Ekin Türkmen

Ekin Türkmen

Son dakika ekin türkmen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ekin türkmen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ekin türkmen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ekin Türkmen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ekin türkmen gelişmeleri de dahil olmak üzere 152 ekin türkmen haberi bulunmuştur. Tüm ekin türkmen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ekin Türkmen’den 'Yargı'ya övgüler! Yönetmen, oyuncular, senaryo hepsi çok iyi!
Ekin Türkmen’den 'Yargı'ya övgüler! Yönetmen, oyuncular, senaryo hepsi çok iyi! 'Organize İşler: Sazan Sarmalı', 'Adanalı' ve '41 Kere Maşallah' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Ekin Türkmen, geçtiğimiz gün Bebek'te görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Türkmen, Kanal D'de yayınlanan 'Yargı' dizisinden övgüyle bahsetti.
7.03.2024 Magazin
Ekin Türkmen: Takipçi sayısına göre oyuncu seçimi çok acı
Ekin Türkmen: Takipçi sayısına göre oyuncu seçimi çok acı 'Ekmek Teknesi', 'Acı Hayat', 'Küçük Kadınlar', 'Adanalı', 'Anadolu Kartalları' ve 'Organize İşler: Sazan Sarmalı' gibi projelerde rol alan Ekin Türkmen, yeni projesi ve özel hayatı hakkında konuşurken, 'yapımcıların takipçi sayısına göre oyuncu seçtiği' iddiasına tepki gösterdi.
15.10.2023 Magazin
Ünlülerin yüzleri gülmüyor! 'İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor'
Ünlülerin yüzleri gülmüyor! 'İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor' Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler, Türkiye'ye felaketi yaşattı. 11 ilde büyük yıkıma yol açan, binlerce kişinin yaşamını yitirdiği büyük depremler sonrası sanat camiası tek yürek oldu. Önceki gün farklı mekanlarda görülen ünlü isimlerin büyük üzüntüsü yüzlerine yansıdı. Ebru Şallı, Oğuzhan Koç, Ekin Türkmen ve Sera Kaya bu zor günler için duygularını paylaştı.
23.02.2023 Magazin
Ekin Türkmen: Evlilik düşünmüyorum, aynı evde yaşamak bile korkunç!
Ekin Türkmen: Evlilik düşünmüyorum, aynı evde yaşamak bile korkunç! Son olarak '41 Kere Maşallah' adlı yapımda yer alan oyuncu Ekin Türkmen, geçtiğimiz gün Bebek'te görüntülendi. Ünlü isim, Okan Can Yantır ile ilişkisinden ve evlilikten konu açılınca, evlenmeyi düşünmediği söyleyerek, bunun sebebini açıkladı. İşte dikkat çeken o açıklama...
28.01.2023 Magazin
Burcu Binici-Tankurt Manas evliliğinde ihanet iddiası! 'Eşinin mesajlarını yakaladı'
Burcu Binici-Tankurt Manas evliliğinde ihanet iddiası! 'Eşinin mesajlarını yakaladı' Oyuncu Burcu Binici (36) ile rapçi Tankurt Manas (30), Eylül 2022'de sürpriz bir şekilde nikâh masasına oturmuştu. Binici, geçtiğimiz ay boşanmanın eşiğinden dönmüş, daha sonra "Fevri davrandık" açıklamasında bulunmuştu. Son olarak ünlü çiftin evliliğiyle ilgili şoke eden bir iddia ortaya atıldı.
23.12.2022 Magazin
'İlişkimiz yeni başladı' diyerek ilan ettiler! Sürpriz aşk
'İlişkimiz yeni başladı' diyerek ilan ettiler! Sürpriz aşk Oyuncu Ekin Türkmen'in, iki yıllık birlikteliğin ardından 2017'de oyuncu Dilan Çiçek Deniz'den ayrılan, 2018'de şarkıcı Sıla Gençoğlu ile adı sıkça anılan iş insanı Okan Can Yantır'la yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı. Emirgan'da objektiflere yansıyan ikiliden Ekin Türkmen, sürpriz ilişkiyi ilan etti.
10.09.2022 Magazin
Utangaç âşıklar el ele! Ünlü oyuncu ve sevgilisi...
Utangaç âşıklar el ele! Ünlü oyuncu ve sevgilisi... Ekin Türkmen, ismini açıklamadığı yeni sevgilisiyle ilk kez el ele görüntülendi.
29.04.2021 Magazin
Ünlü oyuncu Ayşegül Atik hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Ayşegül Atik hayatını kaybetti Türk tiyatrosunun ünlü oyuncularından Ayşegül Atik hayatını kaybetti. Atik 'En Son Babalar Duyar' dizisindeki rolüyle hafızalara kazınmıştı.
9.06.2020 Yaşam
Şahan Gökbakar 35 kiloyu nasıl verdi?
Şahan Gökbakar 35 kiloyu nasıl verdi? Komedyen Şahan Gökbakar, 100 kilonun üzerine çıkınca eşi Selin Gökbakar’ın desteğiyle ketojonik diyete başlamıştı, bir yılda 35 kilo vermeyi başardı.
6.12.2019 Magazin
Tarkan'dan zayıflamak için 98 yıllık yöntem
Tarkan'dan zayıflamak için 98 yıllık yöntem Tarkan, 20-27 Eylül tarihleri arasında Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda vereceği 6 konser öncesi kampa girdi.
3.09.2019 Magazin
Ekin Türkmen'den kitaba deniz molası!
Ekin Türkmen'den kitaba deniz molası! Oyuncu Ekin Türkmen, Çeşme tatiline devam ediyor.
31.07.2019 Magazin
Kız kıza tatil
Kız kıza tatil Ekin Türkmen, aralarında Deniz Sipahi, Merve Oflaz ve Zeynep Bastık’ın da bulunduğu arkadaş grubu ile Akyaka’da tatil yapıyor.
28.06.2019 Magazin
Sezonu açtı
Sezonu açtı Oyuncu Ekin Türkmen Çeşme'de.
5.06.2019 Magazin
Organize İşler: Sazan Sarmalı'na yoğun ilgi
Organize İşler: Sazan Sarmalı'na yoğun ilgi Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönettiği, "Organize İşler Sazan Sarmalı" filmine sinemaseverler yoğun ilgi gösterdi.
5.02.2019 Televizyon
Yılmaz Erdoğan'dan flaş açıklama!
Yılmaz Erdoğan'dan flaş açıklama! Sinema salonu işletmecileri ile yapımcılar arasında yaşanan sorun nedeniyle 1 Ocak'ta vizyona girmesi beklenen Organize İşler 2: Sazan Sarmalı filminimn gösterim tarihi ertelenmişti.
25.01.2019 Magazin
'Organize İşler 2' vizyon tarihi ertelendi
'Organize İşler 2' vizyon tarihi ertelendi Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği pek çok ünlü oyuncunun başrolünde olduğu "Organize İşler 2: Sazan Sarmalı" filminin vizyon tarihi ertelendi.
24.12.2018 Televizyon
Elit İşcan kimdir?
Elit İşcan kimdir? Elit İşcan kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Yaşamayanlar dizisinde tacize uğradığı açıklamalarıyla gündeme gelen Elit İşcan'ın hayatına dair bilgiler de merak konusu oldu. İşte güzel oyuncu Elit İşcan hakkındaki detaylar...
26.10.2018 Gündem
Organize İşler’e  Kore’den dev ekip
Organize İşler’e Kore’den dev ekip Çekimleri geçtiğimiz hafta tamamlanan “Organize İşler 2’ için Kore’den yaklaşık 40 kişilik bir ekip geldi.
10.09.2018 Magazin
Hande Doğandemir kimdir?
Hande Doğandemir kimdir? Hande Doğandemir kimdir? Sorusu gündemde çok sık araştırılıyor. Başarılı ve güzel oyuncu Hande Doğandemir'in hayatı merak ediliyor. İşte Hande Doğandemir hakkındaki tüm bilgiler ve yer aldığı projeler...
1.08.2018 Gündem
Çıldırtan yorum! Takipçisine ayar verdi
Çıldırtan yorum! Takipçisine ayar verdi Belçim Bilgin eşi Yılmaz Erdoğan’ın ‘Organize İşler 2: Sazan Sarmalı’ filmi için bir takipçisinin, “Eşini oynatma ne olur” yorumuna, sert tepki gösterdi
27.06.2018 Magazin
Aşk yok iş var
Aşk yok iş var Kıvanç Tatlıtuğ’un abisi Cem Tatlıtuğ önceki gün oyuncu Ekin Türkmen’le objektiflere yansıdı.
21.04.2018 Magazin
Mehtap Bayri kimdir?
Mehtap Bayri kimdir? Mehtap Bayri kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Gündemde çok konuşulan Mehtap Bayri hakkında merak edilenleri derledik. İşte Mehtap Bayri ile ilgili detaylar...
27.03.2018 Gündem
Baş başa kahvaltı
Baş başa kahvaltı Kendisi gibi oyuncu olan Ekin Türkmen ile ilişkisini bitiren Tugay Mercan önceki gün meslektaşı Türkü Turan ile Ortaköy’de görüntülendi.
6.02.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ekin Türkmen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ekin türkmen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.