Online Alışveriş

Online Alışveriş

Son dakika online alışveriş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan online alışveriş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını online alışveriş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Online Alışveriş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan online alışveriş gelişmeleri de dahil olmak üzere 752 online alışveriş haberi bulunmuştur. Tüm online alışveriş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Büyük fiyat avantajı sağlıyor! 7 bin liralık ürün 5 bin liraya geliyor, rağbet giderek artıyor
Büyük fiyat avantajı sağlıyor! 7 bin liralık ürün 5 bin liraya geliyor, rağbet giderek artıyor Pandemi ile birlikte alışveriş alışkanlıkları da değişti. Mağazalardan alışveriş yapmanın çok mümkün olmadığı günlerde internet alışverişlerinde hızlı bir yükseliş görüldü. Online alışveriş günümüzde pek çok kişinin vazgeçilmez alışkanlıkları arasına girerken artı sadece yurt içi değil yurt dışı internet alışveriş platformları da tüketicilerin radarında. Yurtiçinde etiket fiyatı 7 bin lirayı aşan markalı bir mont, online platformlardaki yurtdışı satıcılarda 4-5 bin liraya; markalı bir ayakkabı 7 bin 600 liradan 3 bin 600 liraya ya da 6 bin liraya satılan bir bilgisayar parçası 5 bin liraya düşünce yurtdışından yapılan online alışverişler bir yılda 48.8 milyar TL’den 115 milyar TL’ye fırladı.
8.02.2024 Ekonomi
Car Play Nedir, Ne İşe Yarar? Car Play Nasıl Kullanılır?
Car Play Nedir, Ne İşe Yarar? Car Play Nasıl Kullanılır? Özellikle akıllı cihazların olmazsa da olmazı olan bir sistem olarak bilinmektedir. Sistemlerin çalışması ve işlem süreçleri çok kolay olduğu için herkes tarafından rahatlıkla kullanılmaktadır. Birçok araçta bulunan bu özellik sayesinde kullanıcılar oldukça rahat etmektedir.
23.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Bu sabah milyonlarca kişiye aynı mesaj gitti! Akılalmaz tuzak
Bu sabah milyonlarca kişiye aynı mesaj gitti! Akılalmaz tuzak Bu sabah Türkiye genelinde milyonlarca kişi cep telefonlarına gelen "Adabeyan kargo gönderiniz yola çıktı" mesajıyla uyandı.
30.11.2023 Gündem
Alışveriş bağımlılık yapıyor! Vazgeçemiyorsanız risk altında olabilirsiniz
Alışveriş bağımlılık yapıyor! Vazgeçemiyorsanız risk altında olabilirsiniz Alışveriş yapmak çoğu kişiye iyi geliyor olabilir. Kimileri sadece ihtiyaçlarını karşılamak için, kimileri ise stres atmak ve daha iyi hissetmek için alışveriş yapıyor. Ne için olursa olsun yapılan bilimsel araştırmalara göre de alışveriş yapmak, mutluluğu sağlayan serotonin hormonunu arttırıyor. Pandemiyle birlikte mağazada yapılan alışverişler oldukça azaldı. İnsanlar online alışverişe yöneldi. Bir tık ile dünyanın her yerinden herhangi bir şey almak kolaylaştığı için insanlar kendini durduramaz oldu. Bu da online alışveriş bağımlılığını beraberinde getirdi.
26.11.2023 Gündem
Trendyol uygulaması açılmıyor | Trendyol çöktü mü, neden açılmıyor? Trendyol uygulaması çöktü mü 9 Kasım 2023?
Trendyol uygulaması açılmıyor | Trendyol çöktü mü, neden açılmıyor? Trendyol uygulaması çöktü mü 9 Kasım 2023? Trendyol uygulaması çöktü, Trendyol açılmıyor, neden? Online alışveriş sitesi Trendyol’a erişim sorunları yaşanıyor. Kullanıcılar mobil uygulama ve tarayıcı üzerinden giriş yapmaya çalışıyor. Hatanın kaynağı ve çözümünün ne olduğunu merak eden kullanıcılar Trendyol’da sorun mu var, Trendyol neden açılmıyor? Sorularına yanıt arıyor.
9.11.2023 Gündem
Alışverişte önce keyif sonra suçluluk hissediyorsanız destek alın! Bastırdığınız duygular olabilir
Alışverişte önce keyif sonra suçluluk hissediyorsanız destek alın! Bastırdığınız duygular olabilir İhtiyaç için ya da kendini iyi hissetmek için fark etmiyor; alışveriş yapmak mutluluk hormonu serotonini arttırıyor. Bu his ise kişiyi giderek alışveriş bağımlısı bir haline getirebiliyor, mutlu olmak ve stres atmakla başlayan süreç ne yazık ki kimileri için hastalıklı bir ilişkiye dönüşebiliyor. Alışveriş bağımlılığı veya diğer adıyla onyomani, ciddiye alınması gereken psikolojik bir hastalık. Uzman Psikolojik Danışman Mehmet Akif Aydın hangi durumların alışveriş hastalığı olduğuna açıklık getirirken, Klinik Psikolog Kübra Aytekin alışveriş yaşının düştüğüne, Klinik Psikolog Taylan Baran Reçber ise alışveriş bağımlılığının internetin yaygınlaşmasıyla birlikte arttığına dikkat çekti.
25.10.2023 Ekonomi
10 milyon dolar kaç TL yapar, ne kadar? Trendyol kimin, sahibi kim? Trendyol Gazze yardımı ne kadar?
10 milyon dolar kaç TL yapar, ne kadar? Trendyol kimin, sahibi kim? Trendyol Gazze yardımı ne kadar? E-ticaret platformu Trendyol, Gazze’ye 10 milyon dolar insani yardım yapacağını açıkladı. Şirketten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Gazze’de yaşanan insanlık dramından derin üzüntü duyuyor; bölgede kalıcı ateşkes ve barışın bir an önce tesis edilmesini temenni ediyoruz. Söz konusu gelişmenin ardından “10 milyon dolar kaç TL yapar, ne kadar? Trendyol kimin, sahibi kim? Trendyol Gazze yardımı ne kadar?” gibi soruların yanıtı merak edilmeye başlandı.
21.10.2023 Ekonomi
Trendyol Filistin ürünlerini kaldırdı mı? Trendyol Filistin temalı ürünler nedir, Trendyol Filistin ürünleri nelerdir? Online alışveriş sitesinden Filistin açıklaması geldi!
Trendyol Filistin ürünlerini kaldırdı mı? Trendyol Filistin temalı ürünler nedir, Trendyol Filistin ürünleri nelerdir? Online alışveriş sitesinden Filistin açıklaması geldi! Trendyol Filistin temalı ürünleri satıştan kaldırdı mı, Trendyol Filistin ürünleri neler? İsrail’in Gazze’ye saldırısının ardından Türkiye’nin önde gelen e-ticaret platformu Trendyol hakkında Filistin temalı ürünleri platformdan kaldırdığı yönünde iddialar gündeme taşındı. Trendyol’dan konuyla ilgili resmi bir açıklama yapıldı. Peki, Trendyol Filistin ürünlerini kaldırdı mı? İşte Trendyol Filistin açıklaması…
21.10.2023 Ekonomi
Morhipo kapanıyor mu? Morhipo Boyner aynı mı, neden kapanıyor, online AVM sitesi Morhipo ne zaman kapanacak?
Morhipo kapanıyor mu? Morhipo Boyner aynı mı, neden kapanıyor, online AVM sitesi Morhipo ne zaman kapanacak? Morhipo kapanıyor mu? Boyner Grup çatısı altında 2011 yılında kurulan online alışveriş platformu Morhipo, kapanma kararı aldı. Kullanıcılarına gönderdiği mesajlarda kapanacağı tarihi de açıkladı. Peki, Morhipo ne zaman, neden kapanıyor? Morhipo 17 Ekim’de kapanıyor mu?
12.10.2023 Ekonomi
Hepsiburada alışveriş kredisi - Taksit avantajlarıyla bütçenizi zorlamadan alışveriş yapın
Hepsiburada alışveriş kredisi - Taksit avantajlarıyla bütçenizi zorlamadan alışveriş yapın Teknolojinin hızla ilerlemesiyle birlikte, online alışveriş alışkanlıklarımızı kökten değiştirdi! Bu dijital dönüşümün en önemli avantajlarından biri de, alışveriş yaparken bütçenizi zorlamadan istediğiniz ürünlere sahip olabilme fırsatı sunmasıdır. Hepsiburada Alışveriş Kredisi'nin taksit avantajlarıyla öne çıktığını söylemek mümkün. Hayallerinizdeki ürünlere ulaşmak artık çok daha kolay ve esnek bir hale geliyor. Hepsiburada'nın sunmuş olduğu alışveriş kredisi seçenekleri, ihtiyaçlarınızı karşılamak için ideal bir çözüm sunarken, ödemelerinizi taksitlere bölebilme imkanıyla da finansal konforunuzu gözetiyor. Ani bütçe darboğazları yaşamadan, istediğiniz ürünlere sahip olmanın keyfini sürmek artık elinizde. Hem geniş ürün yelpazesi hem de esnek ödeme seçenekleri ile Hepsiburada, online alışveriş deneyiminizi hem daha keyifli hem de daha ekonomik hale getiriyor.
4.10.2023 Advertorial
Telefonunuzun mesajları kopyalanıyor olabilir! Akıllı telefonlardaki casus nasıl yakalanır?
Telefonunuzun mesajları kopyalanıyor olabilir! Akıllı telefonlardaki casus nasıl yakalanır? Akıllı cep telefonları hayatımızın ayrılmaz bir parçası oldu. Sosyal medya, online alışveriş ve mesajlaşma gibi birçok özellikleriyle cep telefonları ayrılmaz bir parçamız oldu. Özel hayatı izinsiz izlemek için tasarlanan casus yazılımlar, haberiniz olmadan cep telefonunuza hem uzaktan hem fiziksel olarak yüklenebiliyor. Uygulamalar beklenmedik izin talep ediyorsa, telefon aşırı ısınıyorsa, e-posta ve mesajlarda anormallik oluyorsa cebinizde ‘casus’ olabilir.
25.09.2023 Gündem
İnternet alışverişinde yeni dönem başlıyor! Para cezası geliyor
İnternet alışverişinde yeni dönem başlıyor! Para cezası geliyor Ticaret Bakanlığı tüketicilerin doğru bilgilendirilmesini engelleyen, gerçeği yansıtmayan ya da varlığı ispatlanamayan sahte yorumlar ile tüketicilerin kandırılmasına neden olabilen uygulamaları yasakladığını, “haksız ticari uygulama kabul ettiğini” duyurdu. Bakanlık bünyesindeki Reklam Kurulu, 12 Eylül tarihli son toplantısında 138 dosyayı inceledi.
20.09.2023 Ekonomi
Tayyab Kart nedir? İlk İslami kart Tayyab kimin, hangi ülkenin, Türkiye’de kullanılan kartın kurucusu kim? Tayyab nasıl alınır, Tayyab İslami Kart özellikleri nedir?
Tayyab Kart nedir? İlk İslami kart Tayyab kimin, hangi ülkenin, Türkiye’de kullanılan kartın kurucusu kim? Tayyab nasıl alınır, Tayyab İslami Kart özellikleri nedir? Tayyab, Türkiye'nin ilk İslami kartı mottosuyla kullanıma sunuldu. Bir mobil uygulama üzerinden çalışan ilk İslami kart Tayyab Türkiye’de kullanıma başlandı. Karta ait internet sitesinde kartla ilgili “İslami ihtiyaçlarınızın birçoğunu karşılamanıza yardımcı oluyor” ifadelerin kullanıldı. Peki, Tayyab Kart nedir? İlk İslami kart Tayyab kimin, hangi ülkenin? Tayyab kurucusu kim? Tayyab İslami kart nasıl alınır, Tayyab Kart özellikleri nedir?
16.08.2023 Bilim ve Teknoloji
Bir dolandırıcının itirafları: Adamı aynı arabayla 3 kez dolandırdım
Bir dolandırıcının itirafları: Adamı aynı arabayla 3 kez dolandırdım Ev, araba ve akıllara gelebilecek her konuda dolandırıcılık olayları her geçen gün artmaya başladı. Farklı farklı yöntemlerle insanları tuzağa düşüren fırsatçılar, akılalmaz oyunlarla vatandaşı mağdur ediyor. Son yaşanan olayda sesi kaydedilen dolandırıcının itirafları şoke etti.
21.07.2023 Yaşam
Kredi kartı kullananlar dikkat! Bu detayı herkes bilmiyor: Faiziyle geri alınıyor
Kredi kartı kullananlar dikkat! Bu detayı herkes bilmiyor: Faiziyle geri alınıyor Artan teknoloji unsurlarıyla birlikte yüz yüze alışveriş yavaş yavaş azalırken internet üzerinden satış ve alış da oldukça yaygınlaştı. Ancak online alışveriş de kendi çerçevesinde bazı sorunları doğuruyor. Bu sorunlar arasında dolandırıcılık, sahtecilik, kart bilgilerini çalma, karşında muhatap bulamama gibi sorunlar bulunuyor. Öte yandan iade işlemleri de büyük bir sorun olmakta. Bu sorunlarla karşılaşanlar mahkemelik bile olabiliyor. Ayrıca cayma hakkını kullanırken ekonomik olarak zarara uğrayan tüketicinin parasını faiziyle geri alınabileceği detayı da ortaya çıktı. Konunun uzmanı Gazetevatan'a önemli açıklamalar yaptı. İşte merak edilenler...
10.07.2023 Ekonomi
Kredi kartı ile internetten alışveriş yapanlar dikkat! Cayma hakkı ve para iadesi ile ilgili flaş detay belli oldu
Kredi kartı ile internetten alışveriş yapanlar dikkat! Cayma hakkı ve para iadesi ile ilgili flaş detay belli oldu İnternetten alışveriş yapanların sayısı her geçen gün artıyor. Kolay ulaşılabilir olması, kredi kartı ile taksit yapılabilmesi ve iade imkanın bulunması web siteleri üzerinden alışveriş yapan kişi sayısının artmasına yol açtı. Peki online platformlar üzerinden kredi kartı ile ödeme yaparak ürün satın almak ne kadar güvenli? Tüketiciler cayma hakkını hangi koşullarda kullanabiliyor? Avukat Sedef Selçuk internetten alışveriş yapanları uyararak 'cayma hakkı' ile ilgili, “Tüketicinin cayma hakkını kullanması durumunda, satıcı veya sağlayıcı cayma bildiriminin kendisine ulaştığı tarihten itibaren yedi gün içinde almış olduğu bedeli ve tüketiciyi borç altına sokan her türlü belgeyi, tüketiciye hiçbir masraf yüklemeksizin iade etmekle yükümlüdür. Tüketici, tahsil edemediği bedeli icra takibine konu ederek yasal faizi ile birlikte iade alabilir, uğradığı başkaca zarar var ise bunları da takibe konu edebilecektir.” diye konuştu.
14.05.2023 Ekonomi
Şikayet yağıyor! Online alışverişte sahte deterjan tehlikesi
Şikayet yağıyor! Online alışverişte sahte deterjan tehlikesi Online platformlarda ne kadar önlem alınsa da sahte ürünlerin satışı devam ediyor. Özellikle son dönemde tüketicilerin sahte deterjan konusunda şikayetleri artıyor.
11.05.2023 Gündem
Yeni yöntemleri ifşa oldu! Seçmenler hedefte, bu linke sakın tıklamayın
Yeni yöntemleri ifşa oldu! Seçmenler hedefte, bu linke sakın tıklamayın Dolandırıcıların yeni yöntemi ortaya çıktı. Gündemdeki her konuyla ilgili vatandaşı dolandırmaya çalışan sahtekarlar şimdi de seçmenleri hedef aldı. Yüksek Seçim Kurulu adıyla sahte mail atan dolandırıcılar, vatandaşların kişisel bilgilerini çalıyor. İşte haberin detayları...
17.04.2023 Gündem
Hesaplarda biriken paraları iade etmiyorlar! 'Yasal boşluk' açıklaması
Hesaplarda biriken paraları iade etmiyorlar! 'Yasal boşluk' açıklaması Online alışveriş sitelerindeki bazı mobil uygulamalarda 'sanal cüzdan' olarak adlandırılan hesaplara yüklenen kalan paraların iade edilmediği ortaya çıktı. Bu uygulamalar, hesaptaki parayı alışveriş için kullanmak dışında iade seçeneği vermiyor. Bu durumda tüketicinin zor durumda kalmasıyla ilgili konuşan Tüketici Konfederasyonu Piyasa İzleme Komisyonu Başkanı Murat Bal, kalan paranın iade edilmesi gerektiğini belirterek, "Eğer tüketici harcama yapmıyorsa para banka hesaplarına geri gönderilmeli" dedi.
24.03.2023 Ekonomi
Yemek Sepeti neden kapalı? 21 Mart Yemek Sepeti çöktü mü? Yemek Sepeti neden açılmıyor?
Yemek Sepeti neden kapalı? 21 Mart Yemek Sepeti çöktü mü? Yemek Sepeti neden açılmıyor? Yemek Sepeti neden kapalı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Online alışveriş sitesi Yemek Sepeti 21 Mart 2023 Salı akşam saatlerinde erişim sıkıntısı yaşıyor. Kullanıcıların sipariş vermek için girdiği Yemek Sepeti çöktü mü?
21.03.2023 Gündem
Beşir Derneği kimin? Beşir Derneği’nin başkanı kimdir?
Beşir Derneği kimin? Beşir Derneği’nin başkanı kimdir?  Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından Türkiye'nin dört bir yanından vatandaşlar afet bölgesine giderek gönüllü yardımlarda bulundu. Onlardan biri de Kocaeli'den Kahramanmaraş'a giden Beşir Derneği Doğu Marmara Bölge Müdürü Metin Doruklu'ydu. Doruklu, arama kurtarma çalışmaları sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Söz konusu olayın ardından Beşir Derneği hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Beşir Derneği kimin, Beşir Derneği’nin başkanı kim? 
16.02.2023 Gündem
Bekarlar günü ne zaman? 15 Şubat bekarlar (yalnızlar) günü mü, saplar günü hangi gün?
Bekarlar günü ne zaman? 15 Şubat bekarlar (yalnızlar) günü mü, saplar günü hangi gün?  Yalnızlar günü ne zaman, bekarlar günü hangi gün, saplar günü 15 Şubat mı? Sevgililer Günü kutlanırken bekar günü için yapılan aramalar da arttı. Bekar ve yalnız insanlar, sevgililer tarafından kutlanan 14 Şubat’a karşı ironi olarak bugünü kutluyor. Peki, Bekarlar günü ne zaman? 15 Şubat bekarlar günü mü, saplar günü hangi gün? Yalnızlar günü ne zaman? 
14.02.2023 Gündem
Alışveriş bağımlılık yapıyor! Bu yaş grubundakiler risk altında
Alışveriş bağımlılık yapıyor! Bu yaş grubundakiler risk altında Alışveriş yapmak çoğu kişiye iyi geliyor olabilir. Kimileri sadece ihtiyaçlarını karşılamak için, kimileri ise stres atmak ve daha iyi hissetmek için alışveriş yapıyor. Ne için olursa olsun yapılan bilimsel araştırmalara göre de alışveriş yapmak, mutluluğu sağlayan serotonin hormonunu arttırıyor. Pandemiyle birlikte mağazada yapılan alışverişler oldukça azaldı. İnsanlar online alışverişe yöneldi. Bir tık ile dünyanın her yerinden herhangi bir şey almak kolaylaştığı için insanlar kendini durduramaz oldu. Bu da online alışveriş bağımlılığını beraberinde getirdi.
5.02.2023 Bilim ve Teknoloji
Paranız cebinizde kalıyor! Değişimin parolası: Minimalizm
Paranız cebinizde kalıyor! Değişimin parolası: Minimalizm Yaşam standarlarının artması, insanların istediği ürüne kolay ulaşabilir olması kimileri için 'tüketim çılgınlığı' haline gelirken, kimileri de tüketimin mutluluk getirmediğini fark ederek az eşya ile hayatının her alanında sadeleşmeyi tercih ediyor. Sade yaşam ile daha bilinçli alışveriş yapan tüketiciler tasarruf sağlayarak deneyimler için hem vakit hem de para ayırabiliyor.
25.01.2023 Gündem
Yılbaşının simgesi 'yapay çam ağacı' cep yakıyor
Yılbaşının simgesi 'yapay çam ağacı' cep yakıyor Yılbaşı kutlamasında tercih edilen yapay çam ağacının fiyatı, geçen yıla göre 2 kat artarak 550 liradan satılıyor. Rusya-Ukrayna savaşı sonrası kentteki yabancı nüfusunun arttığı Antalya'da yılbaşı ağacının fiyatı, süslemeler de eklendiğinde 1200 lira ile 13 bin lira arasında değişiyor.
4.12.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Online Alışveriş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki online alışveriş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.