Gazete Vatan Logo

Öğrenci affı ne zaman çıkacak? Öğrenci affı ne zaman Meclis’e gelecek? YÖK başkanı açıkladı!

Genel öğrenci affı çıkıyor! YÖK başkanı açıkladı! Öğrenci affı için gözler YÖK’e çevrilirken TBMM ile YÖK arasında çalışmalar başladı. YÖK Başkanı Özvar, "Genel affın Meclis'in iradesiyle yakında gündeme geleceğini açıkladı. Peki, Öğrenci affı ne zaman çıkacak? Öğrenci affı ne zaman Meclis’e gelecek? İşte YÖK başkanı açıklamaları!

Öğrenci affı ne zaman çıkacak? Öğrenci affı ne zaman Meclis’e gelecek? YÖK başkanı açıkladı!

Öğrenci affı ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor! Gözler af için YÖK’e çevrilirken, açıklama Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’dan geldi. Öğrenci affı ile ilgili çalışmların başladığını belirten Başkan Özvar, Meclis ile ilgili çalışmaların başladığını bildirdi. Peki, Öğrenci affı ne zaman çıkacak? Öğrenci affı ne zaman Meclis’e gelecek? Öğrenci affından kimler yararlanacak? İşte YÖK’ten yapılan açıklamalar…

ÖĞRENCİ AFFI NE ZAMAN ÇIKACAK?

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, öğrenci affına ilişkin, "Bu konuda bizden beklenen her türlü bilgiyi ve veriyi Meclis'imizle paylaşacağız. Genel affın Meclis'in iradesiyle yakında gündeme geleceğini sizlerle paylaşabilirim." dedi. Özvar, atı Akdeniz Üniversiteler Birliği Toplantısı için Isparta'da yapılan toplantıda, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin gündeminde genel öğrenci affının olduğunu söyledi.

ÖĞRENCİ AFFI NE ZAMAN MECLİS’E GELECEK?

TBMM ile YÖK arasında çalışmaların başladığını belirten Özvar, "Bizler, Yükseköğretim Kurulu olarak genel affın sınırları hususunda Meclis'teki milletvekillerimiz ve ilgili parti sorumluları ile bilgileri paylaşacağız. Bu konuda bizden beklenen her türlü bilgi ve veriyi Meclis'imizle paylaşacağız. Genel affın Meclis'in iradesiyle yakında gündeme geleceğini sizlerle paylaşabilirim" dedi.

Haberin Devamı