Panelvan

Panelvan

Son dakika panelvan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan panelvan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını panelvan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Panelvan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan panelvan gelişmeleri de dahil olmak üzere 283 panelvan haberi bulunmuştur. Tüm panelvan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bahçelievler'de yüz yüze geldiği hırsızları paspas sopası ile kovaladı
Bahçelievler'de yüz yüze geldiği hırsızları paspas sopası ile kovaladı Bahçelievler'de hırsızlar ile yüz yüze gelen iş yeri sahibi, hırsızları paspas sopası ile kovaladı. Hırsızlık anları ve iş yeri sahibinin hırsızları kovalama anı saniye saniye iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
4.01.2024 Gündem
İspark ücretlerine zam geldi
İspark ücretlerine zam geldi İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı üçüncü oturumunda İspark'ın otopark ücret tarifelerine yüzde 57'ye varan oranda zam yapıldı. İBB Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edilen İspark'ın yeni ücret tarifesi, bugünden itibaren geçerli olmak kaydıyla 31 Aralık 2023 tarihine kadar geçerli olacak. 3 Metro projesi için toplam 688 Milyon Euro dış borçlanma yetkisi verildi.
11.10.2023 Ekonomi
4 yaşındaki Zayn bu kez tır kullandı
4 yaşındaki Zayn bu kez tır kullandı Kullandığı araçlarla adından söz ettiren 4 yaşındaki Zayn Sofuoğlu, iki arazi aracı ve bir panelvan minibüs yüklediği 20 metre uzunluğundaki tırı babası Kenan Sofuoğlu’nun pistinde kullandı. Sosyal medyada paylaşılan görüntü ise büyük beğeni kazandı.
2.10.2023 Haber
Kenan Sofuoğlu’nun 4 yaşındaki oğlu Zayn  bu kez tır kullandı
Kenan Sofuoğlu’nun 4 yaşındaki oğlu Zayn bu kez tır kullandı Kullandığı araçlarla adından söz ettiren 4 yaşındaki Zayn Sofuoğlu, iki arazi aracı ve bir panelvan minibüs yüklediği 20 metre uzunluğundaki tırı babası Kenan Sofuoğlu’nun pistinde kullandı. Sosyal medyada paylaşılan görüntü ise büyük beğeni kazandı.
2.10.2023 Yaşam
4 yaşındaki Zayn Sofuoğlu 20 metrelik tıra üç araç yükledi
4 yaşındaki Zayn Sofuoğlu 20 metrelik tıra üç araç yükledi Yaşıtları oyuncakla oynarken kullandığı araçlar ile gündemden düşmeyen 4 yaşındaki Zayn Sofuoğlu, bu sefer de 20 metre uzunluğundaki tıra iki arazi aracı ve bir panelvan minibüs yükledi.
30.09.2023 Haber
4 yaşındaki Zayn Sofuoğlu 20 metrelik tıra üç araç yükledi
4 yaşındaki Zayn Sofuoğlu 20 metrelik tıra üç araç yükledi Yaşıtları oyuncakla oynarken kullandığı araçlar ile gündemden düşmeyen 4 yaşındaki Zayn Sofuoğlu, bu sefer de 20 metre uzunluğundaki tıra iki arazi aracı ve bir panelvan minibüs yükledi. Minik Zayn’in boyundan büyük araçları adeta oyuncak bir araç gibi rahat kullanabildiği video sosyal medyada büyük beğeni kazandı.
30.09.2023 Yaşam
Minivan Nedir, Neye Denir? Minivan İle Panelvan Farkları Nelerdir?
Minivan Nedir, Neye Denir? Minivan İle Panelvan Farkları Nelerdir? Minivan, çok amaçlı araç veya MPV olarak da bilinmektedir. Şahsi kullanım için tasarlanmış olan minivanlar genel olarak tek veya çift kutu olarak tasarlanmaktadır. Bu şekilde ise minivan kullanımında maksimum iç hacim sağlanması hedeflenmektedir. Minivan araçlar sedan, station wagon ve hatchback olarak bilinen araçlara göre daha yüksek tasarlanmıştır. Minivan araçlar hafif ticari araç olarak nitelendirilmektedir. 
4.06.2023 Gündem
İstanbul Sultangazi'de İETT otobüsü bariyerlere çarptı: Yaralılar var
İstanbul Sultangazi'de İETT otobüsü bariyerlere çarptı: Yaralılar var Sultangazi'de Arnavutköy yolu, Habipler girişinde İETT otobüsü bariyerlere çarptı. Kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulansla çevredeki hastanelere götürüldü. Ekiplerin olay yerindeki çalışması sürüyor.
11.03.2023 Gündem
Noterde imza atılmayınca anladı! 314 bin TL uçtu gitti
Noterde imza atılmayınca anladı! 314 bin TL uçtu gitti Adana'da bir vatandaş internetten bulduğu aracı almak isterken, kendilerini askeri personel olarak tanıtan 2 şahıs tarafından dolandırıldı. Dolandırılan adam, şahısların hesaplarına 314 bin TL gönderdiği halde noterde imza atılmadığını öğrenince durumu anladı.
10.01.2023 Yaşam
E 5 neden kapalı, trafik kazası mı oldu? E-5 Karayolu trafik durumu…
E 5 neden kapalı, trafik kazası mı oldu? E-5 Karayolu trafik durumu… E 5 neden kapalı, trafik kazası mı oldu? E-5 Karayolu Beylikdüzü istikametinde minibüse çarpan otomobil takla attı. Yol tamamen trafiğe kapandı.
20.10.2022 Yaşam
Gelin ve damada 'gelinlik' şoku! Uyuyup bekledi, sonra böyle görüntülendi
Gelin ve damada 'gelinlik' şoku! Uyuyup bekledi, sonra böyle görüntülendi Sultangazi'de Furkan ve Esma Gökdemir çiftinin düğün için kiraladığı gelinlik ve kına gecesi giysileri, teslim etsin diye verdikleri yeğenlerinin panelvanından çalındı. Hırsızın önce panelvan bagajında uyuduğu, daha sonra da gelinlik ve kına gecesi giysilerini çalıp kaçtığı ortaya çıktı. 
7.10.2022 Yaşam
FSM Köprüsü'nde polislerin dur ihtarına uymayan sürücü iki polise çarptı
FSM Köprüsü'nde polislerin dur ihtarına uymayan sürücü iki polise çarptı Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü girişinde uygulama yapan polis ekiplerinin dur ihtarına uymayan sürücü, iki polis memuruna çarptı. Çarptıktan sonra kaçmaya çalışan sürücü başka bir araca çarpmasının ardından gözaltına alındı.
10.09.2022 Yaşam
Panelvan araç ile servis minibüsü çarpıştı! Çok sayıda yaralı
Panelvan araç ile servis minibüsü çarpıştı! Çok sayıda yaralı Bağcılar’da panelvan araç ile servis minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.
13.08.2022 Yaşam
Küçükçekmece’de kaza yaptıkları aracı bırakıp kaçtılar
Küçükçekmece’de kaza yaptıkları aracı bırakıp kaçtılar Küçükçekmece’de önce bir araca ardından İETT otobüsüne çarpan otomobilin sürücüsü aracını bırakıp olay yerinden kaçtı. Yaralanan olmayan kaza maddi hasarla atlatıldı.
9.07.2022 Yaşam
Minibüsle çarpışan otomobil takla attı: 3 yaralı
Minibüsle çarpışan otomobil takla attı: 3 yaralı Silivri’de panelvan minibüsle çarpışan otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.
7.07.2022 Yaşam
Sultangazi'de zorla araçtan indirdikleri sürücüyü darbettiler
Sultangazi'de zorla araçtan indirdikleri sürücüyü darbettiler Sultangazi'de, duran trafikte araçlarından inen 3 kişi, zorla panelvan aracından indirdikleri sürücüyü darbetti. O anlar cep telefonu kamerasına yansırken, tarafların birbirlerinden şikayetçi olmadıkları öğrenildi.
12.06.2022 Yaşam
İşçileri taşıyan minibüs kaza yaptı: 11 yaralı
İşçileri taşıyan minibüs kaza yaptı: 11 yaralı Ümraniye’de Şile yolunda, inşaat işçilerini taşıyan minibüs emniyet şeridinde duran hafriyat kamyonuna arkadan çarptı. Kazada 2’si ağır 11 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi.
27.05.2022 Yaşam
Yeni Trafic yıllara çıktı
Yeni Trafic yıllara çıktı Panelvan ve Combi 5+1’de sunulan düz vites versiyonların yanı sıra Trafic Combi 5+1 ve Trafic Combi 8+1’de sunulan otomatik vites seçenekleri de satışa çıktı.
24.05.2022 Otomobil
Antalya'da ele geçirildi! Piyasa değeri 6 milyon TL...nargiler
Antalya'da ele geçirildi! Piyasa değeri 6 milyon TL...nargiler Antalya'da bir fabrika ve eklentilerinde piyasa değeri yaklaşık 6 milyon TL'yi bulan, 13 ton 300 kilogram bandrolsüz nargile tütünü ele geçirildi.
11.04.2022 Yaşam
Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Araba fiyatlarında böylesi görülmedi! Ortalık karıştı
Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Araba fiyatlarında böylesi görülmedi! Ortalık karıştı Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Pandemi ve Rusya ile Ukrayna arasında kriz araba fiyatlarını olumsuz etkiledi. Sıfır arabada tedarik sıkıntısı sürüyor. İkinci el arabada ise satıcılar piyasanın durgunluğundan şikayet ediyor. Vatandaşlar ise ne yapacağın şaşırmış durumda. Araba almak isteyenler bu planını ertelerken. Kendi arabasını satmak isteyenler ise bu düşünceden şimdilik vazgeçiyor. Öte yandan araba fiyatlarına değinen Peugeot Türkiye Genel Müdürü Anaç, "Satış fiyatlarında otomotivciler olarak bizi etkileyen şey sadece kurdaki artış değil. Dünyada genelde bir enflasyon var zaten. Yani hammadde fiyatlarında artış var. Bu da üretim maliyetlerine yansıyor." dedi. İkinci el araba fiyatlarında ise durgunluk sebebiyle yüzde 10'lara varan indirim gerçekleşti. İşte araba fiyatlarıyla ilgili tüm detaylar...
21.03.2022 Ekonomi
İkinci el araba piyasası ile ilgili flaş gelişme! Büyük düşüş! Ellerinde kaldı
İkinci el araba piyasası ile ilgili flaş gelişme! Büyük düşüş! Ellerinde kaldı Araba almak isteyen milyonları ilgilendiriyor. İkinci el araba piyasasıyla ilgili flaş gelişme. Pandemi ile birlikte canlanan ikinci el araba piyasasında durgunluk yaşanıyor. İkinci el satıcıları iş olmaması sebebiyle şikayetçi. Öte yandan ikinci el araba fiyatlarında yüzde 10 civarında düşüş gerçekleşti. Uzmanlar ise fiyatların daha da düşeceğini belirtiyor. İşte ikinci el araba piyasası ve fiyatlarıyla ilgili tüm gelişmeler...
12.03.2022 Ekonomi
Araba almak isteyen milyonları kapsıyor! Araba fiyatlarında indirim! Oran belli oldu! İkinci el araba...
Araba almak isteyen milyonları kapsıyor! Araba fiyatlarında indirim! Oran belli oldu! İkinci el araba... İkinci el araba fiyatlarında flaş gelişme! İkinci el araba fiyatları yüzde 15 oranında düştü. Araba satışlarında ise yüzde 80 oranında azalma var. İkinci el araba fiyatlarındaki düşüşün ise sıfır arabada yapılan matrah düzenlemesiyle alakalı olduğu ifade ediliyor. Öte yandan şubat ayında en çok beyaz, siyah, gri, gümüş gri ve kırmızı renkli, yakıt türü dizel olan ve 2016 model yılı olan araçların ilanı yayınlandı. Peki ikinci el araç fiyatlarında daha düşüş gerçekleşecek mi? İşte ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili tüm detaylar...
7.03.2022 Ekonomi
Uber büyük araçlarla Türkiye'de yeniden hizmete başladı!
Uber büyük araçlarla Türkiye'de yeniden hizmete başladı! Uber, Türkiye'de XL hizmetini Siyah Taksi adıyla geri getirdi. Sosyal medyadan duyurulan hizmet için UKOME kararına atıfta bulunuldu. Lüks sınıftaki siyah taksilerin ücreti sarı ve turkuaz taksilere göre daha pahalı.
21.02.2022 Ekonomi
Aracın üzerine 'İşte böyle çalarız' yazıp kaçan hırsızlar yakalandı
Aracın üzerine 'İşte böyle çalarız' yazıp kaçan hırsızlar yakalandı İstanbul Esenyurt’ta inşaat malzemelerinin olduğu depoyu soyduktan sonra hırsızlıkta kullandıkları çalıntı aracın üzerine “İşte böyle çalarız” yazıp kapı kısmına da gülücük çizen hırsızlar yakalandı. Öte yandan şüphelilerin çaldıkları oto malzemelerini Esenyurt ilçesindeki “Bit Pazarı” olarak tabir edilen pazar yerinde sattıkları tespit edildi.
29.12.2021 Yaşam
Çaldıkları arabanın üzerine “İşte böyle çalarız” yazıp kaçtılar
Çaldıkları arabanın üzerine “İşte böyle çalarız” yazıp kaçtılar Esenyurt’ta hırsızlar, bıraktığı mesaj ile görenlere pes dedirtti. Çaldıkları panelvan aracı kullanarak inşaat malzemelerinin olduğu bir depoyu soyan hırsızlar, işleri bittikten sonra ise çaldıkları panelvanı sokak ortasında bıraktılar. Çalıntı araçla hırsızlık yaptıkları yetmezmiş gibi bir de aracın üzerine “İşte böyle çalarız” yazan şahıslar, kapı kısmına da gülücük çizerek kayıplara karıştılar.
27.12.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Panelvan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki panelvan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.