördü. Ancak Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle ihracat durunca domates, biber, patlıcan, kabak gibi ürünlerin fiyatı yüzde 50 düştü. Sektör, yeni ihracat kanalı açılmazsa fiyatın daha da düşeceğini söylüyor.
4.03.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı, yumurta, et, süt, pirinç, çay, balık, tavuk! Hepsine indirim geldi...
Ayçiçek yağı, yumurta, et, süt, pirinç, çay, balık, tavuk! Hepsine indirim geldi... Gıda fiyatlarında KDV'nin yüzde 8'den yüzde 1'e indirilmesine karar verildi, market fiyatlarındaki indirim oranı merak konusu oldu. Açıklamalar art arda geldi, vatandaş rahat bir nefes alacak. Ayçiçek yağı, yumurta, et, süt, pirinç, çay, balık ve tavuk, hepsinin fiyatları değişiyor. Yeni Ekonomi Paketi programına videokonferans yöntemiyle katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, enflasyonla mücadele de alınan önlemleri sıraladı. Konuyla ilgili konuşan Prof. Dr. Sefer Şener, "Yüzde 7.5, 8’e yakın KDV indirimi olacak reel sektör de katılırsa bu yüzde 20’lik indirim demektir. Bu da ürünlere yansıması demektir" ifadelerini kullandı. Doç. Dr. Cüneyt Dirican ise "Bu sene enflasyon yılı demiştik. Başlığı şu şekilde yenilememiz lazım enflasyonla mücadele tekrardan teyit edilmiş oldu" diye konuştu. İşte gıda fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri...
12.02.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Meyve Fiyatları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meyve fiyatları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.