Set

Set

Son dakika set haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan set ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını set haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Set

haberleri sayfasında son dakika yaşanan set gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.047 set haberi bulunmuştur. Tüm set haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tolunay Kafkas'tan yabancı VAR talebi
Tolunay Kafkas'tan yabancı VAR talebi Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, İstanbulspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.
20.04.2024 Süper Lig
Alec Baldwin yanlışlıkla yönetmeni vurmuştu! Rust filmi setindeki kazaya hapis cezası
Alec Baldwin yanlışlıkla yönetmeni vurmuştu! Rust filmi setindeki kazaya hapis cezası ABD'li ünlü aktör Alec Baldwin’in 2021’de yanlışlıkla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i vurarak ölümüne neden olduğu Rust filmi setindeki silah ve mühimmattan sorumlu Hannah Gutierrez-Reed, 18 ay hapis cezasına çarptırıldı. Gutierrez-Reed, davada ilk hüküm giyen kişi oldu.
15.04.2024 Magazin
Bakan Uraloğlu: Milli tren seti sayısı 56'ya ulaşacak
Bakan Uraloğlu: Milli tren seti sayısı 56'ya ulaşacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "2 yıl içerisinde yerli ve milli tren seti sayımız 25'e ulaşacak. 2030 yılına kadar ise toplam 56 setimiz vatandaşlarımıza hizmet vermek üzere yola çıkmış olacak" dedi.
10.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 29 işçinin ölümüne göz yumdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 29 işçinin ölümüne göz yumdular Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İbn Haldun Üniversitesi ‘Geleneksel TÜRGEV İftarı’nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sürekli ahlak tüccarlığı yapan sürekli işçinin, emekçinin hakkından bahseden bu çevreler önceki gün Beşiktaş'taki yangında hayatını kaybeden 29 emekçi kardeşimizle ilgili çıkıp tek cümle kurmadılar. Ekranları başında izleyenlere ve buradaki kardeşlerime sesleniyorum. Bu binaya inşaat ruhsatını veren, imar ruhsatını veren ve binanın en alt bodrum katlarını gazino haline getirmeye müsaade edenler kim? Şimdi tabii ki biz de savcılarımızla bunu takip ediyoruz. Bunu kovalıyoruz. Kovalamaya devam edeceğiz. Kimler bunlar? 29 tane orada vatandaşımızın ölümüne göz yumanlar kimler? Biz de kovalayacağız. Zerre kadar vicdanı olan herkesin tepkisini çekmesi gereken skandallar zinciri karşısında başlarını kuma gömmeyi tercih ettiler" dedi.
5.04.2024 Gündem
31 Mart Yargı yeni bölüm var mı, bu akşam Yargı yok mu? Yargı dizisi seçim nedeniyle bugün var mı?
31 Mart Yargı yeni bölüm var mı, bu akşam Yargı yok mu? Yargı dizisi seçim nedeniyle bugün var mı? Yargı bu akşam var mı, yok mu? 31 Mart Pazar akşamı programları seçim nedeniyle sorgulanmaya başlandı. Bugün Türkiye sandık başına gitti. Oy sayım işleminin başlaması ve seçim yasaklarını kalkmasıyla, seçim sonuçları 2024 ekranlardan takip edilecek. Söz konusu gelişmenin ardından dizilerin yeni bölümlerinin yayınlanıp yayınlanmayacağı sorgulanmaya başlandı. Peki Yargı bu akşam var mı, Yargı yeni bölüm bugün yok mu, neden yok? 31 Mart Pazar Kanal D yayın akışı listesi…
31.03.2024 Magazin
Sinem Kobal'ın set pozu heyecanlandırdı! Gökçe Bahadır’la aynı karede
Sinem Kobal'ın set pozu heyecanlandırdı! Gökçe Bahadır’la aynı karede Uzun bir süredir ekranlarından uzak olan Sinem Kobal'ın Ömer setinden yaptığı paylaşım heyecanlandırdı. Kızıyla birlikte Ömer dizisi setinden fotoğraf paylaşan güzel oyuncunun sete gitme sebebi kısa sürede anlaşıldı.
27.03.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz enflasyonu düşürmek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz enflasyonu düşürmek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Aksaray mitinginde halka hitap etti. Öncelikli hedefin enflasyonu düşürmek olduğunu söyleyen Erdoğan, "Bunu başaracak programa ve kararlılığa sahibiz. Hep birlikte biraz daha sabredeceğiz." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aksaray'ın ardından Yozgat'ta önemli açıklamalarda bulundu.
26.03.2024 Gündem
Çukurova'nın sultanları sezona damgasını vurdu
Çukurova'nın sultanları sezona damgasını vurdu Vodafone Sultanlar Ligi'nde sezon önceki hafta oynanan maçlarla tamamlandı. Temsilcimiz Çukurova Belediyesi Spor Kulübü sezonu 11. tamamladı.
20.03.2024 Adana
A101 KATALOG 21 Mart Perşembe: Elektrikli araç, airfryer, süpürge…
A101 KATALOG 21 Mart Perşembe: Elektrikli araç, airfryer, süpürge… A101 katalog 21 Mart Perşembe fırsatları yayında. Aldın aldın kataloğunda haftanın sürprizi elektrikli araç oldu. Öte yandan küçük ev aletleri yeniden en çok dikkat çekenler arasında. bu Perşembe satışa çıkacak ürünler arasında Blender Set, Süpürge, Saç Kesme Makinesi, Su Dalgası Maşası, Metal Sandalyeli Masa Takımı gibi birçok ürün satışta olacak. İşte A101 21 Mart Aldın Aldın aktüel kataloğu
18.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kent uzlaşısı' tepkisi: Kimin eli kimin cebinde belli değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kent uzlaşısı' tepkisi: Kimin eli kimin cebinde belli değil Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Mardin mitinginde açıklamalarda bulundu. CHP'ye 'kent uzlaşısı' üzerinden tepki gösteren Erdoğan, "Karşı tarafa bakıyorsunuz ortada ne şeffaflık var ne milli iradeye saygı var. Kent uzlaşısı uydurdular. Kimin eli kimin cebinde belli değil." dedi. Filistin konusunda muhalefeti eleştiren Erdoğan, "Her kim bu milletin Gazze ve Filistin davasındaki desteğini sorguluyorsa kendi milletine hakaret ediyor demektir. Bu asılsız ithamların AK Parti ve Cumhur İttifakı'ndan oy koparmak için dillendirilmesi utanç vericidir. Filistin konusunda kimse bize ders vermez." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak Adliye Meydanı'nda düzenlenen mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "En küçük bir vizyonları yok. Milletimizi karamsarlığa sürüklemek isteyenlerin amacı; ülkeyi tekrar eski istikrarsızlık, kavga ve terör günlerine döndürmektir. Heybelerindeki tek malzeme budur. Bizim bu millet için çok büyük hayallerimiz var. 2023 hedefleriyle ülkemizi bugünlere hazırladık." ifadelerini kullandı.
13.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Proje ve yatırımda rakibimiz yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Proje ve yatırımda rakibimiz yok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hiç kimsenin Cumhur İttifakı'nın, AK Parti'nin, şahsımızın gölgesinde yürüyerek sırf seçim kaybettirmek için ortada dolaşmasına rıza göstermeyiz. Gölgemizde yürüyüp bize çelme takmaya çalışanlar istismarda sınır tanımıyorlar. Rabbim hepsini ıslah etsin. Biz Şanlıurfa'ya Şanlıurfalılara güveniyoruz. Biz eser ve hizmet siyaseti yapıyoruz derken birileri gibi yalan yanlış ifadelerle siyaset cambazlığı peşinde koşmuyoruz" dedi.
9.03.2024 Gündem
1-5 Mart ŞOK aktüel katalog 2024 yayınlandı! ŞOK'ta bu hafta bebek odası, temizlik seti ankastre set var!
1-5 Mart ŞOK aktüel katalog 2024 yayınlandı! ŞOK'ta bu hafta bebek odası, temizlik seti ankastre set var! ŞOK 1-5 Mart aktüel katalog 2024 yayınlandı. Mart ayının gelişiyle birlikte ŞOK mağazalarında indirimli ürünler de yerini almaya başladı. Mutfak saklama kaplarından tutun temizlik mop setlerine; bebek odası eşyalarından ankastre setlere kadar pek çok üründe fiyatlar düştü. İşte 1-5 Mart ŞOK aktüel ürünler....
29.02.2024 Ekonomi
'İnci Taneleri' yeni bölümüyle ekrana geliyor! Dilber dansı damga vuracak
'İnci Taneleri' yeni bölümüyle ekrana geliyor! Dilber dansı damga vuracak Kanal D’nin Yılmaz Erdoğan imzalı sevilen dizisi “İnci Taneleri” bu akşam 6’ncı bölümüyle ekrana geliyor.
29.02.2024 Magazin
BİM Stanley Termos 2024 ne zaman gelecek? BİM Stanley Termos 1 Mart kataloğunda var mı, BİM Stanley Termos orjinal mi?
BİM Stanley Termos 2024 ne zaman gelecek? BİM Stanley Termos 1 Mart kataloğunda var mı, BİM Stanley Termos orjinal mi? 27 Şubat BİM kataloğu 2024 yayınlandı. Şubat ayının son aktüel kataloğuyla müşterilerin karşısına çıkan 27 Şubat BİM aktüelde Stanley One Hand Mug termos için araştırmalar arttı. Peki, BİM Stanley Termos 2024 ne zaman gelecek? BİM Stanley Termos 1 Mart kataloğunda var mı, BİM Stanley Termos orjinal mi?
27.02.2024 Ekonomi
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce, ilk bölümüyle büyük ses getirdi. Entrika ve ihanetin gölgesinde şekillenen heyecan dolu bir hikayeyi içerisinde barındıran dizi, daha ilk bölümünde ters köşe yaparak izleyenleri ekrana kilitledi. Dizide Merve ile Sahra arasındaki sır perdesi aralanırken, Hakan’ın iki kadın tarafından nasıl bir tuzağa çekildiğine dair ipuçları verildi.
14.02.2024 Magazin
BİM 13-16 Şubat aktüel katalog 2024 yayınlandı: BİM indirimli ürünlerde sürpriz kampanya var!
BİM 13-16 Şubat aktüel katalog 2024 yayınlandı: BİM indirimli ürünlerde sürpriz kampanya var! BİM 13-16 Şubat aktüel katalog 2024 yayınlandı. 7 sayfalık katalogda birbirinden farklı ürünlerde indirimli fiyatlar yer aldı. Nemlendirici, davlunbaz, set üstü ocak, derin dondurucu gibi ürünlerde fiyatlar düştü. Türk kahve makinesi gibi birçok pahalı ürün uygun fiyattan satışa çıkıyor. İşte, 13-16 Şubat 2024 Salı ve Cuma fırsatları ile BİM aktüel katalog ürünleri ve fiyat listesi!
10.02.2024 Ekonomi
Prof. Dr. Tolga Görüm: Depremin ikincil etkilerinden biri heyelanlar
Prof. Dr. Tolga Görüm: Depremin ikincil etkilerinden biri heyelanlar İstanbul Teknik Üniversitesi Yer Bilimleri Enstitüsü Katı Yer Bilimleri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tolga Görüm tarafından yürütülen, 'Deprem sonrası tetiklenen heyelan tehlikesinin izlenmesi' projesi NATO ve TÜBİTAK tarafından destekleniyor. Projeyle deprem sonrasında tetiklenen heyelanlar ve risk noktaları belirlendi. Elde edilen bulguların AFAD'A ait Afet Risk Azaltma Sistemiyle paylaşılmasıyla deprem ve heyelan meydana gelen bölgede ölümleri en aza indirecek gerekli tedbirleri almak amaçlanıyor. Prof. Dr. Tolga Görüm, "Bizim tespit ettiğimiz saha çalışmalarında 100'ye yakın vatandaşımız depremin tetiklediği heyelanlar nedeniyle hayatını kaybetti. 3 yıl sürecek bu projede geleceğe yönelik de hem halkımızı korumak hem yerleşim alanlarını, hem de devletin büyük yatırımlarını korumak için geliştirdiğimiz birtakım makine öğrenmesiyle birlikte uyguladığımız tekniklerle burada uzun dönemler sürebilecek deformasyonu modellemeyi düşünüyoruz. " şeklinde konuştu. Görüm, "İstanbul'da heyelan konusunda 17 binin üzerinde tabii hepsi aktif değil, 7 bine yakın aktif olan heyelan sahası var. Özellikle Büyükçekmece Küçükçekmece bunların güney kıyılarında bu tip heyelan alanları var." dedi.
6.02.2024 Gündem
Arka Sokaklar oyuncularından deprem bölgesi Antakya'ya moral ziyareti
Arka Sokaklar oyuncularından deprem bölgesi Antakya'ya moral ziyareti Kanal D ekranında 18 yıldır yayınlanan polisiye dizi Arka Sokaklar, Kahramanmaraş merkezli art arda yaşanan depremlerin birinci yılına özel olarak bir bölüm çekti. Dizi ekibi, Hatay’da enkazların arasında yapılan çekimler esnasında duygusal anlar yaşadı.
4.02.2024 Magazin
Ram Nedir, Ne İşe Yarar? Bilgisayardaki Ram Nasıl Öğrenilir?
Ram Nedir, Ne İşe Yarar? Bilgisayardaki Ram Nasıl Öğrenilir? Günümüzde ilerleyen teknoloji ile birlikte en çok ihtiyaç duyulan ve yaygın hale gelen işlemcilere denilmektedir. Cihazların içerisinde bulunan ve cihaza birçok yardımı dokunan bu parçalar bellek görevi görebilmektedir. Cihazlarda hızın en üst noktaya kadar çıkmasını sağlayabilecek boyuta kadar gelebilmektedir.
1.02.2024 Gündem
TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet”in galası gerçekleşti
TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet”in galası gerçekleşti Yunanistan’daki Batı Trakyalı Müslüman Türklerin hakları için yıllarca mücadele veren merhum Dr. Sadık Ahmet'in hayatını anlatan TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet” filminin galası gerçekleşti.
1.02.2024 Vitrin
Sinan Albayrak çekimde kaza geçirdi! 'Bir süre şuurumu kaybettim'
Sinan Albayrak çekimde kaza geçirdi! 'Bir süre şuurumu kaybettim' Oyuncu Sinan Albayrak kadrosuna dahil olduğu ‘Mehmed Fetihler Sultanı’ dizisinin setinde atlı çekimler sırasında kaza geçirerek hastaneye kaldırıldı.
23.01.2024 Magazin
Erdoğan'dan CHP'ye tepki: DEM gibi bölücü partilerin elinde oyuncak oldular
Erdoğan'dan CHP'ye tepki: DEM gibi bölücü partilerin elinde oyuncak oldular Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Yalova Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "CHP gibi istismar siyaseti yapanların sonu DEM gibi bölücü partilerin elinde oyuncak olmaktır. SİHA'lardan rahatsız olanlar bunlar, bölücü emellere set çeken sınır ötesi harekatlarımızdan rahatsız olanlar bunlar." ifadelerini kullandı. Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Akkuş'a da sert tepki gösteren Erdoğan, "Başörtülü bir yaşlı teyzeye saldırıyor ve boğazından adeta gırtlaklıyor. Utan. Hani kadına şiddet yoktu. Anan yaşındaki bir kadına bu şekilde saldırmanın izahı olmaz" dedi.
19.01.2024 Gündem
Devrim Özkan sosyal medyadan paylaştı! "Nasibimizi aldık!"
Devrim Özkan sosyal medyadan paylaştı! "Nasibimizi aldık!" Lucas Torreira ile ayrıldığı iddia edilen Dervim Özkan, hastalandığını sosyal medyadan duyurdu.
12.01.2024 Magazin
BİM aktüel 9-12 Ocak katalog 2024: Bu hafta indirimli ürünlerde 🛒 Saç kurutma makinesi 249 TL, set üstü ocak fiyatında sürpriz var!
BİM aktüel 9-12 Ocak katalog 2024: Bu hafta indirimli ürünlerde 🛒 Saç kurutma makinesi 249 TL, set üstü ocak fiyatında sürpriz var! BİM aktüel 9-12 Ocak katalogda bu hafta set üstü ocak, saç kurutma ve türk kahvesi makinesinin fiyatlarında düşüş yaşandı. İndirimli ürünlerin yer aldığı yeni BİM katalogunda kampanyalı ürünler yer aldı. İşte 9-12 Ocak BİM aktüel katalog 2024...
10.01.2024 Ekonomi
Yiğit Kirazcı mütevazi aracıyla görüntülendi
Yiğit Kirazcı mütevazi aracıyla görüntülendi Yiğit Kirazcı, önceki Bebek'te görüntülendi. Sıkışan trafikte gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu, meslektaşlarının aksine lüks değil, sade ve ekonomik bir araç tercih etmesiyle dikkat çekti.
9.01.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Set ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki set haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.