Oteller

Oteller

Son dakika oteller haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan oteller ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını oteller haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oteller

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oteller gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.337 oteller haberi bulunmuştur. Tüm oteller haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ramazan bayramı turizm sektörünü canlandırdı
Ramazan bayramı turizm sektörünü canlandırdı 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin ilk verileri geldi. Özellikle Antalya ve Ege’de açık olan oteller, 9 gün boyunca doluluk oranı yüzde yüz olarak gerçekleşti.
15.04.2024 Ekonomi
Şanlıurfa'da Süper Kupa heyecanı: Biletler tükendi, oteller doldu
Şanlıurfa'da Süper Kupa heyecanı: Biletler tükendi, oteller doldu 7 Nisan'da Galatasaray ve Fenerbahçe, Şanlıurfa'da Süper Kupa için karşı karşıya gelecek. Kentte büyük bir hareketlilik yalanırken uçak biletleri tükendi, oteller doldu. İşte detaylar...
5.04.2024 Fenerbahçe
9 günlük bayram tatilinde yurt dışının gözdesi Yunan adaları
9 günlük bayram tatilinde yurt dışının gözdesi Yunan adaları Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, 9 günlük bayram tatilinde yurt dışında en popüler destinasyonun, kapıdan vize uygulamasına 1 Nisan itibarıyla başlanacak Yunan adaları olduğunu söyledi. Yavuz, bayramda kapıda vize alınabilecek 10 Yunan adasından 7'si için feribot seferleri ve adalardaki polis birimlerinin hazırlıklarını tamamladığını açıkladı.
28.03.2024 Gündem
Bayramın yeni gözdesi: Vizesiz Yunan adaları! 1 Nisan'da başlıyor
Bayramın yeni gözdesi: Vizesiz Yunan adaları! 1 Nisan'da başlıyor Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, 9 günlük bayram tatilinde yurt dışında en popüler destinasyonun, kapıdan vize uygulamasına 1 Nisan itibarıyla başlanacak Yunan adaları olduğunu söyledi. Yavuz, bayramda kapıda vize alınabilecek 10 Yunan adasından 7'si için feribot seferleri ve adalardaki polis birimlerinin hazırlıklarını tamamladığını açıkladı.
28.03.2024 Gündem
Turizm'de bayram sevinci! Talep resmen patladı: "45 gün devam edecek"
Turizm'de bayram sevinci! Talep resmen patladı: "45 gün devam edecek" Turizm sektörü 2024 yaz sezonuna üç bayramla giriyor. 21 Mart'ta Nevruz Bayramı ile İran'dan turistlerin akın ettiği Antalya, 31 Mart Paskalya Bayramı’nda Batı Avrupa'dan yoğun turist bekliyor. Turizmde, 10 Nisan'daki Ramazan Bayramı öncesi de yoğun iç pazar hareketliliği yaşanacak.
25.03.2024 Ekonomi
Bayram tatili turizm bölgelerini hareketlendirdi
Bayram tatili turizm bölgelerini hareketlendirdi Ramazan bayramı tatilinin 9 gün olmasının ardından vatandaşlar bayramı ara tatil ile birleştirirken turizm bölgelerinde de hareketlilik başladı.
21.03.2024 Ekonomi
Dışarıda iftar yapmanın maliyeti ne kadar? Boğaz manzaralı restoranda fix menü 4 bin TL
Dışarıda iftar yapmanın maliyeti ne kadar? Boğaz manzaralı restoranda fix menü 4 bin TL Ramazan ayının gelmesiyle birçok kişi dışarıda iftar yapmanın maliyetini merak etmeye başladı. Oteller, restoranlar ve lokantaların iftar mönülerine bakıldığında oldukça geniş bir fiyat makası olduğu görülüyor. Geçen yıla göre iftar mönüsü fiyatları yüzde 100 ila 150 arasında artmış durumda. En uygun iftar yemeğini 249 TL’ye veren lokanta da var, kişi başı 4 bin TL’yi aşan fiks mönüsü olan Boğaz manzaralı restoran da...
12.03.2024 Gündem
Ramazan Bayramı tatili 9 gün olsun çağrısı
Ramazan Bayramı tatili 9 gün olsun çağrısı Antalya'da turizmciler, 8 Nisan'ın da resmi tatil ilan edilip, böylece 2 hafta sonunun birleştirerek Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılmasına yönelik çağrı yaptı. Antalya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Kaan Kavaloğlu, "Ramazan Bayramı'nda da eğer önceden açıklanabilirse, tatil dönemi 1 gün uzatılırsa; toplam 9 gün tatil söz konusu olacak" dedi.
11.03.2024 Ekonomi
Korsan taksiciden sonra korsan kayak öğretmenleri! Saati 2 bin TL
Korsan taksiciden sonra korsan kayak öğretmenleri! Saati 2 bin TL Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ, hafta sonu güneşli havada kayak yapmak isteyenlerin akınına uğradı. Kayak öğrenmek isteyenlerin de geldiği Uludağ'da kayak dersinin saati 2 bin TL, kayak ekipmanının günlük kiralama ücreti 750 ve kayak kıyafeti ise 500 TL. Tatilcilere 2 saatte kayak öğrettiklerini söyleyen Türkiye Kayak ve Snowboard Öğretmenleri Derneği Başkanı eski milli kayakçı Yahya Usta, eğitimin, belgesi olan kayak öğretmeninden alınmasının önemine dikkat çekerek, “Korsan taksici gibi korsan kayak öğretmenleri var. Ufak bir hatanın geri dönüşü olmuyor” dedi.
19.02.2024 Gündem
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek sosyal medya hesabından enflasyon rakamlarını değerlendirdi.
5.02.2024 Ekonomi
2024 yılının ilk enflasyon rakamları açıklandı
2024 yılının ilk enflasyon rakamları açıklandı TÜİK Ocak ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) yıllık yüzde 64,86, aylık yüzde 6,70 arttı.
5.02.2024 Ekonomi
Ip Nedir, Ne İşe Yarar? Ip Adresi Nasıl Bulunur, Nasıl Öğrenilir?
Ip Nedir, Ne İşe Yarar? Ip Adresi Nasıl Bulunur, Nasıl Öğrenilir? Bir cihazın internet ve ağ üzerinde tanımlayan adrese IP adresi denmektedir. IP açılımı, internet protokolü adresidir. Bir ağ üzerinde iki veya birden fazla cihazın aralarında bilgilerin gönderilmesine yardımcı olmaktadır. IP adresi hem sayılardan hem de karakterlerden oluşmaktadır. Bilgisayarda, telefonlarda ve tabletlerde kullanılmaktadır. Her bir cihazın IP adresi birbirinden farklıdır. 
29.01.2024 Gündem
Hot Spot Nedir, Ne İşe Yarar? Hotspot Nasıl Kullanılır?
Hot Spot Nedir, Ne İşe Yarar? Hotspot Nasıl Kullanılır? Hayatımızın büyük bölümünü sarmış olan internet erişimi hayatımızı yönlendirmede ve kolaylaştırmadı büyük rol oynamaktadır. Hotspot kamuya müsait yerlerde, WİFİ aracılığı ile hizmet sunan internet sunucusudur. Hotspot, bulunduğunuz her ortamda cep telefonunuz ve taşınabilir cihazlarınızın olduğu her yerde kullanıma uygun olmaktadır. 
29.01.2024 Gündem
Fiyatlar yüzde 80 arttı! 'Lüks' tarifede tıraş 1100 lira
Fiyatlar yüzde 80 arttı! 'Lüks' tarifede tıraş 1100 lira Yeni yılda Antalya'da saç kesim fiyatları yüzde 80 arttı. Antalya Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın üyelerine gönderdiği yeni fiyat listesinde saç sakal kesimi, 'Lüks' tarifedeki berberlerde 1100 lira, 'A' tarifesinde 550 lira, 'B' tarifesinde 480 lira ve 'C' tarifesinde 400 lira olarak belirlendi.
3.01.2024 Gündem
Memur ve emekli milyonlar bekliyordu! Aralık ayı enflasyonu belli oldu
Memur ve emekli milyonlar bekliyordu! Aralık ayı enflasyonu belli oldu Milyonlarca memur ve emeklinin gözü kulağı bu haberdeydi. Aralık ayı enflasyon rakamları açıklandı. Aylık 2.93 artış gösterdi. Yıllıkta ise 64.77 oldu.
3.01.2024 Ekonomi
Enflasyon rakamları açıklandı
Enflasyon rakamları açıklandı Kasım ayında aylık enflasyon yüzde 3,28 olarak gerçekleşirken, yıllık enflasyon yüzde 61,98 olarak gerçekleşti.
4.12.2023 Ekonomi
Ordu’ya ikinci 'kayak merkezi' için bakanlıktan onay
Ordu’ya ikinci 'kayak merkezi' için bakanlıktan onay Ordu'da ikinci kayak merkezi için hazırlanan projeye Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan 'uygun' raporu verildi. Uludağ ve Palandöken gibi önde gelen kayak merkezlerine rakip olması hedeflenen proje kapsamında 2 bin 700 rakımda bulunan Göndeliç Tepesi’nde 4 bin hektar alan üzerine Çambaşı Kayak Merkezi'nden sonra denize en yakın ikinci kayak merkezi inşa edilecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, “Ordu’nun avantajı denize, havalimanına en yakın kayak pistinin olması. Denizden çıkan kimse aynı gün yayla turizmine geçmiş olacak” dedi.
3.12.2023 Gündem
Ünlülerin yılbaşı programları: Kim nerede sahne alacak?
Ünlülerin yılbaşı programları: Kim nerede sahne alacak? Yılbaşının pazar akşamına denk gelmesi nedeniyle 29 Aralık Cuma gününden 2 Ocak Salı gününe kadar 3 günlük tatil fırsatı oluştu. Bu nedenle tur operatörleri ile oteller, 2 ay öncesinden program hazırlayıp, yüzde 50'ye varan erken rezervasyon fırsatı sundu.
20.11.2023 Magazin
9 günlük ara tatil başladı! Rezervasyonlar arttı, işte indirimli tatil rotaları...
9 günlük ara tatil başladı! Rezervasyonlar arttı, işte indirimli tatil rotaları... Okulların 9 günlük ara tatile girmesiyle turizmde hareketlilik başladı. Her şehirde yakın rotalar daha fazla tercih edilirken, Antalya, Afyon, Bolu ve Sapanca gibi bölgeler öne çıkıyor. İşte detaylar...
11.11.2023 Ekonomi
Ara tatil başladı! Yüzde 20 artış var: 2 bin ile 5 bin lira arası
Ara tatil başladı! Yüzde 20 artış var: 2 bin ile 5 bin lira arası Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki yaklaşık 20 milyon öğrenci için 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının ilk ara tatili bugün başladı. Antalya'da sezon sonuna yaklaşıldığı günlerde turizmcinin gözü, ara tatilde hareketlilik oluşturacak yerli turistte. Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklığı nedeniyle yazdan kalma günlerin yaşandığı kentte geçen yılki ara tatil turizm hareketliliğine oranla yüzde 20 artış var. İşte haberin detaylar...
10.11.2023 Ekonomi
Ekim ayı enflasyon rakamları açıklandı
Ekim ayı enflasyon rakamları açıklandı Tüketici Fiyat Endeksi ekimde yüzde 3,43 artarken, yıllık bazda yüzde 61,36 oldu.
3.11.2023 Ekonomi
İzmir'de Kalkan Operasyonu! Bakan Yerlikaya duyurdu
İzmir'de Kalkan Operasyonu! Bakan Yerlikaya duyurdu İzmir Valiliği koordinasyonunda İl Emniyet ve İl Göç İdaresi Müdürlüğü, İzmir genelinde düzensiz göçmen operasyonu düzenledi. Operasyonda 309 düzensiz göçmen yakalandı.
1.11.2023 Gündem
Kaş Tiyatro Günleri 20 – 24 Ekim tarihleri arasında yapılacak
Kaş Tiyatro Günleri 20 – 24 Ekim tarihleri arasında yapılacak Kaş Tiyatro Günleri, bu yıl 20 – 24 Ekim tarihleri arasında dört farklı mekânda, yedi ayrı gösteri ile seyirciyle buluşuyor.
9.10.2023 Kültür Sanat
Enflasyon rakamları belli oldu
Enflasyon rakamları belli oldu TÜİK eylül ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Buna göre enflasyon aylık 4. 75 artarken yıllık olarak 61,53 olarak açıklandı.
3.10.2023 Ekonomi
Afyonkarahisar’da helikopter iniş yaptığı sırada ağaçlara takılarak düştü
Afyonkarahisar’da helikopter iniş yaptığı sırada ağaçlara takılarak düştü Afyonkarahisar'da 5 yıldızlı bir otelin bahçesine iniş yapmak isteyen helikopter, kırım geçirdi. Özel bir kliniğe ait olan helikopterdeki N.C. ve B.C. kazayı yara almadan atlattı.
16.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Oteller ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oteller haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.