Otobüs Devrildi

Otobüs Devrildi

Son dakika Otobüs devrildi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Otobüs devrildi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Otobüs devrildi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Otobüs Devrildi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan otobüs devrildi gelişmeleri de dahil olmak üzere 449 otobüs devrildi haberi bulunmuştur. Tüm otobüs devrildi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kastamonu'da otobüs devrildi! Çok sayıda ölü var
Kastamonu'da otobüs devrildi! Çok sayıda ölü var Kastamonu-Taşköprü karayolunda otobüs devrildi, ekipler olay yerine sevk edildi. Kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti. Kastamonu Valisi Meftun Dallı kazada can kaybının 6'ya yükseldiğini, 33 yaralı olduğunu söyledi.
26.01.2024 Gündem
İstanbul'da DHKP-C operasyonu! Gözaltılar var
İstanbul'da DHKP-C operasyonu! Gözaltılar var Sarıyer'de DHKP-C terör örgütüne düzenlenen operasyonda 5 kişi yakalandı.
13.10.2023 Gündem
İsrail Gazze'ye 24 saat süre verdi, tansiyon yükseliyor! "Evlerinizi boşaltın"
İsrail Gazze'ye 24 saat süre verdi, tansiyon yükseliyor! "Evlerinizi boşaltın" Hamas'ın Cumartesi sabahı İsrail'e başlattığı şok saldırı ve ardından İsrail'in savaş ilan etmesi ile dünyada tüm gözler Gazze'ye çevrildi. Çatışmalar 7. gününde devam ederken İsrail ordusu Gazze Şehrindeki sivillere evlerini terk edip Güney'e gitmeleri için 24 saat süre verdi, BM söz konusu eylemin yıkıcı insani sonuçları olacağı konusunda uyardı ve talebin iptal edilmesini istedi. İsrail'in tahliye emri bölgede tansiyonu yükseltirken, İsrail polisi Cuma namazı kılmak isteyen Filistinlilere gaz bombası ile müdahale etti.
13.10.2023 Gündem
Şanlıurfa'da otobüs devrildi! Ölü ve yaralılar var
Şanlıurfa'da otobüs devrildi! Ölü ve yaralılar var Şanlıurfa'da yolcu otobüsünün otomobile çarpıp, devrildiği kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 25 kişi yaralandı.
13.10.2023 Yaşam
Otogarda otobüsler boş kaldı: Yüzde 50 daralma var
Otogarda otobüsler boş kaldı: Yüzde 50 daralma var Ramazan Bayramı'na iki gün kala 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda alışıla gelmiş yolcu yoğunluğu oluşmadı. Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Başkanı Mustafa Yıldırım, bilet fiyatlarının uygun olmasına rağmen yoğunluğun yaşanmadığını belirterek, “Hava ve demiryollarındaki düşük fiyat uygulaması karayolunun payını yüzde 40-50 oranında daralttı. Geçen seneki tatilleri kıyasladığımızda yüzde 50 daralma var. Yani ek sefer bile doğru dürüst yapılmadı" dedi.
19.04.2023 Yaşam
Eskişehir'de işçi taşıyan otobüs devrildi: 3 ölü, 31 yaralı
Eskişehir'de işçi taşıyan otobüs devrildi: 3 ölü, 31 yaralı Eskişehir'de kontrolden çıkıp, tarla uçarak yan yatan servis otobüsündeki 3 işçi hayatını kaybetti, 31 kişi yaralandı.
19.04.2023 Gündem
Diyarbakır’da otobüs devrildi: 35 yaralı
Diyarbakır’da otobüs devrildi: 35 yaralı Diyarbakır-Şanlıurfa kara yolunda otobüsün devrilmesi sonucu 4’ü ağır 35 kişi yaralandı.
4.02.2023 Yaşam
Göçmenleri taşıyan otobüs devrildi, ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 27 kişi yaralandı
Göçmenleri taşıyan otobüs devrildi, ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 27 kişi yaralandı Sivas’ta düzensiz göçmenleri taşıyan bir otobüs devrildi, kazada ilk belirlemelere göre 3 ölü, 27 yaralı olduğu bilgisi var.
7.11.2022 Yaşam
YRP'nin Genel Kurulu'ndan dönenleri taşıyan otobüs devrildi
YRP'nin Genel Kurulu'ndan dönenleri taşıyan otobüs devrildi Yeniden Refah Partisi'nin (YRP) Olağan Genel Kurulu'ndan dönenleri taşıyan otobüs Kayseri-Kırşehir karayolu üzerinde devrildi. Kazada çok sayıda kişi yaralanırken, ekiplerin çalışmaları devam ediyor.
6.11.2022 Gündem
Gaziantep'te 15 kişinin öldüğü kazada otobüs şoförünün ifadesi ortaya çıktı
Gaziantep'te 15 kişinin öldüğü kazada otobüs şoförünün ifadesi ortaya çıktı Mardin ve Gaziantep'te 35 kişinin hayatını kaybettiği kazalar Türkiye'yi yasa boğdu. Mardin'in Derik ilçesindeki kazada yaşamını yitiren 20 kişinin cenazesi, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katıldığı törenle defnedildi. Kazada şehit olan polis memuru Yahya Ergin’in ise 1 hafta önce Tekirdağ Şarköy'den Mardin'in Derik ilçesine tayin olduğu öğrenildi. CNN TÜRK Muhabiri Ceylan Sever ise olay bölgesinde kazayı yapan TIR şoförünün ifadesini ilk kez canlı yayınında aktardı. Öte yandan kaza sonrası gözaltına alınan iki TIR şoförü tutuklandı.
21.08.2022 Gündem
Denizli'de tur otobüsü takla attı! 41 kişi yaralandı
Denizli'de tur otobüsü takla attı! 41 kişi yaralandı Denizli’nin Acıpayam ilçesinde tur otobüsü takla attı. Kazada sürücü Gürül, 1 turist rehberi ile İngiltere, Meksika ve Almanya uyruklu 39 turist olmak üzere toplam 41 kişi yaralandı. Kazada 3 turistin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.
14.07.2022 Yaşam
Ablası tarafından vurulan genç ağır yaralandı
Ablası tarafından vurulan genç ağır yaralandı Tekirdağ Çorlu’da ablası tarafından silahla vurulan genç ağır yaralandı.
22.05.2022 Yaşam
Ters yöne giren alkollü sürücü kamyonla kafa kafaya çarpıştı
Ters yöne giren alkollü sürücü kamyonla kafa kafaya çarpıştı Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde ters yönde seyreden alkollü sürücü, karşı yönde gelen kamyonla kafa kafaya çarpıştı. Hurdaya dönen araçta sıkışan yaralı sürücü itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
22.05.2022 Yaşam
Alanya’da orman yangını!  3 dekar küle döndü
Alanya’da orman yangını! 3 dekar küle döndü Antalya’da gece saatlerinde ormanlık alanda başlayan yangını ekiplerin kısa süreli müdahalesiyle kontrol altına alındı.
22.05.2022 Gündem
Öğrencileri taşıyan otobüs devrildi: 3 ölü, 41 yaralı
Öğrencileri taşıyan otobüs devrildi: 3 ölü, 41 yaralı Niğde'de Selçuk Üniversitesi öğrencilerini taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 41 kişi yaralandı. AK Parti'li yetkililer ve kabineden bakanlar, kazada yaşamını yitirenler için sosyal medya hesaplarından taziye ve geçmiş olsun mesajları yayımladı.
22.05.2022 Yaşam
Üniversite öğrencilerini taşıyan otobüs devrildi: 2 ölü, 42 yaralı
Üniversite öğrencilerini taşıyan otobüs devrildi: 2 ölü, 42 yaralı Niğde'de Güney köyü yakınlarında Konya Selçuk Üniversitesi öğrencilerini taşıyan otobüs, kontrolden çıkarak devrildi. Kazada, 2 kişi hayatını kaybederken, 42 kişi yaralandı. Yaralılar Niğde ve Ulukışla hastanelerine kaldırıldı.(
22.05.2022 Yaşam
Sivas'ta yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda yaralı var
Sivas'ta yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda yaralı var Sivas'ın Gürün ilçesinde, kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda yolcu otobüsü devrildi. Kazada 8'i ağır, 34 kişi yaralandı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
11.03.2022 Yaşam
Yolcu otobüsü şarampole devrildi! Ölü ve yaralılar var!
Yolcu otobüsü şarampole devrildi! Ölü ve yaralılar var! Çankırı D00 karayolunda İstanbul’da yola çıkan ve bir cenaze ile cenaze yakınlarını taşıyan İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait yolcu otobüsü şarampole devrildi. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken çok sayıda kişi yaralandı.
18.02.2022 Yaşam
Yolcu otobüsü şarampole devrildi! Ölü ve yaralılar var!
Yolcu otobüsü şarampole devrildi! Ölü ve yaralılar var! Çankırı D00 karayolunda İstanbul’da yola çıkan ve bir cenaze ile cenaze yakınlarını taşıyan İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait yolcu otobüsü şarampole devrildi. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken çok sayıda kişi yaralandı.
18.02.2022 Gündem
Çorum'da yolcu otobüsü devrildi: 14 yaralı
Çorum'da yolcu otobüsü devrildi: 14 yaralı Çorum'un Alaca ilçesinde kar yağışı nedeniyle kontrolden çıkan yolcu otobüsünün yol kenarına devrildiği kazada 14 kişi yaralandı.
24.01.2022 Gündem
Kayseri'de feci kaza! Otobüs devrildi, ölü ve çok sayıda yaralı var
Kayseri'de feci kaza! Otobüs devrildi, ölü ve çok sayıda yaralı var Kayseri'nin Hacılar ilçesinde otobüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, çok sayıda yaralı var.
5.01.2022 Yaşam
Kenya’da taşan nehri geçmek isteyen otobüs devrildi: 20 ölü
Kenya’da taşan nehri geçmek isteyen otobüs devrildi: 20 ölü Kenya’nın Kitui kasabasında taşan Enziu Nehri'ni geçmek isteyen yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 20 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
4.12.2021 Dünya
Öğrenci servisi halk otobüsüne çarptı: 14 yaralı
Öğrenci servisi halk otobüsüne çarptı: 14 yaralı Gaziantep’te, okul servis minibüsünün halk otobüsüne çarpıştığı kazada çoğu öğrenci 14 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.
10.11.2021 Gündem
MHP toplantısına giden otobüs devrildi: 2 ölü, 14 yaralı!
MHP toplantısına giden otobüs devrildi: 2 ölü, 14 yaralı! Bartın'da MHP’nin Ankara’daki toplantısına giden partililerin bulunduğu midibüsün devrilmesi sonucu Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ve MHP teşkilatından Murat Sevilmiş yaşamlarını yitirirken, 14 kişi yaralandı.
3.10.2021 Gündem
Konya'da otobüs devrildi! Çok sayıda yaralı var...
Konya'da otobüs devrildi! Çok sayıda yaralı var... Konya'da yolcu otobüsün devrilmesi sonucu, biri ağır 14 kişi yaralandı. Otobüsün, Bingöl'den İzmir'e giderken meydana geldiği, son olarak Ereğli ilçesinde mola verdiği öğrenildi.
20.09.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Otobüs Devrildi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki otobüs devrildi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.