Pastane

Pastane

Son dakika pastane haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pastane ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pastane haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pastane

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pastane gelişmeleri de dahil olmak üzere 521 pastane haberi bulunmuştur. Tüm pastane haberleri aşağıda listelenmiştir.
Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, kaç yaşında, eşi kim? Patiswiss kimin, sahibi kim? Patiswiss CEO açıklaması
Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, kaç yaşında, eşi kim? Patiswiss kimin, sahibi kim? Patiswiss CEO açıklaması Patiswiss markasının ürettiği çikolatanın küflü çıktığına dair paylaşım yapan bir tüketiciye, Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun verdiği yanıt tepki çekti. "Karşında biz ve dev Migros var" ifadelerini kullanan Tunaoğlu, daha sonra paylaşımını sildi. Tunaoğlu'na tepkilerin büyümesinin ardından Migros, Patiswiss ürünlerini mobil uygulamasından kaldırdı. Söz konusu olayın gündem olmasının ardından Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu’nun kim olduğu merak edilmeye başlandı. Peki, Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, kaç yaşında, atiswiss kimin, sahibi kim? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu eşi kim?
22.04.2024 Yaşam
Bakan Şimşek açıkladı: KDV oranlarında artış yapmadık
Bakan Şimşek açıkladı: KDV oranlarında artış yapmadık Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "KDV oranlarında artış yapmadık! Suistimalleri engellemeye yönelik tedbir alıyoruz." ifadelerini kullandı.
16.04.2024 Ekonomi
Bakanlık harekete geçti! Fiyat yazmayana ceza yağdı
Bakanlık harekete geçti! Fiyat yazmayana ceza yağdı Ticaret Bakanlığı lokanta, kafe, pastane ve restoranlarda fiyat listelerini görünür şekilde asmayan, müşteriye bildirmeksizin yeme içme ücretlerine ilave ‘servis’ ücreti alan işletmelere ceza yağdırıyor.
8.04.2024 Ekonomi
35 kişi hayatını kaybetmişti! Perde betonu kesmişler
35 kişi hayatını kaybetmişti! Perde betonu kesmişler 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta 35 kişinin hayatını kaybettiği Ezgi Apartmanı'nın nihai bilirkişi raporunda, perde beton duvarının yapılmadığından dolayı asli kusurlu gösterilen fenni mesul Mehmet Tekin'in talebiyle, 1'inci Sulh Hukuk Mahkemesi'nin görevlendirdiği bilirkişi, perde betonun yapıldıktan sonra kesildiğini tespit etti. Yeni rapor, dava dosyasına girdi.
5.03.2024 Gündem
Kahramanmaraş’ta 35 kişinin öldüğü Ezgi Apartmanı’nda perde betonu da kesmişler
Kahramanmaraş’ta 35 kişinin öldüğü Ezgi Apartmanı’nda perde betonu da kesmişler Kahramanmaraş’ta 35 kişinin hayatını kaybettiği Ezgi Apartmanı'nın nihai bilirkişi raporunda, perde beton duvarının yapılmadığından dolayı asli kusurlu gösterilen fenni mesul Mehmet Tekin'in talebiyle, 1'inci Sulh Hukuk Mahkemesi'nin görevlendirdiği bilirkişi, perde betonun yapıldıktan sonra kesildiğini tespit etti. Yeni rapor, dava dosyasına girdi.
5.03.2024 Gündem
Hatay'da geri dönüş başladı! Büyük acıların izlerini silmek için yoğun çalışma
Hatay'da geri dönüş başladı! Büyük acıların izlerini silmek için yoğun çalışma 6 Şubat depreminin hemen ardından Hatay’da yüzyılın afetiyle yüzleşmiştik. Bir yıl sonra bu kez “büyük acıların” izlerini silmek için yoğun bir çalışmaya tanık oluyoruz. Şehrin birçok yerinde enkaz kaldırma ve kalıcı konut çalışmaları sürüyor. Kent, büyük bir şantiye görünümünde... Hataylılar her geri dönüşü ve açılan her yeni işyerini sevinçle karşılıyor.
5.02.2024 Gündem
Ticaret Bakanlığı harekete geçti: Yeni yılda fahiş fiyatın önüne geçecek
Ticaret Bakanlığı harekete geçti: Yeni yılda fahiş fiyatın önüne geçecek Ticaret Bakanlığı, fahiş fiyat artışlarının önüne geçmek, tüketici mağduriyetlerini engellemek, üretici-tedarikçi ve perakende işletmeler arasındaki ticari faaliyetleri ve iç piyasayı düzenlemek amacı ile bir dizi düzenlemeyi yeni yılda yürürlüğe koyacak, bazılarının da yürürlük süresini uzatacak.
30.12.2023 Ekonomi
Lokanta, restoran, kafe ve pastanelerde yeni dönem başladı
Lokanta, restoran, kafe ve pastanelerde yeni dönem başladı Resmî Gazetede yayımlanan yönetmeliğe göre; 1 Ocaktan itibaren lokanta, restoran, kafe ve pastanelerde fiyat listelerinin giriş kapısı ve masalara koyulması zorunlu olacak.
19.12.2023 Ekonomi
Fiyat etiketleri kararı! 1 Ocak'tan itibaren geçerli olacak
Fiyat etiketleri kararı! 1 Ocak'tan itibaren geçerli olacak Ticaret Bakanlığı'ndan fiyat etiketlerine yönelik önemli bir karar geldi. 1 Ocak 2024'ten itibaren lokanta, restoran, kafe ve pastanelerin, fiyat listelerini giriş kapısı ve masalara koyması zorunlu olacak.
18.12.2023 Ekonomi
Seçil Erzan'ın kara kutusu ifşa oldu! En yakını itiraf etti, fabrika işçiliğinden milyon dolarlara
Seçil Erzan'ın kara kutusu ifşa oldu! En yakını itiraf etti, fabrika işçiliğinden milyon dolarlara Seçil Erzan’ın kara kutusu, herkese “yeğenim” diye tanıttığı çocukluk arkadaşı Nazlı Can, 3 yıl öncesine kadar köyünde pastane işletiyordu. Daha sonra Seçil’in yanına taşındı ve yeni bir hayata başladı. Artık marka kıyafetler giyiyor, lüks mekânlarda yiyip içiyordu. Erzan’ın çarptığı paraları da o taşıyordu. İşte haberin detayları...
1.12.2023 Gündem
Kahvaltıda çayla, öğlen buz gibi ayranla gidiyor! Yaz kahvaltısına yakışan çıtır kıymalı börek tarifi
Kahvaltıda çayla, öğlen buz gibi ayranla gidiyor! Yaz kahvaltısına yakışan çıtır kıymalı börek tarifi Her öğüne yakışan kıymalı börek yazın da tercih ediliyor. Sıcak yaz günlerinde hep aynı kahvaltıyı yapanlara en iyi alternatif, sıcak çayla en iyi giden kıymalı börektir. Öğlen de buz gibi ayranla yiyebileceğiniz pratik kıymalı börek tarifini araştırdık. Evde kolay çıtır kıymalı börek nasıl yapılır?
20.07.2023 Gündem
MasterChef Serpilay dükkanı nerede? Serpilay Salkım restoranı var mı?
MasterChef Serpilay dükkanı nerede? Serpilay Salkım restoranı var mı? MasterChef Serpilay dükkanı nerede sorusunun yanıtı merak ediliyor. TV8 ekranlarında yayınlanan ve ana kadro yarışmalarının bittiği lezzet yarışmacı MasterChef All Star'da dikkat çeken Serpilay Salkım'ın dükkanı merak konusu oldu. 1997 yılında İzmir'de doğan başarılı yarışmacı etkileyici tabakların yanısıra hamur işlerinde de başarılı olduğunu dile getirdi. Peki MasterChef Serpilay kimdir, kaç yaşında?
7.07.2023 Televizyon
Tatlıcılardan stokçulara 'fıstık' tepkisi
Tatlıcılardan stokçulara 'fıstık' tepkisi Son zamanlarda enflasyonu bahane ederek yeşil fıstık fiyatlarını tavan yapan stokçular tatlıcıları kızdırdı. Hacıbaba Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Elaldı, yetkililerden ithal fıstık için kapıların açılmasını ve stokçulara bu yolla darbe yapılmasını istedi.
4.02.2023 Ekonomi
Mahlepli, mahlepsiz kandil simidi tarifi! Pastane usulü kıyır kıyır kandil simidi nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? Kandil simidinin tarifi…
Mahlepli, mahlepsiz kandil simidi tarifi! Pastane usulü kıyır kıyır kandil simidi nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? Kandil simidinin tarifi… Kandil simidi tarifi nedir, nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? Kıyır kıyır kandil simidi tarihi araştırılıyor. Kandil günlerinin vazgeçilmezi kandil simidi günün anlamına istinaden sorgulanıyor. Ağızda dağılan kıyır kıyır bir kandil simidi yapmak isteyenler arama motorlarına yönelirken biz de Mahlepki mahlepsiz kandil simidi nasıl yapılır? Sorusunun yanıtını verdik. İşte Kandil simidi tarifi, malzemeleri, yapımı…
26.01.2023 Gündem
Müzik yayını yapan işyerlerine ve deniz araçlarına müzik yayın izni verilmesi yönünde düzenleme getirildi
Müzik yayını yapan işyerlerine ve deniz araçlarına müzik yayın izni verilmesi yönünde düzenleme getirildi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hazırlanan ve 30 Kasım 2022 tarihli Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren “Çevresel Gürültü Kontrol Yönetmeliği” kapsamındaki müzik yayını yapan işyerlerine ve deniz araçlarına müzik yayın izni verilmesi yönünde düzenlemeye gidildi.
2.01.2023 Gündem
Aydın'da restoranda patlama: 7 kişi hayatını kaybetti
Aydın'da restoranda patlama: 7 kişi hayatını kaybetti Aydın’ın Nazilli ilçesinde bir döner firmasına ait restoranın mutfak bölümünde gaz sıkışması sonucu patlama meydana geldi. Patlamada 7 kişi öldü, 1'i ağır, 5 kişi yaralandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Aydın’ın Nazilli ilçesinde meydana gelen patlamanın ardından ağır yaralanan bir kişinin tedavi için İzmir’e nakledildiğini söyledi. Patlamaya ilişkin açıklama yapan Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili 5 kişinin gözaltına alındığını bildirdi. Adalet Bakanı Bozdağ, patlamaya ilişkin bir kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
30.12.2022 Yaşam
İçki ve sigara satışına yeni düzenleme yolda
İçki ve sigara satışına yeni düzenleme yolda İçki ve sigara satışına yeni düzenleme geliyor. Tarım ve Orman Bakanlığı’nın hazırladığı yönetmelik taslağına göre; kültür, eğitim ve öğretim, spor hizmeti ve sağlık hizmeti verilen yerlerde sigara satılamamasıyla ilgili düzenleme genişletilecek.
8.11.2022 Gündem
Beyoğlu'nda 212 yıllık Lebon pastanesi kapandı
Beyoğlu'nda 212 yıllık Lebon pastanesi kapandı İstiklal Caddesi'nde 212 yıldır faaliyet gösteren Lebon Pastanesi, kepenklerini kapattı. Gerekçe ise, tarihi pastanenin sahiplerinin mülk sahibinin istediği 10 bin dolar, yani yaklaşık 185 bin TL kira bedelini ödeyemecek olması gösterildi. Lebon Pastanesi ortaklarından Abdurrahman Cengiz, "Bu pastane Osmanlı ve Cumhuriyet tarihinin ilk pastanesiydi. Temennim markanın devam etmesiydi ama, olmadı. Başka yere taşınmam için 10 milyon lira lazım" dedi.
31.10.2022 Gündem
Kadını asansörün önünde feci şekilde dövdü, yerde sürükledi! Görüntülere tepki yağdı
Kadını asansörün önünde feci şekilde dövdü, yerde sürükledi! Görüntülere tepki yağdı İstanbul Pendik Kurtköy'de Gökhan B. adlı kişi sitenin asansörü önünde yanındaki kadını feci şekilde dövdü. Görüntüler tepki çekerken kadının şikayetçi olmadığı öğrenildi.
27.10.2022 Yaşam
Pastane sahibinin kızına taciz! Paranın üstüne bunu yazıp bırakmış
Pastane sahibinin kızına taciz! Paranın üstüne bunu yazıp bırakmış Erzurum'un Yakutiye ilçesinde 46 yaşındaki Rüstem B., müşteri olarak gittiği pastanede, iş yeri sahibinin kızı 18 yaşındaki Yağmur K.'yi taciz etti. Rüstem B. 10 TL'nin üzerine yazı yazıp kalpler çizdi ve bir tespih ile pastaneye bıraktı. Bunun üzerine çalışanlar, Rüstem B.'nin pastaneye gelmesini bekledi ve meydan dayağı attı. İşte olayın detayları...
27.10.2022 Yaşam
Kandil simidi tarifi (mahlepsiz) ve yapımı! Mahlepsiz kandil simidi nasıl yapılır? Evde pastane usulü kandil simidi tarifi, yapımı ve malzemeleri!
Kandil simidi tarifi (mahlepsiz) ve yapımı! Mahlepsiz kandil simidi nasıl yapılır? Evde pastane usulü kandil simidi tarifi, yapımı ve malzemeleri! Pastane usulü, ağızda dağılan kandil simidi yapımı ve tarifi Mevlid Kandili’yle arttı. Kandil simidinin mahlepsiz seçeneği sorgulanıyor. İbadetlerini yapan, dualarını eden vatandaşlar dağıtmak ya da kendileri yemek için kandillerin vazgeçilmesi kandil simidi tarifi araştırıyor. Peki, Kandil simidi nasıl yapılır? İşte Mahlepsiz kandil simidi tarifi, malzemeleri ve yapımı…
7.10.2022 Gündem
Taslak hazır! Yeni standart geliyor
Taslak hazır! Yeni standart geliyor Simit satışında yeni dönem başlıyor. Taslak hazır, yeni standart geliyor. Taslak halindeki standarta göre simit; sokak simidi, pastane simidi, dolgulu simit ve hamuru haşlanmış simit olarak dörde ayrılacak.
27.09.2022 Ekonomi
Simitçide oturan kadına, cinsel organını gösterdi! Şok eden olay
Simitçide oturan kadına, cinsel organını gösterdi! Şok eden olay Konya'da S.K. (22) adlı kadın, simitçide oturduğu sırada kimliği henüz belirlenemeyen ve cinsel organını gösteren kişi tarafından taciz edildi. Bu anlar, güvenlik kamerasına yansırken, polis de şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. S.K., "Panikleyip kaçtım. Çok korktum ve psikolojim iyi değil, çok fazla sarsıldım" dedi.
28.08.2022 Yaşam
Türkiye genelinde yapıldı: 46 bin personelle 'Huzurlu Sokaklar' uygulaması
Türkiye genelinde yapıldı: 46 bin personelle 'Huzurlu Sokaklar' uygulaması Türkiye genelinde emniyet ve jandarma birimleri eş zamanlı olarak “Huzurlu Sokaklar” uygulaması yaptı. Gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda kişi gözaltına alınırken birçok silah ve uyuşturucu madde de ele geçirildi.
15.08.2022 Gündem
Kilosu 85 liradan satılıyor! Çiftçinin yüzü güldü
Kilosu 85 liradan satılıyor! Çiftçinin yüzü güldü Bursa'nın dağ ilçelerinde üretimi yapılan ahududu bu yıl fiyatıyla üreticinin yüzünü güldürdü.
11.07.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Pastane ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pastane haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.