Orhan Oğuz

Orhan Oğuz

Son dakika Orhan Oğuz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Orhan Oğuz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Orhan Oğuz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Orhan Oğuz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan orhan oğuz gelişmeleri de dahil olmak üzere 484 orhan oğuz haberi bulunmuştur. Tüm orhan oğuz haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Arka Sokaklar' setinde efsane yönetmene doğum günü kutlaması
'Arka Sokaklar' setinde efsane yönetmene doğum günü kutlaması Kanal D'nin fenomen dizisi 'Arka Sokakla'ın yönetmen koltuğunda oturan Orhan Oğuz’un 76'ncı yaşı sette sürpriz pastayla kutlandı.
27.03.2024 Magazin
Efsane geri dönüyor! 'Arka Sokaklar' 18'inci sezonu ile kendi gününde, kendi kanalında
Efsane geri dönüyor! 'Arka Sokaklar' 18'inci sezonu ile kendi gününde, kendi kanalında Kanal D’nin; Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu fenomen dizisi 'Arka Sokaklar', 18’inci sezonu ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yayınlandığı günden bu yana ilgiyle izlenen ve cuma akşamlarına damga vuran dizinin 18’inci sezonunun yapımcılığını ise D Media üstleniyor.
31.07.2023 Televizyon
Arka Sokaklar 17’nci sezonu ile yakında başlıyor!
Arka Sokaklar 17’nci sezonu ile yakında başlıyor! Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu fenomen dizisi olan Arka Sokaklar 17’nci sezonu ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.  
9.08.2022 Televizyon
Arka Sokaklar sezon finali ile zirvede!
Arka Sokaklar sezon finali ile zirvede! Kanal D’nin, 16 sezondur izleyicisi ile buluşan fenomen dizisi Arka Sokaklar, sezon finali bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan 632’nci bölümü izleyiciden bir kez daha tam not olarak sezonu zirvede bitirdi.
19.06.2022 Televizyon
Cuma’nın galibi Arka Sokaklar!
Cuma’nın galibi Arka Sokaklar! Kanal D’nin, 16 sezondur ekranda olan fenomen dizisi Arka Sokaklar, yeni bölümü ile ekrana geldi. Her Cuma akşamı izleyicisiyle buluşan dizinin yayınlanan bu bölümü yine zirvede yer aldı.
27.03.2022 Televizyon
Cumanın galibi Arka Sokaklar
Cumanın galibi Arka Sokaklar Yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, Kanal D’nin 16 sezondur ekranda olan fenomen dizisi 'Arka Sokaklar', 4 Mart Cuma akşamı yayınlanan bölümü yine zirvede yer aldı.
5.03.2022 Televizyon
Cuma gününün galibi Arka Sokaklar
Cuma gününün galibi Arka Sokaklar Kanal D’nin 16 sezondur ekranda olan dizisi 'Arka Sokaklar', 25 Şubat'ta yeni bölümü ile ekrana geldi. Her cuma akşamı izleyicisiyle buluşan fenomen yapım yine zirvede yer aldı.
26.02.2022 Televizyon
Günün en çok izlenen yapımı 'Arka Sokaklar'
Günün en çok izlenen yapımı 'Arka Sokaklar' Kanal D’nin 16 sezondur ekranda olan dizisi 'Arka Sokaklar', yeni bölümüyle ekrana geldi. Fenomen yapımın 18 Şubat Cuma akşamı yayınlanan bölümü yine zirvede yer aldı.
19.02.2022 Televizyon
'Arka Sokaklar' ailesi büyümeye devam ediyor
'Arka Sokaklar' ailesi büyümeye devam ediyor Kanal D’nin, her Cuma akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen fenomen dizisi Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosu büyümeye devam ediyor.
15.02.2022 Televizyon
'Arka Sokaklar' yeni bölümü ile zirvede
'Arka Sokaklar' yeni bölümü ile zirvede Kanal D'nin 16 sezondur ekranda olan fenomen dizisi 'Arka Sokaklar', 4 Ocak akşamı yayınlanan 613’üncü bölümü ile reyting yarışının zirvesinde yer aldı.
5.02.2022 Televizyon
Arka Sokaklar yeni bölümü ile zirvede yer aldı
Arka Sokaklar yeni bölümü ile zirvede yer aldı Kanal D’nin, 16 sezondur ekranda olan fenomen dizisi Arka Sokaklar, 611’inci bölümü ile ekrana geldi. Her Cuma akşamı yeni bölümleri ile izleyicisiyle buluşan dizi yayınlanan bu bölümü ile zirvede yer aldı.
22.01.2022 Televizyon
'Arka Sokaklar' yeni bölümü ile zirvede
'Arka Sokaklar' yeni bölümü ile zirvede Kanal D’nin fenomen dizisi Arka Sokaklar, iki hafta aradan sonra 610’uncu bölümü ile ekrana geldi. 16 sezondur ekranda olan dizi, son bölümü ile yine reytingin zirvesinde yer aldı.
15.01.2022 Televizyon
Rıza Baba ölecek mi?
Rıza Baba ölecek mi? Arka Sokaklar 610. bölüm fragmanı yayınlandı. Rıza Baba, evinden çıktıktan sonra suikasta uğruyor.
3.01.2022 Televizyon
Arka Sokaklar zirvedeki yerini koruyor!
Arka Sokaklar zirvedeki yerini koruyor! Kanal D’nin, 16 sezondur ekranda olan fenomen dizisi Arka Sokaklar yeni bölümü ile ekrana geldi. Her Cuma akşamı izleyicisi ile buluşan dizinin yayınlanan 607’inci bölümü de yine zirvede yer aldı.
11.12.2021 Televizyon
Arka Sokaklar zirvedeki yerini koruyor!
Arka Sokaklar zirvedeki yerini koruyor! Kanal D’nin, 16 sezondur yayınlanan fenomen dizisi Arka Sokaklar yeni bölümü ile ekrana geldi. Her Cuma akşamı izleyicisi ile buluşan dizinin yayınlanan bu bölümü de yine zirvede yer aldı.
27.11.2021 Televizyon
'Arka Sokaklar' zirvedeki yerini koruyor
'Arka Sokaklar' zirvedeki yerini koruyor Kanal D’de 16 sezondur yayınlanan 'Arka Sokaklar', 19 Kasım Cuma akşamı yeni bölümü ile ekrana geldi. Fenomen dizinin son bölümü de yine zirvede yer aldı.
20.11.2021 Televizyon
'Arka Sokaklar' zirvedeki yerini koruyor
'Arka Sokaklar' zirvedeki yerini koruyor Kanal D’nin 16 sezondur yayınlanan fenomen dizisi 'Arka Sokaklar', 12 Kasım Cuma akşamı ekranlara gelen yeni bölümü ile yine zirvede yer aldı.
13.11.2021 Televizyon
Arka Sokaklar Cuma'nın galibi!
Arka Sokaklar Cuma'nın galibi! Kanal D’nin, 16 sezondur yayınlanan fenomen dizisi Arka Sokaklar yeni bölümü ile ekrana geldi.
6.11.2021 Televizyon
Arka Sokaklar ailesi büyümeye devam ediyor!
Arka Sokaklar ailesi büyümeye devam ediyor! Kanal D’nin, yapımını Erler Film, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul’un kaleme aldığı sevilen dizisi Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosu büyümeye devam ediyor.
5.11.2021 Televizyon
'Arka Sokaklar' 600'üncü bölümü ile zirvede!
'Arka Sokaklar' 600'üncü bölümü ile zirvede! 'Arka Sokaklar', önceki akşam yeni bölümü ile ekrana geldi. Her cuma akşamı izleyicisiyle buluşan yapım, 600'üncü bölümüyle de zirvenin sahibi oldu.
23.10.2021 Televizyon
Sevilen dizi 600.bölümü ile ekrana geliyor!
Sevilen dizi 600.bölümü ile ekrana geliyor! 31 Temmuz 2006'da ilk bölümü ile ekrana gelen ve 16 sezon boyunca gerek hikayesi gerekse karakterleri ile izleyicinin gönlünde taht kuran Arka Sokaklar 6.kez “Dalya” demenin heyecanını yaşıyor.
22.10.2021 Televizyon
Eski Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Orhan Oğuz hayatını kaybetti
Eski Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Orhan Oğuz hayatını kaybetti Eski Milli Eğitim Bakanı, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kurucusu ve Marmara Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Orhan Oğuz yaşamını yitirdi.
19.10.2021 Yaşam
Cumanın galibi Arka Sokaklar
Cumanın galibi Arka Sokaklar Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu fenomen dizisi olan “Arka Sokaklar” 599’uncu bölümü ile ekrana geldi.
16.10.2021 Televizyon
Cumanın galibi 'Arka Sokaklar'
Cumanın galibi 'Arka Sokaklar' Arka Sokaklar’ın ekrana gelen 597’inci bölümü reyting yarışında zirvede yer aldı.
2.10.2021 Televizyon
Arka Sokaklar'a 3 oyuncu dahil oluyor!
Arka Sokaklar'a 3 oyuncu dahil oluyor! Kanal D’nin, yapımını Erler Film, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul’un kaleme aldığı fenomen dizisi Arka Sokaklar’a üç yeni isim dahil oluyor.
30.09.2021 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Orhan Oğuz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki orhan oğuz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.