Otobüs Şoförü

Otobüs Şoförü

Son dakika otobüs şoförü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan otobüs şoförü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını otobüs şoförü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Otobüs Şoförü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan otobüs şoförü gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.187 otobüs şoförü haberi bulunmuştur. Tüm otobüs şoförü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kazada hamile kadın öldü, bebeği kurtuldu, sürücü tutuklandı
Kazada hamile kadın öldü, bebeği kurtuldu, sürücü tutuklandı Adana’da 9 aylık hamile kadının ölümüne neden olan otobüs şoförü tutuklandı. Şoförün ifadesinde, "Kadının yola düştüğünü görmedim" dediği öğrenildi.
19.04.2024 Gündem
İETT otobüsü kaldırıma çıktı yayalara çarptı: 2 yaralı
İETT otobüsü kaldırıma çıktı yayalara çarptı: 2 yaralı Beyoğlu'nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği İETT otobüsü kaldırıma çıkarak 2 kişiye çarptı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.
1.04.2024 Gündem
Yolcularla tartışıp hakaret eden şoför otobüsü terk etti
Yolcularla tartışıp hakaret eden şoför otobüsü terk etti Bursa'da yolcular ile tartışıp, hakaret eden otobüs şoförü, daha sonra yol kenarına çektiği araçtan inip uzaklaştı. O anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.
1.04.2024 Gündem
Yolcuya muşta ile saldıran otobüs şoförüne gözaltı
Yolcuya muşta ile saldıran otobüs şoförüne gözaltı Ankara'da yol vermeme yüzünden motosiklet sürücüsü ile tartışan, araya giren F.C.K.'ya ise muşta ile saldıran belediye otobüsü şoförü C.B. gözaltına alındı. C.B., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
23.03.2024 Gündem
Otobüs şoförü tek teker sürdü, görenleri şaşkına çevirdi
Otobüs şoförü tek teker sürdü, görenleri şaşkına çevirdi Bursa'nın Nilüfer ilçesinde özel halk otobüsü, tek tekeri havada seyahat etti. O anlar kameraya yansıdı.
16.02.2024 Gündem
Otobüs şoförü tek teker sürdü, görenleri şaşkına çevirdi
Otobüs şoförü tek teker sürdü, görenleri şaşkına çevirdi Bursa’da özel halk otobüsü, tek tekeri havada seyahat etti. O anlar kameraya yansıdı.
16.02.2024 Vatan TV
Çöp evde kilitli tutulan Cem Muhammet'in kafasına çekiçle vurup, şişe kırmışlar
Çöp evde kilitli tutulan Cem Muhammet'in kafasına çekiçle vurup, şişe kırmışlar Bursa'da, kaçırdığı öne sürülen yeğeni Cem Muhammet A.'yı (11), çöp ev haline gelen dairede kilitli tuttuğu suçlamasıyla yargılanan Kamuran Pınar A.'nın (46) tahliyesine tepki gösterip, itiraz eden anne Yasemin A. (50), oğlunun yaşadığı ağır işkenceleri anlattığını belirterek, "Ağzını koli bandıyla bantlayıp, ellerini arkadan bağlayarak, soğukta balkondaki sandalyeye oturtup kafasından 5 litre su dökmüşler. Kafasına çekiçle vurup, şişe kırmışlar. Saçlarını çekerek koparıp, üzerine idrar atmışlar. Oğlum bulunmasaydı, organları satılacaktı" dedi.
8.02.2024 Gündem
9 kişinin öldüğü kazada kahreden detay! Otobüs şoförü hız sınırını 3 kat aşmış
9 kişinin öldüğü kazada kahreden detay! Otobüs şoförü hız sınırını 3 kat aşmış Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nca, Mersin'de 9 kişinin hayatını kaybettiği kazada otobüs şoförünün tünel içi giriş ve çıkışlarından sonra kademeli olarak 50, 40 ve 30 kilometre hıza inmesi gerekirken, 3 katı olan 98,7 kilometre hızla seyrettiğinin belirlendiği açıklandı.
16.01.2024 Gündem
İETT otobüsü direğe vurdu! 5 yolcu yaralandı
İETT otobüsü direğe vurdu! 5 yolcu yaralandı Avcılar E-5'te İETT otobüsü refüje çıkarak direğe vurdu. Kazada 5 yolcu yaralanırken, otobüs şoförü ise araçta sıkıştı. Yaralı yolcular hastaneye sevk edildi. İtfaiye ekipleri ise otobüs şoförünü sıkıştığı yerden kurtarmak için çalışma başlattı.
7.01.2024 Gündem
Yolcu otobüsü ile kamyon çarpıştı: 4 ölü, 36 yaralı
Yolcu otobüsü ile kamyon çarpıştı: 4 ölü, 36 yaralı Malatya'da yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti, 36 kişi yaralandı. Yaralılar ambulansla hastanelere kaldırıldı.
2.01.2024 Gündem
Huusmetlisini bulamadı arkadaşını öldürdü: Biri size yanlış yapıyorsa ve onu bulamıyorsanız; onun en yakın arkadaşını öldürürsünüz
Huusmetlisini bulamadı arkadaşını öldürdü: Biri size yanlış yapıyorsa ve onu bulamıyorsanız; onun en yakın arkadaşını öldürürsünüz Husumetlisinin arkadaşını öldürdü, mahkemedeki ifadesi kan dondurdu. Kayseri'de borç meselesi nedeniyle tartıştığı M.K.'yi bulmak için aracına bindiği onun taksi şoförü arkadaşı Mustafa Kılıçaslan'ı (25) öldüren Emre Kiremitçi (27), 'tasarlayarak adam öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Kiremitçi son savunmasında, "Manifestonun katı kuralları vardır. Biri size yanlış yapıyorsa ve onu bulamıyorsanız; onun en yakın arkadaşını öldürürsünüz. Ben de öyle yaptım" dedi.
28.12.2023 Gündem
Aile hekimi ile tartıştılar, duvara astıkları pankartla özür dilediler: Sabah gelirken gördüğüm pankarttaki yazı çok hoşuma gitti
Aile hekimi ile tartıştılar, duvara astıkları pankartla özür dilediler: Sabah gelirken gördüğüm pankarttaki yazı çok hoşuma gitti 13 yıldır Muş’un Hasköy ilçesinde görev yapan doktor, bir hasta ve yakını ile tartıştı. Tartıştıkları aile hekiminden görev yaptığı Toplum Sağlığı Merkezi'nin bahçesine astıkları pankartla özür diledi.
28.12.2023 Gündem
Muavinini ezerek öldüren otobüs şoförü tutuklandı; yolcu yüzünden tartışmışlar
Muavinini ezerek öldüren otobüs şoförü tutuklandı; yolcu yüzünden tartışmışlar Diyarbakır’da, mola verdikleri otogarda tartıştığı muavinini Abbas İşler’i (42) ezip ölümüne neden olan yolcu otobüsünün şoförü Sebahattin İnce (40) tutuklandı. İnce’nin mola verdikleri tesiste yemek yerken masaya bir yolcuyu davet ettiği bu nedenle de İşler ile aralarında tartışma çıktığı ortaya çıktı.
28.12.2023 Gündem
Şehirler arası otobüslerde yeni dönem! 1 Ocak'ta yürürlüğe giriyor
Şehirler arası otobüslerde yeni dönem! 1 Ocak'ta yürürlüğe giriyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nca 1 Ocak 2024 yılı itibarıyla şehirler arası otobüslerin konum, saat gibi anlık verilerinin paylaşıldığı araç takip cihazı takılacağı açıklandı. Tüm Otobüsçüler Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, "Şu anda Türkiye'deki 100 bine yakın araçta olması gereken bir sistem bu, ama yüzde 30'unda var, yüzde 70'inde yok. Yani 70 bin araca takılacak, 15-20 günlük süre içinde bunların takılmasının mümkün olmadığını bakanlığa ifade ettik. Zorunluluğu kaldırmayalım fakat yaptırımları erteleyelim. Çünkü çok ağır yaptırımlar geliyor, firmaların kapanmasına kadar olan bir süreci yaşatacaklar" dedi.
18.12.2023 Gündem
Lastikçilerde '25 Kasım kış lastiği' yoğunluğu
Lastikçilerde '25 Kasım kış lastiği' yoğunluğu İstanbul'da ticari araçlarda 1 Aralık-1 Nisan tarihleri arasında uygulanan kış lastiği zorunluluğu İstanbul Valiliği tarafından alınan kararla 25 Kasım'a çekildi. Meteorolojik verilere dayanılarak alındığı bildirilen karar sonrasında oto lastikçilerinde yoğunluk oluştu. 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda otobüs şoförlerinin kış lastiğine geçiş için sıra beklediği görüldü.
22.11.2023 Gündem
Bahçelievler’de feci kaza! İETT otobüsü aydınlatma direğine çarptı
Bahçelievler’de feci kaza! İETT otobüsü aydınlatma direğine çarptı Bahçelievler’de direksiyon hakimiyetini kaybeden İETT şoförü, demir bariyerlere aşıp aydınlatma direğine çarptı.
22.10.2023 Yaşam
Herkes bağırdı ama işe yaramadı! Otobüs şoförü bayıldı sonrası kabus
Herkes bağırdı ama işe yaramadı! Otobüs şoförü bayıldı sonrası kabus İstanbul Bağcılar'da seyir halindeyken şoförün baygınlık geçirmesi sonrası bir otobüs, 5 araca çarptı. Otobüs sürücüsü ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Görgü tanığı, 'İbrahim Toprak, “Arkadaş arabanın içinde bayılmıştı. Ayağa kalkınca da otobüsün içinde yere düştü. ' şeklinde konuştu.
18.10.2023 Yaşam
Sivas'ta 7 kişinin öldüğü kazada yeni gelişme! Yaralanan 40 kişiden 28'i taburcu oldu!
Sivas'ta 7 kişinin öldüğü kazada yeni gelişme! Yaralanan 40 kişiden 28'i taburcu oldu! Sivas'ta yolcu otobüsünün şarampole devrilip, 7 kişinin hayatını kaybettiği kazada yaralanan 40 kişiden 28'i taburcu edildi, diğerlerinin tedavisinin sürdüğü bildirildi.
16.10.2023 Yaşam
Yolcu otobüsü aydınlatma direğine çarptı: 16 yaralı
Yolcu otobüsü aydınlatma direğine çarptı: 16 yaralı Kayseri'nin İncesu ilçesinde kontrolden çıkan otobüs önce refüje ardından aydınlatma direğine çarptı. Kazada aralarında askerlerin de olduğu 16 yolcu yaralandı.
7.10.2023 Yaşam
Katliam gibi kazada 16 kişi ölmüştü! Şoförün aldığı ceza belli oldu
Katliam gibi kazada 16 kişi ölmüştü! Şoförün aldığı ceza belli oldu Gaziantep'te 16 kişinin hayatını kaybettiği, 30 kişinin de yaralandığı kazaya ilişkin açılan davada otobüs şoförü Abdülkadir Memiş, iyi hal indirimi uygulanarak 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.
21.09.2023 Gündem
Trafik magandası bu kez psikiyatristin yoluna çıktı! Her şeyi sosyal medyadan paylaştı
Trafik magandası bu kez psikiyatristin yoluna çıktı! Her şeyi sosyal medyadan paylaştı Arnavutköy'de otomobiliyle giden psikiyatrist, trafikte başka bir sürücü tarafından otomobille sıkıştırıldığı anları sosyal medya hesabından paylaştı. 
5.09.2023 Yaşam
Hesabındaki parayı görünce hayatının şokunu yaşadı! Yanlışlıkla zengin oldu
Hesabındaki parayı görünce hayatının şokunu yaşadı! Yanlışlıkla zengin oldu Karabük’te hastanede güvenlik görevlisi olarak çalışan Orhan Şanlı, hesabına yanlışlıkla gönderilen 500 bin lirayı sahibine iade etti.
5.09.2023 Yaşam
Otobüs şoförü, kalp krizi geçiren yolcuyu hastaneye yetiştirdi
Otobüs şoförü, kalp krizi geçiren yolcuyu hastaneye yetiştirdi Gaziantep'te özel halk otobüsü şoförü Erdal Balta (35), aracında kalp krizi geçiren Burak Şimşek'i (33) güzergahından çıkarak, hastaneye yetiştirdi.
5.09.2023 Yaşam
Otobüs şoförü, kalp krizi geçiren yolcuyu hastaneye böyle yetiştirdi
Otobüs şoförü, kalp krizi geçiren yolcuyu hastaneye böyle yetiştirdi Gaziantep'te özel halk otobüsü şoförü Erdal Balta (35), aracında kalp krizi geçiren Burak Şimşek'i (33) güzergahından çıkarak, hastaneye yetiştirdi.
5.09.2023 Haber
Düğün yolunda katliam gibi kaza: 6 can kaybı, 43 yaralı, şoförün ilk ifadesi ortaya çıktı
Düğün yolunda katliam gibi kaza: 6 can kaybı, 43 yaralı, şoförün ilk ifadesi ortaya çıktı Denizli’nin Honaz ilçesinde demir bariyeri parçalayıp refüjü aşarak karşı şeride geçen kum yüklü kamyon, düğüne gidenleri taşıyan otobüse çarptı. Kazada, 1’i polis, 6 kişi öldü, 43 kişi yaralandı. Ölenlerden bazılarının vücut bütünlüğünün bozulması nedeniyle kimliklerinin tespiti için parmak izi incelemesi yapılacağı bildirildi. Öte yandan şoförün ilk ifadesi ortaya çıktı.
2.09.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Otobüs Şoförü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki otobüs şoförü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.