Özgü Namal

Özgü Namal

Son dakika özgü namal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan özgü namal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını özgü namal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özgü Namal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özgü namal gelişmeleri de dahil olmak üzere 401 özgü namal haberi bulunmuştur. Tüm özgü namal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Farah Zeynep Abdullah Kızıl Goncalar’da oynayacak mı? İddialara yanıt verdi
Farah Zeynep Abdullah Kızıl Goncalar’da oynayacak mı? İddialara yanıt verdi Farah Zeynep Abdullah'ın Kızıl Goncalar dizisine dahil olacağı söylentilerine sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.
29.03.2024 Magazin
Özgü Namal sevgilisiyle ayrıldı... Başladığı gibi sessiz sedasız bitti
Özgü Namal sevgilisiyle ayrıldı... Başladığı gibi sessiz sedasız bitti Bir süredir turizmci Mehmet Ferman Doğan ile aşk yaşadığı konuşulan Özgü Namal 6 aylık sevgilisinden ayrıldı.
12.01.2024 Magazin
Kızıl Goncalar hangi ilde, ilçede çekiliyor? Levent ve Meryem'in hikayesi nerede başlayıp, bitiyor?
Kızıl Goncalar hangi ilde, ilçede çekiliyor? Levent ve Meryem'in hikayesi nerede başlayıp, bitiyor? Özgü Namal ve Özcan Deniz'i biraraya getiren Kızıl Goncalar dizisi 18 Aralık Pazartesi akşamı Fox Tv'de başlıyor. Levent ve Meryem'in hikayesine odaklanan dizinin çekim yerleri de seyircinin merak konusu oldu. Peki Kızıl Goncalar dizisi nerede çekiliyor?
18.12.2023 Televizyon
Kızıl Goncalar dizisi konusu ve oyuncuları || Kızıl Goncalar 1. bölüm ne zaman yayınlanacak?
Kızıl Goncalar dizisi konusu ve oyuncuları || Kızıl Goncalar 1. bölüm ne zaman yayınlanacak? Kızıl Goncalar dizisinden ilk görüntüler paylaşıldı. Tanıtım fragmanı da yayınlandı. Kızıl Goncalar dizisinin kadrosu ve konusu fragmanın yayınlanmasının ardından merak konusu oldu. Peki, Kızıl Goncalar dizisinin konusu ne, Kızıl Goncalar dizisinin oyuncuları kimler? Kızıl Goncalar 1. bölüm ne zaman yayınlanacak, Kızıl Goncalar dizisi ne zaman başlıyor?
29.11.2023 Televizyon
Bir Yılmaz Erdoğan klasiği Organize İşler nerede, ne zaman çekildi? Organize İşler konusu ne, oyuncuları kimler?
Bir Yılmaz Erdoğan klasiği Organize İşler nerede, ne zaman çekildi? Organize İşler konusu ne, oyuncuları kimler? Organize İşler filmi hangi yıl çekildi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Özgü Namal, Tolga Çevik ve Cem Yılmaz'ın yer aldığ Organize İşler filmi replikleriyle de hafızalarda silinmez izleriyle yer aldı. Bu akşam Star Tv'de yayılanacak Organize İşler nerede çekildi? Organize İşler konusu nedir?
28.09.2023 Televizyon
Zübeyde, Analar ve Oğullar filmi Toronto’da gösterilecek
Zübeyde, Analar ve Oğullar filmi Toronto’da gösterilecek Kuzey Amerika’nın en büyük Güney Asya filmleri festivali olan IFFSA Toronto’nun açılışı “Zübeyde, Analar ve Oğullar” filmiyle gerçekleşecek.
17.09.2023 Magazin
Özgü Namal uzun süre sonra alışverişte!
Özgü Namal uzun süre sonra alışverişte! Özgü Namal, 2015’te oyunculuğu bırakarak Köyceğiz’e yerleşmişti.
17.09.2023 Magazin
Özgü Namal zafer işareti yaptı!  'Size helal olsun'
Özgü Namal zafer işareti yaptı! 'Size helal olsun' Dokuz yıl sonra setlere dönüş kararı alan Özgü Namal başrolü Özcan Deniz ile paylaşacak. Namal, önceki akşam Cihangir'de objektiflere yansıdı.
26.07.2023 Magazin
Özgü Namal ölen eşiyle ilgili konuştu: 5 dakika içinde her şeyimi kaybettim!
Özgü Namal ölen eşiyle ilgili konuştu: 5 dakika içinde her şeyimi kaybettim! Oyunculuğa ara verip İstanbul'u terk eden Özgü Namal, 2015 yılında Muğla'nın Köyceğiz ilçesine yerleşmişti. Eşi Ahmet Serdar Oral'ı 2020'de kaybettikten sonra İstanbul'a dönen Namal, konuk olduğu Emir Ersoy'un sahnesinde duygusal ifadeler kullandı.
10.07.2023 Magazin
Özgü Namal setlere dönüyor! Partneri belli oldu
Özgü Namal setlere dönüyor! Partneri belli oldu Uzun süredir ekranlardan uzak kalıp, oyunculuğa ara veren Özgü Namal, 2015 yılında İstanbul'u terkedip Muğla'ya yerleşmişti. Eşi Ahmet Serdar Oral'ı 2020'de kaybettikten sonra İstanbul'a dönen Namal'ın, dokuz yıl sonra setlere döneceği müjdesini vermişti. Namal'ın partneri belli oldu.
6.07.2023 Magazin
Survivor Sahra Işık ve eşi İdris Aybirdi evlilik terapistine başvurdu!
Survivor Sahra Işık ve eşi İdris Aybirdi evlilik terapistine başvurdu! 2013 yılında düzenlenen Best Model yarışmasında üçüncü olup, ülkemizi Malezya’da temsil eden, 'Survivor 2014', 'Survivor 2015' ve 2018 yılındaki 'All Star'da mücadele eden Sahra Işık, yarışma sonrası sosyal medya paylaşımları ve yaşadığı büyük değişimle adından söz ettiriyordu. Survivor Sahra, 2019'da dünyaevine girdiği ve geçtiğimiz günlerde boşanma kararı aldığı İdris Aybirdi ile evliliklerini kurtarmak için evlilik terapistine başvurdu.
28.10.2022 Magazin
Ünlü isim Özgü Namal geri döndü! 2020'de eşini kaybetmişti
Ünlü isim Özgü Namal geri döndü! 2020'de eşini kaybetmişti 2014 yılında hayatını birleştirdiği eşi Ahmet Serdar Oral'ın Ekim 2020'de hayatını kaybetmesinin ardından inzivaya çekilen ünlü isim Özgü Namal, gecelerde görüntülendi. 43 yaşındaki oyuncu, yaşadığı tarifsiz acıdan iki yıl sonra, önceki gece Beyoğlu'nda bulunan bir mekanda objektiflere yansıdı.
28.10.2022 Magazin
Kurtlar Vadisi'nin Laz Ziya'sı İstemi Betil'in kızı da oyuncu çıktı!
Kurtlar Vadisi'nin Laz Ziya'sı İstemi Betil'in kızı da oyuncu çıktı! Kurtlar Vadisi dizisi ilk bölümüyle 2003 yılında izleyici karşısına çıkmıştı. Başrollerini Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca, Özgü Namal ve Selçuk Yöntem'in paylaştığı dizi, yıllar geçse de Türk izleyicisinin kalbindeki yerini koruyor. Kurtlar Vadisi'nde Çakır'ın kayınbabası Laz Ziya karakterine hayat veren İstemi Betil'in kızı da oyuncu çıktı. İrem Betil, güzelliğiyle büyüledi.
25.10.2022 Magazin
Özgü Namal toplantı için İstanbul'da: Bu kez güler yüzlü
Özgü Namal toplantı için İstanbul'da: Bu kez güler yüzlü Oyuncu Özgü Namal geçen ay Bodrum’da görüntülendiğini fark edince muhabirlere sert tepki göstermiş ve plajı terk etmişti. Namal, önceki gün İstanbul’da objektife yansıdı. Oyuncu bu kez güler yüzlüydü.
3.09.2022 Magazin
Özgü Namal,Oktay Kaynarca'nın setini ziyaret etti! Son halini gören inanamadı...
Özgü Namal,Oktay Kaynarca'nın setini ziyaret etti! Son halini gören inanamadı... 2014 yılında evlendiği eşi Serdar Oral'ı 6 Ekim 2020 tarihinde kalp krizi sonucu kaybeden Özgü Namal, uzun süredir bir projede yer almadan gözlerden uzak bir yaşam sürüyor. Vaktini çocuklarıyla geçiren 43 yaşındaki ünlü isim, Onur Tan'ın yönettiği dizi setini ziyaret etti. Ünlü oyuncunun son hali sevenlerini üzerken, objektiflere uzun zaman sonra ilk kez tebessüm ederek poz vermesi dikkatlerden kaçmadı.
14.08.2022 Magazin
Özgü Namal çileden çıktı! 'Hemen sil o fotoğrafları'
Özgü Namal çileden çıktı! 'Hemen sil o fotoğrafları' Eşi Serdar Oral'ı kaybettikten sonra Özgü Namal herhangi bir projede yer almadı. Basından uzak bir hayat yaşamayı tercih eden 43 yaşındaki oyuncu, beyazlamış saçları ve bir hayli zayıflamış haliyle Bodrum'da görüntülendi. Namal, yasal alandan görüntü alan basın mensuplarına tepki gösterdi.
5.08.2022 Magazin
Eşini kaybeden Özgü Namal yeni bir karar verdi!
Eşini kaybeden Özgü Namal yeni bir karar verdi! Oyunculuğa ara veren Özgü Namal, 2020'de kaybettiği eşi Serdar Oral'la yaşadığı Muğla Ayla Yaylası'ndaki çiftliği, 'Hiçbir eşyaya dokunmayın' şartıyla evine bakan Köyceğizli aileye verdi. Özgü Namal'ın 10 yıllığına kiraladıkları çiftlik evinin sözleşmesi, 2025 tarihinde doluyor. Namal, iki çocuğuyla İzmir'de inzivaya çekildi.
20.03.2022 Magazin
Özgü Namal yeni yıla yeni evle giriyor
Özgü Namal yeni yıla yeni evle giriyor Ünlü oyuncu Özgü Namal, geçtiğimiz yıl kalp krizi sonucu 53 yaşında hayatını kaybeden eşi Ahmet Serdar Oral’la Anadolu Hisarı’nda oturduğu evinden taşınma kararı aldı.
24.12.2021 Magazin
Masumlar Apartmanı'ndan Özgü Namal'a teklif
Masumlar Apartmanı'ndan Özgü Namal'a teklif Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar'ın başrollerini paylaştığı, gerçek bir hayat hikayesini anlatan 'Masumlar Apartmanı'nın yeni bölümleri merakla bekleniyor. 'Masumlar Apartmanı' dizisi için Özgü Namal'a teklif yapıldığı ortaya çıktı.
10.10.2021 Magazin
Serenay rol almayacak! Peki Bergen kim olacak?
Serenay rol almayacak! Peki Bergen kim olacak? Serenay Sarıkaya’nın “Bergen” filminde rol almayacağını açıklaması üzerine ünlü oyuncu yerine Özgü Namal’a teklif götürüldü. Ancak Namal 2 milyon TL isteyince yapımcı şirket bu kez rotayı Demet Evgar’a çevirdi.
30.05.2021 Magazin
Özgü Namal, Köyceğiz'e bir daha adımını bile atmadı!
Özgü Namal, Köyceğiz'e bir daha adımını bile atmadı! Oyuncu Özgü Namal, Ekim 2020' de eşi Ahmet Serdar Oral'ı kaybettikten sonra Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde bulunan evini kapattı.
16.05.2021 Magazin
Bergüzar Korel hakkında soruşturma açıldı!
Bergüzar Korel hakkında soruşturma açıldı! Oyuncu Bergüzar Korel hakkında Twitter'da adına hesap açılarak yapılan paylaşımlar nedeniyle 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' suçundan soruşturma açıldığı ve 'şüpheli' sıfatıyla ifadeye çağrıldığı ortaya çıktı. Bergüzar Korel, adına sahte hesap açan kişi ya da kişiler hakkında suç duyurusunda bulundu.
31.03.2021 Magazin
Özgü Namal, 'Hükümsüz'den ayrıldı!
Özgü Namal, 'Hükümsüz'den ayrıldı! Geçtiğimiz ekim ayında eşi Ahmet Serdar Oral'ın vefatıyla sarsılan Özgü Namal, seti İstanbul'dan İzmir'e alınan 'Hükümsüz' dizisinde ayrılmaya karar verdi. Ünlü oyuncu, yedi yıl sonra setlere dönmeye hazırlanıyordu.
13.12.2020 Magazin
Özgü Namal çocuklarıyla görüntülendi
Özgü Namal çocuklarıyla görüntülendi Özgü Namal, eşi Serdar Oral'ı kaybettikten sonra ilk kez çocuklarıyla Kavacık’ta ortaya çıktı. Oyuncunun saçındaki beyazlar dikkat çekti.
16.10.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Özgü Namal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özgü namal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.