Öğrenci Affı

Öğrenci Affı

Son dakika öğrenci affı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan öğrenci affı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını öğrenci affı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Öğrenci Affı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan öğrenci affı gelişmeleri de dahil olmak üzere 128 öğrenci affı haberi bulunmuştur. Tüm öğrenci affı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Öğrenci affından kimler yararlanacak, af başvuruları ne zaman başlıyor? Öğrenci affı 2022 başvuru şartları ve tarihleri!
Öğrenci affından kimler yararlanacak, af başvuruları ne zaman başlıyor? Öğrenci affı 2022 başvuru şartları ve tarihleri! Öğrenci affı 2022 ile ilgili ayrıntılar YÖK tarafından paylaşıldı. Üniversite eğitimine devam etmek isteyenler geri dönmek için istenen şartları araştırıyor. YÖK’ten yapılan açıklamada öğrenci affı şartları, başvuru tarihleri ve kimlerin bu haktan yararlanacağı tek tek belirtildi. Peki, öğrenci affından kimler yararlanacak, öğrenci affı başvuru şartları nelerdir ve başvuru tarihleri nedir?
25.07.2022 Eğitim
YÖK duyurdu! Öğrenci affı ile ilgili usul ve esaslar yayınlandı! Kimler öğrenci affından yararlanabilecek?
YÖK duyurdu! Öğrenci affı ile ilgili usul ve esaslar yayınlandı! Kimler öğrenci affından yararlanabilecek? YÖK duyurdu! Öğrenci affı ile ilgili düzenlemenin detayları belli oldu. 5 Temmuz 2022 tarihli Resmî Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 7417 sayılı Kanun'da kamuoyunda “öğrenci affı” olarak adlandırılan yasal düzenlemenin uygulanmasına ilişkin usul ve esaslar Yükseköğretim Kurulu tarafından yayımlandı. Peki, Kimler öğrenci affından yararlanabilecek? Öğrenci affı ile kimler kayıt yaptırabilecek? Öğrenci affı kimleri kapsıyor? Kapatılan okulların öğrencileri aftan yararlanacak mı? İşte Öğrenci affı ile ilgili usul ve esaslar…
22.07.2022 Eğitim
2022 en düşük emekli maaşı ne kadar oldu? Temmuz ayı emekli maaşı alt sınırı!
2022 en düşük emekli maaşı ne kadar oldu? Temmuz ayı emekli maaşı alt sınırı! Emekli aylığı alt sınırı düzenlemesini de içeren ekonomiye ilişkin kanun, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Peki, 2022 en düşük emekli maaşı ne kadar oldu? Emekli aylığı alt sınırı ne kadar? İşte Temmuz ayı emekli maaşı alt sınırı…
5.07.2022 Emekli
Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal’ın vefatının 22. Yılında anılıyor! İşte Kemal Sunal’ın hayatı ve filmleri!
Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal’ın vefatının 22. Yılında anılıyor! İşte Kemal Sunal’ın hayatı ve filmleri! Türk sinemasının unutulmaz ismi Kemal Sunal vefatının 22. yılında yad ediliyor! 26 yıllık oyunculuk kariyerinde 82 filmde rol alarak sinemanın unutulmaz isimleri arasında yer alan Kemal Sunal ölüm yıldönümünde anılıyor. Peki, Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal kaç yaşında vefat etti? Kemal Sunal neden öldü? Kemal Sunal’ın kaç filmi var? İşte Kemal Sunal’ın hayatı ve filmleri!
3.07.2022 Kültür Sanat
Ek gösterge düzenlemesi ve öğrenci affında yeni gelişme! Meclis'te kabul edildi
Ek gösterge düzenlemesi ve öğrenci affında yeni gelişme! Meclis'te kabul edildi Ek gösterge, öğrenci affı ve emekli maaşlarının alt sınırını 3 bin 500 TL olarak belirlenmesini de içeren yasa teklifi TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi. 5’inci Yasama Yılını tamamlayan Meclis, 1 Ekim’e kadar tatile girdi.
1.07.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika asgari ücret açıklaması! NATO zirvesi sonrası İsveç ve Finlandiya'ya net mesaj...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika asgari ücret açıklaması! NATO zirvesi sonrası İsveç ve Finlandiya'ya net mesaj... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Madrid'de gerçekleşen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi sonunda medya mensuplarıyla söyleşi gerçekleştirdi. NATO Zirvesi'nin Türkiye için büyük bir diplomatik zafer olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bundan sonraki süreç özellikle İsveç ve Finlandiya’ya aittir. Herhangi bir yanlışları vesaire olduğu zaman zaten kapı gibi belgeler elde, oradan gereğini yaparız" dedi. Erdoğan, "Asgari Ücret Tespit Komisyonu çalışıyor. İnşallah arkadaşlarımız çalışmayı efradını cami ağyarını mani bir şekilde bitirirler. Biliyorum ki Asgari Ücret Tespit Komisyonu en ideal seviyeyi belirleyecek. Biz de inşallah müjdeli haberi işçilerimizle, emekçilerimizle paylaşırız." dedi.
1.07.2022 Siyaset
3600 ek gösterge ve öğrenci affı ile ilgili son dakika gelişmesi!
3600 ek gösterge ve öğrenci affı ile ilgili son dakika gelişmesi! Memur maaşları, emekli aylık ve ikramiyeleri ile ilgili son dakika kararı! Kritik gelişme sonrası milyonlarca kişinin maaşında büyük artış yaşanacak. AK Parti tarafından 3600 ek gösterge ve öğrenci affını da içeren 57 maddelik yasa teklifini TBMM’de kabul edildi. 3600 ek gösterge düzenlemesi 5 milyon 300 bin memur ve emeklisini kapsayacak. Peki kimin maaşı ne kadar artacak? 3600 ek gösterge düzenlemesi sonrasında emekli ikramiyelerinde 50 bin liraya varan artış görülecek. İşe 3600 ek gösterge ile ilgili yaşanan son dakika gelişmeleri...
30.06.2022 Memur
Öğrenci affı kimleri kapsıyor? Öğrenci affı ne zaman çıkıyor? Öğrenci affı Resmi Gazete’de ne zaman yayınlanacak?
Öğrenci affı kimleri kapsıyor? Öğrenci affı ne zaman çıkıyor? Öğrenci affı Resmi Gazete’de ne zaman yayınlanacak? Öğrenimlerini yarıda bırakan öğrencileri ilgilendiriyor! Öğrenci affı Meclis’te! Binlerce kişiyi yakından ilgilendiren öğrenci affını da içeren torba yasa teklifi TBMM Başkanlığı'na sunuldu. Peki, Öğrenci affı kimleri kapsıyor? Öğrenci affı ne zaman çıkıyor? Öğrenci affı Resmi Gazete’de ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar…
29.06.2022 Eğitim
Maaşlara zam geliyor! Emekli, memur hepsini kapsıyor, tarih belli oldu
Maaşlara zam geliyor! Emekli, memur hepsini kapsıyor, tarih belli oldu Emekli, memur milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor. Maaşlara zam geliyor. Müjdeli haberi verdi. Tarih belli oldu. En az yüzde 40 zam olacak. AK Parti'den Temmuz ayında yapılacak memur ve emekli zammı ile ilgili yeni bir açıklama geldi. AK Parti Grup Başkanvekili ve Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, gelecek hafta tüm çalışanların maaşlarına yüzde 40 zam yapacaklarını söyledi. 3600 ek gösterge ile ilgili de açıklamada bulunan Akbaşoğlu, 3600 ek göstergenin gelecek hafta mecliste görüşüleceğini ifade etti. İşte son dakika haberinin detayları...
26.06.2022 Emekli
Öğrenci affı şartları neler, öğrenci affı teklifi nedir? Öğrenci affı kimlere verilecek, kapsamı?
Öğrenci affı şartları neler, öğrenci affı teklifi nedir? Öğrenci affı kimlere verilecek, kapsamı? Öğrenci affı nedir 2022, öğrenci affı 2022 kimlere verilecek? Öğrenci affı için YÖK'ün çalışması tamamlandı. Üniversitelerden çeşitli nedenlerle ilişiği kesilen 4 milyon 242 bin 316 öğrenci aftan yararlanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Öğrenci affı teklifini önümüzdeki günlerde Meclis'e sunuyoruz. Eğitimlerini bırakma mecburiyetinde kalanlara dönüş yolunu açıyor" dedi. Peki, Öğrenci affı şartları neler, kapsamı nedir?
16.06.2022 Eğitim
Öğrenci milyonları ilgilendiriyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi
Öğrenci milyonları ilgilendiriyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği 2.5 milyon öğrencinin dört gözle beklediği af çalışması tamamlandı. Lisans yüksek lisans, doktora öğrencilerini kapsayan öğrenci affı, programı kazandığı ya da başladığı halde kayıt işlemini yapmayan. Herhangi bir nedenden ötürü okulla ilişiği kesilen öğrencilerin okullarına geri dönmesini sağlayan Cumhurbaşkanının verdiği af müjdesinin detayları şekillenmeye başladı. Önümüzdeki günlerde Meclis gündemine getirilecek öğrenci affının kimleri kapsayacağı belli oldu. İşte detaylar...
16.06.2022 Eğitim
Öğrenci affı 2022 çıktı mı, öğrenci affı ne zaman çıkacak 2022, Meclis’e sunuldu mu? Öğrenci affı nedir, kimleri kapsıyor?
Öğrenci affı 2022 çıktı mı, öğrenci affı ne zaman çıkacak 2022, Meclis’e sunuldu mu? Öğrenci affı nedir, kimleri kapsıyor? Öğrenci affı 2022 gelecek mi, öğrenci affı ne zaman çıkacak 2022? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Af' müjdesi geldi. AK Parti Grubu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öğrenci affına ilişkin açıklarda bulundu. Peki, Öğrenci affı 2022 çıktı mı, Öğrenci affı nedir, kimleri kapsıyor, Meclis’e sunuldu mu?
15.06.2022 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğrenci affı müjdesi: Önümüzdeki günlerde Meclisimizin takdirine sunuyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğrenci affı müjdesi: Önümüzdeki günlerde Meclisimizin takdirine sunuyoruz AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "tüm gençlerimize bir müjde vermek istiyorum. Bir süredir üzerinde çalıştığımız ve kamuoyunda öğrenci affı diye bilinen teklifi önümüzdeki günlerde Meclisimizin takdirine sunuyoruz." dedi.
15.06.2022 Siyaset
Meclis ne zaman tatile giriyor? Meclis tatili ne zaman?
Meclis ne zaman tatile giriyor? Meclis tatili ne zaman? Meclis’in tatile gireceği tarih merak ediliyor. 3.600 ek gösterge, dezenformasyonla mücadele ve öğrenci affına ilişkin düzenlemeler sırayla Meclis gündemine gelecek. Meclis tatili öncesinde görüşülecek bu konuların ardından tatile girmesi bekleniyor. Peki, Meclis ne zaman tatile giriyor? Meclis tatili ne zaman? İşte detaylar…
13.06.2022 Gündem
Öğrenci affı ne zaman çıkacak? Öğrenci affı ne zaman Meclis’e gelecek? YÖK başkanı açıkladı!
Öğrenci affı ne zaman çıkacak? Öğrenci affı ne zaman Meclis’e gelecek? YÖK başkanı açıkladı! Genel öğrenci affı çıkıyor! YÖK başkanı açıkladı! Öğrenci affı için gözler YÖK’e çevrilirken TBMM ile YÖK arasında çalışmalar başladı. YÖK Başkanı Özvar, "Genel affın Meclis'in iradesiyle yakında gündeme geleceğini açıkladı. Peki, Öğrenci affı ne zaman çıkacak? Öğrenci affı ne zaman Meclis’e gelecek? İşte YÖK başkanı açıklamaları!
13.06.2022 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) duyurdu ve resmen değişti! 50'ye düşürüldü, öğrenciler...
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) duyurdu ve resmen değişti! 50'ye düşürüldü, öğrenciler... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti ve resmen değişti! Yeni karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. 50'ye düşürüldü. MEB'den yazılı açıklama geldi. Kurum açma, kapatma ve ad verme yönetmeliğinde değişiklik yapıldı. Yeni kararlar madde madde açıklandı. Nüfusu az ve dağınık olan köy ve benzeri yerleşim yerlerinde öğrenci sayısına bakılmaksızın ilkokul açılabilecek. E az 5 çocuk bulunması halinde ise ana sınıfı açılabileceği bildirildi. BİLSEM açılışlarında bulunması zorunlu derslik sayısı azaltıldı. Okul pansiyonlarının açılışında aranılan öğrenci kapasitesi şartı düşürüldü.
14.05.2022 Eğitim
YÖK harekete geçti ve resmen duyurdu! Ve belli oldu 4 milyondan fazla...
YÖK harekete geçti ve resmen duyurdu! Ve belli oldu 4 milyondan fazla... Yüz binlerce kişi bekliyordu. Meclis'e geliyor. AK Parti duyurdu. YÖK harekete geçti. Yükseköğretim Kurulu (YÖK), gündeme gelen öğrenci affı Meclis'ten geçtikten sonra uygulanması durumunda af bekleyebilecek kişi sayısını açıkladı. 4 milyon 242 bin 316 öğrencinin af beklediği öğrenildi.
14.05.2022 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı(MEB)'ından son dakika açıklaması! 1 Haziran'da başlıyor! Yüz binlerce öğretmeni ilgilendiriyor
Milli Eğitim Bakanlığı(MEB)'ından son dakika açıklaması! 1 Haziran'da başlıyor! Yüz binlerce öğretmeni ilgilendiriyor Milli Eğitim Bakanlığı(MEB)'ndan son dakika uyarısı geldi. MEB yüz binlerce öğretmeni ilgilendiren tarihi açıkladı. Uzman ya da başöğretmen unvanı almak isteyen bütün öğretmenleri kapsıyor. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Bakanlık ile Yıldız Teknik Üniversitesi arasında Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü İmza Töreni'nde yaptığı konuşmada Aday Öğretmenlik ve Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yönetmeliği doğrultusunda hazırlanan Öğretmenlik Kariyer Basamakları Mesleki Gelişim Çalışmaları ve Eğitim Programına İlişkin Yönerge'nin Bakanlığın internet sitesinde yayımlandığını duyurdu. Buna göre Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı 81 ilde 19 Kasım 2022 tarihinde yapılacak. Sınav sonuçları 12 Aralık 2022 tarihinde duyurulacak.
13.05.2022 Eğitim
Öğrenci affı nedir, gelecek mi, üniversite öğrenci affı ne zaman çıkacak? Üniversite affı en son ne zaman çıktı, bu yıl çıkacak mı?
Öğrenci affı nedir, gelecek mi, üniversite öğrenci affı ne zaman çıkacak? Üniversite affı en son ne zaman çıktı, bu yıl çıkacak mı? Üniversite affı 2022 ile ilgili aramalar arttı. 2018 yılında yapılan öğrenci affının ardından bu sene üniversite öğrencilerine affın gelip gelmeyeceği merak ediliyordu. Merak edilen yanıt AKP Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu’ndan geldi. Peki, Üniversite affı nedir, YÖK üniversite affı 2022 çıkacak mı? Üniversite öğrenci affı ne zaman çıkacak, öğrenci affı 2022 gelecek mi?
13.05.2022 Eğitim
Öğrenci affı geliyor! AK Parti resmen duyurdu..
Öğrenci affı geliyor! AK Parti resmen duyurdu.. Milyonlarca üniversite öğrencisiyle ilgili son dakika açıklaması! Resmen duyurdu, çalışmalar başladı. Tarih verildi, lisans ve doktora öğrencilerini de kapsıyor. AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, “Üniversitesi öğrencileri için af çalışması başlattık. Lisans ve doktora öğrencilerini de kapsıyor. Temmuz ayından önce teklife dönüşecek” dedi.
13.05.2022 Eğitim
Öğrenci affı teklifi Meclis'e sunuldu
Öğrenci affı teklifi Meclis'e sunuldu Milyonlarca öğrenciyi sevindirecek gelişme! Öğrenci affı teklifi Meclis’e sunuldu. İYİ Parti Ankara Milletvekili Şenol Sunat ve Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, azami eğitim süresini tamamlayamadıkları için üniversitelerden ilişiği kesilmiş öğrencilerin yeniden okullarına dönmesi için kanun teklifi verdi.
21.10.2021 Eğitim
Bedelli askerlik ile ilgili MHP'den flaş açıklama! 500 bin kişi kaçak duruma düştü...
Bedelli askerlik ile ilgili MHP'den flaş açıklama! 500 bin kişi kaçak duruma düştü... MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, gençlerin, özellikle son dönemlerde en önemli talebinin bedelli askerlik düzenlemesi olduğunu belirtti.
18.10.2021 Siyaset
Kemal Sunal ölümünün 21. Yılında anılıyor! Usta sanatçı Kemal Sunal’ın hayatına dair detaylar…
Kemal Sunal ölümünün 21. Yılında anılıyor! Usta sanatçı Kemal Sunal’ın hayatına dair detaylar… Türk sinemasının usta ismi Kemal Sunal’ın bugün aramızdan ayrılışının 21. Yılı. Usta sanatçı Kemal Sunal 3 Temmuz 2000 yılında aramızdan ayrıldı. Filmleriyle kuşakları etkileyen Kemal Sunal’ın hayatına dair merak edilenler…
3.07.2021 Gündem
Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal kaç yaşında, ne zaman vefat etti? İşte Kemal Sunal'ın filmleri ve biyografisi
Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal kaç yaşında, ne zaman vefat etti? İşte Kemal Sunal'ın filmleri ve biyografisi Vefatının 20. yılında anılan usta oyuncu, 26 yıllık kariyerinde çok sayıda tiyatro eserinin yanında 76'sı başrol olmak üzere 82 filmde rol alarak Türk sinemasının unutulmaz isimleri arasında yer aldı. Peki, Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal kaç yaşında, ne zaman vefat etti? İşte Kemal Sunal'ın filmleri ve biyografisi...
9.08.2020 Gündem
'Başarısız öğrenciye af yolu açılmasın'
'Başarısız öğrenciye af yolu açılmasın' Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) Başkanvekili Prof. Dr. Rahmi Er, "Başarısız öğrencilere ilişkin, bunlara sürekli af yolu açılmasının, sistemi sıkıntıya sokacağını düşünüyoruz. YÖK olarak sistemde başarılı hoca, araştırma görevlisi, öğrenci kalsın istiyoruz." dedi.
10.04.2020 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Öğrenci Affı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki öğrenci affı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.