Öğrenci affı ne zaman çıkacak? Öğrenci affı ne zaman Meclis’e gelecek? YÖK başkanı açıkladı!
Öğrenci affı ne zaman çıkacak? Öğrenci affı ne zaman Meclis’e gelecek? YÖK başkanı açıkladı! Genel öğrenci affı çıkıyor! YÖK başkanı açıkladı! Öğrenci affı için gözler YÖK’e çevrilirken TBMM ile YÖK arasında çalışmalar başladı. YÖK Başkanı Özvar, "Genel affın Meclis'in iradesiyle yakında gündeme geleceğini açıkladı. Peki, Öğrenci affı ne zaman çıkacak? Öğrenci affı ne zaman Meclis’e gelecek? İşte YÖK başkanı açıklamaları!
13.06.2022 Eğitim
Performansa göre araştırma üniversitelerine kaynak tahsis edilecek! YÖK Başkanı Özvar duyurdu
Performansa göre araştırma üniversitelerine kaynak tahsis edilecek! YÖK Başkanı Özvar duyurdu Erciyes Üniversitesi'nin (ERÜ) ev sahipliğinde düzenlenen Araştırma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Programı’nda konuşan Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, "Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından her yıl yapılan performans değerlendirmesi sonuçlarına göre Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı tarafından araştırma üniversitelerine kaynak tahsis edilecektir" dedi.
25.03.2022 Eğitim
YÖK Başkanı Saraç: Avrupa ve Amerika'dan daha hızlı karar aldık
YÖK Başkanı Saraç: Avrupa ve Amerika'dan daha hızlı karar aldık Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Yekta Saraç, University World News'de yayınlanan makalesinde corona virüs salgını öncesi yapılan hazırlığa işaret ederek, "Bu hazırlık, Türkiye'nin pek çok Avrupa ülkesine ve Amerika'daki pek çok üniversiteye göre daha hızlı karar almasını ve net uygulamalar için düzenleme yapmasını sağladı" dedi.
19.04.2020 Gündem
YÖK Başkanı Saraç, yeni corona virüs tedbirini açıkladı! Uzaktan öğretim...
YÖK Başkanı Saraç, yeni corona virüs tedbirini açıkladı! Uzaktan öğretim... Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, hemşirelik programlarında mezun aşamasında olan öğrencilerin, staj veya uygulama eğitimlerini, sağlık birimlerinde koruyucu önlemler alınarak yapabilecekleri gibi uzaktan öğretim yoluyla tamamlayabilmelerine yönelik karar alındığını açıkladı.
10.04.2020 Eğitim