Gazete Vatan Logo

Survivor'da Nagihan ve Sahra arasında gerginlik! Yeni yarışmacı kim oldu?

Survivor bu akşam da yine izleyicileri ekrana kilitleyecek. Survivor 2018 29. yeni bölüm tanıtımında Nagihan ve Sahra arasındaki gerilim oldukça dikkat çekiyor. Peki Survivor 2018 kadrosuna yeni katılan isim kim oldu?

Survivor'da Nagihan ve Sahra arasında gerginlik! Yeni yarışmacı kim oldu?

Survivor 2018 bu akşam ekrana gelecek. Heyecanın dorukta olduğu yarışmada yine nefesleri kesen bir mücadele yaşanacak. Survivor Sahra ve Nagihan arasında yaşanan temas sonucunda Acun Ilıcalı nasıl bir karar verecek? Yeni katılan yarışmacı ortalığı karıştıracak mı? İşte tüm detaylar...

SURVİVOR 2018 29. YENİ BÖLÜM TANITIMI

Survivor 2018'de All Star ve Gönüllüler arasında oynanan oyunda herkes mücadelesini zirveye çıkarıyor. Oyun Sırasında Gönüllüler takımında yarışan Nagihan, ve All Star takımında yarışan Sahra arasında tartışma çıkıyor. Nagihan, Sahra hakkında fiziksel temasta bulunduğunu ifade ederek 'bana vurma' diyor.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?
Birsen, İpek ve Ramazan'ın eleme potasında olduğu Survivor 2018'de en az SMS oyunu alarak yarışmaya veda eden isim İpek oldu. İşte İpek'in son sözleri...
İkinci kötü haber üst üste geldi benim için. Üzücü buradan ayrılmak. Buraya dost kazanmaya gelmedim ama mükemmel insanlar tanıdım. Tanıdığımı zannetiğim insanları da tanıdım. Bana böyle bir fırsat verdiğiniz için teşekkür ederim. Hakkımda hayırlısı buymuş.
SURVİVOR'A SÜRPRİZ BİR İSİM KATILDI
Survivor 2018 All Star takımında yarışan Ecem'in sakatlığından dolayı yarışmadan ayrılması sonucunda Survivor'a yeni bir ismin geleceği söylenmişti. Ve o isim belli oldu. Survivor 2018 All Star takımına katılan yeni isim Berna Canbeldek oldu.

Haberin Devamı