Organize İşler

Organize İşler

Son dakika Organize İşler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Organize İşler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Organize İşler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Organize İşler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan organize işler gelişmeleri de dahil olmak üzere 757 organize işler haberi bulunmuştur. Tüm organize işler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ekin Türkmen’den 'Yargı'ya övgüler! Yönetmen, oyuncular, senaryo hepsi çok iyi!
Ekin Türkmen’den 'Yargı'ya övgüler! Yönetmen, oyuncular, senaryo hepsi çok iyi! 'Organize İşler: Sazan Sarmalı', 'Adanalı' ve '41 Kere Maşallah' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Ekin Türkmen, geçtiğimiz gün Bebek'te görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Türkmen, Kanal D'de yayınlanan 'Yargı' dizisinden övgüyle bahsetti.
7.03.2024 Magazin
TBMM Başkanı Kurtulmuş: 'Türkiye karıştırılmak isteniyorsa müsaade etmeyiz'
TBMM Başkanı Kurtulmuş: 'Türkiye karıştırılmak isteniyorsa müsaade etmeyiz' TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Fatih Camii'nde imama gerçekleştirilen bıçaklı saldırı hakkında, "Eğer bu işin arkasında organize işler varsa, bu işlerin sahipleri bilsin ki bu ülke buna müsaade etmeyecek kadar güçlüdür şuurludur ve birliktedir." dedi.
9.01.2024 Gündem
Ekin Türkmen: Takipçi sayısına göre oyuncu seçimi çok acı
Ekin Türkmen: Takipçi sayısına göre oyuncu seçimi çok acı 'Ekmek Teknesi', 'Acı Hayat', 'Küçük Kadınlar', 'Adanalı', 'Anadolu Kartalları' ve 'Organize İşler: Sazan Sarmalı' gibi projelerde rol alan Ekin Türkmen, yeni projesi ve özel hayatı hakkında konuşurken, 'yapımcıların takipçi sayısına göre oyuncu seçtiği' iddiasına tepki gösterdi.
15.10.2023 Magazin
Bir Yılmaz Erdoğan klasiği Organize İşler nerede, ne zaman çekildi? Organize İşler konusu ne, oyuncuları kimler?
Bir Yılmaz Erdoğan klasiği Organize İşler nerede, ne zaman çekildi? Organize İşler konusu ne, oyuncuları kimler? Organize İşler filmi hangi yıl çekildi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Özgü Namal, Tolga Çevik ve Cem Yılmaz'ın yer aldığ Organize İşler filmi replikleriyle de hafızalarda silinmez izleriyle yer aldı. Bu akşam Star Tv'de yayılanacak Organize İşler nerede çekildi? Organize İşler konusu nedir?
28.09.2023 Televizyon
Özgü Namal ölen eşiyle ilgili konuştu: 5 dakika içinde her şeyimi kaybettim!
Özgü Namal ölen eşiyle ilgili konuştu: 5 dakika içinde her şeyimi kaybettim! Oyunculuğa ara verip İstanbul'u terk eden Özgü Namal, 2015 yılında Muğla'nın Köyceğiz ilçesine yerleşmişti. Eşi Ahmet Serdar Oral'ı 2020'de kaybettikten sonra İstanbul'a dönen Namal, konuk olduğu Emir Ersoy'un sahnesinde duygusal ifadeler kullandı.
10.07.2023 Magazin
Özgü Namal setlere dönüyor! Partneri belli oldu
Özgü Namal setlere dönüyor! Partneri belli oldu Uzun süredir ekranlardan uzak kalıp, oyunculuğa ara veren Özgü Namal, 2015 yılında İstanbul'u terkedip Muğla'ya yerleşmişti. Eşi Ahmet Serdar Oral'ı 2020'de kaybettikten sonra İstanbul'a dönen Namal'ın, dokuz yıl sonra setlere döneceği müjdesini vermişti. Namal'ın partneri belli oldu.
6.07.2023 Magazin
Atakan Çelik'ten müjdeli haber! Baba oldu
Atakan Çelik'ten müjdeli haber! Baba oldu 'Çok Güzel Hareketler 2'nin oyuncularından Atakan Çelik baba oldu. Atakan Çelik - Zeynep Mızrak Çelik çiftinin kızları dünyaya geldi. İkili, bebeklerine 'Nefes' adını verdi.
23.06.2023 Magazin
Enis Arıkan'dan yeni paylaşım: 'Bazı güzelliklerin önüne geçilmiyormuş'
Enis Arıkan'dan yeni paylaşım: 'Bazı güzelliklerin önüne geçilmiyormuş' 'Kocan Kadar Konuş', 'Maide'nin Altın Günü', 'Organize İşler', 'Erşan Kuneri' ve 'Masumlar Apartmanı' gibi çok sayıda yapımda başrol oynayan Ezgi Mola (40), dört yıldır aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı (38) ile 8 Mayıs'ta nikah masasına oturmuştu. Güzel oyuncunun nikah şahitliğini yapan meslektaşı Enis Arıkan, nikah töreninden yeni kareler paylaştı.
21.05.2023 Magazin
Ata Demirer girdiği mekanda 15 saat kaldı! Kadın arkadaşlarıyla görüntülendi
Ata Demirer girdiği mekanda 15 saat kaldı! Kadın arkadaşlarıyla görüntülendi 'Eyvah Eyvah' serisi, 'Berlin Kaplanı', 'Niyazi Gül Dörtnala', 'Olanlar Oldu', 'Hedefim Sensin' ve konuk oyuncu olarak 'Organize İşler: Sazan Sarmalı' filmlerinde kamera karşısına geçen Ata Demirer, senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı yeni filmi 'Bursa Bülbülü' ile sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Ünlü komedyen, önceki gece Cihangir'de bir mekanda kadın arkadaşlarıyla görüntülendi. Mekanda tam 15 saat kalan Ata Demirer, ilginç bir rekora imza attı.
4.11.2022 Magazin
Ozan Çolakoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Şarkıcı Gülşen’in eşi Ozan Çolakoğlu ne iş yapıyor? Ozan Çolakoğlu’nun ilk eşi, şarkıları ve diğer merak edilenler!
Ozan Çolakoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Şarkıcı Gülşen’in eşi Ozan Çolakoğlu ne iş yapıyor? Ozan Çolakoğlu’nun ilk eşi, şarkıları ve diğer merak edilenler! Şarkıcı Gülşen’in eşi Ozan Çolakoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Gülşen’in konseri sırasında imam hatiplilere yönelik ifadesi nedeniyle ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik’ suçundan tutuklanması sonrası eşi Ozan Çolakoğlu araştırılmaya başlandı. Besteci, aranjör ve müzik yapımcısı olan Ozan Çolakoğlu'nun yaşamı, ne iş yaptığı, şarkıları merak konusu oldu. İşte Ozan Çolakoğlu’nun biyoğrafisi, ilk eşi, şarkıları ve diğer merak edilenler…
26.08.2022 Magazin
Kurtlar Vadisi’nin Tuncay’ı Osman Wöber kimdir? Ünlü oyuncudan acı haber!
Kurtlar Vadisi’nin Tuncay’ı Osman Wöber kimdir? Ünlü oyuncudan acı haber! Kurtlar Vadisi’nde Tuncay Kantarcı rolüyle tanınan Osman Wöber’den acı haber! Ünlü oyuncu Osman Wöber, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. 62 yaşında yaşamını yitiren ünlü oyuncunun acı haberini yakın dostu Zafer Algöz duyurdu. Peki, Kurtlar Vadisi’nin Tuncay’ı Osman Wöber kimdir? Osman Wöber kaç yaşındaydı? İşte Osman Wöber’in hayatı!
26.06.2022 Ünlüler Dünyası
Kurtlar Vadisi'nin 'Tuncay'ı ünlü oyuncu Osman Wöber hayatını kaybetti
Kurtlar Vadisi'nin 'Tuncay'ı ünlü oyuncu Osman Wöber hayatını kaybetti Kurtlar Vadisi'nde 'Tuncay' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Osman Wöber'den bugün üzen haber geldi. 'Deve Tuncay' lakaplı Osman Wöber, geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını kaybetti. Acı haberi ise yine ünlü sanatçı Zafer Algöz sosyal medya hesabından duyurdu.
25.06.2022 Magazin
'Fil Avcısı' operasyonu!
'Fil Avcısı' operasyonu! Gemlik Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından büyük bir operasyon gerçekleştirdi. 'Fil Avcısı' ismi verilen operasyonda Organize İşler'deki Sazan Sarmalı tekniğini uygulayan çete üyelerinin 100 milyon liralık vurgun yaptığı ortaya çıktı.
8.06.2022 Haber
'Organize İşler Sazan Sarmalı' filmi gerçek oldu! 'Fil Avcısı' operasyonu ile hepsi yakalandı
'Organize İşler Sazan Sarmalı' filmi gerçek oldu! 'Fil Avcısı' operasyonu ile hepsi yakalandı Gemlik Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından büyük bir operasyona imza attı. 'Fil Avcısı' ismi verilen operasyonda Organize İşler'deki Sazan Sarmalı tekniğini uygulayan çete üyelerinin 100 milyon liralık vurgun yaptığı ortaya çıktı.
8.06.2022 Gündem
Yılmaz Erdoğan'dan Russell Crowe itirafı!
Yılmaz Erdoğan'dan Russell Crowe itirafı! Usta oyuncu Yılmaz Erdoğan, Oscar ödüllü Hollywood yıldızı Russell Crowe'un yönetmen koltuğunda oturduğu ve başrolünde yer aldığı 'The Water Diviner' (Son Umut) filminde 'Binbaşı Hasan' karakterini canlandırmıştı. 'Organize İşler' serisini dizi olarak çekecek olan Yılmaz Erdoğan, eski rol arkadaşı Russell Crowe'la ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.
5.06.2022 Magazin
THODEX vurgununda yeni detaylar ortaya çıktı! Hepsi planlanmış
THODEX vurgununda yeni detaylar ortaya çıktı! Hepsi planlanmış Faruk Fatih Özer’in liderliğinde kurulan Thodex kripto para sitesi arkasında onlarca mağduru bırakarak, milyonlarca lira parayla vurgun yapmıştı. THODEX iddianamesinin detaylarına ulaşıldı.
2.04.2022 Yaşam
Üç Kız Kardeş Mine kimdir, gerçek adı ne? Nazlı Senem Ünal kaç yaşında, nereli, hangi dizi ve filmlerde yer aldı?
Üç Kız Kardeş Mine kimdir, gerçek adı ne? Nazlı Senem Ünal kaç yaşında, nereli, hangi dizi ve filmlerde yer aldı? Nazlı Senem Ünal kimdir? Kanal D'nin yeni dizisi Üç Kız Kardeş, ilk bölümüyle bu akşam seyircisiyle buluşuyor. Dizinin oyuncu kadrosu ise merak edilen konu başlıklarından biri oldu. Somer ile olan aşkıyla dikkatleri üzerine çeken Mine karakterinin kim olduğu sorgulanıyor. Peki, Üç Kız Kardeş Mine kimdir? Nazlı Senem Ünal kimdir, kaç yaşında ve nereli?
22.02.2022 Televizyon
Kemal Kahraman kimdir, Ezgi Mola taciz olayı nedir? Kemal Kahraman Ezgi Mola ile hangi diş macunu reklamında oynadı?
Kemal Kahraman kimdir, Ezgi Mola taciz olayı nedir? Kemal Kahraman Ezgi Mola ile hangi diş macunu reklamında oynadı? TRT1 ekranlarında yayınlanan 'Masumlar Apartmanı' adlı dizide rol alan Ezgi Mola, bir diş macunu reklamında birlikte poz verdikleri müzisyen Kemal Kahraman’dan 6 yıldır kendisini taciz ve tehdit ettiği iddiasıyla şikâyetçi oldu. Söz konusu olayın ardından Kemal Kahraman kimdir, Kemal Kahraman Ezgi Mola ile hangi diş macunu reklamında oynadı, Kemal Kahraman Ezgi Mola olayı nedir? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
26.01.2022 Magazin
Berrak Tüzünataç: Türk sinemasına at üstünde girdim, çok havalı bir girişti
Berrak Tüzünataç: Türk sinemasına at üstünde girdim, çok havalı bir girişti 2005 yapımı 'Organize İşler' filminde, Cem Yılmaz'ın canlandırdığı mafya babası Müslüm Duralmaz’ın sevgilisi Ebru'yu oynayan Berrak Tüzünataç, at üzerinde göründüğü ilk sahne hakkında konuştu.
30.11.2021 Magazin
Aylardır senaryo için uğraşıyordu, sıra kadroda!
Aylardır senaryo için uğraşıyordu, sıra kadroda! Yılmaz Erdoğan, “Organize İşler” serisinin üçüncü devam filmi “Organize İşler-Karun Hazinesi”ni seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Aylardır senaryo yazımı üzerinde çalışan Erdoğan, oyuncu kadrosunu belirleyecek.
17.11.2021 Magazin
Bakan Soylu'dan tepki: Hafıza odanda Bedirhan bebek var mı?
Bakan Soylu'dan tepki: Hafıza odanda Bedirhan bebek var mı? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır'da açılan Hafıza Odası sergisine tepki göstererek, "Hafıza Odası'ymış. Bedirhan bebek burada ölmedi mi? Hafıza odanda Bedirhan bebek var mı? Bütün Diyarbakır'ın sevdiği Gaffar Okkan hafıza odanda var mı, Dürümlü köyünün katliamı var mı, Tanışlı köyünün katliamı var mı, henüz 3-4 aylık kundaktaki bebeklerin katliamları var mı, Hakkari'de karşı karşıya kalınan katliamlar hafıza odanda var mı?" diye sordu.
24.10.2021 Gündem
Bakan Soylu: Ahpanos Vadisi'nde 570 terörist sayısı 19'a indi
Bakan Soylu: Ahpanos Vadisi'nde 570 terörist sayısı 19'a indi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tunceli'deki Ahpanos Vadisi'nde 5 yıl önce 570 teröristin olduğunu, bu sayının 19'a indiğini söyledi. Avrupa ülkelerini de eleştiren Soylu "10 tane büyükelçiyle bize ayar vermeye çalışıyorlar. Neymiş hukukun üstünlüğü. Bu hukukun üstünlüğünün hangi noktasına sığar? dedi.
24.10.2021 Siyaset
Büyük vurgun! Bilgileri ele geçirip, 3 milyon TL dolandırdılar
Büyük vurgun! Bilgileri ele geçirip, 3 milyon TL dolandırdılar İnternet üzerinden sahte satılık cep telefonu ilanı açıp, 24 ilde 34 kişiyi 3 milyon TL dolandıran çete, yakayı ele verdi. Şüphelilerin kullandığı yöntem ise 'Organize İşler 2 Sazan Sarmalı' filmindeki dolandırıcılık yöntemini akıllara getirdi.
17.09.2021 Gündem
Bu akşam Bir Zamanlar Kıbrıs var mı, yeni bölüm neden yok? Bir Zamanlar Kıbrıs yeni bölüm ne zaman? (TRT 1 Yayın akışı)
Bu akşam Bir Zamanlar Kıbrıs var mı, yeni bölüm neden yok? Bir Zamanlar Kıbrıs yeni bölüm ne zaman? (TRT 1 Yayın akışı) Bir Zamanlar Kıbrıs bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? TRT ekranlarında her hafta perşembe günü yayımlanan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin TRT 1 yayın akışı içerisinde yer almaması izleyiciler meraklandırdı. Dizinin takipçileri arama motorlarına yönelerek “Bu akşam Bir Zamanlar Kıbrıs var mı, yok mu, Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi neden yok?” gibi sorulara yanıt aramaya başladı.
13.05.2021 Gündem
Suzan Kardeş kimdir, aslen nereli? Suzan Kardeş’in yaşı kaç, hangi şarkıları var?
Suzan Kardeş kimdir, aslen nereli? Suzan Kardeş’in yaşı kaç, hangi şarkıları var? Cumartesi günlerinin en çok izlenen programlarından biri olan İbo Show'da bu hafta da izleyicilere müzik ziyafeti yaşatacak. Balkan türkülerinin sevilen sesi Suzan Kardeş bu hafta İbo Show’a konu olacak isimler arasında yer alıyor. Peki, Suzan Kardeş kimdir? Suzan Kardeş nereli, kaç yaşında? İşte Suzan Kardeş’in hayatı ile ilgili merak edilenler…
13.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Organize İşler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki organize işler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.