Ön Başvuru

Ön Başvuru

Son dakika ön başvuru haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ön başvuru ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ön başvuru haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ön Başvuru

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ön başvuru gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.147 ön başvuru haberi bulunmuştur. Tüm ön başvuru haberleri aşağıda listelenmiştir.
300 milyar liralık kredi başvurusu başladı! Detaylar belli oldu
300 milyar liralık kredi başvurusu başladı! Detaylar belli oldu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Yatırım Taahhütlü Avans Kredisi için başvuruların 20 Aralık 2023 tarihinden itibaren alınmaya başlayacağını açıkladı.
8.12.2023 Ekonomi
Öğretmen alan değişikliği şartları, kontenjanları, başvuru! 2023 öğretmen alan değişikliği ne zaman, alan değişikliği hangi branşlarda olacak?
Öğretmen alan değişikliği şartları, kontenjanları, başvuru! 2023 öğretmen alan değişikliği ne zaman, alan değişikliği hangi branşlarda olacak? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenlerin alan değişikliği hakkında başvuru yapabileceğini ve bu doğrultuda atamaların yapılacağını açıkladı. Öğretmenler2023 öğretmen alan değişikliği ne zaman, alan değişikliği hangi branşlarda olacak? Sorularına yanıt aranırken öğretmen alan değişikliği şartları ve kontenjanları ile ilgili de araştırmalarına hız verdi.
7.12.2023 Çalışma Hayatı
Diyanet 2 bin 450 personel alımı yapacak! Diyanet İşleri Başkanlığı sözleşmeli personel alımı şartları ve başvuru tarihi…
Diyanet 2 bin 450 personel alımı yapacak! Diyanet İşleri Başkanlığı sözleşmeli personel alımı şartları ve başvuru tarihi… Diyanet İşleri Başkanlığı, taşra teşkilatında açık bulunan pozisyonlara sözlü sınav sonucuna göre 2 bin 450 sözleşmeli personel alacak. İşte Diyanet İşleri Başkanlığı sözleşmeli personel alımı şartları ve başvuru tarihi…
21.09.2023 Personel Alımı
PMYO ön başvuru sonuçları açıklandı
PMYO ön başvuru sonuçları açıklandı Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO), giriş sınavı aday belirleme ön başvuruları için toplam 54 bin 548 adayın başvuru yaptığını duyurdu.
10.08.2023 Çalışma Hayatı
PMYO başvuruları | Polis Meslek Yüksekokulu başvuru şartları nelerdir? Polislik başvurusu nasıl yapılır? E devlet PMYO başvuru yap
PMYO başvuruları | Polis Meslek Yüksekokulu başvuru şartları nelerdir? Polislik başvurusu nasıl yapılır? E devlet PMYO başvuru yap Polis Meslek Yüksekokullarına 2.500 öğrenci alımı için Resmi Gazete'de ilan yayınlandı. Polis olmak için başvuru yapacak adaylar Polis Meslek Yüksekokullarına 2.500 öğrenci alımı gerekli başvuru şartlarını, taban puanlarını ve polis alımı başvuru tarihine yönelik araştırmalarını hızlandırdı. Peki, PMYO başvuru 2023 ne zaman? Polis alımı PMYO başvuru şartları nelerdir, yaş sınırı var mı, TYT puanı isteniyor mu? İşte 2500 polis alımı PMYO 2023 kılavuzu ve taban puanları ile ilgili merak edilenler…
1.08.2023 Çalışma Hayatı
POMEM 30. Dönem mülakat ne zaman? 30 dönem POMEM sınavı ne zaman? Polis Akademisi POMEM Akademik Takvim!
POMEM 30. Dönem mülakat ne zaman? 30 dönem POMEM sınavı ne zaman? Polis Akademisi POMEM Akademik Takvim! 30. Dönem POMEM sonuçlarının açıklanmasıyla yazılı ve sözlü sınavlara yönelik araştırmalar yoğunlaştı. 10.600 öğrenci alımı ön başvuru işlemleri mayıs ayında tamamlandı, POMEM Giriş Sınavı Aday Belirleme ön başvuru sonuçları açıklandı. Peki, 2023 Polis Akademisi 30. Dönem POMEM mülakat ne zaman, POMEM 30. Dönem sınavı ne zaman?
30.05.2023 Personel Alımı
(POMEM başvuru sonuçları) 30. dönem POMEM sonuçları ne zaman açıklanacak? POMEM ön başvuru sonuçları açıklandı mı? (pa.edu.tr POMEM sonuçları sorgulama ekranı)
(POMEM başvuru sonuçları) 30. dönem POMEM sonuçları ne zaman açıklanacak? POMEM ön başvuru sonuçları açıklandı mı? (pa.edu.tr POMEM sonuçları sorgulama ekranı) 30. dönem POMEM ön başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak, POMEM ön başvuru sonuçları açıklandı mı? POMEM sonuçları merakla bekleniyor. 30. dönem POMEM ön başvuruları 01 - 19 Mayıs 2023 tarihleri arasında "pa.edu.tr" adresi üzerinden alındı. Ön başvurularını yapan adaylar şimdi gözlerini "POMEM sonuçları” için EGM sayfasına çevirdi. İşte POMEM ön başvuru sonuçları sorgulama detayları…
22.05.2023 Personel Alımı
Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri kayıt bulunamadı ne demek?
Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri kayıt bulunamadı ne demek? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), sözleşmeli öğretmen kadrosuna yönelik mülakatlar nisan ayında gerçekleştirecek. Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri ise E-Devlet üzerinden öğrenilebilecek. Sözlü mülakat yerleri sorgulanırken “Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri kayıt bulunamadı ne demek?” sorusuna yanıt aranıyor.
4.04.2023 Gündem
İlk Togg bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teslim edilecek
İlk Togg bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teslim edilecek Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg'un ilk siparişini veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bugün akıllı cihazı teslim edilecek. Doğuştan elektrikli olan Togg'un ikincisi ise Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'e verilecek.
3.04.2023 Gündem
45 bin öğretmen ataması mülakat başvurusu nasıl yapılır, öğretmen ataması mülakat kalktı mı? MEB öğretmen ataması başvuru ekranı
45 bin öğretmen ataması mülakat başvurusu nasıl yapılır, öğretmen ataması mülakat kalktı mı? MEB öğretmen ataması başvuru ekranı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 45 bin öğretmen ataması duyurusunu geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden yaptıktan sonra, Milli Eğitim Bakanlığı branş kontenjan dağılımı ve takvimini açıkladı. Takvime göre yerleştirme sonuçları 8 Mayıs’ta açıklanacak. 1 Eylül tarihi itibariyle de öğretmenler görevlerine başlayabilecek. Ön başvurular bugün sona eriyor. Peki, 45 bin öğretmen ataması mülakat başvurusu nasıl yapılır, öğretmen ataması mülakat kalktı mı? İşte MEB öğretmen ataması başvuru ekranı
1.04.2023 Memur
TOGG başvuru son gün tarihi ve saati! TOGG başvurusu ne zaman bitiyor, saat kaça kadar? TOGG başvuruları bitti mi, Trumore e cüzdan hatası nedir, neden para yüklenmiyor?
TOGG başvuru son gün tarihi ve saati! TOGG başvurusu ne zaman bitiyor, saat kaça kadar? TOGG başvuruları bitti mi, Trumore e cüzdan hatası nedir, neden para yüklenmiyor? Türkiye’nin yerli otomobili ilk modeliyle görücüye çıkmaya hazırlanırken, TOGG ön sipariş başvuruları 100 bini geçti. TOGG siparişi verebilmek için öncelikle bir profil (Tru.ID) oluşturulacak. Profillerini oluşturan kullanıcılar üç farklı versiyonda satışa sunulan Togg T10X'in tercih ettiği versiyonunu, donanımını, rengini ve jantlarını aynı alan üzerinden belirleyebilecek. Daha sonra kullanıcılar burada bir e-cüzdan da açarak ön siparişe katılmak için gerekli olan 60 bin TL'lik kaporayı kredi kartı ya da banka hesapları üzerinden dijital cüzdana aktaracak. Satın alınmak istenilen versiyon ve donanım özellikleri oluşturulduktan sonra e-cüzdanda yeterli bakiye (60 bin TL) bulunuyorsa ön sipariş süreci tamamlanacak. Başvuru yapmak isteyenler başvuru sürecinin geçirmemek için TOGG başvuru son gün için araştırmalarını hızlandırdı. TOGG başvurusu ne zaman bitiyor, saat kaça kadar? TOGG başvuruları bitti mi, Trumore e cüzdan hatası nedir, neden para yüklenmiyor?
28.03.2023 Bilim ve Teknoloji
(MEB atama takvimi 2023) MEB 45 bin öğretmen atama takvimi ile öğretmen ataması ön başvuru ve sözlü sınav tarihi ne, öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak?
(MEB atama takvimi 2023) MEB 45 bin öğretmen atama takvimi ile öğretmen ataması ön başvuru ve sözlü sınav tarihi ne, öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB 45 Bin Yeni Öğretmen Atama Takvimi belli oldu. MEB bugün itibarıyla 45 bin yeni öğretmen ataması takvimini ve branş bazında kontenjan dağılımını ilan etti. Öğretmenlik için atamaya esas teşkil eden 103 alandan atama yapılacağına işaret eden Özer, bu kapsamda en fazla atama yapılacak beş alana ilişkin şu bilgileri paylaştı: “45 bin öğretmen alımında sınıf öğretmenliği için 7 bin 878 kontenjan, rehberlik alanına 3 bin 604, okul öncesi öğretmenliği 3 bin 269, ilköğretim matematik 2 bin 656, din kültürü ve ahlâk bilgisi alanı için 2 bin 604 kontenjan ayrıldı.” İfadelerini kullandı. Peki, 45 bin öğretmen ataması ön başvuru başladı mı, sözlü sınav tarihi ne, öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte MEB 45 bin öğretmen atama takvimi…
24.03.2023 Çalışma Hayatı
MEB'den 45 bin öğretmen atama açıklaması! İşte kontenjanlar ve atama takvimi
MEB'den 45 bin öğretmen atama açıklaması! İşte kontenjanlar ve atama takvimi Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 45 bin yeni öğretmen atama müjdesinin ardından atama takvimi ile branş bazında kontenjan dağılımını bugün itibarıyla ilan ettiklerini duyurdu. Özer, öğretmen ataması için ön başvuruların 27 Mart-1 Nisan tarihlerinde alınacağını, atamaların ise 8 Mayıs’ta yapılacağını bildirdi.
24.03.2023 Gündem
(TOGG ön sipariş ver)! TOGG siparişi nasıl verilir, TOGG ön başvuru ücreti ne kadar? TOGG ön sipariş şartları, formu, ücreti...
(TOGG ön sipariş ver)! TOGG siparişi nasıl verilir, TOGG ön başvuru ücreti ne kadar? TOGG ön sipariş şartları, formu, ücreti... Türkiye'nin otomobili TOGG heyecanla bekleniyor. Türkiye'nin yerli yapım akıllı arabasının fiyatı bugün açılandı. TOGG’un 160 kilowatt gücündeki versiyonlarındaki fiyatlarda yaklaşık yüzde 21 oranında düşüş beklenirken, Togg T10X 953 bin TL’den başlayan fiyat etiketine sahip olacak, uzun menzilli V2 RWD modelinin fiyatı ise 1 milyon 215 bin TL sahip olacak. Ayrıca ön sipariş ve ilk teslimat tarihi de netleşti. Peki, TOGG ön sipariş nasıl verilir, TOGG ön sipariş başvurusu nasıl yapılır? Peki, TOGG on sipariş ne zaman, TOGG siparişi nasıl verebilirim? TOGG sipariş başladı mı? İşte TOGG ön sipariş verme sürecine dair merak edilenler…
17.03.2023 Ekonomi
Hac kuraları sorgulama! Hac kurası sonuçları açıklandı mı, hac kuraları sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak? Diyanet hac kura sonuçları 2023 e devlet sorgulama!
Hac kuraları sorgulama! Hac kurası sonuçları açıklandı mı, hac kuraları sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak? Diyanet hac kura sonuçları 2023 e devlet sorgulama! Hac kuralarında ön başvuru 5 Ocak - 31 Ocak tarihleri arasında alındı. 15 Şubat tarihinde çekilmesi planlanan hac kuraları deprem sebebiyle ertelenmişti. Diyanet İşleri Başkanlığı hac kuraları için açıklamada bulundu. Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan hac kura sonuçlarının açıklanacağı tarih Diyanet tarafından yapılan açıklamayla netleşti. Peki, Hac kuraları çekildi mi? Diyanet e devlet hac kura sonucu isim listesi nasıl sorgulanır, hac kura sonuçları açıklandı mı? İşte 2023 hac kura sonuçları sorgulama ekranı...
9.03.2023 Gündem
Resmi Gazete'de yayımlandı! Yüzlerce bekçi alınacak
Resmi Gazete'de yayımlandı! Yüzlerce bekçi alınacak Polis Akademisi Başkanlığı, 26 ilde istihdam edilmek üzere 1250 çarşı ve mahalle bekçisi alımı yapacağını duyurdu. Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan karara göre de bekçi adaylarında aranan özellikler belirtildi. İşte tüm detaylar...
17.01.2023 Çalışma Hayatı
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 555 sözleşmeli personel alacak! İşte MSB personel temin başvuru ekranı!
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 555 sözleşmeli personel alacak! İşte MSB personel temin başvuru ekranı! Millî Savunma Bakanlığı ve Millî Savunma Üniversitesi sözleşmeli personel alacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Başvurular, 31 Aralık 2022 tarihinde sona erecek. Adaylar başvurularını online olarak yapabilecek. Adayların, ÖSYM tarafından 2022 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına katılmış ve puan almış olmaları gerekiyor. Peki, Milli Savunma Bakanlığı (MSB) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? MSB ve MSÜ personel alımı başvuru şartları ne? İşte MSB personel temin başvuru ekranı!
4.12.2022 Personel Alımı
POMEM sınavı ne zaman? 29. Dönem POMEM parkur sınavı tarihi ve POMEM sınav aşamaları
POMEM sınavı ne zaman? 29. Dönem POMEM parkur sınavı tarihi ve POMEM sınav aşamaları 29. Dönem POMEM ön başvuru sonuçları açıklanınca, adaylar sonuçlarını e-Devlet şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgulamaya başladı. Peki, POMEM sınav aşamaları neler? 29. dönem POMEM Parkur sınavı ne zaman? İşte POMEM sınav aşamaları ve POMEM sınav tarihi hakkında merak edilenler…
29.11.2022 Personel Alımı
POMEM sıralamaya giremedi ne demek? POMEM doğrulama kodu nedir?
POMEM sıralamaya giremedi ne demek? POMEM doğrulama kodu nedir? 29. Dönem POMEM ön başvuru sonuçları açıklandı. POMEM başvuru sonuçlarının ardından POMEM sınavına katılmaya hak kazananıp kazanmadığını sorgulamaya başlayan adaylar “POMEM sıralamaya giremedi ne demek? POMEM doğrulama kodu nedir?” sorularına yanıt aramaya başladı.
29.11.2022 Eğitim
POMEM başvuru sonuçları açıklandı! 29. dönem POMEM sonuçları sorgulama ekranı…
POMEM başvuru sonuçları açıklandı! 29. dönem POMEM sonuçları sorgulama ekranı… Polis Akademisi Başkanlığı Polis Meslek Eğitim Merkezlerine (POMEM), 13 bin öğrenci alımı tapacak. POMEM başvurusunda bulunan 55 bin 72 erkek ve 40 bin 872 kadın adayların merakla bekledikleri 29. dönem POMEM ön başvuru sonuçları açıklandı. İşte 29. Dönem POMEM başvuru sonuçları sorgulama ekranı...
29.11.2022 Personel Alımı
İBB kreş başvurusu nasıl yapılır? Kimler başvuru yapabilir? İBB kreşleri nerelerde var?
İBB kreş başvurusu nasıl yapılır? Kimler başvuru yapabilir? İBB kreşleri nerelerde var? İBB'nin kreşlerine başvuru yapmak isteyen pek çok kişi Yuvamız İstanbul Çocuk Etkinlik Merkezleri hakkında başvuru süreci ile ilgili detayları merak ediyor. 22 ilçede 34 birimde açılan İBB kreşlerinden 2900 çocuk faydalanıyor. Peki, İBB kreş başvurusu nasıl yapılır? Kimler başvuru yapabilir? İBB kreşleri nerelerde var? İBB kreş başvuruları bitti mi? İşte detaylar…
17.11.2022 Eğitim
POMEM 13 bin öğrenci alacak
POMEM 13 bin öğrenci alacak Polis Akademisi Başkanlığı Polis Meslek Eğitim Merkezlerine (POMEM) 13 bin öğrenci alımına ilişkin duyuru Resmi Gazete'de yayımlandı.
13.11.2022 Eğitim
POMEM eğitimi kaç ay? POMEM eğitim süresi kısaldı mı?
POMEM eğitimi kaç ay? POMEM eğitim süresi kısaldı mı? Polis Akademisi Başkanlığı, Polis Akademisi Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 9.600 lisans (8.160 erkek ve 1.440 kadın), 2.400 önlisans (2.040 erkek ve 360 kadın) olmak üzere toplam 12.000 öğrenci alımı yapılacağını açıkladı. Alıma ilişkin esaslar 14 Kasım 2022 tarihinde Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sitesinden (www.pa.edu.tr) açıklanacak. İlanın açıklanmasının ardından POMEM eğitim süresiyle ilgili araştırmalar arttı. Peki, POMEM eğitim süresi kaç ay? POMEM eğitim süresi kısaldı mı?
9.11.2022 Çalışma Hayatı
29. Dönem POMEM başvuru tarihi ne zaman, POMEM 29. dönem başvuru şartları nelerdir?
29. Dönem POMEM başvuru tarihi ne zaman, POMEM 29. dönem başvuru şartları nelerdir? Polis Akademisi Başkanlığı, Polis Akademisi Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 9.600 lisans (8.160 erkek ve 1.440 kadın), 2.400 önlisans (2.040 erkek ve 360 kadın) olmak üzere toplam 12.000 öğrenci alımı yapılacağını açıkladı. Peki, POMEM 29. dönem başvuru şartları nelerdir? 29. Dönem POMEM başvuru tarihi ne zaman?
9.11.2022 Personel Alımı
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) uzman yardımcısı alacak! İşte MSB personel temin başvuru ekranı!
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) uzman yardımcısı alacak! İşte MSB personel temin başvuru ekranı! Milli Savunma Bakanlığı (MSB) duyurdu! Uzman yardımcısı temini yapılacak. Genelkurmay Başkanlığı ve Kuvvet Komutanlıklarında istihdam edilmek üzere sınavla uzman yardımcısı alımı yapılacak. Peki, MSB uzman yardımcılığı başvurusu nasıl yapılır? MSB uzman yardımcısı alımı başvuru şartları ne? MSB personel temin başvuru ekranı!
28.10.2022 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Ön Başvuru ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ön başvuru haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.