Gazete Vatan Logo
Magazin Survivor Sahra Işık ve eşi İdris Aybirdi evlilik terapistine başvurdu!

Survivor Sahra Işık ve eşi İdris Aybirdi evlilik terapistine başvurdu!

2013 yılında düzenlenen Best Model yarışmasında üçüncü olup, ülkemizi Malezya’da temsil eden, 'Survivor 2014', 'Survivor 2015' ve 2018 yılındaki 'All Star'da mücadele eden Sahra Işık, yarışma sonrası sosyal medya paylaşımları ve yaşadığı büyük değişimle adından söz ettiriyordu. Survivor Sahra, 2019'da dünyaevine girdiği ve geçtiğimiz günlerde boşanma kararı aldığı İdris Aybirdi ile evliliklerini kurtarmak için evlilik terapistine başvurdu.

Survivor Sahra Işık ve eşi İdris Aybirdi evlilik terapistine başvurdu!

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor ile adını geniş kitlelere duyurmayı başaran Sahra Işık, yarışmanın 2018 Kıbrıs finalinde iş insanı sevgilisi İdris Aybirdi'den evlenme teklifi almış, Eylül 2019'da ise nikâh masasına oturmuştu. Sosyal medyada mutluluk pozları veren çiftin evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor.

"ASIL SÜRPPRİZİ BEN YAPACAĞIM"

Berna Canbeldek ile yaşadığı kavgayla Survivor'ın en çok konuşulan isimlerden olan Sahra Işık ve eşi İdris Aybirdi, geçtiğimiz günlerde ilginç bir boşanma haberiyle magazin gündemine gelmişti. Sahra Işık, eşinin organize ettiği üçüncü evlilik yıl dönümü yemeğinde, "Asıl sürprizi ben yapacağım" diyerek, boşanma dilekçesini eşinin önüne koymuştu. Romantik sözler bekleyan İdris Aybirdi, hayatının şokunu yaşamıştı.

BİR SAAT TERAPİ!

Evliliklerindeki krizi aşmaya çalışan ikili, önceki gün Nişantaşı'nda bulunan bir evlilik terapistine başvurdu. Yaklaşık bir saat terapist ile görüşme gerçekleştiren üç yıllık evli çift, görüşme sonrası objektiflere yansıdı.

Haberin Devamı

"DURUMUMUZDA DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK"

Evliliklerini kurtarmak için terapiste geldiklerini belirten İdris Aybirdi, “Sorunu aşmaya çalışıyoruz. Terapistle görüştük” dedi. Siyahlar içindeki Sahra Işık ise "İlk terapimizi gördük. Şimdilik durumunuzda değişen bir şey yok” şeklinde konuştu.

"2014'TEKİ HALİM EN BERBAT HALİM"

2017 yılında yine Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'Boksun Yıldızları' yarışmasında da boy gösteren Sahra, Mart 2019'da '2. Sayfa' programına konuk olmuş, Survivor kariyeri hakkında şu ifadeleri kullanmıştı:

Üç kez Survivor'a gittim. Yarışmaya giderken kendi potansiyelinizi biliyorsunuz, karşınızdakileri de biliyorsunuz. Çok iyi bile olsanız, bir anda bir kumpasla kendinizi elemede bulabilirsiniz. İlk sezonumda hırstan gözüm kör olmuştu. 'Önce birleşme partisine gideceğim, sonra final' diyordum. 'Hiç elenmeyeceğim' derken, kendimi elenmiş buldum. 2014'teki halim en berbat halim. Yarışma sonrası burun kenarlarına ışık dolgusu yaptırdım bir de üst dudağımda dolgu var.

Haberin Devamı