Özyönetim

Özyönetim

Son dakika özyönetim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan özyönetim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını özyönetim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özyönetim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özyönetim gelişmeleri de dahil olmak üzere 103 özyönetim haberi bulunmuştur. Tüm özyönetim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Üçlü zirvenin ardından 16 maddelik bildiri! Suriye detayı dikkat çekti
Üçlü zirvenin ardından 16 maddelik bildiri! Suriye detayı dikkat çekti Dünyanın merakla takip ettiği 3'lü zirve sonrası 16 maddelik bildiri yayımlandı. Bildiride, "Suriye'nin çeşitli bölgelerindeki terör örgütleri ve bunlarla iltisaklı farklı isimlerdeki grupların artan varlık ve faaliyetlerini kınamışlardır." denildi.
19.07.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanlığı seçiminin kaderini değiştirebilir! AK Parti, MHP...
Cumhurbaşkanlığı seçiminin kaderini değiştirebilir! AK Parti, MHP... AK Parti seçim yasasıyla ilgili değişiklikler için düğmeye bastı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, hukukçu milletvekilleriyle uzun süredir üzerinde çalıştıkları Seçim Yasası ve Siyasi Partiler yasası üzerindeki değişikliklerle ilgili bilgi verdi. Önemli değişikliklerin bulunduğu düzenlemenin 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerini etkileyeceği de ifade ediliyor.
31.05.2021 Siyaset
Türkiye, Rusya ve İran'dan ortak Suriye bildirisi
Türkiye, Rusya ve İran'dan ortak Suriye bildirisi İran İslam Cumhuriyeti, Rusya Federasyonu ve Türkiye Cumhuriyeti temsilcileri tarafından, 15'inci Astana formatındaki Suriye konulu yüksek düzeyli toplantının ardından ortak açıklama yapıldı.
17.02.2021 Siyaset
MHP Lideri Bahçeli'den sert tepki! 'Türk milletine hakarettir, hıyanettir, hürmetsizliktir'
MHP Lideri Bahçeli'den sert tepki! 'Türk milletine hakarettir, hıyanettir, hürmetsizliktir' MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'sözde cumhurbaşkanı' sözlerine tepki gösterdi. Bahçeli, "Sayın Cumhurbaşkanı'na 'sözde' demek Türk milletine, demokrasi kültürüne, milli egemenlik ilkelerine hakarettir, hıyanettir, hürmetsizliktir." dedi.
11.01.2021 Siyaset
ABD'nin paralarıyla hanedanlık kurmuş! Mazlum Kobani...
ABD'nin paralarıyla hanedanlık kurmuş! Mazlum Kobani... Terör örgütü YPG/PYD’nin elebaşı Mazlum Kobani kod adlı Ferhat Abdi Şahin’in ABD’nin desteğiyle örgütün kontrol ettiği bölgede, aile üyeleri ve yakın akrabalarını yönetimde görevler vererek kayırdığı ortaya çıkarıldı. Belçikalı yazarın araştırması büyük ses getirdi.
2.01.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Üçlü Astana Zirvesi'nde flaş açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Üçlü Astana Zirvesi'nde flaş açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'nin videokonferans yöntemiyle katıldığı Astana Formatında Türkiye-Rusya Federasyonu-İran Üçlü Zirvesi sona erdi.
1.07.2020 Siyaset
Özhaseki: Mansur Bey ile rakibiz ama düşman değil
Özhaseki: Mansur Bey ile rakibiz ama düşman değil Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, bir televizyon programında soruları yanıtladı. Özhaseki, CHP'nin adayı Mansur Yavaş'ı daha önce tanıdığını belirterek, "7 yıl Tarihi Kentler Birliği başkanlığı yaptım. Ben orada 7 yıllık başkanlık yaptım, orada tanıdım Mansur Beyi. Epeyden beri görüşmüyoruz ama aramızın kötü olması için bir neden göremiyorum. Mansur Bey ile rakibiz ama düşman değil. Bu memleketin çocuklarıyız nihayetinde. Benim kimseyle kavgam olmaz." dedi
15.01.2019 Siyaset
Bakan Özhaseki: Katiller sürüsünü paçavraları ile eştikleri çukurlara gömdük
Bakan Özhaseki: Katiller sürüsünü paçavraları ile eştikleri çukurlara gömdük Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, terör örgütü PKK'nın şehirler ve köylerden temizlendiğini belirterek, "Katiller sürüsünü paçavraları ile birlikte eştikleri çukurlara gömdük" dedi.
28.10.2017 Siyaset
Hendek siyaseti ‘evet’i körükledi!
Hendek siyaseti ‘evet’i körükledi! Güneydoğu’da PKK’nın hendek ve barikat kurduğu tüm ilçelerde ‘evet’ oyu ciddi oranda yükseldi. Bazı ilçelerde evet bloğu lehine artış 5 katı geçti...
29.09.2021 Gündem
Dağdaki PKK'lılara kadro vermişler!
Dağdaki PKK'lılara kadro vermişler! İçişleri Bakanlığı hazırladığı raporda neden belediyelere kayyum atandığını açıkladı
29.09.2021 Gündem
MHP teşkilatı referandum kararını açıkladı
MHP teşkilatı referandum kararını açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, “Millet için evet, devlet için evet, Cumhuriyet için evet, Türklüğün bekası için, elbette Türkiye için evet diyoruz” dedi.
22.03.2017 Siyaset
'Yüzde 8’i geçerse memleketi terk ederim!'
'Yüzde 8’i geçerse memleketi terk ederim!' AK Parti MKYK Üyesi ve İstanbul milletvekili Burhan Kuzu, Cumhurbaşkanlığı sistemi ile özyönetim ve özerkliğin geleceği yönündeki söylemleri eleştirerek, yeni sistemde ülkenin rejimi ile zerre kadar sıkıntı çıkaracak bir hükmün olmadığını açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Burhan Kuzu: Kemal Bey'i dinlediyseniz kafanız karışır
Burhan Kuzu: Kemal Bey'i dinlediyseniz kafanız karışır AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Başkanlık Sistemi' ile ilgili açıklamalarını eleştirerek, "Başkanlık sistemi denilince kafanız karışabilir. Hele bir de Kemal Bey'i dinleyerek gelinmişse iyice karışır. Öyle laflar ediyorlar ki, o laflara cevap verilir mi verilmez mi? Bir yığın işimizi zorlaştıran, durduk yere havayı bulandıran tespitlerde bulunuyorlar" dedi.
29.09.2021 Gündem
Suriye'den Donald Trump’a çağrı
Suriye'den Donald Trump’a çağrı Suriye Dışişleri Bakanı Velid Muallim ABD’nin müstakbel başkanı Donald Trump’tan Suriye’de silahlı gruplara verilen desteği sonlandırmasını istedi.
17.06.2021 Dünya
Şam'dan Donald Trump'a çağrı
Şam'dan Donald Trump'a çağrı Suriye Dışişleri Bakanı Velid Muallim, ABD'nin yeni başkanı Donald Trump'tan Suriye'de silahlı gruplara verilen desteği sonlandırmasını istedi
17.06.2021 Dünya
O PKK'lıdan şoke eden itiraflar
O PKK'lıdan şoke eden itiraflar Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yakalandığını açıkladığı"üst düzey PKK yöneticisi"nin, "Aslında bize çok ciddi kaynaklardan gelen bilgilere göre, Mayıs 2016’da darbe olacak ve Cumhurbaşkanı’nın başını alacaklardı" dediğini öne sürdü.
29.09.2021 Gündem
Devlet Bahçeli'den CHP'ye Anayasa daveti!
Devlet Bahçeli'den CHP'ye Anayasa daveti! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, anayasa değişikliğiyle ilgili, "Bu süreçte CHP naz etmemeli, kapris yapmamalı, geri durmamalıdır. Başbakan'a kapıları açıksa teklifi bir de biz görelim diyorlarsa buyursunlar kafa kafaya verelim. El ele omuz omuza gönül gönüle fiili açmazı giderelim" dedi.
29.09.2021 Gündem
Güneydoğu’daki siyasetçilere silah ve koruma
Güneydoğu’daki siyasetçilere silah ve koruma AK Parti’nin Afyonkarahisar Kampı’nda, terörle mücadele konusu da konuşuldu. İçişleri Bakanı Soylu yaptığı konuşmada, Güneydoğu'daki siyasetçilere silah ruhsatı vereceklerini, korucuları da koruma olarak görevlendireceklerini belirtti
29.09.2021 Gündem
Başbakan'dan CHP'ye çok sert sözler
Başbakan'dan CHP'ye çok sert sözler Başbakan Binali Yıldırım, partisinin grup toplantısında konuştu. Başbakan ana muhalefet lideri Kema Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi
29.09.2021 Gündem
Terörün Doğu koridoru
Terörün Doğu koridoru Türkiye'yi güneyden kuşatma planı doğrultusunda Suriye'nin kuzeyinde DAEŞ'in boşalttığı bölgelere yerleştirilen terör örgütü PKK, tüm dikkatler buradaki iç savaşa yönelmişken, Irak'ın kuzeyinde de faaliyet alanını genişletti.
29.09.2021 Gündem
‘Tek bir atışla Tahir Elçi’yi vurdu’
‘Tek bir atışla Tahir Elçi’yi vurdu’ Sur’daki operasyonlar sürerken teslim olan 40 sanık hakkında hazırlanan iddianamede tutuksuz sanik Ekrem Ö. Baro Başkanı Tahir Elçi’nin vurulma görüntülerini izlediğini söyledi: Net bir şekilde Mahsum Gürkan’ın tek bir atışla Tahir Elçi’yi vurduğunu gördümta
29.09.2021 Gündem
Sur iddianamesinin sanığı: Tahir Elçi'yi vuranı bizzat gördüm
Sur iddianamesinin sanığı: Tahir Elçi'yi vuranı bizzat gördüm Sur ilçesindeki olaylara yönelik hazırlanan iddianamede tutuksuz sanık verdiği ifadede, Tahir Elçi'nin öldürülme anını anlatarak, 'Tek bir atışla Tahir Elçi'yi vurduğunu bizzat gördüm' dedi
29.09.2021 Gündem
Tunceli'de bir terörist etkisiz hale getirildi
Tunceli'de bir terörist etkisiz hale getirildi Genelkurmay Başkanlığı, Tunceli’nin Mazgirt ilçesinde bir teröristin etkisiz hale getirildiğini, Ardahan ve Ağrı’da ise 8 işbirlikçinin gözaltına alındığını açıkladı.
29.09.2021 Gündem
'PKK en kötü zamanını yaşıyor'
'PKK en kötü zamanını yaşıyor' PKK’nın 7 Haziran’dan sonra kazılan hendekler ile çatışmaları il ve ilçe merkezlerine taşımasının ardından başlayan güvenlik operasyonları büyük ölçüde sonuçlandı...
29.09.2021 Gündem
‘PKK hendeğin altında kaldı!’
‘PKK hendeğin altında kaldı!’ Bölgedeki askeri kaynaklardan alınan bilgilere göre; PKK tarafından başlatılan sözde direniş ve öz yönetim hayalleri Nusaybin’de hezimetle sonuçlandı. PKK’nın yaptığı çekilme açıklamasının da örgütün bölgede tükendiğinin ve acizliğinin bir ispatı olduğu belirtildi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Özyönetim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özyönetim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.