Patron

Patron

Son dakika patron haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan patron ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını patron haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Patron

haberleri sayfasında son dakika yaşanan patron gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.110 patron haberi bulunmuştur. Tüm patron haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda düzenlenecek mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular. Bavul bavul paralar… Bu paralar nereden geliyor, nereye gidiyor. Tek sermayesi sizlerin oyları olan DEM, benim Kürt kardeşlerimizin iradesini işporta pazarına çıkarmıştır." dedi. Erdoğan, Diyarbakır'ın ardından Batman'da önemli açıklamalarda bulundu. Ekonomi politikalarına ilişkin değerlendirmede bulunan Erdoğan, "Güçlü bir kadro kurduk. Ekonomi programımız işliyor. Batman'ın evladı olan Hazine ve Maliye Bakanı'mız olan Mehmet Şimşek'e itimadım tam." dedi.
27.03.2024 Gündem
MHP'li Yönter: Türkiye'ye örtülü bir ekonomik operasyon yapılıyor
MHP'li Yönter: Türkiye'ye örtülü bir ekonomik operasyon yapılıyor MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, "CHP'de Özgür Bey'e genel başkanlık 10 gömlek fazla geldi. CHP, 31 Mart'ta milletin şamarını yiyecek." dedi. Yönter, fahiş fiyat artışlarıyla ilgili de dikkat çeken mesajlar verdi.
1.03.2024 Gündem
Patronlara önemli uyarı yapıldı! Kurala uymayana para cezası kesilecek
Patronlara önemli uyarı yapıldı! Kurala uymayana para cezası kesilecek Kişisel Verilerin Korunması Kurulu, 2023 yılı için veri sorumlularının VERBİS'e kayıt ve bildirim yükümlülüklerinde dikkat etmeleri gereken yeni kriterler ve mali sınırları belirledi. Yıllık çalışan sayısı 50'den fazla olan veya mali bilançosu 100 Milyon TL üzeri olan kurumlar, VERBİS kaydı yapmakla yükümlü. Öte yandan yükümlülüklerini yerine getirmeyene para cezası kesilecek.
26.02.2024 Çalışma Hayatı
Patreon Nedir, Ne İşe Yarar? Patreon Nasıl Kullanılır?
Patreon Nedir, Ne İşe Yarar? Patreon Nasıl Kullanılır? Takipçilerin ya da müşterilerin iletişim ya da içerik oluşturma aşamalarında ödeme yapmasını kolaylaştıran bir platform olarak bilinmektedir. Bu platformu genellikle influencer kullanıcıları tarafından kullanılmaktadır. Burada bulunan içerik oluşturucular kullanıcılar için ayrıcalık hazırlayarak katman oluşturulmasını sağlamaktadır.
1.02.2024 Gündem
Misli’den günün süper tercihleri
Misli’den günün süper tercihleri Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…
29.01.2024 İddaa
Fatih Terim'i çılgına çeviren hareket! Yunanistan'da olay oldu, polis devreye girdi
Fatih Terim'i çılgına çeviren hareket! Yunanistan'da olay oldu, polis devreye girdi Yunanistan Süper Ligi'nin 20. haftasında Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Panathinaikos, PAOK ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Kritik maçın 44. dakikasında teknik patron Fatih Terim adeta çılgına göndü. Çıkan tartışmaya polis ekipleri müdahale etti ve Terim güçlükle sakinleşti. Öte yandan yeni transfer Bakasetas ilk maçında siftah yaptı.
29.01.2024 Galatasaray
Tüm çalışanları ilgilendiriyor! Patronun hareketi mobing sayıldı
Tüm çalışanları ilgilendiriyor! Patronun hareketi mobing sayıldı Çalıştığı işyerinde, patronu tarafından sürekli aşağılandığını, görev tanımı dışında işlerin zorla yaptırıldığını öne süren işçiye yargıdan müjde geldi. Bölge Adliye Mahkemesi; işten atılmakla tehdit edilen işçinin mobinge maruz kaldığına hükmetti.
27.01.2024 Çalışma Hayatı
Rüyada Patron Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Patronla Konuşmak Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Patron Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Patronla Konuşmak Nasıl Yorumlanır? İster devlet ister özel şirket olsun kesinlikle herkesin bir üstü ya da patronu vardır. Bu nedenle de insanlar genellikle rüyasına patron ile ilgili rüyaları çok görür. Böyle zamanlarda pek çok kişi rüyasını ne anlama geldiği konusunda rüya tabircilerinin tüm yorumlarını öğrenmeye çalışır. 
14.01.2024 Eğitim
Beşiktaş'ta iki yıldıza olumsuz rapor! Ayrılık kapıda
Beşiktaş'ta iki yıldıza olumsuz rapor! Ayrılık kapıda Beşiktaş Yönetimi, Aboubakar ve Rosier için Fernando Santos’a olumsuz rapor verdi. Svensson transferi ve Semih Kılıçsoy’un ilk 11’e girmesi nedeniyle iki oyuncunun gönderilme ihtimalleri daha da güçlendi.
12.01.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ın transferde Bakasetas planı ortaya çıktı!
Beşiktaş'ın transferde Bakasetas planı ortaya çıktı! Fernando Santos’un takımın başına geçmesiyle transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş, Bakasetas'ı gündemine almıştı. Siyah-beyazlı ekibin transfer için planı ortaya çıktı.
11.01.2024 Beşiktaş
Seçil Erzan olayında yeni mesajlar ortaya çıktı: Yeni kurbanlar, pardon yeni müşteriler buldunuz mu?
Seçil Erzan olayında yeni mesajlar ortaya çıktı: Yeni kurbanlar, pardon yeni müşteriler buldunuz mu? Seçil Erzan davasında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Aralarında ünlü futbolcuların ve iş insanlarının da olduğu 21 kişiyi milyonlarca dolar dolandırdığı iddiasıyla tutuklu yargılanan banka müdürü Seçil Erzan’ın kırık olan telefonunun bilirkişi incelemesi tamamlandı. İncelenen telefonda Seçil Erzan’ın 74 farklı kişiyle 181 bin 538 adet mesajlaşması bilirkişi raporuna yansıdı. Raporda, bir dönem Galatasaray’da tercümanlık yapan Musa Mert Çetin ve eski sevgilisi olduğu iddia edilen Avukat Candaş Gürol ile konuşmaları tespit edildi. Erzan’ın Mert Çetin’e Muslera’yı ikna etmesi için mesajlar attığı, Çetin’in de Muslera ve Podolski’yi ikna etmek için konuştuğunu söylediği mesajlar yer aldı.
3.01.2024 Gündem
Patrondan skandal hareket! Bakanlık harekete geçti
Patrondan skandal hareket! Bakanlık harekete geçti Kocaeli'de işçisinin yemeğini ve servisini kesmesiyle gündeme gelen Tezcan Galvaniz fabrikasında patron, bir işçinin elindeki kağıtları suratına fırlattı. Patronun işçiye hakaret de ettiği ileri sürülürken, yaşananlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı olayla ilgili soruşturma başlattı.
2.01.2024 Gündem
7. Sınıf Anlatım Bozuklukları: Anlatım Bozuklukları Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
7. Sınıf Anlatım Bozuklukları: Anlatım Bozuklukları Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! Anlatım bozuklukları, 7. sınıf Türkçe dersi konusudur. Anlatım bozuklukları konusunda hem öğrenci sınav sorularına yönelik hazırlanırken hem de günlük hayatında anlamsal ve yapısal bakımından daha doğru cümleler kurarak kendini daha iyi ifade etmesi sağlanır. Anlatım bozuklukları yalnızca sözlü anlatımda değil yazılı anlatımda da karşımıza çıkabilmektedir.
26.12.2023 Eğitim
Fred, Tadic derken İsmail Kartal'ın sabrını taşırdı: Buraya kadar, artık bitti
Fred, Tadic derken İsmail Kartal'ın sabrını taşırdı: Buraya kadar, artık bitti Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Ara transfer dönemi yaklaşırken taraftarlar heyecanla takıma katılacak yeni yıldızları bekliyor. Ancak kontenjanda yer açılması adına önce yabancı futbolcularla yolları ayırmak gerekiyor. İşte teknik patron İsmail Kartal'ın gözden çıkardığı 2 futbolcu...
16.12.2023 Fenerbahçe
Okan Buruk resti çekti, son maçına çıkıyor! Zaha, Tete, Ziyech derken yeni transfer patladı
Okan Buruk resti çekti, son maçına çıkıyor! Zaha, Tete, Ziyech derken yeni transfer patladı Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig'de yarın Adana Demirspor, salı günü ise Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag ile karşılaşacak Galatasaray'da sakatlıkları bulunan isimlerin durumları merak edilirken teknik patron Okan Buruk planını hazırladı. Sarı-kırmızılı ekipte yıldız oyuncuyla yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. İşte haberin detayları...
7.12.2023 Galatasaray
Manchester United maçı öncesi Galatasaray'da Okan Buruk'un zor tercihi! Kritik maçın planı...
Manchester United maçı öncesi Galatasaray'da Okan Buruk'un zor tercihi! Kritik maçın planı... Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United ile karşılaşacak olan Galatasaray'da planlar galibiyet üzerine. Son olarak Süper Lig'de Alanyaspor'u mağlup ederek morallenen Galatasaray'da gözler Çarşamba günü oynanacak Manchester United maçında. Teknik patron Okan Buruk, kritik maçın planını şimdiden yaparken zor bir karar verecek.
27.11.2023 Galatasaray
Eski patronuna kızdı, dükkanı perişan etti
Eski patronuna kızdı, dükkanı perişan etti Tekirdağ Çorlu’da eskiden çalıştığı masaj salonunun sahibine sinirlenen kadın, iş yeri binasının camlarını kazmayla kırdı.
23.11.2023 Gündem
Tüm çalışanları ilgilendiriyor! Kıdem ve ihbar tazminatı kararı
Tüm çalışanları ilgilendiriyor! Kıdem ve ihbar tazminatı kararı Yargıtay, mesai arkadaşına gönderdiği elektronik postada 'terbiyesiz' kelimesini kullandığı gerekçesiyle tazminatsız kovulan işçiye dair kararını açıkladı. Kaba hitapla, sataşmanın aynı şey olmadığına dikkat çeken Yüksek Mahkeme; işten çıkartılan işçiye kıdem ve ihbar tazminatı ödenmesi gerektiğine hükmetti.
11.11.2023 Çalışan Hakları
A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosu açıklandı! 2 isim geri döndü
A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosu açıklandı! 2 isim geri döndü A Milli Takım'ın Almanya ve Galler ile oynayacağı maçların aday kadrosu açıklandı. Teknik Direktör Vincenzo Montella, 2 yıldız ismi milli takıma geri çağırdı.
10.11.2023 Fenerbahçe
Motosikletli saldırganlar mağazaya kurşun yağdırdı: Patron öldü, çalışanı yaralandı
Motosikletli saldırganlar mağazaya kurşun yağdırdı: Patron öldü, çalışanı yaralandı Öğleden sonra 14.00 sıralarında Adana'da bir giyim mağazasına motosikletli 2 kişi tarafından düzenlenen silahlı saldırıda iş yeri sahibi Mehmet Ulaş (45) hayatını kaybetti, çalışanı Can Tarım (40) yaralandı.
12.10.2023 Gündem
Patronunun boğazını kesip sevgilisinin evine gitmiş! Kan donduran ifadesi ortaya çıktı
Patronunun boğazını kesip sevgilisinin evine gitmiş! Kan donduran ifadesi ortaya çıktı Bursa'da, patronu Mustafa Ekşi’yi (41) otomobilinde boğazını kesip sırtından bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan muhasebeci Halil Kağan Oğuz hakkında ‘Kasten adam öldürme’ suçundan müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. İddianamede, Halil Kağan Oğuz'un, patronunu öldürdükten sonra taksiye binip, Mudanya'da yaşayan sevgilisinin evine gittiği, burada bir süre dinlenip, kıyafetlerini değiştirdikten sonra evden ayrılıp parkta yattığı öğrenildi.
23.09.2023 Yaşam
Sabahattin Ali Eserleri Nelerdir? Sabahattin Ali Eserleri'nin Özellikleri
Sabahattin Ali Eserleri Nelerdir? Sabahattin Ali Eserleri'nin Özellikleri 1908 yılında Edirne'de doğan Sabahattin Ali, 41 yıllık yaşamında 3 roman, 3 şiir ve 5 öykü kitabı yazdı. "Esirler" adlı oyunu ilk kez 1936 yılında sahnelendi. Cumhuriyet sonrası toplumcu gerçekçi edebiyatın en önemli temsilcilerinden biri olarak kabul edilen Sabahattin Ali, eserlerinde Türk aile yapısını, sınıf çatışmasını ve kadın - erkek ilişkilerini mercek altına aldı. Yazarın Gramofon Avrat adlı öyküsü 1987 yılında Yusuf Kurçenli tarafından sinemaya uyarlandı. Sabahattin Ali'nin beyaz perdeye uyarlanan diğer hikayeleri ve romanları şunlardır: Hanende Melek (1975) - Kuyucaklı Yusuf (1985) - Devlerin Ölümü (1990) - Kar Beyaz (2010)
30.08.2023 Kültür Sanat
Dudu'nun katilinden şok eden oyun! Ailesini böyle oyaladı
Dudu'nun katilinden şok eden oyun! Ailesini böyle oyaladı İzmir'in Urla ilçesinde barıştığı eşi Rıfat Yılmaz (26) tarafından kabloyla boğularak öldürülen Dudu Yılmaz'ın (21) ailesi, cinayet şüphelisine en ağır cezanın verilmesini istediklerini belirtti. Rıfat Yılmaz’ın kızına ait cep telefonundan kendisine mesajlar attığını söyleyen Fatma Önal, "Kızıma ulaşmaya çalıştık ve cep telefonu numarasından 'Geleceğim', 'Peşime düşmeyin', 'Sinemadayım' yazan mesajlar geldi. Aslında mesajları Rıfat Yılmaz, kızımı öldürdükten sonra onun ağzından yazmış" dedi.
17.08.2023 Yaşam
İstifaya zorlanan işçiye müjde! Mahkemeden emsal karar
İstifaya zorlanan işçiye müjde! Mahkemeden emsal karar Pandemi döneminde istifa ettirildiğini öne süren işçi, mağdur olduğunu belirterek işe iade davası açtı. İş Mahkemesi'nden eli boş dönen mağdur işçiye Bölge Adliye Mahkemesi'nden, "Tam 13 sene boyunca çalıştığı iş yerinden tüm haklarından feragat edip istifa imzalamak hayatın olağan akışına terstir. İstifa işçinin gerçek iradesini yansıtmalı, irade sakatlığı olmaması gerekir" müjdesi geldi.
13.08.2023 Ekonomi
Falda Kaplan Görmek Ne Demek? Kahve Falında Kaplan Nasıl Yorumlanır?
Falda Kaplan Görmek Ne Demek? Kahve Falında Kaplan Nasıl Yorumlanır? Dünya genelinde en tehlikeli ve aynı zamanda en gösterişli hayvanlar içinde kaplanlar yer alıyor. Aynı zamanda kaplanlar kahve falında oldukça değişik haberleri simgeler. Kaplanlar, fallarda pek çok defa ön plana çıkan önemli hayvanlardır. Çünkü bu hayvanlar da gelecek üzerine bazı olasılıkları öğrenme şansı yakalar. Fal uzmanları ise, bu yorumları ele almak üzere bilgi verir. 
21.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Patron ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki patron haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.