Survivor Sahra

Survivor Sahra

Son dakika Survivor Sahra haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Survivor Sahra ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Survivor Sahra haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Survivor Sahra

haberleri sayfasında son dakika yaşanan survivor sahra gelişmeleri de dahil olmak üzere 112 survivor sahra haberi bulunmuştur. Tüm survivor sahra haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seda Aktuğlu Sahra'nın eşi İdris'in küfürlü mesajlarını ifşa etti!
Seda Aktuğlu Sahra'nın eşi İdris'in küfürlü mesajlarını ifşa etti! Sahra Işık yarışmadan ayrılma sebebini açıklarken dost kazığı yediğini de iddia ederek Seda Aktuğlu'ya ateş püskürdü. Seda'nın kocasını aradığını söyleyen Sahra'nın açıklaması sonrası Seda Aktuğlu Sahra'nın eşi İdris'in mesajlarını ifşa etti.
19.02.2024 Magazin
Survivor Sahra Işık ve eşi İdris Aybirdi evlilik terapistine başvurdu!
Survivor Sahra Işık ve eşi İdris Aybirdi evlilik terapistine başvurdu! 2013 yılında düzenlenen Best Model yarışmasında üçüncü olup, ülkemizi Malezya’da temsil eden, 'Survivor 2014', 'Survivor 2015' ve 2018 yılındaki 'All Star'da mücadele eden Sahra Işık, yarışma sonrası sosyal medya paylaşımları ve yaşadığı büyük değişimle adından söz ettiriyordu. Survivor Sahra, 2019'da dünyaevine girdiği ve geçtiğimiz günlerde boşanma kararı aldığı İdris Aybirdi ile evliliklerini kurtarmak için evlilik terapistine başvurdu.
28.10.2022 Magazin
Survivor Sahra Işık'ı görenler 'kendini baştan yaratmışsın' dediler! İşte yeni imajı...
Survivor Sahra Işık'ı görenler 'kendini baştan yaratmışsın' dediler! İşte yeni imajı... Survivor yarışmasına katıldığı dönem damga vuran yarışmacılardan Sahra Işık geçtiğimiz günlerde eleme adayını önceden bilmişti. Bunun üzerine yeniden gündeme gelen Survivor Sahra değişimiyle de konuşulmaya başlandı. Sahra Işık'ı görenler "Kendini yeniden yaratmışsın" diyor.
20.01.2022 Magazin
Survivor Sahra Işık değişimiyle herkesi şok etti!
Survivor Sahra Işık değişimiyle herkesi şok etti! Survivor Sahra Işık bambaşka biri! Acun Ilıcalı'nın yapımcısı ve sunucusu olduğu 'Survivor 2014' ve 2018 yılındaki 'Survivor All Star'da mücadele eden Sahra Işık'ın son görüntüsü herkesi şaşırttı. Işık, son olarak tatil pozlarıyla gündeme geldi.
17.07.2021 Magazin
Sahra Işık-İdris Aybirdi'den alkışlanacak hareket
Sahra Işık-İdris Aybirdi'den alkışlanacak hareket Survivor Sahra Işık ile eşi İdris Aybirdi, Kurban Bayramı'nda kesenin ağzını açtı. Beş günlük tatile 70 bin TL harcayan çift, 60 kurban kestirerek etlerini Afrika'daki kimsesiz çocuklara ulaştırdı.
4.08.2020 Magazin
Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu
Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu Survivor 2018'te haftalar sonra dokunulmaz oyununu kaybeden Ünlüler takımından elenen isim belli oldu. Mustafa Kemal, Adem ve Sahra'nın eleme potasında olduğu yarışmada, Sahra Işık elendi.
24.04.2018 Magazin
Sahra Işık kimdir? (Survivor 2018)
Sahra Işık kimdir? (Survivor 2018) Sahra Işık kimdir? Sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Survivor'da dün heyecan dolu bir eleme daha yaşandı. Adaya veda eden Sahra Işık gündemde merak konusu oldu. İşte Survivor Sahra Işık hakkında bilinmek istenenler...
24.04.2018 Gündem
Survivor'da Nagihan ve Sahra arasında gerginlik! Yeni yarışmacı kim oldu?
Survivor'da Nagihan ve Sahra arasında gerginlik! Yeni yarışmacı kim oldu? Survivor bu akşam da yine izleyicileri ekrana kilitleyecek. Survivor 2018 29. yeni bölüm tanıtımında Nagihan ve Sahra arasındaki gerilim oldukça dikkat çekiyor. Peki Survivor 2018 kadrosuna yeni katılan isim kim oldu?
22.03.2018 Gündem
Survivor'dan gerilim artıyor!
Survivor'dan gerilim artıyor! TV 8'in sevilen yarışması Survivor'ın yeni bölümünde tansiyon yine yükseliyor. All Star ve Gönüllüler arasındaki oyunda yarışmacılar arasındaki gerilim dorukta.
21.03.2018 Magazin
Survivor Sahra verdiği cevapla rezil rüsva oldu!
Survivor Sahra verdiği cevapla rezil rüsva oldu! Survivor'ın renkli yarışmacılarından Sahra Işık "Ay yüzeyinde ilk golf oyunu ne zaman oynanmıştır?" sorusuna verdiği cevapla herkesi şaşırttı.
26.02.2018 Magazin
Survivor 2018 ne zaman başlayacak? Survivor 2018'e bir isim daha katıldı...
Survivor 2018 ne zaman başlayacak? Survivor 2018'e bir isim daha katıldı... Survivor 2018 yarışmasının ne zaman başlayacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Survivor 2018'de yer alacak olan yarışmacıların isimleri de belli olmaya başladı. İşte Survivor 2018'de mücadele edecek yeni yarışmacının kim olduğu...
29.09.2021 Gündem
Boxun Yıldızları yarışmasından ilk tanıtım geldi
Boxun Yıldızları yarışmasından ilk tanıtım geldi Acun'un ünlüleri birbiriyle dövüştüreceği yeni yarışması Boxun Yıldızları'ndan ilk tanıtım geldi. Fragmandan bile yarışmanın reytingleri alt üst edeceği belli oldu.
4.10.2017 Televizyon
Survivor Sahra'nın inanılmaz değişimi!
Survivor Sahra'nın inanılmaz değişimi! 'Survivor 2014' ve 'Survivor All Star'da yarışan Sahra Işık'ın son halini görenler adeta gözlerine inanamadı.
13.03.2017 Magazin
Survivor All Star Sahra'ya ne oldu, neden yok? Sahra diskalifiye mi oldu?
Survivor All Star Sahra'ya ne oldu, neden yok? Sahra diskalifiye mi oldu? Survivor All Star'a Nagihan ve Sahra arasındaki gerilim özel hayat atışmasına dönüştü, ikili arasında gerilim o kadar büyüdü ki görüntüler ekrana verilmedi. Oyun alanında ve konseyde ise Sahra Işık yer almayınca "Sahra diskalifiye mi oldu?"
28.01.2024 Magazin
Survivor'da Nagihan ve Sahra kavgası: Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte ilk eleme adayı
Survivor'da Nagihan ve Sahra kavgası: Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte ilk eleme adayı Survivor All Star yarışmasında haftanın ilk dokunulmazlık oyunu gerçekleşti. Elemesiz geçen haftanın ardından takımlar 27 Ocak Cumartesi günü yeni haftanın ilk dokunulmazlık yarışına çıktı. Peki, dün akşam ilk eleme adayı kim oldu? Konseyde Acun Ilıcalı, kavga eden Nagihan ve Sahra ikilisine ne dedi?
28.01.2024 Magazin
Survivor All Star'da adaya veda eden son isim belli oldu! Hakan Hatipoğlu'nun başına gelenler şoke etti
Survivor All Star'da adaya veda eden son isim belli oldu! Hakan Hatipoğlu'nun başına gelenler şoke etti 'Survivor All Star'ın yeni bölümü TV8'de yayınlandı. Ödül oyunu kıran kırana mücadeleye sahne oldu. Yarışma 10-9'luk yakın bir skorla bitti. Sahra, Berna, Kardeniz ve Seda Aktuğlu düeollo oyununa çıktı. Adaya veda eden isim belli oldu. İşte detaylar...
19.01.2024 Magazin
Survivor yarışmacısı Duygu Bal'ın son halini gören inanamıyor!
Survivor yarışmacısı Duygu Bal'ın son halini gören inanamıyor! Önceden Survivor'a katılan yarışmacıların son halleri merak ediliyor. Şimdilerde TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor’a 2014 yılında katılan Duygu Bal; Turabi Çamkıran, Sahra Işık, Merve Aydın gibi isimlerle beraber yarışmıştı. Adeta yıllara meydan okuyan Survivor Duygu'nun son halini görenlerin ağızları açık kaldı.
23.03.2023 Magazin
Eski Survivor yarışmacısı Berna Canbeldek'i bir de Instagram'da görün!
Eski Survivor yarışmacısı Berna Canbeldek'i bir de Instagram'da görün! Survivor 2014 ve 2015 sezonlarında yer alan eski yarışmacı Berna Canbeldek, performansı ve ada yaşantısıyla gündemden düşmeyen isimlerdendi. Yarıştığı dönemde takım arkadaşı Sahra Işık'a, tartışma sonucunda bir anda tokat atan ve bu hareketiyle diskalifiye edilen Berna Canbeldek, Instagram pozlarıyla olay oldu.
12.05.2022 Magazin
Survivor'da 'Anlat Bakalım Özel'e Mustafa Topaloğlu ile Yasin damga vurdu!
Survivor'da 'Anlat Bakalım Özel'e Mustafa Topaloğlu ile Yasin damga vurdu! Survivor All Star formatıyla ekranlara gelen yarışmada birleşme partisi öncesi, 'anlat bakalım özel' oyunu oynandı. Eski yarışmacılarla yapılan bağlantılarda en çok kelimeyi bilen kişi, takımıyla birlikte ödül kazandı. Sonrasında da Acun Medya ile Survivor All Star takımları arasında kıyasıya futbol maçı mücadelesi düzenlendi. İşte Survivor All Star'ın son bölümünde yaşananlar...
28.03.2022 Magazin
Survivor Berna Canbeldek'in son halini gören şaşırıyor!
Survivor Berna Canbeldek'in son halini gören şaşırıyor! 'Survivor 2014'te Sahra Işık'la ettiği kavga sonrası diskalifiye edilen, sakatlandığı için 'Survivor 2018'e veda eden Berna Canbeldek, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Hakkında 'estetik' yorumları yapılan Canbeldek'in inanılmaz değişimi görenleri şaşırtıyor.
26.01.2022 Magazin
Wakanda nedir, ne demek? Survivor Steven’in kullandığı Wakanda Forever ne anlama geliyor, Wakanda ülkesi nerede?
Wakanda nedir, ne demek? Survivor Steven’in kullandığı Wakanda Forever ne anlama geliyor, Wakanda ülkesi nerede? Survivor tanıtımında dikkat çeken ayrıntılardan biri de 'Wakanda Forever' sözleri oldu. Gönüllüler takımında yer alan Steven Salam'ın konuşmasını 'Wakanda Forever' diyerek sonlandırması dikkat çekerken, Survivor’da Steven Salam’la eski futbolcu Barış Özbek arasında yaşanan ‘Vakanda' polemiği sonrası Wakanda’nın anlamı merak edilemeye başlandı. Survivor Extra programına da konu olan Wakanda’nın anlamı ise belli oldu. Peki, Wakanda Forever ne demek? Wakanda Forever kelimesinin anlamı nedir? Wakanda ülkesi neresi?
12.01.2021 Gündem
Aşk nikah masasına taşınıyor!
Aşk nikah masasına taşınıyor! Katıldığı 'Survivor' yarışmalarıyla tanınan Sahra Işık, önceki akşam nişanlısı İdris Aybirdi'yle İstinye'de görüntülendi.
3.09.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Survivor Sahra ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki survivor sahra haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.