Otorite

Otorite

Son dakika otorite haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan otorite ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını otorite haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Otorite

haberleri sayfasında son dakika yaşanan otorite gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.213 otorite haberi bulunmuştur. Tüm otorite haberleri aşağıda listelenmiştir.
Deniz Çoban, sızan MHK toplantısını değerlendirdi!
Deniz Çoban, sızan MHK toplantısını değerlendirdi! 1 Mart 2024’te online olarak gerçekleşen MHK Eğitim Toplantısı’nın kayıtlarından bir bölüm önceki gece sızdırılmış, sonrasında ise TFF kaydın tamamını yayınlamıştı. Kayıtlardaki konuşmalar gündemde yer alırken eski hakem Deniz Çoban, görüntüleri değerlendirdi.
27.03.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'dan Fenerbahçe ve Mert Hakan açıklaması: Nasıl bir ceza verilecektir?
Galatasaray'dan Fenerbahçe ve Mert Hakan açıklaması: Nasıl bir ceza verilecektir? Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe'nin Pendikspor'u 4-1 yendiği maç sonrasında birçok pozisyon kamuoyunda tartışılmıştı. Ezeli rakip Galatasaray, Fenerbahçe ve Mert Hakan Yandaş hakkında açıklamalarda bulundu.
11.03.2024 Futbol
Toyota yüz binlerce aracı geri çağırıyor
Toyota yüz binlerce aracı geri çağırıyor Toyota Motor, ABD'de 280 bin 663 aracı servislere geri çağırma kararı aldı.
27.02.2024 Ekonomi
Tarihte Site Ne Demek? Şehir Devletlerinin Özellikleri Nelerdir?
Tarihte Site Ne Demek? Şehir Devletlerinin Özellikleri Nelerdir? İlk çağdan itibaren site kelimesi farklı devletler ve şehirler tarafından kullanılırdı. Türk Dil Kurumu açısından bakıldığı vakit, kendi yasaları ile yöneten bir ya da birden fazla kentten oluşan devletler şeklinde ifade edilirdi. Özellikle ilk çağ ile beraber birçok farklı dönemde bu kelime taşıdığı anlam ile birlikte kullanılmıştır.
10.02.2024 Yaşam
Orhan Asena Eserleri Nelerdir? Orhan Asena Eserlerinin Özellikleri...
Orhan Asena Eserleri Nelerdir? Orhan Asena Eserlerinin Özellikleri... Orhan Asena, Türk Tiyatro tarihinin en önemli kalemidir. Tarihi konularda eserlere imza vererek Türk Tiyatrosunun Shakespeare’i olarak tanımıştır. Küçük yaşlardan itibaren şiir ve öyküler yazan Asena Lise döneminde Tiyatro eserleri yazmaya başlamıştır. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezunudur.
10.02.2024 Yaşam
Tiranlık Nedir, Tdk Sözlük Anamı Ne Demek? Tiranlık Yönetimi Özellikleri Nelerdir?
Tiranlık Nedir, Tdk Sözlük Anamı Ne Demek? Tiranlık Yönetimi Özellikleri Nelerdir? Tiran, kelime anlamı olarak zorba anlamına gelir. Tiran kelimesi diktatör, zalim, acımasız ya da gaddar kelimeleri ile de eş anlamlıdır.
9.02.2024 Yaşam
Manda Ve Himaye Nedir? Manda Ve Himaye İlk Kez Nerede Reddedildi?
Manda Ve Himaye Nedir? Manda Ve Himaye İlk Kez Nerede Reddedildi? Tarihte sık sık duyduğumuz kavramlar arasında manda ve himaye tabirleri bulunmaktadır. Manda ve himaye nedir ve bir ülke için ne anlam ifade etmektedir.
31.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'deki katliamların önüne geçeceğimiz günler yakındır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'deki katliamların önüne geçeceğimiz günler yakındır İlim Yayma Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kendi evlatlarımızı teknolojiyle birlikte hızla bünyemizi saran yeni iletişim mecralarının sinsi, yıkıcı ve olumsuz etkilerine karşı korumak zorundayız. Artık hem İslam aleminde hem Türk dünyasında geçmişe göre çok daha farklı, çok daha olumlu, çok daha cesur bir hava vardır. Zalim İsrail yönetiminin Batı devletlerinden aldığı destekle sürdürdüğü Gazze’deki katliamların, Kudüs’teki mütecaviz eylemlerinin önüne geçeceğimiz günler de endişe etmeyin, Allah’ın izniyle yakındır" ifadelerini kullandı.
16.12.2023 Gündem
Bitcoin neden yükseldi, Bitcoin’deki yükseliş devam edecek mi? Bitcoin şu an kaç dolar?
Bitcoin neden yükseldi, Bitcoin’deki yükseliş devam edecek mi? Bitcoin şu an kaç dolar? Bitcoin 2021 yılının Kasım ayında gördüğü yılında gördüğü 69 bin dolarlık tarihi zirvesine yaklaşmaya başladı. Bitcoin bugün 44 bin doların üzerine yükseliş gerçekleştirdi. Kasım 2021'de 68 bin 990 doları gören Bitcoin, o tarihten bu yana yaklaşık olarak yüzde 39 değer kaybetmişti. Peki, Bitcoin neden yükseldi, Bitcoin’deki yükseliş devam edecek mi? Bitcoin şu an kaç dolar?
6.12.2023 Ekonomi
Okan Buruk sinir küpüne döndü! Bir şey yapamadı, takımda otorite yok
Okan Buruk sinir küpüne döndü! Bir şey yapamadı, takımda otorite yok İstanbulspor, Trendyol Süper Lig'in 3'üncü haftasında ertelenen mücadelede Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki müsabakada Abdulkadir Bitigen düdük çaldı. Galatasaray, zorlu maçta İstanbulspor'u 1-0'lık skorla geçti. Okan Buruk'u sinir küpüne döndüren olayın detayları ortaya çıktı.
27.09.2023 Galatasaray
Dünyaca ünlü yıldızlar şampiyonluk için top koşturacak! Neymar ve Ronaldo sahnede
Dünyaca ünlü yıldızlar şampiyonluk için top koşturacak! Neymar ve Ronaldo sahnede Dünyanın en büyük kıtasında, futbolun en büyük yıldızlarının mücadelesi yarın başlayacak. Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Neymar, Sadio Mane, Kante, Fabinho ve Brozoviç gibi dünyaca ünlü yıldızlar şampiyonluk için top koşturacak.
17.09.2023 Şampiy10
MİT'ten Suriye'nin kuzeyinde kritik operasyon
MİT'ten Suriye'nin kuzeyinde kritik operasyon Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), PKK/YPG Askeri Eğitim Sorumlusu Serhat Serhildan kod adlı Muhtesim Akyürek’i Suriye’nin Amude kasabasında etkisiz hale getirdi.
11.09.2023 Gündem
Bakan Kacır ve Selçuk Bayraktar CNN Türk'te: Yarış devam ediyor
Bakan Kacır ve Selçuk Bayraktar CNN Türk'te: Yarış devam ediyor Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Kacır ve BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar CNN Türk ekranlarında açıklamalarda bulundu. Bayraktar TB3'ün yakında havalanacağını açıklayan Selçuk Bayraktar " Katlanır kanatlı ilk SİHA olmuş olacak. Deniz havacılığında yeni bir çığır açacak. Binlerce km'lik keşif yapabilecek." ifadelerini kullandı.
31.08.2023 Gündem
Kasalarca domatesi çöpe döktüler! Sosyal medyada gündem oldu, O market için harekete geçildi
Kasalarca domatesi çöpe döktüler! Sosyal medyada gündem oldu, O market için harekete geçildi Sosyal medyada domateslerin kasa kasa çöpe atıldığı görüntüler bir andan gündem oldu. İstanbul Ticaret İl Müdürlüğü, domateslerin çöpe döküldüğüne dair sosyal medyada yayınlanan görüntülerin ardından gerekli inceleme ve denetimleri gerçekleştirdi. Markette incelemelerde bulunan İstanbul Ticaret İl Müdürlüğü'nden konuya ilişkin açıklama yapıldı.
18.08.2023 Yaşam
Nijer'deki Türk vatandaşları Türkiye'ye getirildi
Nijer'deki Türk vatandaşları Türkiye'ye getirildi Askeri darbe yönetimi tarafından hava sahası kapatılan Nijer'de mahsur kalan Türk vatandaşları, özel izinle gerçekleşen bir uçuşla Türkiye'ye getirildi.
9.08.2023 Gündem
Sahte tarihi eser skandalı! 'Bu vatana ihanettir' diyerek ayrıntıları anlattı
Sahte tarihi eser skandalı! 'Bu vatana ihanettir' diyerek ayrıntıları anlattı Tarihi eser kaçakçılarının akılalmaz oyunu ortaya çıktı! Define avcıları tarihi eser bulamayınca taklit eser üretmeye başladı. Konuya ilişkin detayları aktaran Uluslararası Strateji Kalkındırma Araştırma Derneği Genel Başkanı ve Koruma ve Restorasyon Uzmanı Cemil Karabayram, tarihi eser kaçakçılığını vatana büyük bir ihanet olarak değerlendirdiğini söyledi.
2.08.2023 Yaşam
Falda Çizme Görmek Ne Demek? Kahve Falında Çizme Nasıl Yorumlanır?
Falda Çizme Görmek Ne Demek? Kahve Falında Çizme Nasıl Yorumlanır? Falda çizme görmek yakın zamanda yolculuğa çıkmaya ve güzel haberler almaya işarettir. Falda çıkan çizmenin iş hayatında alınacak başarılar şeklinde yorumlanması da mümkündür. 
27.07.2023 Gündem
Falda Anahtar Görmek Ne Demek? Kahve Falında Anahtar Nasıl Yorumlanır?
Falda Anahtar Görmek Ne Demek? Kahve Falında Anahtar Nasıl Yorumlanır? Anahtarlar, dünya çapında birçok toplumda ve törenlerde çağlar boyunca otorite ve gücün sembolü olarak kullanılmıştır. Anahtar, fal sembolizminde bilgi ve başarıyı temsil eder. Anahtar sahibi dışındakilere kapalı olan kapıları açabilirler. Bir anahtara sahip olmak, bir kişinin kilitli odalara erişmesini sağlar.
18.07.2023 Gündem
Türk ve Yunan mutfağında yeni tartışma: Kokoreç kimin?
Türk ve Yunan mutfağında yeni tartışma: Kokoreç kimin? Baklava, cacık ve Türk kahvesinin ardından, Türkiye-Yunanistan arasında şimdi de ‘kokoreç’ tartışması alevlendi. Dünya mutfağı konusunda önemli bir otorite konumundaki ‘Taste Atlas’ (Lezzet Atlası), yaptığı ankette ‘En İyi Sakatat Yemekleri’ listesinde Yunan lezzeti “kokoretsi”yi ilk sıraya koydu. Türkiye’den “kokoreç” ise aynı listede 4. sırada yer aldı. Bunun üzerine sosyal medyada “Kokoreç Türk’tür” tartışması başladı.
10.06.2023 Yaşam
Prof. Dr. Orta: Trakya'da böyle bir sonu bekliyorum
Prof. Dr. Orta: Trakya'da böyle bir sonu bekliyorum Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Biyosistem Mühendisliği Arazi ve Su Kaynakları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Halim Orta, kuraklığın çok sıkı geldiğini belirterek, “Tüm canlıları etkiler, çok sinsi gelir, ne kadar kalacağı belli olmaz. Tüm canlıları çaresiz bırakır, depremde insanlardan başka çok ölen olmadı ama kuraklıkta tüm canlılar, ekosistem durur, istop eder her şey. O çaresizlik içerisinde ne kadar süreceğini de bilemezsiniz ve o çaresizlik de göçlere kadar sürer gider. Trakya'da böyle bir sonu bekliyorum" dedi.
22.03.2023 Gündem
John Wick filmlerinin yıldızı usta aktör Lance Reddick hayatını kaybetti
John Wick filmlerinin yıldızı usta aktör Lance Reddick hayatını kaybetti Rol aldığı sayısız film ve diziyle tanınan, John Wick film serisindeki rolüyle kendisine geniş bir hayran kitlesi yaratan ABD’li usta oyuncu Lance Reddick hayatını kaybetti.
18.03.2023 Magazin
Türkiye 3 metre kaydı ne demek, Türkiye 3 metre nereye kaydı? Türkiye’nin 3 metre kaymasının sonuçları ne?
Türkiye 3 metre kaydı ne demek, Türkiye 3 metre nereye kaydı? Türkiye’nin 3 metre kaymasının sonuçları ne? İtalya'nın deprem ve volkanik hareketlilik konusunda otorite kabul edilen kurumu olan INGV'nin başkanı Carlo Doglioni, Kahramanmaraş merkezli depremlerin, Anadolu yarımadasını 3 metre batı yönünde kaydırdığını söyledi. Peki, Türkiye 3 metre kaydı ne demek, Türkiye 3 metre nereye kaydı? Türkiye’nin 3 metre kaymasının sonuçları ne?
8.02.2023 Gündem
Seçim tarihi ile ilgili tartışmalar ortaya çıktı! Takvim değil oy verme günü esas
Seçim tarihi ile ilgili tartışmalar ortaya çıktı! Takvim değil oy verme günü esas Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim tarihi olarak 14 Mayıs’ı işaret etmesinin ardından seçim kararının 9-10 Mart gibi açıklanabileceğinin belirtilmesi siyasette yeni bir tartışmaya neden oldu.
21.01.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten İsveç'teki skandal PKK gösterisine tepki
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten İsveç'teki skandal PKK gösterisine tepki AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Çelik, "Böylesine çirkin eylem ifade hürriyeti olarak kabul edilemez. İsveç Başbakanı, İsveç'in NATO'ya üyeliğine engel olmak için sabotaj dedi. İsveç'teki savcı bunların cezalandırılmayacağını söylemiş. Hakaret davası olarak ele alınabileceğini, herhangi bir şekilde cezalandırılmayacaklarını söylemiş. Bundan şu sonuç çıkıyor, İsveç terör yandaşı olarak kendini konumlandırır." dedi.
16.01.2023 Gündem
Bakan Koca: İlacın sahte olduğu belirlenince savcılığa suç duyurusunda bulunuldu
Bakan Koca: İlacın sahte olduğu belirlenince savcılığa suç duyurusunda bulunuldu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 'kanser hastalarına sahte ilaç kullandırıldı' iddiasına ilişkin, ''Mevcut iddia için biz soruşturmamızı 2019’da tamamladık. Soruşturma Sağlık Bakanlığı müfettişleri tarafından yapıldı ve ilacın sahte olduğu belirlenir belirlenmez ilgili tüm bilgi ve belgeler sunularak savcılığa suç duyurusunda bulunuldu'' dedi.
10.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Otorite ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki otorite haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.