Gazete Vatan Logo
Magazin Özgü Namal setlere dönüyor! Partneri belli oldu

Özgü Namal setlere dönüyor! Partneri belli oldu

Uzun süredir ekranlardan uzak kalıp, oyunculuğa ara veren Özgü Namal, 2015 yılında İstanbul'u terkedip Muğla'ya yerleşmişti. Eşi Ahmet Serdar Oral'ı 2020'de kaybettikten sonra İstanbul'a dönen Namal'ın, dokuz yıl sonra setlere döneceği müjdesini vermişti. Namal'ın partneri belli oldu.

Özgü Namal setlere dönüyor! Partneri belli oldu

Özgü Namal'ın yoga ve nefes terapisti eşi Ahmet Serdar Oral, 6 Ekim 2020 tarihinde yaşamını yitirmişti. Kalp krizi geçiren Oral, Muğla Köyceğiz Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve 53 yaşında hayata gözlerini yummuştu.

'Organize İşler', 'Kurtlar Vadisi', 'Beynelmilel' ve 'Hanımin Çiftliği' gibi başarılı projelerde rol almasına karşın evlendikten sonra oyunculuğa ara veren ünlü isim, eşinin vefatından sonra İstanbul'a dönmüştü.

ÖZGÜ NAMAL'IN YENİ DİZİSİ

Son olarak 'Merhamet' (2013-2014) dizinde 'Narin' karakterine hayat veren Özgü Namal, yeniden ekranda hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Uzun süredir gözlerden uzak bir yaşamı tercih eden başarılı oyuncunun, dokuz yıl aradan sonra yeni bir dizide kamera karşısına geçeceği belirtildi.

PARTNERİ ÖZCAN DENİZ

Senaryosunu Necati Şahin'in kaleme aldığı 'Kızıl Goncalar' adlı yapımın kadrosuna dahil olduğu konuşulan Özgü Namal'ın, Özcan Deniz ile başrolü paylaşacağı iddiası gündem oldu.